Algemene Metselwerken Wils en Zonen

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • Algemene Metselwerken Wils en Zonen
Private companiesHealth Services • Algemene Metselwerken Wils en Zonen

Contactgegevens Algemene Metselwerken Wils en Zonen: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Algemene Metselwerken Wils en Zonen: address, phone, fax, email, website, opening hours

Algemene Metselwerken Wils en Zonen

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Joseph Wuytslaan 35-37  Box 8 2100 Deurne (Antwerpen), België

Telefoon (phone): +32 (14) 509-57-22 +32 (14) 509-57-22

Fax (fax): +32 (67) 376-61-42 +32 (67) 376-61-42

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Algemene Metselwerken Wils en Zonen: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Algemene Metselwerken Wils en Zonen"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Algemene Metselwerken Wils en Zonen"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Algemene Metselwerken Wils en Zonen, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Algemene Metselwerken Wils en Zonen. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Algemene Metselwerken Wils en Zonen, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Algemene Metselwerken Wils en Zonen. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Algemene Metselwerken Wils en Zonen
Products information Algemene Metselwerken Wils en Zonen

BTW identificatienummer (tax): BE09627014160
Ondernemingsnummer: 9208160400
Hoofdstad (capital): 798,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 200,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in Algemene Metselwerken Wils en Zonen zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Contractors - House building

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Algemene Metselwerken Wils en Zonen
(Get full report from official database of BE for Algemene Metselwerken Wils en Zonen)

Aanvulling soorten activiteiten voor Algemene Metselwerken Wils en Zonen
Addition kinds of activities for Algemene Metselwerken Wils en Zonen

922900. Openbare orde en veiligheid, nv | Public order and safety, nec
951202. Grondbeschermingsbureaus | Land conservation agencies
01749903. Lime Grove | Lime grove
22210408. Polypropyleen breedgeweven stoffen | Polypropylene broadwoven fabrics
36799901. Antennes, ontvangen | Antennas, receiving
42120400. Verhuizen diensten | Moving services
79220200. Theatrale productie diensten | Theatrical production services

Werken bij Algemene Metselwerken Wils en Zonen: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Algemene Metselwerken Wils en Zonen: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Algemene Metselwerken Wils en Zonen. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Algemene Metselwerken Wils en Zonen. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker - seizoenswerk eindejaar m/v (WESTROZEBEKE)

    Regio: WESTROZEBEKE

    Bedrijf: Start People Roeselare LA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Meehelpen met de vleesbereidingen voor het eindejaarsseizoen: gourmet en fondue schotels, eindejaarsplateau's... Meehelpen op de verpakkingsafdeling

  • Verantwoordelijke productie (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Hoe zal je werkdag er vandaag uitzien ? In jouw afdeling waar je verantwoordelijk bent voor ongeveer een 15-tal medewerkers is geen enkele dag dezelfde. Dagelijks streef je ernaar om de vooropgestelde doelen in jouw productie te realiseren. Je bewaakt nauwgezet het volume, de kwaliteit, rentabiliteit en vooral niet te vergeten ook de veiligheid tijdens het werkproces. De personeelsplanning stel je efficiënt op. Je kent jouw medewerkers als de beste, je kent hun individuele sterktes en capaciteiten zodat je deze zo doelgericht mogelijk kan inzetten. Daardoor kan je snel schakelen bij afwezigheden of grote drukte. De voedingsnijverheid heeft voor jou geen geheimen, je weet dat kwaliteit én hygiëne onontbeerlijk zijn om te slagen in jouw dagelijkse missie. Je kent het productieproces als de beste en weet dit te optimaliseren waar nodig door constante analyse. Daarbij werk je nauw samen met de productiemanager aan wie je ook rapporteert.

  • Magazijnier 2 ploegen regio Oostkamp (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf regio Oostkamp zijn wij op zoek naar een magazijnier dit in 2 ploegen, eerst start je op in de productie om dan zo het magazijn aan te leren. En met tijd moet je ook bereidt zijn om af en toe bij te springen in de productie.

  • Monteurs op de werf (m/v) (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Evergem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Kan jij goed planlezen en werk je graag op de werf? Dan is deze vacature zeker iets voor jou! Als monteur ga je van maandag tot en met vrijdag naar de werven in het buitenland om daar constructies te monteren.

  • Bijverdienste Medewerker inventaris- ook voor studenten op 06/11 (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een klant gespecialiseerd in winkelinventarisatiediensten zijn wij op zoek naar een medewerker voor de Carrefour winkel te Diest. De opdracht gaat door op dinsdag 6 november om 19u45. De voorziene duur is minimum 3 uren maar de opdracht is pas gedaan als de inventaris is afgelopen.

