GREGORY BOHEN

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • GREGORY BOHEN
Private companiesMotion Pictures • GREGORY BOHEN

Contactgegevens GREGORY BOHEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GREGORY BOHEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

GREGORY BOHEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU SPIGNAT 172; 6030; CHARLEROI, België

Telefoon (phone): 71515364 (+32-71515364) 71515364 (+32-71515364)

Fax (fax): +32 (14) 321-71-24 +32 (14) 321-71-24

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GREGORY BOHEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GREGORY BOHEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GREGORY BOHEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GREGORY BOHEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GREGORY BOHEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GREGORY BOHEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GREGORY BOHEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GREGORY BOHEN
Products information GREGORY BOHEN

BTW identificatienummer (tax): BE01440826416
Ondernemingsnummer: 9348510742
Hoofdstad (capital): 981,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 511,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Produits & Activités: Portes & Fenêtres en Aluminium.

Product categorie (product category): Installation de menuiserie métallique

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GREGORY BOHEN
(Get full report from official database of BE for GREGORY BOHEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor GREGORY BOHEN
Addition kinds of activities for GREGORY BOHEN

223103. Vouw-, doek- en bekledingsstoffen: wol | Felts, blanketing and upholstery fabrics: wool
422199. Opslag en opslag van landbouwproducten, niet inbegrepen | Farm product warehousing and storage, nec
15310000. Operatieve bouwers | Operative builders
20969903. Varkensvlees | Pork rinds
38410212. retinoscopen | Retinoscopes

Werken bij GREGORY BOHEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GREGORY BOHEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GREGORY BOHEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GREGORY BOHEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Mecanicien/carrossier (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Waregem zijn we op zoek naar een mecanicien/carrossier.

  • Sanitair Installateur (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma regio Roeselare zijn we op zoek naar een ervaren sanitair installateur. Je plaatst sanitair en verwarmingsketels e.d. in nieuwbouw en appartementen. In het takenpakket zit oa. ruwere werken als kappen, boren, schijven, leidingen leggen,... en meer afwerking zoals aansluiten van collectoren, plaatsen van lavabo's, douche's, baden en chauffages, algemeen sanitair + verwarmingsketels werken nu met 3-tal mensen per ploeg: 40 uren week

  • Bandenmonteur / automechanicien (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een bandencentrale gevestigd in Lier. Ter versterking van het team zoeken we een bandenmonteur en automechanicien. Als bandenmonteur vang je de piek van het bandenseizoen op: wissel van zomer- naar winterbanden. Dit is een tijdelijke functie zo snel mogelijk op te starten tot eind december. Belangrijk is dat je ervaring hebt. Daarnaast zoekt de klant een automechanicien met optie vast. Heb je ervaring als mechanicien en wil je ook banden monteren, reageer dan zeker.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Heusden-Zolder (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Partena Ziekenfonds & Partners

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Gedreven cnc-bediener twee ploegen (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: vind! Waregem

    Type: Studentenjob

    Als operator sta je in voor het bedienen van cnc-gestuurde machines. Je bedient ook een cnc-robot en vult olie aan. Je wast de vette onderdelen af en maakt ze schoon. Je voorziet de machine ook van de nodige materialen.

  • Bijverdienste Medewerker inventaris- ook voor studenten op 06/11 (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een klant gespecialiseerd in winkelinventarisatiediensten zijn wij op zoek naar een medewerker voor de Carrefour winkel te Diest. De opdracht gaat door op dinsdag 6 november om 19u45. De voorziene duur is minimum 3 uren maar de opdracht is pas gedaan als de inventaris is afgelopen.

  • Studentenjob bediende planlezen en analyse: 19/11 - 30/11 (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een kantoor vlakbij het station van Leuven zijn we op zoek naar 4 studenten. Takenpakket: Aan de hand van een plattegrond op een tablet onderzoeken hoe de werkplekken binnen de kantoorruimte het best georganiseerd worden. De bedoeling is dat je op de tablet gaat registreren welke bureau's nu onbemand zijn, op welke plekken veel gebeld wordt enz. Je krijgt een duidelijke opleiding van een paar uur (die ook betaald is).

  • Administratieve studentenjob - tot eind 2018 (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Wij zijn voor onze klant, een voedingsbedrijf regio Zwevegem, op zoek naar een administratieve kracht, ter ondersteuning van de afdeling supply chain & planning. Dit is een tijdelijk opdracht tot eind 2018.

