FA. REYNAERS INTERN.

Contactgegevens FA. REYNAERS INTERN.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FA. REYNAERS INTERN.: address, phone, fax, email, website, opening hours

FA. REYNAERS INTERN.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): OUDE LIERSEBAAN 266B11; 2570; DUFFEL, België

Telefoon (phone): 15308500 (+32-15308500) 15308500 (+32-15308500)

Fax (fax): +32 (53) 895-89-74 +32 (53) 895-89-74

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FA. REYNAERS INTERN.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FA. REYNAERS INTERN."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FA. REYNAERS INTERN."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FA. REYNAERS INTERN., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FA. REYNAERS INTERN.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FA. REYNAERS INTERN., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FA. REYNAERS INTERN.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FA. REYNAERS INTERN.
Products information FA. REYNAERS INTERN.

BTW identificatienummer (tax): BE09994506835
Ondernemingsnummer: 5684295654
Hoofdstad (capital): 902,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 393,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Produits & Activités: Portes & Fenêtres en Aluminium.

Product categorie (product category): Installation de menuiserie métallique

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FA. REYNAERS INTERN.
(Get full report from official database of BE for FA. REYNAERS INTERN.)

Aanvulling soorten activiteiten voor FA. REYNAERS INTERN.
Addition kinds of activities for FA. REYNAERS INTERN.

131101. Ruwe aardolie en aardgasproductie | Crude petroleum and natural gas production
204399. Maaltijden ontbijt eten, nec | Cereal breakfast foods, nec
22210101. Bedspreads, zijde en kunstmatige vezel | Bedspreads, silk and manmade fiber
30899926. Auto-onderdelen, plastic | Automotive parts, plastic
36130300. Zekeringen en zekeringapparatuur | Fuses and fuse equipment
37280304. Remmen, vliegtuigen | Brakes, aircraft
65410000. Titel abstracte kantoren | Title abstract offices
87330100. Niet-commerciële biologische onderzoeksorganisatie | Noncommercial biological research organization
89990102. Kunstenaars studio | Artist's studio

Werken bij FA. REYNAERS INTERN.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FA. REYNAERS INTERN.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FA. REYNAERS INTERN.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FA. REYNAERS INTERN.. Looking for open vacancies in other companies

  • Chefkok | regio Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als chefkok: ? Sta je samen met je medewerkers/collega?s in voor het voorbereiden klaarmaken en serververen van verzorgende maaltijd aan de klanten en dit op een efficiënte manier. ? Draag je naast het geven van suggesties om de algemene werking van het restaurant te verbeteren ook bij tot een goede afwisseling van maaltijden: samenstellen van dagelijkse menu?s en keuze van speciale maaltijden. ? Bestaat je takenpakket uit het correct en zorgvuldig omgaan met machines werktuigen en materiaal en het schoonmaken opruimen en onderhouden van de geldende voorschriften. ? Sta je in voor de voorraad en de aanvragen van bestellingen. Door zich continue bij te scholen en het bezoeken van vakbeurzen blijf je up-to-date! ? Je staat in voor alle bereidingen in de keuken en voor de planning en organisatie van alle keukenwerkzaamheden: mise-en-place bereiden schikken en garneren van gerechten. ? Je controleert de bereidingstechnieken de presentatie en de hygiëne van de voedingswaren het onderhoud van de keuken en de installaties. ? Je werkt menu's uit helpt mee denken over nieuwe recepten. ? Je past de hygiëne en veiligheidsregels strikt toe en waakt erover dat iedereen dat doet. ? Je draagt gepaste kledij zoals een keukenvest koksmuts veiligheidsschoenen.

  • HUISHOUDHULP REGIO MALDEGEM M/V (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Dienstenchequebaan

    We zijn op zoek naar gemotiveerde mensen die graag poetsen en voor dienstencheques willen werken. Poetsen bij mensen thuis

  • Enthousiaste huishoudhulp te Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Mariekerke – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MARIEKERKE)

    Regio: MARIEKERKE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student eindejaarsperiode voor administratieve ondersteuning (nov - dec) (m-v) (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Synergie Waregem Careers

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in de voedingssector, met piekperiode rond de eindejaarsperiode, zijn we op zoek naar een student die administratief kan bijspringen. Je zal verantwoordelijk zijn voor het verwerken van inkomende bestellingen in het systeem. Hoe je dit moet doen, zal je uiteraard ter plaatse aangeleerd worden. De opdracht zal lopen van begin november tot eind december. En dit iedere werkdag. Bij opstart zal het gaan over ongeveer 3u per dag met een opstart rond 10u , nadien 5 uur per dag (indien mogelijk) met een opstart rond 9u.

