DYNA

Contactgegevens DYNA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DYNA: address, phone, fax, email, website, opening hours

DYNA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE BOLLINCKX 15C; 1070; ANDERLECHT, België

Telefoon (phone): 25205762 (+32-25205762) 25205762 (+32-25205762)

Fax (fax): +32 (53) 817-57-36 +32 (53) 817-57-36

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DYNA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DYNA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DYNA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DYNA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DYNA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DYNA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DYNA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DYNA
Products information DYNA

BTW identificatienummer (tax): BE02781158447
Ondernemingsnummer: 4097045898
Hoofdstad (capital): 157,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 837,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Produits & Activités: Portes & Fenêtres en Aluminium.. Produits & Activités: Portes & Fenêtres en Bois,Portes & Fenêtres en PVC.

Product categorie (product category): Installation de menuiserie métallique. Installation de menuiserie en bois and plastique

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DYNA
(Get full report from official database of BE for DYNA)

Aanvulling soorten activiteiten voor DYNA
Addition kinds of activities for DYNA

20640000. Snoep en andere zoetwarenproducten | Candy and other confectionery products
28190409. Natriumsulfaat, glauberzout, zoutcake | Sodium sulfate, glauber's salt, salt cake
33310203. Blokken, koper | Blocks, copper
63319908. Wederkerige interinsurance uitwisselingen: brand, marine, ongeval | Reciprocal interinsurance exchanges: fire, marine, casualty
73360202. Filmproducent | Still film producer

Werken bij DYNA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DYNA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DYNA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DYNA. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker Atelier (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Onderhoud van het verhuurvloot (opschuren, verven,). - In orde zetten van het materiaal - Machines en materialen testen op hun goede werking - Zorgen voor een propere en ordentelijke werkplaats - Vrachtwagens laden en lossen

  • Kaaibediende (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als kaaibediende bestaat je functie uit: Je neemt de operationele verantwoordelijkheden tijdens de shift in een team afwisselend de verantwoordelijkheden nemen over al het operationele gebeuren op de terminal en neemt beslissingen om de terminal optimaal te laten draaien voor wat de operaties tijdens zijn shift betreft (stockage schepen spoor gate trucks). Alle operationele problemen oplossen en anticiperen conflictenbehandeling afhankelijk van de verwachte capaciteit een optimale bezetting van de havenarbeiders berekenen beslissingen nemen betreffende de veiligheid. Hierbij rapporteer je continu aan de Operations Coördinator

  • HUISHOUDHULP VOLTIJDS LOCHRISTI (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: GREENHOUSE LOCHRISTI

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Lochristi zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Glabbeek (Regio Tienen)

    Regio: Regio Tienen

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Studenten 18+ (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar gedreven studenten die graag een centje willen bijverdienen en beschikbaar zijn om enkele uren of dagen per week of per maand te werken. Het bedrijf is gelegen in Grobbendonk en niet te bereiken met het openbaar vervoer, het is dus zeer belangrijk dat je beschikt over eigen vervoer.  In het algemeen zal je instaan voor de orderpicking van verschillende kledingmerken op verschillende afdelingen binnen het bedrijf.  Ben je op zoek naar een toffe studentenjob?  Reageer dan snel op deze vacature met je CV!  Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Bleckmann is een groeiend internationaal, logistiek bedrijf met een no-nonsens mentaliteit dat houdt van flexibiliteit, snelheid en extreme service. Ben jij op zoek naar een job met voldoening, verantwoordelijkheidsgevoel en carrièremogelijkheden? Dan kan Bleckmann voor jou de perfecte werkgever zijn.

  • Jobstudent schoonmaak weekendwerk regio Knokke-Heist (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt een jobstudent voor elke weekend (zaterdag en zondag) om ons vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in kantoren, regio Knokke-Heist. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Weekendwerk: Werkuren: Zaterdag: van 6u30 tot 8u30 en van 8u45 tot 9u15 ; van 11u tot 12u en van 12u15 tot 12u45 (4u--> 125% betaald!) Zondag: van 6u30 tot 9u en van 18u tot 19u (3,5u--> 200% betaald!)

  • Front-End Developer (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Charles

    Type: Vaste Job

    Verder uitbouwen van ons B2B online platform Implementeren van nieuwe CRM modules Vormgeven van verschillende toekomstige B2C applicaties 

  • Ervaren PLC programmeur (AALBEKE)

    Regio: AALBEKE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    Je wordt autonoom verantwoordelijk voor telkens nieuwe maatwerkprojecten in automatisatie vanaf de aanvraag t.e.m. de oplevering. Dit omvat: Inschatting ter plaatse of o.b.v. de plannen voorstudie bestemd voor de offertedienst (materialen, werkuren, ...) ontwerp en programmering van de software afspraken voor de aankopen, het tekenwerk, de kablage en de bordenbouw opvolging van de montage, testing en opstart ter plaatse bij de klant.