  • ENQUETEURS Statut indépendant (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    GfK Belgium est un des plus grands bureaux d¿études de marché en Belgique. Nous sommes situés dans la région de Louvain et sommes à la recherche de*******Tâches: En tant que « enquêteur face-à-face » vous réalisez des enquêtes à Bruxelles 19 auprès de particulier. Vous conviez des répondants à participer au enquêtes concernant leur utilisation des médias. Vous avez une date limite pour laquelle votre travail devra être achevé mais c¿est vous qui déterminez votre emploi du temps dans ce délai. Horaires flexibles à déterminer. Vous travaillez comme interimaire entre 10 et 20 heures par semaine

  • Mystery Shopper (Provincie West-Vlaanderen)

    Regio: Provincie West-Vlaanderen

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Aan de hand van een specifiek scenario, evalueer je voor ons de klantenbeleving bij onze klanten. Na jouw bezoek, vul je online een volledige checklist in. Deze opdrachten vinden plaats in heel België en zijn heel afwisselend van aard. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda.

  • FLEXI JOB / VERKOPER (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: INTRATUIN ZWEVEGEM (Bloemenparadijs)

    Type: Flexijob

    Wie zijn wij? Intratuin Zwevegem (het vroegere Bloemenparadijs) is een solvabel bedrijf waar directe communicatie tussen medewerkers en de eigenaar zeer belangrijk is. Dit familiebedrijf met jarenlange ervaring in de tuinbouw zit in een groeiflow en blikt vooruit op expansie. Hiervoor zijn we op zoek naar bekwame winkelmedewerkers die meehelpen dit proces tot een goed einde te brengen. Verder kom je terecht in een professioneel team waar plezier in het werk en klantencontact op de eerste plaats komen. De functie Extra bijverdienen zonder belastingen of RSZ te betalen? Dat kan! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde verkoper / flexijob die: •klanten op een correcte en klantvriendelijke manier verder helpt en zorgt dat de klanten met een goed gevoel de winkel verlaten. •klanten ondersteunt met deskundig advies. •een gevarieerd takenpakket ziet zitten: tuinmeubelen uitstallen, BBQ uitstallen, stock bijhouden, koppelverkoop stimuleren, onderhoud en netheid afdeling, in de winter kerstafdeling verzorgen •inspringt bij collega's en openstaat voor hulp en een vlotte samenwerking. •graag drukte om zich heen heeft. Wil je graag de sfeer opsnuiven en kennis maken met onze enthousiaste medewerkers? Neem een kijkje op onze Facebookpagina en leer jouw toekomstige werkgever kennen! https://nl-nl.facebook.com/Bloemenparadijs.zwevegem/

Zoek naar antwoorden van GREGORY BOHEN in sociale netwerken
Look for responds of GREGORY BOHEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor GREGORY BOHEN. Laat een reactie achter voor GREGORY BOHEN. GREGORY BOHEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GREGORY BOHEN. Leave a respond for GREGORY BOHEN. GREGORY BOHEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GREGORY BOHEN op de google maps. Adres en contacten GREGORY BOHEN
Location of GREGORY BOHEN on the google maps. Address and contacts of GREGORY BOHEN

Andere gerelateerde bedrijven als come GREGORY BOHEN GREGORY BOHEN: Pétanque Uccle Stalle | SMEETS HARIE | GARAGE CONSTANT | De Keizer | plan-O-mat bvba

Other related companies as GREGORY BOHEN: Pétanque Uccle Stalle | SMEETS HARIE | GARAGE CONSTANT | De Keizer | plan-O-mat bvba

GREGORY BOHEN is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GREGORY BOHEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01440826416. Het bedrijf GREGORY BOHEN bevindt zich op het adres: RUE DU SPIGNAT 172; 6030; CHARLEROI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 981,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 511,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Installation de menuiserie métallique. Lijst met producten zijn Produits & Activités: Portes & Fenêtres en Aluminium..
De hoofdactiviteit van GREGORY BOHEN is Motion Pictures, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GREGORY BOHEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GREGORY BOHEN, openstaande posities, locatie van GREGORY BOHEN op de kaart.

GREGORY BOHEN is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is GREGORY BOHEN, company assigned to the tax number BE01440826416. The company GREGORY BOHEN is located at the address: RUE DU SPIGNAT 172; 6030; CHARLEROI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 981,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 511,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Installation de menuiserie métallique. List of products are Produits & Activités: Portes & Fenêtres en Aluminium..
The main activity of GREGORY BOHEN is Motion Pictures, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of GREGORY BOHEN is not available. You also can look at reviews of GREGORY BOHEN, open positions, location of GREGORY BOHEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GREGORY BOHEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GREGORY BOHEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GREGORY BOHEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GREGORY BOHEN, employees, financial statistics.