PRECISALU

Contactgegevens PRECISALU: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PRECISALU: address, phone, fax, email, website, opening hours

PRECISALU

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU BELLENAY 62; 4040; HERSTAL, België

Telefoon (phone): 42483501 (+32-42483501) 42483501 (+32-42483501)

Fax (fax): +32 (87) 154-33-97 +32 (87) 154-33-97

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PRECISALU: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PRECISALU"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PRECISALU"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PRECISALU, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PRECISALU. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PRECISALU, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PRECISALU. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PRECISALU
Products information PRECISALU

BTW identificatienummer (tax): BE08388580322
Ondernemingsnummer: 7946655273
Hoofdstad (capital): 163,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 109,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Produits & Activités: Installation de Vérandas,Volets Roulants en PVC.. Produits & Activités: Portes & Fenêtres en Aluminium.

Product categorie (product category): Installation de menuiserie métallique. Installation de menuiserie en bois and plastique

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PRECISALU
(Get full report from official database of BE for PRECISALU)

Aanvulling soorten activiteiten voor PRECISALU
Addition kinds of activities for PRECISALU

354901. Tekenmachines | Drawing machinery
07210408. Mechanische teeltdiensten | Mechanical cultivation services
27820402. Ontvangstboeken | Receipt books
34330000. Verwarmingsapparatuur, behalve elektrisch | Heating equipment, except electric
38290218. Solarimeters | Solarimeters
58120100. Etnische restaurants | Ethnic food restaurants
59120000. Drug winkels en eigen winkels | Drug stores and proprietary stores
78220102. Filmuitwisseling, film | Film exchange, motion picture
89990305. Schrijven voor publicatie | Writing for publication

Werken bij PRECISALU: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PRECISALU: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PRECISALU. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PRECISALU. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer Care Advisor (HUIZINGEN)

    Regio: HUIZINGEN

    Bedrijf: ASAP HR GROUP

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je kan de verschillende vragen beantwoorden en zorgen van gebruikers via telefoon, email en brieven op een directe manier en zoals het service niveau vereist . Je kan aanleren, eigen maken en gebruiken van alle nodige kennis en expertise ter zake om probleemoplossend te kunnen werken met en door de eindgebruikers bij te staan inzake het gebruik van de producten. Je bent accuraat en grondig alle nieuwe eindgebruiker conversie en retentie profielen kan je documenteren in de computer systemen zoals de standaard procedures vereisen. Je bent verantwoordelijk voor data kwaliteit en zelfreflectie i.v.m de kwaliteit van jouw werk Je gebruikt de beschikbare bronnen om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen in de industrie, de producten en diensten van de concurrenten en de business activiteiten. Je communiceert en werkt als een team met de field sales vertegenwoordigers en het costumer care team om de gestelde objectieven te behalen en te verbeteren. Je behandelt de maandelijkse inbound en outbound call activiteiten en conversie/retentie doelstellingen. Je rapporteert zoals gevraagd of verzocht wordt.

  • Magazijnier (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Konvert Interim Mechelen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met je collega's sta je in voor het algemeen magazijnwerk met heftruck: Je verwerkt de inkomende goederen, je zorgt voor de orderpicking en het laden en lossen van de vrachtwagen. Je helpt eveneens mee bij de productie van ons maat/plooiwerk in koper en zink.

  • sales support medewerker (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als sales support medewerker sta je in voor de administratieve ondersteuning van de sales afdeling: Opvolgen van alle dossiers vanaf offerte tot bestelling. Met de input die je krijgt van de salesafdeling maak je een voorstel op voor de klant en volg je dit verder op. Na bestelling door de klant sta je in voor alle administratieve opvolging: opmaken van het contract aanvragen van het chassisnummer regelen van douane documenten verwerking van e-mails behandelen van vragen van klanten regelen van transport van de wagens vanuit de productie naar de klant facturatie... In samenwerking met de marketingafdeling ben je verantwoordelijk voor marketinganalyses

  • HVAC / SANITAIR TECHNIEKER (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het onderhoud installaties en afstellen van technische klimaat- en koelsystemen: warmtepompen airconditioning koelen vrieskasten... Je voornaamste taken: Je staat in voor het onderhoud en controle van de goede werking en lekdichtheid van koelinstallatie. Installeren en aansluiten van enkel fasige en driefasige motoren en hun startunit. Mechanische en elektrische onderhoud van elektrische machines en hun sturingen. Monteren van leidingen en componenten. Installeren en onderhoud van meet- en regelelementen (thermo- pressostaten... Koperen leidingen bewerken: braseren plooien en flare trekken. Je maakt een geprefabriceerde kast en bijhorende montageplaat klaar of je maakt zelf een montageraam. Je plaatst de onderdelen en componenten zoals draadkanalen stroomrails klemmen en elektronische componenten. Je brengt de bedrading en labeling aan. Je test de kast en werkt ze af.

