DEURENCENTRUM VAN DE KUST

Particuliere bedrijvenGroothandel - Nondurable Goods • DEURENCENTRUM VAN DE KUST
Private companiesWholesale Trade - Nondurable Goods • DEURENCENTRUM VAN DE KUST

Contactgegevens DEURENCENTRUM VAN DE KUST: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DEURENCENTRUM VAN DE KUST: address, phone, fax, email, website, opening hours

DEURENCENTRUM VAN DE KUST

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WESTENDELAAN 304; 8434; WESTENDE, België

Telefoon (phone): 58239462 (+32-58239462) 58239462 (+32-58239462)

Fax (fax): +32 (82) 462-56-87 +32 (82) 462-56-87

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DEURENCENTRUM VAN DE KUST: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DEURENCENTRUM VAN DE KUST"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DEURENCENTRUM VAN DE KUST"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DEURENCENTRUM VAN DE KUST, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DEURENCENTRUM VAN DE KUST. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DEURENCENTRUM VAN DE KUST, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DEURENCENTRUM VAN DE KUST. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DEURENCENTRUM VAN DE KUST
Products information DEURENCENTRUM VAN DE KUST

BTW identificatienummer (tax): BE02324127197
Ondernemingsnummer: 2936889648
Hoofdstad (capital): 969,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 145,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Produits & Activités: Ferrures de Portes,Portes Coupe-Feu,Portes Blindées.. Produits & Activités: Portes & Fenêtres en Bois,Portes & Fenêtres en PVC.

Product categorie (product category): Installation de menuiserie métallique. Installation de menuiserie en bois and plastique

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DEURENCENTRUM VAN DE KUST
(Get full report from official database of BE for DEURENCENTRUM VAN DE KUST)

Aanvulling soorten activiteiten voor DEURENCENTRUM VAN DE KUST
Addition kinds of activities for DEURENCENTRUM VAN DE KUST

249913. Kruiden- of zaagselproducten, hout | Mulch or sawdust products, wood
07210301. Ziektebeheersdiensten bezorgen | Crop disease control services
34460400. Partities en steunen / studs, inclusief accoustische systemen | Partitions and supports/studs, including accoustical systems
82990202. Tutoring school | Tutoring school
87110300. Petroleum, mijnbouw en chemische ingenieurs | Petroleum, mining, and chemical engineers

Werken bij DEURENCENTRUM VAN DE KUST: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DEURENCENTRUM VAN DE KUST: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DEURENCENTRUM VAN DE KUST. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DEURENCENTRUM VAN DE KUST. Looking for open vacancies in other companies

  • CnC snijder (m/v) (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    CnC snijder van polyetherschuimen tot eindproducten Werken in 2 ploegen (6-2, 2-10) Kandidaten die zich voor langere termijn willen engageren

  • Operator drukvaten (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de visuele en dimensionele controle tijdens het productieproces Het omstempelen van materiaalnummers in materialen De hydrotest van de drukvaten uitvoeren  

  • Heftruckchauffeur - attest niet noodzakelijk OPTIE VAST (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: SYNERGIE INHOUSE KATOEN NATIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote logistieke speler werkzaam in oa de automotive wereld zijn we op zoek naar een heftruckchauffeur die ervaring heeft met het rijden van lange lepels. Je beschikt over een geldig heftruckattest of de nodige ervaring, en kan in 2 ploegen werken.

  • voicepickers (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Volvo Logistics werft extra voicepickers aan. Als voicepicker moet je in het magazijn met behulp van een headset goederen picken. Dit zijn vooral de onderdelen van Volvo en Renault Trucks, maar ook van Volvo Penta en Volvo bussen. Je krijgt een bestelling van een klant en deze moet je ophalen in het magazijn. Je pickt het juiste aantal en de correcte stukken, via spraaktechnologie bevestig je wat je gepickt hebt. Eventueel verpak je deze goederen op een correcte manier zodat we een verzendbare colli krijgen.

  • Handlanger bouw (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: Liantis talent services

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij op zoek naar een job in de bouw? Hou je van zwaar en bruut werk? Dan is deze job iets voor jou! Onze klant, gelegen in Zoersel, is het grootste sleuvenhakbedrijf van België. Ze staan in voor het voorbereidend werk voor alle elektriciteit en sanitaire installaties. Voor hen zijn we op zoek naar een handlanger. Je staat in voor het slijpen en hakken van sleuven. Deze sleuven worden, in een latere fase, benut voor het plaatsen van leidingen en kabels voor elektriciteit en sanitair. De elektricien of loodgieter tekent alles af en jij bent verantwoordelijk om deze sleuven correct te slijpen. Je krijgt een goede begeleiding op de werkvloer en je kan steeds rekenen op een collega. Het is een job waar heel wat stof bij te pas komt. Alle machines zijn uitgerust en er is stofafzuiging en een stofmasker voorzien. Je zal vooral meehelpen aan grotere projecten zoals appartementsbouw en woonerven.

