LENARTZ FRERES ENTREPRISES SPRL

Contactgegevens LENARTZ FRERES ENTREPRISES SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LENARTZ FRERES ENTREPRISES SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

LENARTZ FRERES ENTREPRISES SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chaumont 10 4890 Thimister (Thimister-Clermont), België

Telefoon (phone): +32 (19) 813-19-53 +32 (19) 813-19-53

Fax (fax): +32 (61) 512-55-39 +32 (61) 512-55-39

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LENARTZ FRERES ENTREPRISES SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LENARTZ FRERES ENTREPRISES SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LENARTZ FRERES ENTREPRISES SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LENARTZ FRERES ENTREPRISES SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LENARTZ FRERES ENTREPRISES SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LENARTZ FRERES ENTREPRISES SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LENARTZ FRERES ENTREPRISES SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LENARTZ FRERES ENTREPRISES SPRL
Products information LENARTZ FRERES ENTREPRISES SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE06712341308
Ondernemingsnummer: 3107452392
Hoofdstad (capital): 794,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 521,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in LENARTZ FRERES ENTREPRISES SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Contractors - House building

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LENARTZ FRERES ENTREPRISES SPRL
(Get full report from official database of BE for LENARTZ FRERES ENTREPRISES SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor LENARTZ FRERES ENTREPRISES SPRL
Addition kinds of activities for LENARTZ FRERES ENTREPRISES SPRL

593204. Kleding en schoenen, tweedehands | Clothing and shoes, secondhand
25419902. Sokkels en statuary, hout | Pedestals and statuary, wood
36250202. Regelstroom relais, industrieel | Control circuit relays, industrial
37210202. Ballonnen, hete lucht (vliegtuigen) | Balloons, hot air (aircraft)
95120201. Landbeheerbureau, overheid | Land management agency, government

Werken bij LENARTZ FRERES ENTREPRISES SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LENARTZ FRERES ENTREPRISES SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LENARTZ FRERES ENTREPRISES SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LENARTZ FRERES ENTREPRISES SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Machineoperator (m/v) - 2 ploegen regio Kortrijk (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: SYNERGIE KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bedient in verschillende afdelingen diverse glasbewerkingsmachines Je werk een klantenorde af aan de hand van werkbonnen Je controleert de kwaliteit van afgewerkte stukken Je werkt in een 2-ploegensysteem (wisselend ochtend en namiddag)

  • Bekister-helper (m/v) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb je een eerste ervaring opgedaan als bekister? Zoek je naar een nieuwe uitdaging in de regio van Aalst? Dan is dit iets voor jou! Als bekister ziet je takenpakket er als volgt uit : - Zelfstandig kleine en grote bekistingswerken kunnen uitvoeren - Kennis van traditionele en systeembekisting - Basiskennis betontechnologie en cementsoorten - Met een kraan verplaatste materialen en uitrusting stroppen, ontvangen en positioneren - Draagstructuren monteren (steiger, schoren, platform, ...) - Wapeningen in beton plaatsen in functie van de toepassing (betonplaten, wanden, palen, vloeren, ... - Betonnen werkstukken bekisten, vullen en ontkisten - De werfzone inplanten (beveiliging, opslag van de uitrusting en de materialen, ...) - Leidingen, afvoerpijpen en aansluitingen realiseren - De toepassing van de veiligheidsvoorschriften controleren - Afval verzamelen en sorteren en het afvoeren naar de behandelings- of opslagzones - De funderingen, de bouwput en het stortbed nivelleren en voorbereiden naargelang de helling

  • Ervaren meubelmaker (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jij bent de Geppetto van het bedrijf! Dankzij jou worden er creaties vervaardigd om U tegen te zeggen voor badkamers, livings, slaapkamers, keukens, … Wat de klant ook maar wilt. Je verwerkt dus een ruim gamma aan materialen, voornamelijk in massief hout en werkt dagelijks mee aan de realisatie van totaal interieurs. Jouw takenpakket: - Machinaal hout bewerken - Machinale werkzaamheden voorbereiden - Hout en plaatmateriaal selecteren, controleren en transporteren - Snijgereedschappen aanbrengen en instellen - Houtbewerkingsmachines instellen - Proefbewerking uitvoeren - Bewerkingen uitvoeren met houtbewerkingsmachines - Meubels en interieurbouwproducten monteren, afmonteren, samenstellen en afwerken Maar je staat er niet alleen voor! Als team knallen jullie samen!

