LEOPOLD GERARD

Particuliere bedrijvenLegale diensten • LEOPOLD GERARD
Private companiesLegal Services • LEOPOLD GERARD

Contactgegevens LEOPOLD GERARD: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LEOPOLD GERARD: address, phone, fax, email, website, opening hours

LEOPOLD GERARD

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PLACE DE LA MOISSON 28; 6740; ETALLE, België

Telefoon (phone): 63456034 (+32-63456034) 63456034 (+32-63456034)

Fax (fax): +32 (58) 818-59-46 +32 (58) 818-59-46

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LEOPOLD GERARD: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LEOPOLD GERARD"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LEOPOLD GERARD"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LEOPOLD GERARD, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LEOPOLD GERARD. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LEOPOLD GERARD, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LEOPOLD GERARD. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LEOPOLD GERARD
Products information LEOPOLD GERARD

BTW identificatienummer (tax): BE06664001464
Ondernemingsnummer: 6100128173
Hoofdstad (capital): 499,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 748,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Activités: Ferronnerie Décorative.. Produits & Activités: Portes & Fenêtres en Aluminium.

Product categorie (product category): Installation de menuiserie métallique. Forge,Moulage and Profilage des Métaux

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LEOPOLD GERARD
(Get full report from official database of BE for LEOPOLD GERARD)

Aanvulling soorten activiteiten voor LEOPOLD GERARD
Addition kinds of activities for LEOPOLD GERARD

5713. Vloerbedekking winkels | Floor covering stores
36510101. Versterkers: radio, publiek adres of muziekinstrument | Amplifiers: radio, public address, or musical instrument
38250302. Ampère-uur meter | Ampere-hour meters
51729903. Kerosine | Kerosene
95129901. Conserverings- en stabilisatiebureau, overheid | Conservation and stabilization agency, government

Werken bij LEOPOLD GERARD: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LEOPOLD GERARD: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LEOPOLD GERARD. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LEOPOLD GERARD. Looking for open vacancies in other companies

  • LAGO zoekt: horecaverantwoordelijke in een sportief jasje! (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Beveren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Vergeet de hagelwitte stranden op Aruba en de Zeedijk in Blankenberge, LAGO Beveren is dé place to be als je van zwemmen houdt. Met hun spannende wildwaterbaan, verwarmd buitenbad, verzorgd wellnesscomlex en veilige peuterbaden biedt dit zwemparadijs voor ieder wat wils! Met hun hip Rest-eau-Café speelt LAGO perfect in op je buikgevoel: want zeg nu zelf, wat is er heerlijker dan een lekkere maaltijd na een middagje zwemmen? Om hun team enthousiaste obers te leiden, gaat LAGO op zoek naar een horecaverantwoordelijke. Er wordt je een uitdagende job in een boeiende omgeving aangeboden, waar je de mogelijkheid krijgt om samen met je collega's dit veelbelovend project verder te laten ontwikkelen. Als horecaverantwoordelijke stuur je niet alleen je collega's aan, maar ben je ook attent voor de noden van je klanten. Je bent tevens het boegbeeld van LAGO en kan je dan ook perfect vinden in hun bedrijfswaarden en normen.

  • Commercieel bediende binnendienst (WARNETON)

    Regio: WARNETON

    Bedrijf: Konvert Interim Comines

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Na een interne opleiding groei je uit tot het aanspreekpunt van klanten en transporteurs. Op termijn en afhankelijk van je inzet en ambities, krijg je binnen de dienst meer verantwoordelijkheden en mogelijkheden. Als commercieel bediende verzorg je de orderopvolging van A tot Z: input, voorraadcontrole, orderbevestiging, organisatie en opvolging van het transport. Het bijhouden van verkoop statistieken en het opmaken van prognoses behoort ook tot jouw takenpakket. Je werkt nauw samen met de collega's van planning en de kwaliteitsdienst.

