BINST BUSINESS CENTER

Particuliere bedrijvenTransportuitrusting • BINST BUSINESS CENTER
Private companiesTransportation Equipment • BINST BUSINESS CENTER

Contactgegevens BINST BUSINESS CENTER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BINST BUSINESS CENTER: address, phone, fax, email, website, opening hours

BINST BUSINESS CENTER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SPIEGELHOFVOETWEG 31; 1850; GRIMBERGEN, België

Telefoon (phone): 22700915 (+32-22700915) 22700915 (+32-22700915)

Fax (fax): +32 (53) 120-39-13 +32 (53) 120-39-13

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BINST BUSINESS CENTER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BINST BUSINESS CENTER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BINST BUSINESS CENTER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BINST BUSINESS CENTER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BINST BUSINESS CENTER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BINST BUSINESS CENTER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BINST BUSINESS CENTER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BINST BUSINESS CENTER
Products information BINST BUSINESS CENTER

BTW identificatienummer (tax): BE04266784667
Ondernemingsnummer: 6418731689
Hoofdstad (capital): 726,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 475,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Produits & Activités: Portes & Fenêtres en PVC.. Produits & Activités: Verrières.

Product categorie (product category): Installation de menuiserie métallique. Installation de menuiserie en bois and plastique

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BINST BUSINESS CENTER
(Get full report from official database of BE for BINST BUSINESS CENTER)

Aanvulling soorten activiteiten voor BINST BUSINESS CENTER
Addition kinds of activities for BINST BUSINESS CENTER

3313. Electrometallurgische producten | Electrometallurgical products
369904. Elektrische geluidsapparatuur | Electric sound equipment
506301. Transformatoren en transmissieapparatuur | Transformers and transmission equipment
30899916. Monofilamenten, niet-textiel | Monofilaments, nontextile
36440203. Terminal boards | Terminal boards
39969902. Tegel, vloer: ondersteund plastic | Tile, floor: supported plastic

Werken bij BINST BUSINESS CENTER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BINST BUSINESS CENTER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BINST BUSINESS CENTER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BINST BUSINESS CENTER. Looking for open vacancies in other companies

  • Pistoolschilder/ Zandstaler (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gelegen te Beveren-Aan-De-Ijzer zijn wij op zoek naar een pistoolschilder/zandstraler. Volgende zaken horen tot uw takenpakket: Bij de handmatige zandstraalkabine: - Stukken op karren in de straalkabine zetten. - Een buis die onder druk staat richten op het stuk tot dat dit stuk proper is. Bij de taken automatische zandstraalkabine: - Stukken op de band leggen van de zandstraalmachine. - De gestraalde stukken terug van de band nemen met behulp van een rolbrug Na het stralen schildert u de stukken met behulp van een verfpistool.

  • UITSTEKEND BETAALDE HUISHOUDHULP (M/V) REGIO OOSTKAMP (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken bij het best betalende bedrijf in de dienstenchequesector? Ben jij een gemotiveerde huishoudhulp? Hou jij van poetsen? Ben jij pas tevreden als het huis proper is? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als één van de grootste dienstenchequebedrijven in Vlaanderen zijn wij een werkgever waar je op kan rekenen. Onze werknemers kunnen het bevestigen: onze groei hebben wij te danken aan de respectvolle en correcte behandeling van onze huishoudhulpen. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer, maar onze grootste troef. Onze consulenten staan altijd voor je klaar bij vragen of problemen. Bovendien heb je bij ons een uitstekend uurloon. Het Poetsbureau is een sterk groeiend dienstenchequebedrijf, gespecialiseerd in poetshulp bij gezinnen thuis. Ondertussen tellen wij meer dan 50 kantoren verspreid over heel Vlaanderen met meer dan 3900 tevreden huishoudhulpen. De dienstencheques worden steeds populairder,daarom zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe huishoudhulpen. Werk jij momenteel als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Kom gerust eens langs op ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek. Onze voorwaarden zijn vaak aantrekkelijker dan dat van onze concurrenten. trefwoorden: (dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Enthousiaste student fastfood snelle opstart (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Als student fastfood sta je in voor: Bedienen van de klanten; Bereiden van makkelijke recepten in de keuken; Onderhoud van de zaak. Bedrijfsprofiel: Voor een fastfoodrestaurant, gelegen in Ninove zijn we op zoek naar enthousiaste studenten die op woensdagnamiddag en vrijdagavond kunnen werken.

