Feys Bouwonderneming

Contactgegevens Feys Bouwonderneming: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Feys Bouwonderneming: address, phone, fax, email, website, opening hours

Feys Bouwonderneming

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rijksweg 180 8710 Wielsbeke, België

Telefoon (phone): +32 (87) 712-94-17 +32 (87) 712-94-17

Fax (fax): +32 (57) 700-79-82 +32 (57) 700-79-82

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Feys Bouwonderneming: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Feys Bouwonderneming"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Feys Bouwonderneming"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Feys Bouwonderneming, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Feys Bouwonderneming. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Feys Bouwonderneming, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Feys Bouwonderneming. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Feys Bouwonderneming
Products information Feys Bouwonderneming

BTW identificatienummer (tax): BE05314331054
Ondernemingsnummer: 6611541748
Hoofdstad (capital): 253,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 621,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in Feys Bouwonderneming zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Contractors - House building

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Feys Bouwonderneming
(Get full report from official database of BE for Feys Bouwonderneming)

Aanvulling soorten activiteiten voor Feys Bouwonderneming
Addition kinds of activities for Feys Bouwonderneming

204500. Bereide bloemmengsels en deegjes | Prepared flour mixes and doughs
17940000. Uitboren | Excavation work
20130303. Worstbehuizingen, natuurlijk | Sausage casings, natural
25410200. Kasten, kluisjes en planken | Cabinets, lockers, and shelving
34979904. Gouden folie of blad | Gold foil or leaf
51590404. Wol, rauw | Wool, raw

Werken bij Feys Bouwonderneming: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Feys Bouwonderneming: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Feys Bouwonderneming. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Feys Bouwonderneming. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een transportbedrijf te Hofstade zoeken we een chauffeur CE. Je staat in voor het leveren van palletgoed. Je moet zelf niet laden-lossen. De vrachtwagen wordt bij het bedrijf voorgeladen, je staat wel zelf in voor het zekeren van je lading. En bij klant wordt de lading voor je gelost. Je werkt van maandag tem vrijdag, telkens ongeveer van 6 tot 18 uur. Optie vast vacature.

  • Technisch Receptioniste (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Page Personnel Belgium

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    U staat in voor het professioneel onthaal van de bezoekers en leveranciers. U beantwoordt de binnenkomende telefoons en helpt waar nodig. U bent verantwoordelijk voor de interne postverwerking en -verdeling. Bijkomend staat u in voor de administratieve ondersteuning aan de verschillende afdelingen (controle van facturen, input werk, mailings, ...) Bedrijfsomschrijving Onze klant is een internationale en toonaangevende speler in de automotive sector. Je komt terecht in een zeer prestigieuze omgeving. Omschrijving U staat in voor het professioneel onthaal van de bezoekers en leveranciers. U beantwoordt de binnenkomende telefoons en helpt waar nodig. U bent verantwoordelijk voor de interne postverwerking en -verdeling. Bijkomend staat u in voor de administratieve ondersteuning aan de verschillende afdelingen (controle van facturen, inputwerk, mailings, ...)

  • Magazijnbeheerder (admin + hands-on) (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: Ausy Engineering

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Jouw ervaring binnen de logistiek en het magazijn zijn een echte meerwaarde. Magazijn onderhoud: Je staat ervoor in dat het magazijn op de juiste manier wordt onderhouden (gemakkelijke toegang tot reserveonderdelen, gemakkelijke identificatie, veiligheid van apparatuur en personen) Je zorgt ervoor dat afdelingsregels en voorschriften vanuit compliance-perspectief in het magazijn worden gevolgd Reserveonderdelen: Je zorgt ervoor dat alle aanvragen voor reserveonderdelen tijdig worden beantwoord en verzorgt de opvolging Database beheer: Je registreert alle backoffice-servicerapporten Verder sta je ook in voor het veiligheidsbeleid binnen het magazijn en denk je mee na over verbeteringen.

