FRANS COGHE

Contactgegevens FRANS COGHE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FRANS COGHE: address, phone, fax, email, website, opening hours

FRANS COGHE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DELAEYSTRAAT 27; 8830; HOOGLEDE, België

Telefoon (phone): 51703827 (+32-51703827) 51703827 (+32-51703827)

Fax (fax): +32 (63) 500-98-61 +32 (63) 500-98-61

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FRANS COGHE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FRANS COGHE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FRANS COGHE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FRANS COGHE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FRANS COGHE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FRANS COGHE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FRANS COGHE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FRANS COGHE
Products information FRANS COGHE

BTW identificatienummer (tax): BE03648803710
Ondernemingsnummer: 8268280029
Hoofdstad (capital): 894,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 804,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Activités: Carreleurs.. Activités: Restauration de Pierres & de Fa?ades,Nettoyage de Pierres & Fa?ades.. Activités: Services de Conditionnement d'Air.. Produits & Activités: Charpentes,Menuiserie.

Product categorie (product category): Installation de menuiserie en bois and plastique. Revêtements pour sols and murs. Travaux de finition and nettoyage de b?timents. Air conditionné and ventilation

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FRANS COGHE
(Get full report from official database of BE for FRANS COGHE)

Aanvulling soorten activiteiten voor FRANS COGHE
Addition kinds of activities for FRANS COGHE

16110206. Stoepconstructie | Sidewalk construction
22110502. Cheviots, katoen | Cheviots, cotton
24269903. Timmerhout, hardhoutafmeting | Lumber, hardwood dimension
27210100. Periodieken, alleen publiceren | Periodicals, publishing only
28910000. Lijmen en sealants | Adhesives and sealants
50230103. aardewerk | Crockery

Werken bij FRANS COGHE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FRANS COGHE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FRANS COGHE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FRANS COGHE. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE M/V (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio van Opwijk zijn we momenteel op zoek naar een Chauffeur CE M/V. Je voornaamste taak zal het nationaal vervoer van voeding zijn. Daarnaast zal je laden en lossen met elektronische transpallet.

  • Sales Assistant Engelstalige landen (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Hij of zij zorgt voor de professionele ondersteuning van de sales account. Persoon werkt mee aan de ontwikkeling en de realisatie van het verkoopplan voor het geografisch Engelstalig gebied.

  • REDDER (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant PLOPSAQUA De Panne zijn we op zoek naar redders. Je garandeert de veiligheid van alle bezoekers en bent verantwoordelijk voor de hygiëne, netheid en vlot verloop in het waterpark. Je bent in het bezit van een geldig Hoger Reddersbrevet en bijscholingsattest (of een strandreddersbrevet en bereid een cursus hoger redder te volgen). Je hebt kennis over waterkwaliteitsmetingen en de geldende hygiënevoorschriften in het zwembad.

  • TIJDELIJKE CUSTOMER SERVICE MEDEWERKER (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: Hays Response Zaventem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Customer Service Uitstekende kennis Nederlands én Frans Diegem Voor een bedrijf in Diegem is Hays Response op zoek naar een Customer Service Medewerker met een vlotte kennis Nederlands en Frans voor een tijdelijke opdracht van 6 maanden. Als Customer Service Medewerker kom je terecht in een bedrijf met een uitgebreid productengamma. Je bent verantwoordelijk voor de verwerking en opvolging van de bestellingen. Je beheert een eigen klantenportefeuille en hebt contact met klanten via telefoon en e-mail.

  • Pistoolschilder - Herentals - Dagdienst (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant gespecialiseerd in de houtsector, zijn wij op zoek naar een pistoolschilder. Bij voorkeur heb je reeds enige ervaring in de hout- of metaalsector opgedaan. Je zal grond- en afwerklagen aanbrengen op houten onderdelen. Daarnaast stel je de machine in, meng je de benodigdheden(verven, lakken, vernissen) en sta je in voor het bedienen van het verfpistool.