  • Lesgever Dans (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TASTE ART

    Type: Studentenjob

    TASTE-ART organiseert naschoolse, muzische spel- en sportactiviteiten voor kinderen vanaf 2,5 jaar. Een jong gemotiveerd team van medewerkers staat klaar om een gevarieerd aanbod van sport, spel, kunst, expressie, cultuur en vooral veel plezier aan te bieden aan de kinderen. De activiteiten gaan na de lesuren door in de scholen waardoor niet enkel eigen leerlingen van die campus maar ook externe leerlingen welkom zijn. U gaat de actvitieit 'Studio 101' en 'Clipdance' geven. Deze activitiet loopt gedurende het volledige schooljaar en telt 28 lessen. Deze activiteit werkt rond kinderdans en zang.

  • enthousiaste student winkelbediende (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: SPAR EXPRESS BILZEN BVBA

    Type: Studentenjob

    maken van belegde broodjes prepack maken kassa onderhoud winkel

  • Product Engineering Manager (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: ENGINITY

    Type: Vaste Job

    De Product Engineering Manager is verantwoordelijk voor de industrialisatie en het continue verbeteringsproces van de sensoren productfamilie voor HEN wereldwijd. De Product Engineering Manager rapporteert aan de General Manager HEN en maakt deel uit van het managementteam van de Plant. Taken en verantwoordelijkheden De Product Engineering Manager leidt de 3 Product Engineering teams van de product familie sensoren in de realisatie van de industrialisatie van nieuwe producten die in de markt geïntroduceerd worden, product/proces verbeteringen en behandeling van klantenklachten. Verantwoordelijk voor het volledig beheer van de industrialisatie van nieuwe producten en dit van concept/studie fase tot uitvoering en product lancering en dit in nauwe samenwerking met de R&D afdeling. Zorgen voor het continue verbeteringsproces door afvalvermindering, productie-efficiëntie en optimalisatie, verbetering van materialen en materiaalstromen. Verhoging van de productiviteit door middel van ‘zero defect’ denken, processen en technologie verbeteringen. Zorgt voor een pro-actieve borging van de kwaliteit van de producten door toepassen en optimaliseren van het FMEA-proces. Gedreven door feiten & cijfers en solide beslissingen kunnen nemen. Geeft sturing aan de lopende product & procesverbeteringen om alzo kwaliteit vereisten, productie doelen en kosten efficiëntie te bereiken. Geeft sturing en ondersteuning waar vereist om product & proces problemen op te lossen en klantenklachten op een efficiënte en doeltreffende manier op te lossen. Hij heeft een overzicht over de verschillende productgroepen, evalueert resultaten en gaat voor resultaatsgerichte oplossingen om de producten continu te verbeteren. Verantwoordelijk voor het gelijktijdig beheren van meerdere verbeteringsprojecten. Coördinatie van bovenstaande verantwoordelijkheden voor HEN wereldwijd.

  • Sales assistant met passie voor marketing (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een klant van ons in de regio van Sint-Niklaas zijn wij op zoek naar een sales assistant met passie voor marketing.  Als sales assistant ben je verantwoordelijk voor volgende taken:  Opmaken van offertes, ondersteuning van de vertegenwoordigers Nieuwe klantenrelaties uitbouwen en nieuwe opportuniteiten zoeken  De marketing verder uitwerken op vlak van social media, de branding verder uitbouwen..  