  • Service-engineer (m/v) (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: Actief Interim Westmalle

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is in zijn jonge bestaan uitgegroeid tot één van de meest vernieuwende aanbieders van logistieke kwaliteitsproducten voor de glastuinbouw. Het productengamma omvat alle technische benodigdheden om tomaten of paprika’s te oogsten, verzorgen, spuiten, transporteren en te verwerken. Als service-engineer bent je de zeer belangrijke schakel tussen de klant, verkoop, productie en engineering. Je bepaalt in sterke mate de kwaliteit en het serviceniveau van onze producten en ons bedrijf. In eerste instantie ben je er om problemen met onze verwerkingslijnen op te lossen: je staat in voor de analyse van het probleem, de reparatie en het doorvoeren van verbeteringen aan deze lijnen. Dit doe je voornamelijk bij de klant ter plaatse. Anderzijds geef je instructies aan de klant over het juist gebruik en onderhoud van onze producten. In je contact met machines in the field ben je als eerste geplaatst om technische verbeteringen aan te brengen die de kwaliteit en betrouwbaarheid van het product verhogen. Je communiceert de problemen en een mogelijke oplossing met de engineering-afdeling.

  • Enthousiaste huishoudhulp te Nevele (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet!

  • Jobstudent +18 | Weekend | Grobbendonk (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Ben jij als student op zoek naar een studentenjob om een mooi centje te verdienen? Aarzel dan niet, wij hebben de job voor jou! Wij zoeken studenten die beschikbaar zijn in het weekend en/of zomer om te werken in een magazijnsomgeving. Je takenpakket bestaat uit algemeen magazijnswerk: Orders picken Orders packen Orders labellen Orders controleren Retourns behandelen Orders inputten en herverpakken ... We bieden jou een mooie studentenjob aan in Grobbendonk. Ben je beschikbaar in het weekend op zaterdag en/of zondag. Indien mogelijk bestaat de kans hier doorheen de zomer ook te werken.

  • Jobstudent zaterdagwerk Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een contactcenter te Gent zijn we op zoek naar gemotiveerde Nederlandstalige commerciële studenten die iedere zaterdag kunnen werken van 09u tot 18u! Wens je mee te werken aan verschillende projecten en wil je samen groeien met het bedrijf? Dat kan!

  • (vul zelf in) studentenjob! (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SYMPL

    Type: Studentenjob

    sympl verandert de wereld van rekrutering. volledig. sinds 2016. sympl is een online rekruteringskantoor en biedt werkgevers een oplossing om snel en efficiënt het juiste talent te vinden. We doen dit door een unieke combinatie van automatisatie en menselijke recruiters, waardoor werkzoekenden volledig online gescreend worden, oa door het gebruik van automatische video-interviews en chatbots. Het kantoor van sympl ligt in het ❤️ van Antwerpen - makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer! We zoeken een student die ons enkele uren per week kan helpen met verschillende zaken, maar in een snel groeiend bedrijf als sympl beslis jij zelf welke richting je job uitgaat! Als je 1 van volgende skills bezit/studeert kan je ons verder helpen: administratie - video editing - copywriting - marketing - sales - grafisch ontwerp We zijn flexibel over je uren en staan open voor "remote" werken - dus je kan werken van op je kot als je enkele uren vrij hebt in de dag of in de avond. Geef toe - dat is beter dan pizza's leveren met je fiets!

  • Junior Recruitment Consultant (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: VAN LOOCK EN PARTNERS

    Type: Vaste Job

    · Je gaat actief op zoek naar interessante kandidaten en zoekt steeds de ‘perfecte match’ tussen de kandidaten en de openstaande vacatures. · Je neemt zelf interviews af met potentiële kandidaten binnen verschillende disciplines, dit in functie van een openstaande vacature of op een proactieve manier. · Je zal op basis van kennis en werkervaring in een CV (en telefonische screening) een eerste inschatting maken wat betreft het potentieel van de sollicitant. · Je bent uitermate geïnteresseerd in het volgen van nieuwe trends binnen rekrutering. Je bent hierin dan ook vrij nieuwe initiatieven te nemen. · Je weet interesse te creëren in onze organisatie en vacatures door op een persoonlijke manier jouw enthousiasme over te brengen. · Je werkt heel nauw samen in een ervaren team, maar kan ook perfect zelfstandig werken.

