PIERRET INTERIEUR/LA PARQUETEUR

Contactgegevens PIERRET INTERIEUR/LA PARQUETEUR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PIERRET INTERIEUR/LA PARQUETEUR: address, phone, fax, email, website, opening hours

PIERRET INTERIEUR/LA PARQUETEUR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE FINAI 2; 6880; BERTRIX, België

Telefoon (phone): 61534683 (+32-61534683) 61534683 (+32-61534683)

Fax (fax): +32 (2) 921-86-43 +32 (2) 921-86-43

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PIERRET INTERIEUR/LA PARQUETEUR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PIERRET INTERIEUR/LA PARQUETEUR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PIERRET INTERIEUR/LA PARQUETEUR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PIERRET INTERIEUR/LA PARQUETEUR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PIERRET INTERIEUR/LA PARQUETEUR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PIERRET INTERIEUR/LA PARQUETEUR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PIERRET INTERIEUR/LA PARQUETEUR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PIERRET INTERIEUR/LA PARQUETEUR
Products information PIERRET INTERIEUR/LA PARQUETEUR

BTW identificatienummer (tax): BE08214172363
Ondernemingsnummer: 9948638916
Hoofdstad (capital): 730,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 615,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Produits & Activités: Portes & Fenêtres en Bois,Charpentes,Menuiserie.. Produits: Parquet.

Product categorie (product category): Installation de menuiserie en bois and plastique. Revêtements de sols and murs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PIERRET INTERIEUR/LA PARQUETEUR
(Get full report from official database of BE for PIERRET INTERIEUR/LA PARQUETEUR)

Aanvulling soorten activiteiten voor PIERRET INTERIEUR/LA PARQUETEUR
Addition kinds of activities for PIERRET INTERIEUR/LA PARQUETEUR

20110400. Vlees bijproducten, uit vlees geslacht ter plaatse | Meat by-products, from meat slaughtered on site
32290100. Glasmeubelen en accessoires | Glass furnishings and accessories
32720103. Septische tanks, beton | Septic tanks, concrete
34949900. Ventielen en buisleidingen, nec, nec | Valves and pipe fittings, nec, nec
59329906. Stereo apparatuur, tweedehands | Stereo equipment, secondhand
73529901. Ongeldige levering van leveringen | Invalid supplies rental
95320402. Stedelijke en gemeenschapsontwikkeling, staatsregering | Urban and community development, state government

Werken bij PIERRET INTERIEUR/LA PARQUETEUR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PIERRET INTERIEUR/LA PARQUETEUR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PIERRET INTERIEUR/LA PARQUETEUR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PIERRET INTERIEUR/LA PARQUETEUR. Looking for open vacancies in other companies

  • Heftruckchauffeur (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf die actief is in shelving, subcontracting, solar en sprinkler watertanks zijn wij opzoek naar een heftruckchauffeur.

  • Lasser - mecanieker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ASAP HERENTALS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je taken bestaan uit: lassen, smeerplannen, onderhoud, bijvullen van heftrucks. Voor deze taken heb je een sterke kennis van motoren; reductoren; leidingwerk en kennis van lobbenpompen. Je hebt de mogelijkheid om in dagploeg of in 2-ploegen te werken.

  • Wegenwerker M/V (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als wegenwerker mag je je bij deze klant verwachten aan onderstaand takenpakket: Het leggen van rioleringen waterafvoer en andere leiding stelsels; Je plaatst en herstelt inritten voetpaden parkeerterreinen stapelplaatsen; Je plaatst straatkolken riooldeksels en geprefabriceerde elementen; Je kan ook instaan voor ander algemeen voorkomend werk in de wegenbouw. Je maakt weg verhardingen in diverse materialen.

  • MAGAZIJNMEDEWERKER VASTE NACHT VOEDING (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een snelgroeiend vleesverwerkend bedrijf zijn wij op zoek naar een magazijnmedewerker in nacht. Je staat in voor een vlotte productflow van de binnenkomende goederen. Hiervoor sta je in contact met de afdeling kwaliteit. Je zet bestellingen klaar met behulp van het voicepicking-systeem. Verder help je bij het laden en lossen van de vrachtwagens. Hierbij respecteer je de FiFo-normen. Je controleert de kwaliteit, de kwantiteit en de temperatuur van de geleverde goederen. Je werkt afwisselend in een gekoelde (2°C) of diepvriesruimte (-18°C).