  • Onderhoudstechnieker (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Start People Herentals

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Werk jij graag in een technische omgeving? Klinken termen als mechanica, pneumatica, hydraulica, PLC, ... jou bekend in de oren? Dan ben jij de technieker de wij zoeken! * Je zal instaan voor het onderhoud van de bestaande installaties en gebouwen. Je zoekt hierbij naar de juiste balans tussen preventief en curatief onderhoud. Je bent het aanspreekpunt voor de storingstechniekers/operatoren in verband met technische problemen. Je bent actief betrokken bij de vernieuwing en de uitbreiding van de installaties. Je zoekt naar verbeteringen in het proces. Je komt in aanraking met een brede waaier aan geïnstalleerde technologieën: mechanica, elektriciteit, pneumatica, hydraulica, PLC sturingen, blaasextrusie,...

  • Verkoper fashion (VICHTE)

    Regio: VICHTE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gevraagde competenties: je bent modebewust. je kent elke trend van het seizoen. je kan je vlot uitdrukken in het Frans. je bent een teamplayer.

  • Klantendienstmedewerker (business) (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Start People Leuven Bedienden

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De Helpdesk Online For Business heeft een brede expertise: Zij beantwoorden vragen en lossen problemen op in verband met het elektronisch bankieren op Windows, Mac, tablet en smartphone van professionele KBC-klanten. Zij geven gebruikersondersteuning aan de collega’s van het kantorennet. Verder ondersteunen zij alle software die KBC aanbiedt aan zijn professionele klanten. Functie: Je staat in voor de eerstelijnsopvang van de binnenkomende telefoons en e-mails op de helpdesk, waarbij je de professionele klanten en collega’s van de kantoren ondersteunt op het vlak van installatie, configuratie en gebruik van de door KBC aangeboden producten elektronisch bankieren. Voor niet-courant problemen en klachten kan je terugvallen op een gespecialiseerde collega (Operational Support). Op rustige momenten kan je tijdelijk op andere projecten worden ingezet.

  • lasser (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons gevestigd regio Menen, gaan wij op zoek naar een volautomaat LASSER. Dit voor een voltijdse betrekking.

  • IT helpdesk Medewerk(st)er (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Konvert Interim Vilvoorde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een informaticabedrijf, gespecialiseerd in notariële informatica zijn wij op zoek naar een analist-programmeur. Voor deze sector hebben zij zelf een eigen softwareprogramma ontwikkeld en leveren, installeren en configureren zij tevens alles van materiaal (PC's, servers & printers). Jouw takenpakket zal er als volgt uitzien; - Technische ondersteuning geven aan de gebruikers van computers en informaticatoepassingen. Zowel voor hardware, algemene software als voor onze eigen programma's. Je probeert daarbij in eerste instantie zelf een oplossing voor de klant te vinden, zorgt voor een gepaste doorverwijzing of, indien noodzakelijk, voor het sturen van een technieker ter plaatse. - Beantwoorden van probleemmeldingen per telefoon of per e-mail

  • HUISHOUDHULP ZONNEBEKE (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: GREENHOUSE IEPER

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Zonnebeke zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Poetshulp Wilsele (WILSELE)

    Regio: WILSELE

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Adviseur/verkoper M/V voor de afdeling Vloeren & Hout (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ZELFBOUWMARKT

    Type: Vaste Job

    Bedrijf: Je komt terecht in een enthousiast team dat deel uitmaakt van een dynamisch, innovatief & financieel gezond familiebedrijf met een 75-tal collega's. Zelfbouwmarkt telt 7 verschillende afdelingen die fungeren als shops in the shop of 7 speciaalzaken onder 1 dak. Het bedrijf bestaat al meer dan 37 jaar en kent succes omwille van zijn professioneel personeel met deskundig advies, goede prijzen, degelijke producten en een aangename winkelsfeer. Functie: We zijn op zoek naar een adviseur/verkoper (M/V) voor onze afdeling vloeren & hout. Volgende taken zijn erg belangrijk: Je zal klanten advies geven over hout, vloer-, wand-en plafondbekleding (tegels, laminaat,…) en de bijhorene accessoires . Je zal offertes opmaken, bestellingen doen en jouw offertes opvolgen. Je kan goed met een PC werken (Excel, Word, Outlook)

