HABITAT WONINGBOUW

Contactgegevens HABITAT WONINGBOUW: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HABITAT WONINGBOUW: address, phone, fax, email, website, opening hours

HABITAT WONINGBOUW

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUISELEDESTEENWEG 22; 8750; WINGENE, België

Telefoon (phone): 51655466 (+32-51655466) 51655466 (+32-51655466)

Fax (fax): +32 (53) 501-71-92 +32 (53) 501-71-92

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HABITAT WONINGBOUW: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HABITAT WONINGBOUW"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HABITAT WONINGBOUW"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HABITAT WONINGBOUW, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HABITAT WONINGBOUW. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HABITAT WONINGBOUW, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HABITAT WONINGBOUW. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HABITAT WONINGBOUW
Products information HABITAT WONINGBOUW

BTW identificatienummer (tax): BE08741790771
Ondernemingsnummer: 7761535644
Hoofdstad (capital): 855,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 606,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Produits & Activités: B?timents Résidentiels.. Produits & Activités: Menuiserie,Charpentes.. Produits & Activités: Portes & Fenêtres en Aluminium.

Product categorie (product category): Installation de menuiserie métallique. Installation de menuiserie en bois and plastique. Construction de maisons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HABITAT WONINGBOUW
(Get full report from official database of BE for HABITAT WONINGBOUW)

Aanvulling soorten activiteiten voor HABITAT WONINGBOUW
Addition kinds of activities for HABITAT WONINGBOUW

2391. Gordijnen en gordijnen | Curtains and draperies
8699. Lidmaatschapsorganisaties, nv | Membership organizations, nec
365100. Huishoudelijke audio- en videoapparatuur | Household audio and video equipment
20829902. Bier (alcoholische drank) | Beer (alcoholic beverage)
27520000. Commercieel drukwerk, lithografisch | Commercial printing, lithographic
51490305. Mout | Malt

Werken bij HABITAT WONINGBOUW: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HABITAT WONINGBOUW: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HABITAT WONINGBOUW. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HABITAT WONINGBOUW. Looking for open vacancies in other companies

  • Arts - Expert medische kwaliteit (A3) (LEUVEN) (m/v/x) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: SELOR

    Type: Examen openbaar bestuur (SELOR)

    Selor zoekt meerdere artsen - experts medische kwaliteit (m/v/x) voor Medex. Je voert medische onderzoeken uit om de arbeidsongeschiktheid na arbeidsongevallen of ziektes vast te stellen. Je geeft een deskundig advies aan de vragende instanties en verdedigt de beslissingen indien nodig. De vacatures zijn voor Antwerpen/Leuven, Brussel en Gent. Naargelang de behoeften, moet je soms in een ander medisch centrum werken dan het centrum waarbij je initieel geaffecteerd bent.

  • Hulp-ploegchef verpakkingsafdeling 2-ploegen (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat samen met een collega in voor de goede werking van 6 automatische en 1 semi-automatische verpakkingslijnen voor diepvriesgroenten. Je werkt samen met de operatoren die de machines moeten bedienen, ombouwen en op elkaar afstemmen. Je zorgt ervoor dat deze processen, op basis van een vooraf gemaakte verpakkingsplanning, optimaal verlopen en springt bij waar nodig. Je geeft de nodige informatie door aan de technische dienst en communiceert ook met je collega-ploegchefs die voor of na jou opstarten. Je stuurt een 25-tal personen aan, coacht en begeleidt hen. Je rapporteert aan de verpakkingsverantwoordelijke. - Je rapporteert aan de kwaliteitsverantwoordelijke. * Je rapporteert aan de kwaliteitsverantwoordelijke.

  • Lifttechnicus (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: Agilitas Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als technicus sta je in voor de installatie, het onderhoud en het herstel van liften in gebouwen.  Bedrijfsprofiel: De firma is een autoriteit op het vlak van installatie en onderhoud van liften. Je bent werkzaam in een klein, maar dynamisch team. 

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Dendermonde (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Student kassa (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Kalken zijn wij nog op zoek naar een student die in het weekend wilt helpen in de winkel. -Kassawerk -Broodjes maken -Voorbereidings- en opruimwerk -Aanvullen

  • Jobstudent zaalmedewerker (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Studentenjob

    Voor een mooi restaurant in de ruime regio van Tielt zoeken bij jobstudenten die als zaalmedewerker willen werken. Hiervoor zoeken we mensen die op vrijdagavond beschikbaar zijn van 18u30 tot 23u00.

  • Word sportmonitor bij Idee Kids! - Studentenjob (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: IDEE KIDS

    Type: Studentenjob

    Als sportmonitor ben je verantwoordelijk voor jouw groepje kinderen, van maximum 16 kinderen, van 7 tot 12 jaar. Het is jouw taak om de kinderen een hele week onder te dompelen in het sportthema van jouw kamp. Je gaat aan de slag met een van onze vele thema's als 'Sportreis rond de wereld', 'Team Spirit' en 'Amerikaanse sportweek'. Als monitor ga je aan de slag op één van onze 27 kamplocaties zonder overnachting verspreid over heel Vlaanderen. Dat wil zeggen dat zowel jij als de kinderen elke dag naar huis gaan (wil je aan de slag op een kamp met overnachting, stel je dan kandidaat als internaatsmonitor). Een kampdag duurt steeds van 9u tot 16u. Naast deze uren waarin je volledig jouw ding kan doen met jouw kampthema, neem je afwisselend ook de rol op van toezichthouder tijdens de ochtend- of avondopvang. Dat wil zeggen dat je volgens een poulesysteem met jouw medemonitor ofwel van 7u45 de actieve vooropvang begeleidt, ofwel van 16u15 tot 18u een actieve naopvang.