  • Storingstechnieker (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij als storingstechnieker op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wij zijn op zoek naar een ervaring storingstechnieker om flexibel te werken waar nodig. Je staat in voor het algemeen onderhoud van de productiemachines en installaties Dit zowel preventief als curatief Gezien de diversiteit van de installaties is ook kennis van koeling, perslucht en stoom nodig De klemtoon van de werkzaamheden ligt vnl op elektrisch vlak, maar ook mechanisch moet je je plan kunnen trekken Je werkt met PLC S7, kennis van programmatie is niet nodig

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Rijkhoven – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (RIJKHOVEN)

    Regio: RIJKHOVEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Kobbegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KOBBEGEM)

    Regio: KOBBEGEM

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Fitnessmedewerkers studenten (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Voor een sport- en fitnesscomplex in Tongeren zijn we op zoek naar student-fitnessmedewerkers. Je zorgt voor een goed verloop en dagelijkse werking van de fitness en de activiteiten. Je beheert en onderhoudt de fitnessruimte en het -materiaal. Toezicht houden op een veilig verloop van activiteiten en het bewaken van orde en netheid behoort ook tot je takenpakket. Je ontvangt, informeert, begeleidt en ondersteunt de bezoekers op een correcte en klantvriendelijke manier.

  • Stadstour begeleider (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ASAP OUDENAARDE

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar uitdagende studentenjob? Lees dan zeker verder! Je zal werken als begeleider in de stad Oudenaarde. Het is een soort stadswandeling waarin de deelnemers golven door de stad en tegelijkertijd allerlei weetjes over de stad uitgelegd krijgen. Je begeleidt een groep op een enthousiaste manier door een binnenstad en je geeft telkens leuke weetjes mee Je voorziet de groep van materiaal en je ziet toe op een veilig spelverloop onder het motto "safety first" Na de wandeling maak je de winnaar bekend adhv de bijgehouden scores Duurtijd begeleiding maximaal 3 uur per groep, meerdere groepen per dag mogelijk

  • Klantenadviseur - Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Wil je graag werken bij een internationale speler binnen de banksector? Hou je van klantencontact? Dan is een job als klantenadviseur zeker iets voor jou! We zijn op zoek naar een klantenadviseur voor ons kantoor in Sint-Niklaas. Je ontwikkelt en beheert een klantenportefeuille op een proactieve manier, in samenwerking met het hele team en onder toezicht van de kantoordirecteur, en in overeenstemming met de doelstellingen en de strategie van de bank en de doelstellingen van het agentschap. Jouw taken zien er als volgt uit: Portefeuilles op een proactieve en autonome manier met de klanten beheren. De opvolging van het commerciële actieplan voor particuliere klanten waarborgen, en dit in samenwerking met de kantoordirecteur. Het commerciële actieplan omzetten in concrete acties, en de uitvoering, het verloop, de opvolging en de communicatie ervan waarborgen. Steeds een professionele houding hebben tegenover de klanten en prospecten die met de bank in contact treden, zowel per telefoon, per e-mail als face-to-face. Klantenbinding opbouwen door regelmatige proactieve contacten en een bepaald aantal afspraken per werkdag maken. Verkoopopportuniteiten bij klanten optimaliseren om de doelstellingen van het agentschap te overtreffen. Aan het rotatiesysteem voor het beheer van de kassa en de GAB deelnemen (indien verkooppunt met kassa en geen commerciële medewerker). De interne en externe referrals (klanten), de marketingcontacten en andere contacten (leads) actief gebruiken. Andere taken: specifieke taken uitvoeren om bij te dragen aan de goede werking van het agentschap en/of van de sector.

  • ICT–netwerk en databasebeheerder (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: STEGMANN MEDICA SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Als netwerk- en databasebeheerder ben je verantwoordelijk voor de uitbouw, het beheer en de ontwikkeling van de hardware en software-elementen (tools, netwerken, databanken, e-mailsysteem, …) van de organisatie/community. Je staat ook in voor de samenhang, toegankelijkheid en veiligheid van de informatiegegevens Je rapporteert en legt verantwoordelijkheid af tegenover de operationeel verantwoordelijke. Je geeft zelf geen leiding, maar je kan functionele richtlijnen geven aan teamverantwoordelijken en/of medewerkers.

  • DISPATCHER BOUWFIRMA (EERNEGEM)

    Regio: EERNEGEM

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS BRUGGE

    Type: Vaste Job

    We zoeken een multitasker die in een bouwfirma wil instaan voor volgende taken : Planning van de chauffeurs Klantencontact m.b.t. de leveringen Bestellingen plaatsen

  • Brunel - Java Developer (België)