  • Senior System Engineer met passie voor Cloud (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: CONXION

    Type: Vaste Job

    Je voert audits uit bij klanten om hen zo optimaal te begeleiden bij een overzet naar de cloud Je staat in voor technische interventies. Je begeleidt de klant in dit ganse traject, tot en met opvolging achteraf Je implementeert en beheert IaaS, PaaS en SaaS-omgevingen

  • Leefstijlcoach How2behealthy (Regio Antwerpen (B)-Noord-brabant (NL))

    Regio: Regio Antwerpen (B)-Noord-brabant (NL)

    Bedrijf: HOW2BEHEALTHY-CURE4LIFE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Consulent(e) van How2behealthy worden? Consulent worden bij How2behealthy? Welvaartszieken en gezondheidszorgkosten exploderen. Wij geloven dat preventieve & natuurlijke gezondheidszorg de toekomst heeft! Binnen deze onnatuurlijke maatschappij bomvol misleidende gezondheidsclaims is ons doel om klanten op natuurlijke wijze in balans te brengen/houden door een eerlijke totaal-aanpak door het versterken van het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Wij bieden een volwaardige aanvulling/alternatief op de reguliere gezondheidszorg. How2behealthy is een natuurgeneeskundig franchise formule met als motto: "How2behealthy : The Natural Way!" Waarom bij ons aansluiten? De natuurgeneeskunde is in opkomst. 15% van huidige zorgaanbod is alternatief en dit groeit hard. Helaas is het aanbod erg versnipperd. Veel potentiële klanten die niet (voldoende) geholpen kunnen worden in het reguliere circuit gaan op zoek naar alternatieve behandelmethodes, maar waar te beginnen? Men ziet door de bomen het bos niet meer. How2behealthy vervult deze gidsfunctie! We bieden een breed scala aan natuurgeneeskundige behandelingen en zoeken samenwerkingen met partners. Hun gezondheidsproducten & diensten bieden we in de vorm van partneraanbiedingen aan in onze webshop, uiteraard met een aantrekkelijke korting voor How2behealthy klanten! Een goede therapeut maakt nog geen goede ondernemer: samen staan we sterk en wij bieden gedegen ondersteuning op diverse gebieden. Zo bieden we zowel losse diensten en diverse pakketten aan onze klanten. Aangesloten consulenten ontvangen ondersteunende middelen zoals de Body-Vital-check apparatuur, programma-klappers en ondersteunende documentatie als recepten en productwijzer en diverse templates. Tevens ondersteunen we bij klantenwerving, systemen (zoals een professioneel CRM systeem), marketing, promotiematerialen, eigen webshop & supplementenlijn etc. Wat zoeken wij? How2behealthy is op zoek naar gemotiveerde en gepassioneerde gezondheids- en natuurvoedingsconsulenten die als zelfstandig ondernemer onze klanten willen begeleiden naar een natuurlijke levensstijl en een optimale gezondheid. Wie is de ideale How2behelathy consulent & partner: • HBO werk- en denkniveau; • Opleidingsrichting natuurgeneeskunde (gezondheidstherapeut) of (natuur)voeding: medische basiskennis is een pré. Opleiding nog niet afgerond? Dat hoeft geen probleem te zijn!; • Empathisch vermogen om de cliënt te begeleiden naar diens persoonlijke einddoel; • Enthousiasmerende grondhouding met passie voor de doelgroep en het vakgebied; • Een goede balans tussen inhoud en zakelijkheid; • Bereidheid te investeren in lokale naamsbekendheid en werving van nieuwe cliënten.

  • Zelfstandige Franchisenemer Meubelzaak 3000m2 (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: INSPIRATIONS

    Type: Zelfstandige activiteit

    In opdracht van een klant van ons begeleiden wij onderstaande opportuniteit : - zeflstandige uitbating Meubelzaak , gelegen te Oostkamp, specialist in Slaapcomfort, binnen en tuinmeubelen - Geen investering - zelfstandige activiteit ( Sterke manager , ook ideaal als koppel ) - team kunnen leiden, doelgericht kunnen plannen, managen, targets stellen gekoppeld aan actieplannen - volledige back office ondersteuning ( aankoop, fakturatie, leveringen... ) - zelfstandige verkopers aanwezig om uw sales te ondersteunen - open op di-do , zaterdag en zondag Interesse in deze opportuniteit ? 0499873431

  • Architect (SINT-GILLIS)