  • ALLROUND DRAAIERS/FREEZERS/LASSERS - MOOIE VERLONING 7226175 / 6 C (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: MANPOWER Kantoor Gent

    Type: Vaste Job

    Voor een metaalbedrijf gelegen in de Gentse Zeehaven, zijn we op zoek naar een ALLROUND METAALARBEIDER Je zal worden ingezet voor : Uitvoeren van laswerken op onderdelen in de werkplaatsen of ter plaatse. Oplassen van onderdelen en nabewerken (draaien en/of frezen), oplassen van slijtonderdelen. - assen - kleppen - schroeven - slijtonderdelen van scheppers en grijpers - onderdelen van brekers Demontage en montage van de onderdelen Dit kan zijn in het atelier maar ook op sites in de buurt voor bepaalde projecten

  • Teamleiders Health & Beauty (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

Zoek naar antwoorden van LEOPOLD GERARD in sociale netwerken
Look for responds of LEOPOLD GERARD in social networks

Lees alle opmerkingen voor LEOPOLD GERARD. Laat een reactie achter voor LEOPOLD GERARD. LEOPOLD GERARD bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LEOPOLD GERARD. Leave a respond for LEOPOLD GERARD. LEOPOLD GERARD on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LEOPOLD GERARD op de google maps. Adres en contacten LEOPOLD GERARD
Location of LEOPOLD GERARD on the google maps. Address and contacts of LEOPOLD GERARD

Andere gerelateerde bedrijven als come LEOPOLD GERARD LEOPOLD GERARD: CORPS DE POMPIERS | MARTIN SIX | Meubelstofconfectie Roger Debaes B.V.B.A. | M. LAMBERT | SOCIETE BELGE DE PSYCHOLOGIE ANALYTIQUE ASBL

Other related companies as LEOPOLD GERARD: CORPS DE POMPIERS | MARTIN SIX | Meubelstofconfectie Roger Debaes B.V.B.A. | M. LAMBERT | SOCIETE BELGE DE PSYCHOLOGIE ANALYTIQUE ASBL

LEOPOLD GERARD is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LEOPOLD GERARD, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06664001464. Het bedrijf LEOPOLD GERARD bevindt zich op het adres: PLACE DE LA MOISSON 28; 6740; ETALLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 499,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 748,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Installation de menuiserie métallique. Forge,Moulage and Profilage des Métaux. Lijst met producten zijn Activités: Ferronnerie Décorative.. Produits & Activités: Portes & Fenêtres en Aluminium..
De hoofdactiviteit van LEOPOLD GERARD is Legale diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LEOPOLD GERARD is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LEOPOLD GERARD, openstaande posities, locatie van LEOPOLD GERARD op de kaart.

LEOPOLD GERARD is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is LEOPOLD GERARD, company assigned to the tax number BE06664001464. The company LEOPOLD GERARD is located at the address: PLACE DE LA MOISSON 28; 6740; ETALLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 499,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 748,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Installation de menuiserie métallique. Forge,Moulage and Profilage des Métaux. List of products are Activités: Ferronnerie Décorative.. Produits & Activités: Portes & Fenêtres en Aluminium..
The main activity of LEOPOLD GERARD is Legal Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of LEOPOLD GERARD is not available. You also can look at reviews of LEOPOLD GERARD, open positions, location of LEOPOLD GERARD on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LEOPOLD GERARD, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LEOPOLD GERARD, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LEOPOLD GERARD, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LEOPOLD GERARD, employees, financial statistics.