J. DE WIN

Contactgegevens J. DE WIN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data J. DE WIN: address, phone, fax, email, website, opening hours

J. DE WIN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KONINGIN ASTRIDLAAN 54; 2550; KONTICH, België

Telefoon (phone): 34573691 (+32-34573691) 34573691 (+32-34573691)

Fax (fax): +32 (3) 410-94-11 +32 (3) 410-94-11

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) J. DE WIN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "J. DE WIN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "J. DE WIN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van J. DE WIN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen J. DE WIN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of J. DE WIN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees J. DE WIN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti J. DE WIN
Products information J. DE WIN

BTW identificatienummer (tax): BE08305084228
Ondernemingsnummer: 7388549804
Hoofdstad (capital): 553,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 283,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Produits & Activités: Menuiserie,Charpentes,Installation de Vérandas,Ferrures de Portes de Garage,Portes & Fenêtres en Bois,Portes & Fenêtres en PVC,Volets Roulants en PVC. Services: Réparations.. Produits & Activités: Verrières,Portes & Fenêtres en Aluminium.. Produits: Tentes solaires.

Product categorie (product category): Installation de menuiserie métallique. Eclairage et équipements du foyer. Installation de menuiserie en bois and plastique

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor J. DE WIN
(Get full report from official database of BE for J. DE WIN)

Aanvulling soorten activiteiten voor J. DE WIN
Addition kinds of activities for J. DE WIN

0723. Crop voorbereiding diensten voor de markt | Crop preparation services for market
225302. Koud weer breien bovenkleding inclusief skischleding | Cold weather knit outerwear including ski wear
07520303. Opleidingsdiensten, dieren- en dierenspecialiteiten (niet paarden) | Training services, pet and animal specialties (not horses)
33310201. Bars (primair), koper | Bars (primary), copper
35550502. Type, gieterij (voor drukwerk) | Type, foundry (for printing)
38210304. Hotplates, laboratorium | Hotplates, laboratory
54519903. Ijs (verpakt) | Ice cream (packaged)
59450100. Hobby en ambachtelijke benodigdheden | Hobby and craft supplies
87420402. Constructie project management consultant | Construction project management consultant
95120100. Natuurbeschermingsbureaus | Wildlife conservation agencies

Werken bij J. DE WIN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in J. DE WIN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor J. DE WIN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for J. DE WIN. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektrotechnieker in dagdienst in Opglabbeek (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Opglabbeek zijn we op zoek naar een tijdelijke 'elektrotechnieker' in dagdienst. Na een inwerkperiode sta je zelfstandig in voor elektrische en mechanische aansluitingen Je werkt mee aan de montage en assemblage van machines, wat vooral elektrisch en mechanisch zal zijn Handige harry's die kennis hebben van solderen zijn een plus!

  • Keukenplaatser (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma regio Waregem zijn we op zoek naar een medewerker dienst na verkoop.

  • Slager-uitbeender of spekslager - voltijds (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Eernegem zoeken wij een slager-uitbeender of spekslager. Takenpakket slager-uitbeender: Het uitbenen van de runderen Het versnijden van de runderen Takenpakket spekslager: Je voorziet de winkel van vlees Je werkt met een flexibel uurrooster

  • Conventioneel/CNC draaier/frezer (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant: Het machinepark omvat kleine en grote conventionele en CNC-draaibanken, een kotterbank, carroussel draaibank (dia. 4 meter) en CNC-bedfreesmachine.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Riksingen - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

  • Technieker - Elektr (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ADECCO ROESELARE INDUSTRIE

    Type: Vaste Job

    Je bent een technieker op zoek naar een uitdagende job te Roeselare waar je kan meehelpen aan verbeteringen van een geautomatiseerd machinepark? Dan hebben wij de job voor jou! Als technieker sta je samen met je collega in voor het organiseren van het preventief en curatief onderhoud en zet je je schouders onder verschillende verbeterprojecten binnen een zeer sterk geautomatiseerde verpakkingsafdeling. Je ondersteunt je collega-techniekers en assisteert in het opzoeken van fouten, het stellen van diagnoses en het snel en duurzaam oplossen van het probleem. Bij complexe technische storingen spring je bij met jouw kennis en ervaring. Daarnaast fungeer je als technisch aanspreekpunt voor de externe techniekers, je volgt hun werkzaamheden op en overlegt met alle interne betrokkenen. Je houdt van uitdaging en neemt graag mee de verantwoordelijkheid in projecten (aanpassing, verdere automatisering, nieuwe verpakkingslijnen, ...). Aan de hand van verbetervoorstellen en het opzetten van bijhorende acties, slaag je erin om storingen te beperken in de toekomst en te werken aan continue optimalisatie. Je rapporteert aan de coördinator van de technische dienst.