  • Jobstudent zorgkundige Terlinden (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: RUSTHUIS TER LINDEN

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent zorgkundige maak je deel uit van een multidisciplinair team, en zorg je mee voor het welzijn van de bewoners.

  • Medewerkers jobstudenten fototeam (weekends en vakanties) (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Je bent verantwoordelijk voor het fotograferen van de bezoekers aan Plopsaland de Panne. De bezoekers worden bij binnenkomst met een karakter (Kabouter Plop, Megamindy etc.) op de foto gezet. Aan het eind van de dag ben je verantwoordelijk voor de verkoop van deze foto's. Ook kun je ingezet worden bij de verkoop van de foto's aan een van de attracties.

  • Accessibility Agent (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als Accessibility Coordinator is uitmuntendheid in klantenservice voor jou een erezaak. Je vriendelijke en spontane aanpak, evenals jouw flair voor detail en creatief denken zijn eveneens van groot belang. - Je zorgt voor actieve follow-up van doorstroom en bezetting van de drop-off zone van Brussels Airport - Je beantwoordt klantoproepen - Je logt oproepen voor toekomstige verbeteringen - Je verzorgt de dagelijkse controle van drop-off zone (gebruikte tickets verzamelen, ticketautomaten aanvullen, …) - Je volgt reparaties op en het loggen van rapporten in geval van schade - Je bent het eerste contact voor Taxi Management Systeem (ondersteunen van chauffeurs met informatie over flow, …) - Je onderhoudt contact met Interparking in geval van problemen met de parkeercapaciteit - Je zorgt voor updates van dynamische wegwijzers

  • Elektricien (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: ESV-BLOMME

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een installateur met enige ervaring. Als installateur sta je in voor het plaatsen en vernieuwen van de elektriciteit bij voornamelijk particuliere klanten. Dit zowel bij renovatie als nieuwbouw. Je plaatst de elektrische leidingen en sluit zelfstandig de zekeringkasten aan. Samen met de zaakvoerder maak je de elektrische schema's op. Je staat in voor foutopsporing. Ons bedrijf plaatst niet enkel elektriciteit, maar ook sanitair, verwarming, airco, ventilatie, zonnepanelen en zonneboilers. Je krijgt de mogelijkheid om deze technieken aan te leren en met tijd zelf te plaatsen. Voor deze aanwerving wensen wij GEEN beroep te doen op de tussenkomst van interimkantoren.

  • adjunct hoofdverpleegkundige (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: RVT AVONDVREDE

    Type: Vaste Job

    De Adjunct-Hoofdverpleegkundige is gedeeltelijk vrijgesteld om de Hoofdverpleegkundige te ondersteunen in de vormgeving, coördinatie en optimalisatie van het totale zorgpakket op de afdeling

Zoek naar antwoorden van HABITAT WONINGBOUW in sociale netwerken
Look for responds of HABITAT WONINGBOUW in social networks

Lees alle opmerkingen voor HABITAT WONINGBOUW. Laat een reactie achter voor HABITAT WONINGBOUW. HABITAT WONINGBOUW bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HABITAT WONINGBOUW. Leave a respond for HABITAT WONINGBOUW. HABITAT WONINGBOUW on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HABITAT WONINGBOUW op de google maps. Adres en contacten HABITAT WONINGBOUW
Location of HABITAT WONINGBOUW on the google maps. Address and contacts of HABITAT WONINGBOUW

Andere gerelateerde bedrijven als come HABITAT WONINGBOUW HABITAT WONINGBOUW: RENALDO'S WONDERLAND | Trigo M-C | GILBERT VAN HOORDE | CITO G. | W. MARYNEN

Other related companies as HABITAT WONINGBOUW: RENALDO'S WONDERLAND | Trigo M-C | GILBERT VAN HOORDE | CITO G. | W. MARYNEN

HABITAT WONINGBOUW is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HABITAT WONINGBOUW, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08741790771. Het bedrijf HABITAT WONINGBOUW bevindt zich op het adres: RUISELEDESTEENWEG 22; 8750; WINGENE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 855,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 606,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Installation de menuiserie métallique. Installation de menuiserie en bois and plastique. Construction de maisons. Lijst met producten zijn Produits & Activités: B?timents Résidentiels.. Produits & Activités: Menuiserie,Charpentes.. Produits & Activités: Portes & Fenêtres en Aluminium..
De hoofdactiviteit van HABITAT WONINGBOUW is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HABITAT WONINGBOUW is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HABITAT WONINGBOUW, openstaande posities, locatie van HABITAT WONINGBOUW op de kaart.

HABITAT WONINGBOUW is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is HABITAT WONINGBOUW, company assigned to the tax number BE08741790771. The company HABITAT WONINGBOUW is located at the address: RUISELEDESTEENWEG 22; 8750; WINGENE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 855,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 606,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Installation de menuiserie métallique. Installation de menuiserie en bois and plastique. Construction de maisons. List of products are Produits & Activités: B?timents Résidentiels.. Produits & Activités: Menuiserie,Charpentes.. Produits & Activités: Portes & Fenêtres en Aluminium..
The main activity of HABITAT WONINGBOUW is Services, Not Elsewhere Classified, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of HABITAT WONINGBOUW is not available. You also can look at reviews of HABITAT WONINGBOUW, open positions, location of HABITAT WONINGBOUW on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HABITAT WONINGBOUW, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HABITAT WONINGBOUW, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HABITAT WONINGBOUW, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HABITAT WONINGBOUW, employees, financial statistics.