  • Intern Accountmanager Bouw (Export) (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Page Personnel Belgium

    Type: Vaste Job

    Zeer gevarieerde Interne Verkoopsfunctie in de bouwsector. Bedrijfsomschrijving Multinational in de bouwsector. Omschrijving Eerstelijn contactpersoon voor je toegewezen klanten. Prijsonderhandelingen voeren in samenwerking met de medewerkers op de buitendienst. Beantwoorden van inkomende vragen en samen zoeken naar een oplossing. Problem Solving.

  • Technieker mechanisch onderhoud - onderhoudsmecanicien (GITS)

    Regio: GITS

    Bedrijf: voestalpine Sadef NV

    Type: Vaste Job

    Als internationale, toonaangevende onderneming die innovatieve oplossingen biedt aan klanten op het gebied van koudgewalste stalen profielen, zijn we op zoek naar een onderhoudsmecancien. Als onderhoudsmecanicien heb je volgende taken: je staat in voor het curatief en preventief onderhoud van het machinepark bij pannes herstel je de machines je stelt de machines op punt en doet het periodiek onderhoud samen met jouw collega mecaniciens ben je verantwoordelijk voor alle mechanische aspecten binnen de firma je werkt in twee ploegen vroege ploeg: 4u45 - 13u (op vrijdag tot 12u) late ploeg: 13u - 21u15 (op vrijdag van 12u tot 19u15)

  • Productie operator 2 ploegen m/v (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: ADECCO BORNEM

    Type: Vaste Job

    Voor een voedingsbedrijf in Puurs zoeken wij operatoren m/v - optie vast. Ben jij een operator met ervaring en een stabiel cv? Wil en kan je in twee ploegen werken? Dan is deze vacature als operator zeker iets voor jou! Taken als operator Je zal fungeren als lijnoperator: je zorgt ervoor dat een productielijn goed kan blijven lopen: je vult materialen aan, je staat in voor kwaliteitscontroles, je lost kleine storingen op, je zorgt voor orde en netheid van de werkplaats,...

Zoek naar antwoorden van Feys Bouwonderneming in sociale netwerken
Look for responds of Feys Bouwonderneming in social networks

Lees alle opmerkingen voor Feys Bouwonderneming. Laat een reactie achter voor Feys Bouwonderneming. Feys Bouwonderneming bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Feys Bouwonderneming. Leave a respond for Feys Bouwonderneming. Feys Bouwonderneming on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Feys Bouwonderneming op de google maps. Adres en contacten Feys Bouwonderneming
Location of Feys Bouwonderneming on the google maps. Address and contacts of Feys Bouwonderneming

Andere gerelateerde bedrijven als come Feys Bouwonderneming Feys Bouwonderneming: Faut R BVBA | SOCI?T? PROTECTRICE DES ANIMAUX DU ROYAUME DE BELG | Van Driessche M | MAISON MOTHERCARE | FERIDI

Other related companies as Feys Bouwonderneming: Faut R BVBA | SOCI?T? PROTECTRICE DES ANIMAUX DU ROYAUME DE BELG | Van Driessche M | MAISON MOTHERCARE | FERIDI

Feys Bouwonderneming is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Feys Bouwonderneming, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05314331054. Het bedrijf Feys Bouwonderneming bevindt zich op het adres: Rijksweg 180 8710 Wielsbeke. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 253,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 621,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Contractors - House building. Producten gemaakt in Feys Bouwonderneming zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Feys Bouwonderneming is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Feys Bouwonderneming is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Feys Bouwonderneming, openstaande posities, locatie van Feys Bouwonderneming op de kaart.

Feys Bouwonderneming is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is Feys Bouwonderneming, company assigned to the tax number BE05314331054. The company Feys Bouwonderneming is located at the address: Rijksweg 180 8710 Wielsbeke. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 253,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 621,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Contractors - House building. Products created in Feys Bouwonderneming were not found.
The main activity of Feys Bouwonderneming is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Feys Bouwonderneming is not available. You also can look at reviews of Feys Bouwonderneming, open positions, location of Feys Bouwonderneming on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Feys Bouwonderneming, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Feys Bouwonderneming, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Feys Bouwonderneming, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Feys Bouwonderneming, employees, financial statistics.