  • Bijlesgever wiskunde (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Tweetalige medewerker webshop (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Konvert Interim Gent

    Type: Vaste Job

    Functie: •U doet de begeleiding van de e-commerce orders. •U bent productspecialist voor de online webshop. •U beantwoordt specifieke vragen van de Franstalige webklanten. •U werkt full time. (5 dagen per week: van maandag tem vrijdag van 08.30 tem 17.00).

  • ALGEMEEN DAKWERKER m/v (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: WALL & ROOF CONSTRUCT

    Type: Vaste Job

    Wall & Roof Construct bvba, een bouwbedrijf gespecialiseerd in dak- & gevelbeplatingswerken, zoekt voor haar afdeling DAK een ervaren algemeen dakdekker met kennis van dakdichting.

  • Accountant / Dossierbeheerder voor groeiend familiaal kantoor (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Dit accountantskantoor, gelegen in Neerpelt, is een middelgroot kantoor met een 30-tal medewerkers. Ze zijn opgericht in 1970 en hebben hun klantenbestand sindsdien sterk weten uit te bouwen. Hun portfolio is gediversifieerd opgesteld uit KMO's, eenmanszaken en vrije beroepers uit verschillende sectoren. Omdat ze nog steeds jaar na jaar een duurzame groei blijven realiseren zijn ze op zoek naar een gemotiveerde Accountant / Dossierbeheerder met reeds enkele jaren ervaring in een boekhoudkantoor of accountantskantoor. Accountant / Dossierbeheerder - Verantwoordelijkheden Boekhoudkundig en fiscaal dossierbeheer voor je eigen portfolio. Dit zal, afhankelijk van je ervaring, bestaan uit een 30 tot 40 dossiers. Hierin denk je ook mee over hoe je klanten hun onderneming fiscaal kunnen optimaliseren.

  • Meetings and Events Consultant (Regio Bastogne)

    Regio: Regio Bastogne

    Bedrijf: HELMSBRISCOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

  • verkopers (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: JV WORLD WIDE TRADING GCV

    Type: Zelfstandige activiteit

    gemotiveerd enthousiast doorgroeien durver internationaal particuliere markt wij zijn volop bezig in onze groei en zoeken enthousiaste mensen die willen doorgroeien samen met ons mensen met co ouderschap welkom deeltijds studenten en weekendwerk mogelijk

  • Zaalmedewerker (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: BOTAN eethuis & brasserie

    Type: Flexijob

    Bestellingen opnemen, klanten ontvangen, kassa doen, toogwerk,....

Zoek naar antwoorden van FA. REYNAERS INTERN. in sociale netwerken
Look for responds of FA. REYNAERS INTERN. in social networks

Lees alle opmerkingen voor FA. REYNAERS INTERN.. Laat een reactie achter voor FA. REYNAERS INTERN.. FA. REYNAERS INTERN. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FA. REYNAERS INTERN.. Leave a respond for FA. REYNAERS INTERN.. FA. REYNAERS INTERN. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FA. REYNAERS INTERN. op de google maps. Adres en contacten FA. REYNAERS INTERN.
Location of FA. REYNAERS INTERN. on the google maps. Address and contacts of FA. REYNAERS INTERN.

Andere gerelateerde bedrijven als come FA. REYNAERS INTERN. FA. REYNAERS INTERN.: SOHO DESIGN | GERARD | Recyclauto | NADIA VANDERSTEEN | DOMINIQUE CHRISTOFFEL

Other related companies as FA. REYNAERS INTERN.: SOHO DESIGN | GERARD | Recyclauto | NADIA VANDERSTEEN | DOMINIQUE CHRISTOFFEL

FA. REYNAERS INTERN. is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FA. REYNAERS INTERN., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09994506835. Het bedrijf FA. REYNAERS INTERN. bevindt zich op het adres: OUDE LIERSEBAAN 266B11; 2570; DUFFEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 902,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 393,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Installation de menuiserie métallique. Lijst met producten zijn Produits & Activités: Portes & Fenêtres en Aluminium..
De hoofdactiviteit van FA. REYNAERS INTERN. is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FA. REYNAERS INTERN. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FA. REYNAERS INTERN., openstaande posities, locatie van FA. REYNAERS INTERN. op de kaart.

FA. REYNAERS INTERN. is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is FA. REYNAERS INTERN., company assigned to the tax number BE09994506835. The company FA. REYNAERS INTERN. is located at the address: OUDE LIERSEBAAN 266B11; 2570; DUFFEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 902,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 393,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Installation de menuiserie métallique. List of products are Produits & Activités: Portes & Fenêtres en Aluminium..
The main activity of FA. REYNAERS INTERN. is Agricultural Production - Crops, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of FA. REYNAERS INTERN. is not available. You also can look at reviews of FA. REYNAERS INTERN., open positions, location of FA. REYNAERS INTERN. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FA. REYNAERS INTERN., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FA. REYNAERS INTERN., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FA. REYNAERS INTERN., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FA. REYNAERS INTERN., employees, financial statistics.