  • Import - Export bediende (NL/FR) (HAREN (BRUSSEL-STAD))

    Regio: HAREN (BRUSSEL-STAD)

    Bedrijf: ASAP JETTE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, actief in de maalderijsector op nationaal en internationaal vlak, zijn wij op zoek naar een polyvalent administratief bediende. Je bent verantwoordelijk voor het ontvangen van de chauffeurs (dwz papieren ontvangen + afdrukken) Je noteert de bestellingen. Je staat in voor de facturatie en het klassement.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Tessenderlo (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulpen / poetshulpen (Sthep Care) bij ouderen en zieken - Regio Hechtel-Eksel (HECHTEL-EKSEL)

    Regio: HECHTEL-EKSEL

    Bedrijf: Sthep

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Bij Sthep Care, hulp bij ouderen en zieken, kan jouw takenpakket nog veel meer omvatten: zoals wassen, strijken en ook het bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Sthep heeft als enige kantoor in Vlaanderen een doorlopende tewerkstelling waardoor jouw klanten niet mogen afzeggen doorheen het jaar. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Dat wil jij toch ook? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Meeuwen-Gruitrode, Bree, Bocholt, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Wommelgem (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Jobstudent (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Kinderpsycholoog / Kinderpsychologe (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: VITRUVIUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    In onze lichtrijke praktijk zal je consultaties verzorgen van patiënten waarbij zowel fysieke klachten als psychische klachten zich voordoen. Je geeft ook therapie voor: angststoornissen hoogsensitiviteit depressie ...

  • Flexijob zaalhulp (middag) voor vegetarisch restaurant (DEURLE)

    Regio: DEURLE

    Bedrijf: MARKIES DE SALADE

    Type: Flexijob

    Je zorgt voor het ontvangen van de klanten, het opnemen van de bestellingen, het uitschenken en brengen van dranken en gerechten aan tafel en afrekenen. Tussendoor, of op het einde van de shift wordt er afgewassen met een professionele vaatwasmachine. We zijn geopend dinsdag t.e.m. vrijdag voor de lunch

Zoek naar antwoorden van DEURENCENTRUM VAN DE KUST in sociale netwerken
Look for responds of DEURENCENTRUM VAN DE KUST in social networks

Lees alle opmerkingen voor DEURENCENTRUM VAN DE KUST. Laat een reactie achter voor DEURENCENTRUM VAN DE KUST. DEURENCENTRUM VAN DE KUST bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DEURENCENTRUM VAN DE KUST. Leave a respond for DEURENCENTRUM VAN DE KUST. DEURENCENTRUM VAN DE KUST on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DEURENCENTRUM VAN DE KUST op de google maps. Adres en contacten DEURENCENTRUM VAN DE KUST
Location of DEURENCENTRUM VAN DE KUST on the google maps. Address and contacts of DEURENCENTRUM VAN DE KUST

Andere gerelateerde bedrijven als come DEURENCENTRUM VAN DE KUST DEURENCENTRUM VAN DE KUST: COUDRON J | REYNDERS-DAENEN | De Vos P | VAN GELDER IVAN | Gossiaux A

Other related companies as DEURENCENTRUM VAN DE KUST: COUDRON J | REYNDERS-DAENEN | De Vos P | VAN GELDER IVAN | Gossiaux A

DEURENCENTRUM VAN DE KUST is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DEURENCENTRUM VAN DE KUST, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02324127197. Het bedrijf DEURENCENTRUM VAN DE KUST bevindt zich op het adres: WESTENDELAAN 304; 8434; WESTENDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 969,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 145,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Installation de menuiserie métallique. Installation de menuiserie en bois and plastique. Lijst met producten zijn Produits & Activités: Ferrures de Portes,Portes Coupe-Feu,Portes Blindées.. Produits & Activités: Portes & Fenêtres en Bois,Portes & Fenêtres en PVC..
De hoofdactiviteit van DEURENCENTRUM VAN DE KUST is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DEURENCENTRUM VAN DE KUST is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DEURENCENTRUM VAN DE KUST, openstaande posities, locatie van DEURENCENTRUM VAN DE KUST op de kaart.

DEURENCENTRUM VAN DE KUST is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is DEURENCENTRUM VAN DE KUST, company assigned to the tax number BE02324127197. The company DEURENCENTRUM VAN DE KUST is located at the address: WESTENDELAAN 304; 8434; WESTENDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 969,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 145,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Installation de menuiserie métallique. Installation de menuiserie en bois and plastique. List of products are Produits & Activités: Ferrures de Portes,Portes Coupe-Feu,Portes Blindées.. Produits & Activités: Portes & Fenêtres en Bois,Portes & Fenêtres en PVC..
The main activity of DEURENCENTRUM VAN DE KUST is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DEURENCENTRUM VAN DE KUST is not available. You also can look at reviews of DEURENCENTRUM VAN DE KUST, open positions, location of DEURENCENTRUM VAN DE KUST on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DEURENCENTRUM VAN DE KUST, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DEURENCENTRUM VAN DE KUST, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DEURENCENTRUM VAN DE KUST, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DEURENCENTRUM VAN DE KUST, employees, financial statistics.