A 1 INJECTION PLASTICS

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • A 1 INJECTION PLASTICS
Private companiesAgricultural Services • A 1 INJECTION PLASTICS

Contactgegevens A 1 INJECTION PLASTICS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A 1 INJECTION PLASTICS: address, phone, fax, email, website, opening hours

A 1 INJECTION PLASTICS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ZWEVEGEMSTRAAT 101; 8553; ZWEVEGEM, België

Telefoon (phone): 56778198 (+32-56778198) 56778198 (+32-56778198)

Fax (fax): +32 (4) 348-42-79 +32 (4) 348-42-79

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A 1 INJECTION PLASTICS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A 1 INJECTION PLASTICS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A 1 INJECTION PLASTICS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A 1 INJECTION PLASTICS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A 1 INJECTION PLASTICS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A 1 INJECTION PLASTICS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A 1 INJECTION PLASTICS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A 1 INJECTION PLASTICS
Products information A 1 INJECTION PLASTICS

BTW identificatienummer (tax): BE04501068115
Ondernemingsnummer: 3573547363
Hoofdstad (capital): 186,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 298,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Produits & Activités: Portes & Fenêtres en Aluminium.. Produits & Activités: Volets Roulants en PVC. Services: Déplacement 24h/24.

Product categorie (product category): Installation de menuiserie métallique. Installation de menuiserie en bois and plastique

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A 1 INJECTION PLASTICS
(Get full report from official database of BE for A 1 INJECTION PLASTICS)

Aanvulling soorten activiteiten voor A 1 INJECTION PLASTICS
Addition kinds of activities for A 1 INJECTION PLASTICS

24510000. Mobiele huizen | Mobile homes
28129900. Alkalieën en chloor, nec | Alkalies and chlorine, nec
28510201. Coating, lucht genezing | Coating, air curing
33519904. Uitgedrukte vormen, nec, koper en koperlegering | Extruded shapes, nec, copper and copper alloy
39499908. Indiase clubs | Indian clubs
50319905. Medium dichtheidsvezelplaat | Medium density fiberboard
50820303. Kranen, constructie | Cranes, construction
67269900. Investeringskantoren, nec, nec | Investment offices, nec, nec
76991702. Bierpomp spoelen schoonmaken en reparatie service | Beer pump coil cleaning and repair service
86310000. Arbeidsorganisaties | Labor organizations

Werken bij A 1 INJECTION PLASTICS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A 1 INJECTION PLASTICS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A 1 INJECTION PLASTICS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A 1 INJECTION PLASTICS. Looking for open vacancies in other companies

  • Huishoudhulp Ekeren - Brasschaat (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: PUUUR KAPELLEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u ! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.500 gemotiveerde personeelsleden en 13.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Werkuren worden in overleg bepaald. Deeltijds of voltijds uurrooster is mogelijk. Je houdt van poetsen en neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: - Dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, schuren... Je staat in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning - Wassen en strijken - Boodschappen doen en koken: af en toe ga je naar de winkel of bereid je een maaltijd voor je klanten

  • Jobstudent tuinbouw (VELDEGEM)

    Regio: VELDEGEM

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Studentenjob

    Voor een tuinbouwbedrijf te Veldegem zijn we op zoek naar een jobstudent om mee te helpen eind augustus en september. Takenpakket: U gaat mee op baan en helpt mee met o.a. vegen, groenafval in zakken doen,...

  • JOBSTUDENTEN ZAALMEDEWERKER (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DE KORENLEI TWEE

    Type: Studentenjob

    Restaurant Belwadi zoekt gemotiveerde studenten voor in de zaal. Je verzorgt de bediening in de zaal waar je de klanten onthaalt en de bestellingen opneemt. Daarnaast zorg je er ook voor dat de tafels netjes blijven.

  • Studentenjob herfstvakantie (m/v) te Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HUNKEMOLLER