  • VRACHTWAGEN MECANICIEN (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: Forum Jobs Aalst

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een grootspeler in België op vlak van onderhoud en herstellingen van vrachtwagens en machines, zijn we op zoek naar een vrachtwagenmecanicien. Een greep uit jouw takenpakket: Onderhouden van vrachtwagens en machines Herstellen van vrachtwagens en machines Testen en afstellen van vrachtwagens en machines

  • OPERATIONEEL PREVENTIEADVISEUR (OUD-TURNHOUT)

    Regio: OUD-TURNHOUT

    Bedrijf: ENERGIEF

    Type: Vaste Job

    Energief Energief als onderneming is in beweging. Waar Energief voornamelijk actief was in de multinationals als ondersteuning voor de interne preventiedienst of op projectbasis, breidt Energief nu zijn diensten uit naar de KMO's. Veiligheid en preventie voor de KMO. Zaakvoerders die optreden als preventieadviseur bijstaan met raad maar zeker en vooral ook met daad. Energief pakt zo de rol van preventieadviseur op zich voor de kleinere, startende ondernemingen en dit in alle sectoren. We dienen instrumenten aan om tot een gedegen en structrueel preventiebeleid te komen en voeren dit ook uit. Kijk gerust eens op www.energief.be Inhoud van de funtie Energief is op zoek naar zijn eerste werknemer. Je staat aan de grondslag van de verdere uitbouw van de organisatie. Je krijgt de kans om mee te denken wat de juiste weg voorwaarts is. Je neemt de rol op als operationeel preventieadviseur. Je start nieuwe dossiers op bij klanten en volgt deze periodiek op. Je zal ondermeer deze taken op jou nemen. : - uitvoeren risico-analyses op verschillende niveaus : - je doet verbetervoorstellen, bespreekt en implementeert deze tesamen met de verantwoordelijke bij de klant : - je voert kwaliteitvoortgangen uit : - je voert werkplekinspecties uit : - je implementeert VCA of een ander managementsysteem : - je bent steeds op zoek naar verbeteringen in het proces : - je beheert alle aspecten van de welzijnswet in naam van de klant...

  • Logistiek Bediende Export (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Konvert Office Gent

    Type: Vaste Job

    Voor een mooi bedrijf in Merelbeke zoekt Konvert Office Gent een Logistiek Bediende Export. Jouw takenpakket: 50% administratieve support: - Opvragen van prijzen bij transportbedrijven. - Opvragen van stalen bij leveranciers (vetten, smaakstoffen, kleurstoffen,etc.) - Klanten contacteren voor orderbevestiging. - Labels voor verpakkingen sturen naar de desbetreffende fabriek. - Instructies geven aan de exportdiensten per fabriek om de exportdocumenten voor te bereiden. - Documenten opmaken (proformas, verkoopcontracten, facturen, oorsprong- en analysescertificaten, etc.). - Verzamelen van de exportdocumenten en ze doorsturen naar de bankinstelling of de klant. 50% logistieke afwikkeling: - Opmaken van de maandelijkse planning voor alle klanten en de planning doorgeven aan de respectievelijke fabrieken. - Samenwerken met transportbedrijven om het product te transporteren van de fabriek (Singapore, Maleisië, Indonesië, Spanje, België, Frankrijk) naar de klant in het land van bestemming (Algerije, Senegal, Kameroen, Kazakhstan, etc.). - Instructies geven aan transportbedrijven voor transport- en douanedocumenten. - Effectieve opvolging van transport tot moment van levering en afhaling.