    Regio: SINT-GILLIS

    Bedrijf: Ausy Engineering

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als Architect werk je mee aan investeringsprojecten (stations, parkings, dienstgebouwen, technische gebouwen, werkplaatsen,…) Dit houdt volgende opdrachten in: Het ontwerpen van gebouwen, van schetsontwerp tot volledige uitvoeringsdossiers Het coördineren van het ontwerpteam (tekenaars, studies technische uitrusting, uitvoerende dienst) Het standaardiseren door typeteksten en typeplans Het opvolgen van de regelgeving en het opstellen van technische richtlijnen De aanpak is projectmatig, met respect voor de klassieke regels van projectwerk. Het coördineren van het ontwerpteam, de opvolging van de bouwkundige tekenaars, aanspreekpunt voor de ontwerpers van de technische uitrustingen. Instaan voor het overleg tussen alle betrokken partijen. Het waken over de kosten en planning van het project. Het optreden als technisch adviseur en de districten bijstaan tijdens de uitvoering van het bouwproject. Instaan voor de technische controle van de uitvoeringsdossiers van de districten. Het permanent opvolgen van de regelgeving en technische ontwikkelingen in het vakgebied en instaan voor het opstellen van richtlijnen, typebeschrijvingen en standaardisatie door procedures.

  • Nachtzorgkundige okt/nov Temse (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als zorgkundige sta je in voor de hygiënische zorgen en comfortzorg van de bewoners. Je rapporteert duidelijk en correct aan de verpleegkundige.

Zoek naar antwoorden van BINST BUSINESS CENTER in sociale netwerken
Look for responds of BINST BUSINESS CENTER in social networks

Lees alle opmerkingen voor BINST BUSINESS CENTER. Laat een reactie achter voor BINST BUSINESS CENTER. BINST BUSINESS CENTER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BINST BUSINESS CENTER. Leave a respond for BINST BUSINESS CENTER. BINST BUSINESS CENTER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BINST BUSINESS CENTER op de google maps. Adres en contacten BINST BUSINESS CENTER
Location of BINST BUSINESS CENTER on the google maps. Address and contacts of BINST BUSINESS CENTER

Andere gerelateerde bedrijven als come BINST BUSINESS CENTER BINST BUSINESS CENTER: KBC | Gallery's | WILLY GOFFAUX | DANIEL DE ROO | VICTOR PAULUSSEN

Other related companies as BINST BUSINESS CENTER: KBC | Gallery's | WILLY GOFFAUX | DANIEL DE ROO | VICTOR PAULUSSEN

BINST BUSINESS CENTER is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BINST BUSINESS CENTER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04266784667. Het bedrijf BINST BUSINESS CENTER bevindt zich op het adres: SPIEGELHOFVOETWEG 31; 1850; GRIMBERGEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 726,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 475,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Installation de menuiserie métallique. Installation de menuiserie en bois and plastique. Lijst met producten zijn Produits & Activités: Portes & Fenêtres en PVC.. Produits & Activités: Verrières..
De hoofdactiviteit van BINST BUSINESS CENTER is Transportuitrusting, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BINST BUSINESS CENTER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BINST BUSINESS CENTER, openstaande posities, locatie van BINST BUSINESS CENTER op de kaart.

BINST BUSINESS CENTER is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is BINST BUSINESS CENTER, company assigned to the tax number BE04266784667. The company BINST BUSINESS CENTER is located at the address: SPIEGELHOFVOETWEG 31; 1850; GRIMBERGEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 726,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 475,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Installation de menuiserie métallique. Installation de menuiserie en bois and plastique. List of products are Produits & Activités: Portes & Fenêtres en PVC.. Produits & Activités: Verrières..
The main activity of BINST BUSINESS CENTER is Transportation Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BINST BUSINESS CENTER is not available. You also can look at reviews of BINST BUSINESS CENTER, open positions, location of BINST BUSINESS CENTER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BINST BUSINESS CENTER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BINST BUSINESS CENTER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BINST BUSINESS CENTER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BINST BUSINESS CENTER, employees, financial statistics.