    Type: Studentenjob

    Hunkemöller is het toonaangevende Europese lingerie Retail bedrijf met meer dan 800 winkels in 24 landen en groeit continue! Onze passie voor lingerie en mode maar ook onze inspirerende en Fun houding heeft ons geholpen het ‘much loved, global & social brand’ te worden dat we nu zijn. Op dit moment bieden we een positie voor een leuke en flexibele studentenjob als verkoopmedewerker in onze winkels! In tegenstelling tot andere retailers zoeken we niet alleen naar een gewone jobstudent, maar ook naar een gemotiveerde jobstudent die leeft volgens onze waarden; Fun, Passie, In Touch, Inspiring en natuurlijk S*xy. Als dit allemaal op jou van toepassing is en je wilt graag in de retail werken, dan heb je alles wat nodig is om deel uit te maken van Hunkemöller als verkoopmedewerker. Jouw profiel voor een studentenjob bij ons: • Je geniet van het geven van fashionadvies aan onze klanten en inspireert hen elke dag • Je werkt zelfstandig, maar wilt succesvol zijn in een team • Je bent van nature vriendelijk, nieuwsgierig en betrouwbaar Jouw taken tijdens jouw studentenjob : • Gedurende jouw studentenjob lever je World Class Service voor de ultieme klantervaring • Ondersteun je de winkel om de verkoop te maximaliseren en de gestelde doelen te bereiken • Bied je hulp aan het team bij alle dagelijkse taken Als je op zoek bent naar een inspirerende en leuke studentenjob, solliciteer dan nu! We kijken uit naar jouw online sollicitatie.

  • Aankoopcoördinator regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Ergon Recruitment Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Als aankoopcoördinator ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van de aankoopflow voor grondstoffen en andere producten of diensten. Je staat in voor het zoeken, selecteren en evalueren van de leveranciers. Je pleegt hierover overleg met de verschillende betrokken afdelingen; Je staat in voor de jaarlijkse contractonderhandelingen met de leveranciers. Je evalueert de leveranciers op basis van kost, levertijd, kwaliteit, stockbeheersing, leverbetrouwbaarheid, service, milieu en aankoopstrategie. Je biedt ondersteuning aan verschillende afdelingen omtrent indirecte aankopen, zoals marktonderzoeken op vraag van de klant. Daarnaast biedt je operationele ondersteuning op vlak van aankoop aan de aankopers van verschillende productgroepen.

  • Reclame bedeler in Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

  • therapeute/ lesgever/bewegingscoach (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: GODAI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Godai is een therapiecentrum gelegen te Gentbrugge welke ao kinesitherpia, acupunctuur, medische voetverzorging en psychotherapie huisvest. Wij breiden uit met 'Godai Move' hiervoor zijn we op zoek naar personen die bewegingsklassen of andere groepslessen, workshops, kunnen geven. We zien het ruim en staan open voor vernieuwde ideeën. Het betreft een zelfstandige activiteit. www.godai.be

  • Dynamische verkoper - prefab beton (BORSBEKE)

    Regio: BORSBEKE

    Bedrijf: B.M.S.

    Type: Zelfstandige activiteit

    Uw taak zal er voornamelijk uit bestaan om onze producten - prefab betonnen constructie-elementen - te promoten bij een specifieke doelgroep. Dit kan deels bestaan uit telefonische en/of fysieke contacten op werven, maar eveneens het aansnijden of verder uitwerken van online tools om onze bedrijfsactiviteit verder kenbaar te maken aan het doelpubliek. Deze taak kan worden uitgebreid met uitwerken van de offerte-aanvragen tem het uitwerken van productietekeningen, dit afhankelijk van de interesse en mogelijke tijdsbesteding.

  • Psycholoog-Psychotherapeut (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: Manshoven Psychologenpraktijk

    Type: Zelfstandige activiteit

    Manshoven Psychologenpraktijk is een praktijk voor psychologische begeleiding, cognitieve gedragstherapie en schematherapie bij jongeren vanaf 15 jaar en volwassenen. We werken samen met 4 klinisch psychologen-psychotherapeuten (i.o.) voornamelijk op gebied van stemming, angst en persoonlijkheid. Om tegemoet te kunnen komen aan het groeiende aantal hulpvragen, zijn we op zoek naar een gemotiveerde psycholoog-psychotherapeut (doelgroep volwassenen). We zoeken een collega-klinisch psycholoog die tevens interesse heeft om mee de eerstelijnspsychologische zorg te helpen versterken en de verbinding legt tussen onze psychologenpraktijk en de bestaande samenwerking met de huisartsenpraktijk.

  • Inpakker - Productie Drukkerij (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Werfreserve

    Voor een familiebedrijf in Aarschot zijn we opzoek naar gemotiveerde productiemedewerkers die nauwkeurig kunnen werken. Het takenpakket: • het manueel inpakken van goederen • het nauwkeurig stapelen van de goederen • het labelen van de etiketten op een correcte manier Je zal tewerkgesteld worden in een 2 ploegensysteem en soms ook dagdienst. Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige werknemers en gelukkige uitzendkrachten. Voor een job als arbeider kan je zeker bij VIO terecht!