  • Bedrijfsarts regio West-Vlaanderen (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: STEGMANN MEDICA SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, zoeken we een bedrijfsarts regio West-vlaanderen. De functie omvat: Je bent verantwoordelijk voor de toepassing van de wetgeving inzake arbeidsgeneeskunde bij verschillende klanten. Je voert medische onderzoeken uit bij hun personeel en bezoekt werkplaatsen teneinde het concrete werkmilieu te analyseren op vlak van gezondheid, hygiëne en veiligheid. Daarnaast neem je als preventieadviseur van de werkgevers en de werknemers deel aan de comités voor preventie en bescherming op het werk en geef je daaromtrent ook opleidingen bij onze klanten.

  • WERKBEGELEIDER KRINGWINKEL (m/v) (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: ARALEA vzw

    Type: Vaste Job

    Aralea en De Kringwinkel Antwerpen werven aan WERKBEGELEIDER KRINGWINKEL (voltijds – 38u) Blink jij uit in communicatie en organisatietalent en zoek je een gevarieerde job in een aangename en sociale werkomgeving? Ben je een teamspeler en kan je coachend leidinggeven aan een groep doelgroepmedewerkers? Dan ben jij de geknipte persoon om ons team te versterken! Je werkopdrachten bestaan uit: In deze job focus je op twee gebieden: het begeleiden van je team en de commerciële uitbating van de winkel. Je leidt met je collega en een team van medewerkers een Kringwinkel. Samen met het commerciële aspect is het tewerkstellingsaspect meest belangrijk. Met je team van 10 à 15 medewerkers zorg je voor een goede gang van zaken op vlak van bestellingen, verkoop, stockage, presentatie van de goederen, administratie Je ondersteunt en begeleidt je medewerkers. Je hebt een voorbeeldfunctie en coacht je team zodat hun talenten zichtbaar worden en ondersteunt hen op vlak van technische en sociale vaardigheden. Je organiseert de winkel zodat die is afgestemd op de wensen van de klant en volgens De Kringwinkel huisstijl. Kwaliteitsvol werken vertaal je zoveel mogelijk op en naar de werkvloer. Je staat in voor het openen en sluiten van de winkel en je maakt de kassa op. Je vormt een team met je collega-winkelverantwoordelijke, de bedrijfsleider en de andere winkelverantwoordelijken. Je bent bereid in één van onze andere winkels in het Antwerpse in te springen indien de werking dit vereist.

  • magazijnmedewerker (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Konvert Interim Lommel

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in Lommel zijn we opzoek naar een magazijnmedewerker. Je zal te werk gesteld worden in een koude omgeving. (2-4 graden) Met behulp van een heftruck zal je het magazijn op orde houden, vrachtwagens laden en lossen,...

  • Heftruckchauffeur - 2 ploegen (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Vaste Job

    Voor een voedingsbedrijf in regio Nazareth zijn wij op zoek naar een heftruckchauffeur. Je bent verantwoordelijk voor het naar diepvries of inpakafdeling brengen van de afgewerkte product (in bakken) met de heftruck.

Zoek naar antwoorden van DYNA in sociale netwerken
Look for responds of DYNA in social networks

Lees alle opmerkingen voor DYNA. Laat een reactie achter voor DYNA. DYNA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DYNA. Leave a respond for DYNA. DYNA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DYNA op de google maps. Adres en contacten DYNA
Location of DYNA on the google maps. Address and contacts of DYNA

Andere gerelateerde bedrijven als come DYNA DYNA: WIM FIERENS | BETHELL COIFFURE | MANEGE DE STEPPE | SABIEN DEWULF | MARCHAL, PATRICK

Other related companies as DYNA: WIM FIERENS | BETHELL COIFFURE | MANEGE DE STEPPE | SABIEN DEWULF | MARCHAL, PATRICK

DYNA is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DYNA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02781158447. Het bedrijf DYNA bevindt zich op het adres: RUE BOLLINCKX 15C; 1070; ANDERLECHT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 157,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 837,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Installation de menuiserie métallique. Installation de menuiserie en bois and plastique. Lijst met producten zijn Produits & Activités: Portes & Fenêtres en Aluminium.. Produits & Activités: Portes & Fenêtres en Bois,Portes & Fenêtres en PVC..
De hoofdactiviteit van DYNA is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DYNA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DYNA, openstaande posities, locatie van DYNA op de kaart.

DYNA is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is DYNA, company assigned to the tax number BE02781158447. The company DYNA is located at the address: RUE BOLLINCKX 15C; 1070; ANDERLECHT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 157,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 837,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Installation de menuiserie métallique. Installation de menuiserie en bois and plastique. List of products are Produits & Activités: Portes & Fenêtres en Aluminium.. Produits & Activités: Portes & Fenêtres en Bois,Portes & Fenêtres en PVC..
The main activity of DYNA is Social Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DYNA is not available. You also can look at reviews of DYNA, open positions, location of DYNA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DYNA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DYNA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DYNA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DYNA, employees, financial statistics.