  • JobStudent bar (M/V) (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: SMASH CAFE

    Type: Studentenjob

    We zoeken een gemotiveerde student. Je staat in voor de bereiding van dranken , de afwas in bar en het aanvullen van de bar. Je bent beschikbaar tijdens de weekends, feestdagen en vakantieperiode. We houden rekening dat je niet elk weekend hoeft te werken en het werkschema is bespreekbaar. Goede verloning. Jong Team!!!

  • Opbouw - EVENT (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een gekende speler in de sportwereld, zoeken wij momenteel 3 medewerkers. Zij zoeken medewerkers die op donderdag 11 en vrijdag 12 oktober beschikbaar zijn. Onze klant zorgt voor banners/vlaggen/hekken tijdens de cyclocrossen. Ben jij sportief? Ben jij beschikbaar om te werken op 11 en 12 oktober van 09:00 - 18:00 ? Heb je geen rugklachten? Dan zijn wij op zoek naar jou ! Solliciteren is de boodschap, en dan nemen wij snel met jou contact op.

  • HEAD OF HR OPERATIONS (BE769604) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: TUI

    Type: Vaste Job

    Onze klant TUI België (www.tui.be), met kantoren te Oostende en Zaventem, maakt deel uit van de internationale TUI Group. TUI België is de grootste Belgische toerismegroep en typeert zich als een jonge én hyperstabiele onderneming actief in touroperating, distributie én luchtvaart. Samen met een team van 2.000 gedreven collega’s maken zij hun belofte 'Discover your smile' elke dag opnieuw waar. Momenteel zijn wij voor de corporate HR-afdeling (Oostende en Zaventem) op zoek naar een (m/v): HEAD OF HR OPERATIONS Gedreven implementator van HR-systemen & -processen met oog voor continue optimalisering en sterke interpersoonlijke vaardigheden Functie Je bent de eindverantwoordelijke voor een gestructureerde, efficiënte en kwalitatieve uitvoering van de salaris- en personeelsadministratie. Je staat in en zorgt voor een effectieve HR-administratie & -optimalisering van payroll en HR-processen teneinde een correcte uitvoering van de dagelijkse payroll. Je zorgt voor het implementeren en continu optimaliseren van de HR-systemen en -processen die bijdragen aan een efficiënte organisatie voor zowel HR, leidinggevenden als medewerkers. Je maakt voorstellen en werkt ideeën uit rond de optimalisering en harmonisatie van de dienstverlening aangaande personeelsadministratie en dit ook op termijn voor de TUI Employee Self Service en Manager Self Service. Je zorgt voor het managen van de externe partners zoals het sociaal secretariaat en verzekeringsmaatschappijen teneinde tot een hecht partnership en een win-winsituatie te komen voor alle entiteiten binnen TUI België. Je bent verantwoordelijk voor de jaarlijkse communicatie en operationele verwerking van het cafetariaplan, oneShare-aandelenplan en bent ook verantwoordelijk voor het managen van externe relaties zoals bv. de Sociale Inspectie. Je ondersteunt je HR Business Partner- en Social Legal-collega’s met betrekking tot het sociaal overleg met de ondernemingsraad en vakorganisaties. Je zorgt voor het aanleveren van juiste en tijdige relevante informatie aan de organisatie en het HR-team en adviseert het management en de directie bij de analyse van de HR-KPI's en bij het nemen van de juiste acties. Als leidinggevende ben je verantwoordelijk voor het aansturen, coachen en ontwikkelen van je team (12-tal medewerkers op 2 locaties). Je houdt je kennis up-to-date met betrekking tot nieuwe ontwikkelingen en weet deze optimaal binnen de organisatie toe te passen. Je rapporteert aan de HR Director BeNe.

  • Logopediste m/v (BORSBEEK)

    Regio: BORSBEEK

    Bedrijf: Triangel vzw. Multidisciplinair diagnose& therapiecentrum

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar versterking van ons logoteam. Bij Triangel wordt er gewerkt rond alle mogelijke problematieken.Onze patientjes bestaan voornamelijk uit jongeren tussen 4-14 jaar. Leuke afwisselende job! Met prima ondersteuning van het team en een toffe werksfeer. Ik geef graag meer uitleg bij een eerste persoonlijk gesprek.