    Regio: België

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Waar andere mensen bij het woord 'Java' aan Indonesië denken, denk jij aan de taal. Niet aan het Bahasa, maar aan programmeertaal! Jouw codes zijn altijd clean, je hebt al enige ervaring in het programmeren en je bent klaar voor een nieuw level. Komt goed uit, want onze opdrachtgevers staan te springen om een getalenteerde Java developer. Taken Ben jij die enthousiaste Java fanaat? Nee niet de plek in Indonesië en nee, ook niet de koffie. Als je nu weet waar ik het over heb, dan ben jij die fanaat dat we zoeken. Deel je graag je ontwikkeltalent met ons en onze (internationale) klanten? Is veerkracht en flexibiliteit één van je sterkere punten? Spreek je vloeiend Nederlands, Engels en Java? Top! Welkom bij Brunel als Java Developer! Jouw expertise als Java Developer willen we ten volste benutten. Met innovatieve projecten die je mag uitvoeren bij onze dynamische en internationale klanten wordt jouw Java expertise zeker uitgedaagd! Waar rekenen we op bij jou? Jouw kennis bij het ontwikkelen van vernieuwende webapplicaties Jouw rol opnemen, zowel alleen als in een hecht (en ook enorm professioneel) ontwikkelteam Elke aanpassing en uitdaging, op elk moment van de dag, met dezelfde onuitputtelijke inzet aangaan Een mooie combinatie van persoonlijkheid en technische achtergrond Profiel Als je al tot hier bent geraakt, check dan ook eens onderstaande vereisten om te zien of dit wel degelijk op je Java lijf is geschreven: Bachelor of Master in een Informaticarichting (of je hebt al een stevige rugzak) Minimaal 3 jaar ervaring als Java ontwikkelaar, of developer, of programmeur Uiteraard ervaring op het gebeid van Java / J2EE en de bijhorende frameworks, WebServices, etc. Lenig/Behendig zijn in Agile en Scrum Heel wat doorzettingsvermogen en teamspirit want “samenwerken is versterken” PS: Ook Junior Java Developers nodigen wij uit te solliciteren! Aanbod Jouw salaris wordt afgestemd op de hoeveelheid kennis en werkervaring die je meebrengt.

Zoek naar antwoorden van LENARTZ FRERES ENTREPRISES SPRL in sociale netwerken
Look for responds of LENARTZ FRERES ENTREPRISES SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor LENARTZ FRERES ENTREPRISES SPRL. Laat een reactie achter voor LENARTZ FRERES ENTREPRISES SPRL. LENARTZ FRERES ENTREPRISES SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LENARTZ FRERES ENTREPRISES SPRL. Leave a respond for LENARTZ FRERES ENTREPRISES SPRL. LENARTZ FRERES ENTREPRISES SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LENARTZ FRERES ENTREPRISES SPRL op de google maps. Adres en contacten LENARTZ FRERES ENTREPRISES SPRL
Location of LENARTZ FRERES ENTREPRISES SPRL on the google maps. Address and contacts of LENARTZ FRERES ENTREPRISES SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come LENARTZ FRERES ENTREPRISES SPRL LENARTZ FRERES ENTREPRISES SPRL: JONCKHEERE-BOUCKAERT | SYLVESTRE VISZTRICZ | JORIS VANTHOURNOUT | ACAD?MIE DES BEAUX-ARTS | ADMIN. DIRECTE BELAST.

Other related companies as LENARTZ FRERES ENTREPRISES SPRL: JONCKHEERE-BOUCKAERT | SYLVESTRE VISZTRICZ | JORIS VANTHOURNOUT | ACAD?MIE DES BEAUX-ARTS | ADMIN. DIRECTE BELAST.

LENARTZ FRERES ENTREPRISES SPRL is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LENARTZ FRERES ENTREPRISES SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06712341308. Het bedrijf LENARTZ FRERES ENTREPRISES SPRL bevindt zich op het adres: Chaumont 10 4890 Thimister (Thimister-Clermont). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 794,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 521,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Contractors - House building. Producten gemaakt in LENARTZ FRERES ENTREPRISES SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LENARTZ FRERES ENTREPRISES SPRL is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LENARTZ FRERES ENTREPRISES SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LENARTZ FRERES ENTREPRISES SPRL, openstaande posities, locatie van LENARTZ FRERES ENTREPRISES SPRL op de kaart.

LENARTZ FRERES ENTREPRISES SPRL is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is LENARTZ FRERES ENTREPRISES SPRL, company assigned to the tax number BE06712341308. The company LENARTZ FRERES ENTREPRISES SPRL is located at the address: Chaumont 10 4890 Thimister (Thimister-Clermont). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 794,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 521,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Contractors - House building. Products created in LENARTZ FRERES ENTREPRISES SPRL were not found.
The main activity of LENARTZ FRERES ENTREPRISES SPRL is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of LENARTZ FRERES ENTREPRISES SPRL is not available. You also can look at reviews of LENARTZ FRERES ENTREPRISES SPRL, open positions, location of LENARTZ FRERES ENTREPRISES SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LENARTZ FRERES ENTREPRISES SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LENARTZ FRERES ENTREPRISES SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LENARTZ FRERES ENTREPRISES SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LENARTZ FRERES ENTREPRISES SPRL, employees, financial statistics.