  • ELEKTRICIEN VOOR MIDDENSPANNING (M/V) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een elektricien voor middenspanning met ervaring voor vaste tewerkstelling.

  • Gemotiveerde huishoudhulp regio GEEL (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: START PEOPLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je onderhoudt woningen van een aantal vaste particulieren in de door jou gekozen regio. Afhankelijk van de uren die je wil werken, stellen wij voor jou een uurrooster op. Je takenpakket bestaat uit allerhande huishoudelijke taken: stofzuigen, dweilen, afstoffen, schrobben, onderhoud van sanitair. Indien je ervaring hebt met strijkwerk, kan dit er eveneens bij horen. Ook afwassen en afdrogen, koken en bereiden van gerechten, opleggen vers beddengoed, was uithalen, ophangen en plooien, kleine boodschappen doen en koken of bereiden van gerechten zijn mogelijke taken op vraag van de particulier en in samenspraak met jou. Je hebt in de meeste gevallen ook een persoonlijk contact met je particulieren en eveneens op regelmatige basis met je vaste consulent van Start People Services. Deze regio kan in combinatie met Mol, Westerlo, Oevel of Meerhout indien vervoer geen probleem is. Start People Services wil graag rekening houden met de afstanden en de regio's die best bereikbaar zijn voor jou.

  • Medewerker mobiel pizzakraam | Weekdagen | Weekend (MELSELE)

    Regio: MELSELE

    Bedrijf: Synergie Beveren Interim

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een leuke bijverdienste? Dan ben je hier op het juiste adres! Attorno brengt de overheerlijke Italiaanse keuken naar verschillende (privé)feesten over het hele land. Door hun uitzonderlijke succesformule, geruggensteund door een uiterst hip imago, gaan ze nu op zoek naar enkele medewerkers die zich in het weekend / op weekavonden kunnen vrijmaken. Jouw takenpakket is behoorlijk uiteenlopend; Je helpt met het opstellen van het mobiel pizzakraam bij particulieren; Je belegt en bakt de pizza's op authentieke houtovens; Je zorgt voor de (bij voorkeur vlekkeloze) bediening en staat in voor een professionele service; Na afloop van het feest help je mee met het reinigen van de ovens en de afbraak van het kraam.

  • Offsetdrukker (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: COLOMA

    Type: Vaste Job

    Drukkerij Coloma is op zoek naar een offsetdrukker (M/V) die de druk niet kan weerstaan. Doet het geluid van een 8-kleurenpers met keertrommel jouw papieren hart sneller slaan? Heb je een neus voor kleur en oog voor detail? Ben je gebeten door druktechniek en kijk je nu al uit naar wat er morgen allemaal mogelijk zal zijn? Dan ben jij de indrukwekkende drukker die we zoeken! Je hebt best al heel wat ervaring, maar je vakkennis, je inventiviteit en je praktisch doorzicht zijn voor ons doorslaggevend. Meerkleurenpers Heidelberg Je past de milieu en veiligheidsregels strikt toe. Onmiddellijke indiensttreding!

  • Onderhoudstechnieker (SPIERE-HELKIJN)

    Regio: SPIERE-HELKIJN

    Bedrijf: AVS SPINNING

    Type: Vaste Job

    Je komt onder de hoede van de Maintenance Manager die alle facetten van de job zal tonen en de nodige ondersteuning zal bieden. Je rapporteert rechtstreeks aan hem Je voert preventieve en curatieve mechanische onderhoudsopdrachten uit Je leert omgaan met het machinepark en op korte termijn kan je interventies uitvoeren Je werkt overdag maar kan de nodige flexibiliteit opbrengen bij dringende interventies Je staat in voor veilig werken en volgt hiervoor de nodige opleidingen (Ba4-Ba5)

  • DV00493 Software ingenieur embedded applicaties (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de opbouw, implementatie en verificatie van specifieke software modules, waarbij je actief gebruik maakt van Eclipse, Python en een uitgebreide set van manuele en automatische testtools. Je bespreekt met gebruikers en collega’s de noden op de machine en bespreekt de nodige interfaces met andere disciplines. Je test de oplossingen uit en verfijnt ze op de beschikbare testopstellingen en machines in onze showroom Je zorgt dat de software die op machines en bij klanten wordt geïnstalleerd correct afgestemd wordt op de noden van de gebruiker. De afstand tussen de ontwikkelaars en de gebruikers is heel kort zodat je vlug kan inspelen op nieuwe ideeën en voorstellen. Je staat in voor de opvolging van jouw toepassingen.