  • PMO Officer (PMO) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1676217-inline.html?cid=Partner_VDAB Een Project Management Officer als sparring partner van de Program Manager in een strategische project portfolio met kritische impact op de continue versteviging van de marktpositie van de onderneming. Als PMO Officer voer je een belangrijke functie uit binnen het Project/Programma kernteam dat ingezet wordt bij een strategische project portfolio verspreid over meerdere jaren. Je neemt met name een adviserende en ondersteunende rol aan naar de Programma Manager waarbij je actief bijdraagt aan optimalisatie van de projectflow met invulling als volgt: clashes identificeren rond scope, budgettering, planning project methodologie bewaken en advies geven naar eventuele bijsturing kosten analyses en rapportages ​​​​​​ challengen van project prioriteiten bij de Programma Manager   Onderschikt vallen een aantal praktisch - administratieve verantwoordelijkheden onder jouw beheer. Je bent evenwel vrij om hierin hands on ondersteuning in te roepen binnen de organisatie. onboarding van nieuwe medewerkers maken van meeting verslagen afsluiten en overdragen van projecten documenteren van oa. project "to do's" aanmaken van functionele groepen

  • Onderwijzer ASV (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: MPI HELIX

    Type: Werfreserve

    Onderwijzer Type 2 + autiwerking Onderwijzer Type 9 Onderwijzer Type BA

  • FINANCIAL CONTROLLER (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: CONESSENCE

    Type: Werfreserve

    Voor een bedrijf regio Waregem - Kortrijk zoeken we een FINANCIAL CONTROLLER Taken: U komt terecht in een bloeiende KMO en u rapporteert aan de CFO - U staat in voor de maandelijkse afsluitingen & reporting - Berekenen van de KPI's - Marge - en variantie analyse - Budgettering & forecasting - Voorbereiding consolidatie

Zoek naar antwoorden van Algemene Metselwerken Wils en Zonen in sociale netwerken
Look for responds of Algemene Metselwerken Wils en Zonen in social networks

Lees alle opmerkingen voor Algemene Metselwerken Wils en Zonen. Laat een reactie achter voor Algemene Metselwerken Wils en Zonen. Algemene Metselwerken Wils en Zonen bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Algemene Metselwerken Wils en Zonen. Leave a respond for Algemene Metselwerken Wils en Zonen. Algemene Metselwerken Wils en Zonen on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Algemene Metselwerken Wils en Zonen op de google maps. Adres en contacten Algemene Metselwerken Wils en Zonen
Location of Algemene Metselwerken Wils en Zonen on the google maps. Address and contacts of Algemene Metselwerken Wils en Zonen

Andere gerelateerde bedrijven als come Algemene Metselwerken Wils en Zonen Algemene Metselwerken Wils en Zonen: HET VEER NV | CTR.ACC.ANIMAUX SAUVAGES | TSC Communication Group | L. GAUTHIER | Acajeux BVBA

Other related companies as Algemene Metselwerken Wils en Zonen: HET VEER NV | CTR.ACC.ANIMAUX SAUVAGES | TSC Communication Group | L. GAUTHIER | Acajeux BVBA

Algemene Metselwerken Wils en Zonen is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is Algemene Metselwerken Wils en Zonen, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09627014160. Het bedrijf Algemene Metselwerken Wils en Zonen bevindt zich op het adres: Joseph Wuytslaan 35-37  Box 8 2100 Deurne (Antwerpen). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 798,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 200,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Contractors - House building. Producten gemaakt in Algemene Metselwerken Wils en Zonen zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Algemene Metselwerken Wils en Zonen is Gezondheidszorg, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Algemene Metselwerken Wils en Zonen is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Algemene Metselwerken Wils en Zonen, openstaande posities, locatie van Algemene Metselwerken Wils en Zonen op de kaart.

Algemene Metselwerken Wils en Zonen is a company, that was registered 1988 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is Algemene Metselwerken Wils en Zonen, company assigned to the tax number BE09627014160. The company Algemene Metselwerken Wils en Zonen is located at the address: Joseph Wuytslaan 35-37  Box 8 2100 Deurne (Antwerpen). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 798,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 200,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Contractors - House building. Products created in Algemene Metselwerken Wils en Zonen were not found.
The main activity of Algemene Metselwerken Wils en Zonen is Health Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Algemene Metselwerken Wils en Zonen is not available. You also can look at reviews of Algemene Metselwerken Wils en Zonen, open positions, location of Algemene Metselwerken Wils en Zonen on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Algemene Metselwerken Wils en Zonen, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Algemene Metselwerken Wils en Zonen, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Algemene Metselwerken Wils en Zonen, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Algemene Metselwerken Wils en Zonen, employees, financial statistics.