  • HUISHOUDHULP (M/V) HANSBEKE (deeltijds - zelf te kiezen) (HANSBEKE)

    Regio: HANSBEKE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Katoen Natie Gent - Fulltime beschikbare jobstudenten (ma-vr) (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: KONVERT INTERIM KATOENNATIE GENT

    Type: Studentenjob

    Konvert Interim en Katoen Natie Gent zijn op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die gedurende van maandag tot en met vrijdag fulltime beschikbaar zijn om te werken. Ook jobstudenten die één of meerdere dagen per week beschikbaar zijn om te werken, zijn welkom. Geef ons jouw beschikbaarheid door, en wij plannen u in. Uren: Dagshift van 8 tot 16u30 of van 10 tot 18u 2 ploegen: vroege ploeg van 6 tot 14u en late ploeg van 14 tot 22u Verschoven late ploeg: 16u t.e.m. 24u Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken en je streeft er steeds naar om goed werk te leveren. Je bent gemotiveerd en weet van aanpakken. Na elke tewerkstelling volgt een evaluatie. Jobstudenten met een positieve evaluatie worden uiteraard opnieuw ingepland op nieuwe opdrachten. Het takenpakket houdt allerhande magazijnswerk in: orderpicking, packing, kitting, receiving, overstapelen, laden en lossen, labelen, ... De firma is zowel met de wagen als met de fiets bereikbaar. Een speciale busverbinding vanaf Gent Dampoort is ook mogelijk. Hiervoor dien je steeds contact op te nemen met Konvert Interim. Ben jij de jobstudent die wij zoeken? Of ken jij jobstudenten die nog op zoek zijn naar een studentenjob? Contacteer ons zo snel mogelijk op het nummer 09 327 00 13 of stuur een mail naar [email protected]

  • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

  • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

  • Student op vrijdag voor boetiek in Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    We zoeken een student die iedere vrijdag kan werken in een damesboetiek te Hasselt. Je helpt de klanten in hun zoektocht naar hun gepaste outfit.

  • businesspartner jobhunter (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: HIPO.HR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je begeleidt de kandidaten van intake tot vaste tewerkstelling (interview, assessment, opmaak kandidaat-rapport, deelname aan intake bij het bedrijf, …) Je contacteert actief bedrijven en bouwt een netwerk uit. Als HR-businesspartner detecteer (analyseer) je alle HR-vragen van de bedrijven in jouw regio. Deze breng je in kaart en deel je met collega’s. Je neemt deel aan netwerkevents met coaches, HR-verantwoordelijken, bedrijfsleiders (ondernemers) en freelancers.

  • Installateur sanitair Antwerpen regio Boom Aartselaar (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Dit kan partime of fulltime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Ambulancier (M/V) (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: AMB Het Vlaamse Kruis vzw

    Type: Werfreserve

    U wordt tewerkgesteld in Leuvense grootste ambulancedienst, waar je als: -Chauffeur/begeleider vervoer doet van zieken en gewonden bij het transport van niet dringend ziekenvervoer -Dringend ziekenvervoer doet in het kader van het hulpcentrum 112 Leuven (indien in bezit geldige 112 badge). -Onderhoud doet van voertuigen, lokalen, materiaal, ed. -Bijstand verleent in het kader van ramp en noodsituaties.

Zoek naar antwoorden van PRECISALU in sociale netwerken
Look for responds of PRECISALU in social networks

Lees alle opmerkingen voor PRECISALU. Laat een reactie achter voor PRECISALU. PRECISALU bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PRECISALU. Leave a respond for PRECISALU. PRECISALU on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PRECISALU op de google maps. Adres en contacten PRECISALU
Location of PRECISALU on the google maps. Address and contacts of PRECISALU

Andere gerelateerde bedrijven als come PRECISALU PRECISALU: LA VIEILLE FERME | JOSEPHUS SCHENK | A. STORRER | RICHARD | HUGO DEBEUCKELAERE

Other related companies as PRECISALU: LA VIEILLE FERME | JOSEPHUS SCHENK | A. STORRER | RICHARD | HUGO DEBEUCKELAERE

PRECISALU is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PRECISALU, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08388580322. Het bedrijf PRECISALU bevindt zich op het adres: RUE DU BELLENAY 62; 4040; HERSTAL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 163,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 109,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Installation de menuiserie métallique. Installation de menuiserie en bois and plastique. Lijst met producten zijn Produits & Activités: Installation de Vérandas,Volets Roulants en PVC.. Produits & Activités: Portes & Fenêtres en Aluminium..
De hoofdactiviteit van PRECISALU is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PRECISALU is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PRECISALU, openstaande posities, locatie van PRECISALU op de kaart.

PRECISALU is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is PRECISALU, company assigned to the tax number BE08388580322. The company PRECISALU is located at the address: RUE DU BELLENAY 62; 4040; HERSTAL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 163,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 109,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Installation de menuiserie métallique. Installation de menuiserie en bois and plastique. List of products are Produits & Activités: Installation de Vérandas,Volets Roulants en PVC.. Produits & Activités: Portes & Fenêtres en Aluminium..
The main activity of PRECISALU is Wholesale Trade - Durable Goods, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of PRECISALU is not available. You also can look at reviews of PRECISALU, open positions, location of PRECISALU on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PRECISALU, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PRECISALU, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PRECISALU, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PRECISALU, employees, financial statistics.