  • Calculator voor uitwerking van offertes (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: EASY SYSTEMS BENELUX

    Type: Vaste Job

    Berekenen en bepalen van offertes voor constructies, transportsystemen en projecten Creatief zoeken naar oplossingen in overleg met klant, buitendienst en interne productie Als schakel tussen bedrijf en klant weet je vlot in te spelen op technische en commerciële vragen en sta je in voor de opvolging van de offertes

  • Commerciële klantenmedewerker (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Mediq Medeco

    Type: Vaste Job

    Jouw rol bij ons De commercieel klantenmedewerker is verantwoordelijk voor een optimale klantendienst en ondersteuning aan de accountmanagers binnen de dynamische setting van onze commerciële organisatie. Je bent het aanspreekpunt voor klanten, relaties, accountmanagers en andere interne niet lokale afdelingen en bedrijfsonderdelen. Je bent verantwoordelijk voor het verder ontwikkelen van de processen, diensten en ondersteunende middelen. Tevens lever je, naast de operationele werkzaamheden, een grote bijdrage aan het realiseren van de bedrijfsdoelen door stuurinformatie te analyseren en presenteren, het signaleren van afwijkingen of / en kansen en het coördineren / organiseren van projecten, evenementen en vergaderingen. Jouw werkzaamheden en verantwoordelijkheden Je behandelt de telefonische, schriftelijke en digitale klantaanvragen en aanvragen van buitendienstcollega’s. Je bent hierbij verantwoordelijk voor de opvolging en de registratie en werkt nauw samen met collega’s. Zo stel je offertes en documenten ten behoeve van aanbestedingen op. Je verricht hiertoe administratieve en ondersteunende werkzaamheden. Ook verstrek je informatie aan de klant over assortiment en producten, beschikbaarheid, levertijd, eventueel alternatieve producten en de aflevering van producten. Proactief zie je toe op het nakomen van de gemaakte commerciële afspraken, op de beschikbaarheid van producten en ondersteunende middelen (logistiek). Vanuit jouw werkzaamheden en stuurinformatie signaleer je knelpunten en mogelijkheden tot verbetering. Vanuit de analyse van deze knelpunten stel je verbeterplannen voor die je ook implementeert. We staan ook open voor schoolverlaters!

Zoek naar antwoorden van J. DE WIN in sociale netwerken
Look for responds of J. DE WIN in social networks

Lees alle opmerkingen voor J. DE WIN. Laat een reactie achter voor J. DE WIN. J. DE WIN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for J. DE WIN. Leave a respond for J. DE WIN. J. DE WIN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie J. DE WIN op de google maps. Adres en contacten J. DE WIN
Location of J. DE WIN on the google maps. Address and contacts of J. DE WIN

Andere gerelateerde bedrijven als come J. DE WIN J. DE WIN: JOZEF DE SMEDT | FAKE ART | A. D?HAESE | RAD NV | JORIS VAN COPPENOLLE

Other related companies as J. DE WIN: JOZEF DE SMEDT | FAKE ART | A. D?HAESE | RAD NV | JORIS VAN COPPENOLLE

J. DE WIN is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is J. DE WIN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08305084228. Het bedrijf J. DE WIN bevindt zich op het adres: KONINGIN ASTRIDLAAN 54; 2550; KONTICH. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 553,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 283,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Installation de menuiserie métallique. Eclairage et équipements du foyer. Installation de menuiserie en bois and plastique. Lijst met producten zijn Produits & Activités: Menuiserie,Charpentes,Installation de Vérandas,Ferrures de Portes de Garage,Portes & Fenêtres en Bois,Portes & Fenêtres en PVC,Volets Roulants en PVC. Services: Réparations.. Produits & Activités: Verrières,Portes & Fenêtres en Aluminium.. Produits: Tentes solaires..
De hoofdactiviteit van J. DE WIN is Administratie van economische programma's, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van J. DE WIN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van J. DE WIN, openstaande posities, locatie van J. DE WIN op de kaart.

J. DE WIN is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is J. DE WIN, company assigned to the tax number BE08305084228. The company J. DE WIN is located at the address: KONINGIN ASTRIDLAAN 54; 2550; KONTICH. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 553,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 283,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Installation de menuiserie métallique. Eclairage et équipements du foyer. Installation de menuiserie en bois and plastique. List of products are Produits & Activités: Menuiserie,Charpentes,Installation de Vérandas,Ferrures de Portes de Garage,Portes & Fenêtres en Bois,Portes & Fenêtres en PVC,Volets Roulants en PVC. Services: Réparations.. Produits & Activités: Verrières,Portes & Fenêtres en Aluminium.. Produits: Tentes solaires..
The main activity of J. DE WIN is Administration of Economic Programs, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of J. DE WIN is not available. You also can look at reviews of J. DE WIN, open positions, location of J. DE WIN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over J. DE WIN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf J. DE WIN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about J. DE WIN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company J. DE WIN, employees, financial statistics.