  • Zelfstandige Kantoorhouders (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: DERBY LADBROKES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Sportliefhebber ? Wordt uw eigen baas bij Ladbrokes ! U staat in voor het beheer en de registratie van de sportweddenschappen voor uw kantoor. ( opleiding voorzien ) In één van onze verkooppunten in meer dan 50 gemeenten van Vlaanderen (Middelkerke, Limburg, Oostende, Knokke, Sint-Truiden, Deinze, Geraarsbergen, Ronse, Oudenaarde, Zottegem...), en in een sympathieke omgeving. U geniet meteen van een bestaand cliënteel, en de volledige ondersteuning van de commerciële en administratieve krachten van Ladbrokes, de nr. 1 in België op gebied van sportweddenschappen. GEEN INVESTERING VEREIST. ATTRACTIEVE COMMISSIES. Welkom in het team !

Zoek naar antwoorden van FRANS COGHE in sociale netwerken
Look for responds of FRANS COGHE in social networks

Lees alle opmerkingen voor FRANS COGHE. Laat een reactie achter voor FRANS COGHE. FRANS COGHE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FRANS COGHE. Leave a respond for FRANS COGHE. FRANS COGHE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FRANS COGHE op de google maps. Adres en contacten FRANS COGHE
Location of FRANS COGHE on the google maps. Address and contacts of FRANS COGHE

Andere gerelateerde bedrijven als come FRANS COGHE FRANS COGHE: EDDY MERTENS | Verhalle | ALTERNATIVES FORMATIONS asbl | Naessens Paul | JEAN BASTIN

Other related companies as FRANS COGHE: EDDY MERTENS | Verhalle | ALTERNATIVES FORMATIONS asbl | Naessens Paul | JEAN BASTIN

FRANS COGHE is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FRANS COGHE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03648803710. Het bedrijf FRANS COGHE bevindt zich op het adres: DELAEYSTRAAT 27; 8830; HOOGLEDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 894,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 804,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Installation de menuiserie en bois and plastique. Revêtements pour sols and murs. Travaux de finition and nettoyage de b?timents. Air conditionné and ventilation. Lijst met producten zijn Activités: Carreleurs.. Activités: Restauration de Pierres & de Fa?ades,Nettoyage de Pierres & Fa?ades.. Activités: Services de Conditionnement d'Air.. Produits & Activités: Charpentes,Menuiserie..
De hoofdactiviteit van FRANS COGHE is Watervervoer, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FRANS COGHE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FRANS COGHE, openstaande posities, locatie van FRANS COGHE op de kaart.

FRANS COGHE is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is FRANS COGHE, company assigned to the tax number BE03648803710. The company FRANS COGHE is located at the address: DELAEYSTRAAT 27; 8830; HOOGLEDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 894,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 804,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Installation de menuiserie en bois and plastique. Revêtements pour sols and murs. Travaux de finition and nettoyage de b?timents. Air conditionné and ventilation. List of products are Activités: Carreleurs.. Activités: Restauration de Pierres & de Fa?ades,Nettoyage de Pierres & Fa?ades.. Activités: Services de Conditionnement d'Air.. Produits & Activités: Charpentes,Menuiserie..
The main activity of FRANS COGHE is Water Transportation, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FRANS COGHE is not available. You also can look at reviews of FRANS COGHE, open positions, location of FRANS COGHE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FRANS COGHE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FRANS COGHE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FRANS COGHE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FRANS COGHE, employees, financial statistics.