  • BIS-stage Winkel medewerker (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ECOSO

    Type: Leercontract

    Ecoso heeft het volgende aanbod: Je krijgt een unieke kans om een werk- en leerervaring op te doen Je krijgt bij Ecoso een opleiding op jouw maat als winkel medewerker. Je doet je BIS-stage/opleiding met een op maat gemaakt opleidingsplan Het opleidingsplan werd goedgekeurd door de VDAB Je krijgt ondersteuning van een ervaren begeleider Je taken om te leren: Je leert de kassa te bedienen Je leert de kassa te controleren en af te sluiten Je leert de dienst na verkoop; garantie, terugbetaling enzovoort Je leert hoe je de producten in de winkel moet plaatsen Je leert de voorrraad van de goederen op peil te houden Je leert wanneer je artikelen in en uit de winkel moet halen Je leert hoe je de winkel netjes en proper kunt houden Je leert omgaan met klanten en collega´s Je leert samen te werken Je leert beveiligingen aan te brengen en deze bij de afrekening terug te verwijderen Je leert klant gericht te werken Je krijgt kennis van de waarde van goederen Je leert goederen te prijzen en juist te sorteren voor de winkel

  • Coach Leren programmeren met Scratch voor kinderen - Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Flexijob

    Je begeleidt kinderen bij het leren programmeren aan de hand van het programma Scratch. Lesmateriaal en ondersteuning om de lessen te geven wordt door ons voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. Je geeft in een vaste school begeleiding in de naschoolse opvang aan een groep van maximum 12 kinderen gedurende ongeveer 20 weken (niet tijdens de schoolvakanties). Er staat een klaslokaal en computers ter beschikking. Deze lessen gaan door na schooltijd rond 16:00 uur op verschillende scholen in Antwerpen, Deurne, Borgerhout...

Zoek naar antwoorden van A 1 INJECTION PLASTICS in sociale netwerken
Look for responds of A 1 INJECTION PLASTICS in social networks

Lees alle opmerkingen voor A 1 INJECTION PLASTICS. Laat een reactie achter voor A 1 INJECTION PLASTICS. A 1 INJECTION PLASTICS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A 1 INJECTION PLASTICS. Leave a respond for A 1 INJECTION PLASTICS. A 1 INJECTION PLASTICS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A 1 INJECTION PLASTICS op de google maps. Adres en contacten A 1 INJECTION PLASTICS
Location of A 1 INJECTION PLASTICS on the google maps. Address and contacts of A 1 INJECTION PLASTICS

Andere gerelateerde bedrijven als come A 1 INJECTION PLASTICS A 1 INJECTION PLASTICS: HAESEN MARCEL EN JOHAN | RAUSENS & FILS | COIFFURE CHARMING | M.D.S. BVBA | TRANSPONTON

Other related companies as A 1 INJECTION PLASTICS: HAESEN MARCEL EN JOHAN | RAUSENS & FILS | COIFFURE CHARMING | M.D.S. BVBA | TRANSPONTON

A 1 INJECTION PLASTICS is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A 1 INJECTION PLASTICS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04501068115. Het bedrijf A 1 INJECTION PLASTICS bevindt zich op het adres: ZWEVEGEMSTRAAT 101; 8553; ZWEVEGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 186,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 298,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Installation de menuiserie métallique. Installation de menuiserie en bois and plastique. Lijst met producten zijn Produits & Activités: Portes & Fenêtres en Aluminium.. Produits & Activités: Volets Roulants en PVC. Services: Déplacement 24h/24..
De hoofdactiviteit van A 1 INJECTION PLASTICS is Landbouwdiensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A 1 INJECTION PLASTICS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A 1 INJECTION PLASTICS, openstaande posities, locatie van A 1 INJECTION PLASTICS op de kaart.

A 1 INJECTION PLASTICS is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is A 1 INJECTION PLASTICS, company assigned to the tax number BE04501068115. The company A 1 INJECTION PLASTICS is located at the address: ZWEVEGEMSTRAAT 101; 8553; ZWEVEGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 186,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 298,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Installation de menuiserie métallique. Installation de menuiserie en bois and plastique. List of products are Produits & Activités: Portes & Fenêtres en Aluminium.. Produits & Activités: Volets Roulants en PVC. Services: Déplacement 24h/24..
The main activity of A 1 INJECTION PLASTICS is Agricultural Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of A 1 INJECTION PLASTICS is not available. You also can look at reviews of A 1 INJECTION PLASTICS, open positions, location of A 1 INJECTION PLASTICS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A 1 INJECTION PLASTICS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A 1 INJECTION PLASTICS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A 1 INJECTION PLASTICS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A 1 INJECTION PLASTICS, employees, financial statistics.