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS KUURNE (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: GREENHOUSE HARELBEKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Kuurne zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Gemotiveerde huishoudhulp regio Scherpenheuvel/Zichem/Averbode (SCHERPENHEUVEL-ZICHEM)

    Regio: SCHERPENHEUVEL-ZICHEM

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je onderhoudt woningen van een aantal vaste particulieren in de door jou gekozen regio. Afhankelijk van de uren die je wil werken, stellen wij voor jou een uurrooster op. Je takenpakket bestaat uit allerhande huishoudelijke taken: stofzuigen, dweilen, afstoffen, schrobben, onderhoud van sanitair. Indien je ervaring hebt met strijkwerk, kan dit er eveneens bij horen. Ook afwassen en afdrogen, koken en bereiden van gerechten, opleggen vers beddengoed, was uithalen, ophangen en plooien, kleine boodschappen doen en koken of bereiden van gerechten zijn mogelijke taken op vraag van de particulier en in samenspraak met jou. Je hebt in de meeste gevallen ook een persoonlijk contact met je particulieren en eveneens op regelmatige basis met je vaste consulent van Start People Services. Deze regio kan eveneens in combinatie met regio Diest indien vervoer geen probleem is.

  • Werken als huishoudhulp Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Tuinman of tuinvrouw - student - Winksele (WINKSELE)

    Regio: WINKSELE

    Bedrijf: ADECCO LEUVEN INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in tuinaanbouw en tuinaanleg, zoeken we studenten die zich doorheen het academiejaar willen inzetten om het vast team uit te breiden. Je hoeft geen vast rooster te hebben, de klant bespreekt samen met jou de mogelijkheden. Belangrijk is dat je de juiste attitude bezit, je handen uit de mouwen kan steken en ook groene vingers hebt. Interesse? Neem met ons contact op! => [email protected] of 016/20.45.44

  • Keukenmedewerker/hulpkok (jobstudent) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Merl'O

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een jobstudent(e) die kan werken op vrijdagavond. Indien u zich ook op weekavonden en sporadisch op zaterdagavond kan vrijmaken is dit een pluspunt. Deze job houdt in dat je voornamelijk helpt met de voorbereidingen en de koude kant. Daarnaast wordt er ook geholpen met de afwas. Enkel solliciteren via mail. Dit met een voorstelling van jezelf, uitleg over jouw werkervaringen en motivatie. Dit met een cv in bijlage.

  • Inspecteur voertuigen – remote (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: VAB

    Type: Vaste Job

    MVI maakt deel uit van Macadam en is actief in Europa met vestigingen in België, Nederland, Duitsland, Frankrijk, Zwitserland en Spanje, en heeft daarnaast reguliere activiteiten uitgebouwd in Luxemburg en Portugal. Vandaag wordt de laatste hand gelegd aan een opstart via lokale partnerships in Letland, Litouwen, Italië en in Noorwegen, waarna Oostenrijk en de andere Scandinavische landen zullen volgen. Van de meer dan 450.000 inspecties die Macadam jaarlijks uitvoert worden er 140.000 gerealiseerd in de Benelux en 240.000 in Frankrijk. Dit maakt Macadam marktleider op het vlak van inspecties van voertuigen en ondersteuning van het remarketingproces in opdracht van leasemaatschappijen, fleet owners en autofabrikanten. Ter uitbreiding van ons team, zijn we op zoek naar een Inspecteur Voertuigen Remote voor verschillende regio’s (O-Vl; BR; Vl-Br; Ant; W-Br) . Heb jij affiniteit met auto’s en werk je graag in een omgeving waar je de mooiste modellen voorbij ziet komen? Heb je scherpe ogen en ontgaat jou niets? Kom dan bij ons werken en ontwikkel je tot een Inspecteur Voertuigen Remote. Als Inspecteur Voertuigen Remote beoordeel je leaseauto’s en/of huurauto’s, waarvan het contract is afgelopen, op de aanwezigheid van schades en het ontbreken van accessoires samen met de bestuurder van het voertuig. Onze planning afdeling maakt dagelijks voor jou de afspraken in jouw regio. Jouw uitdaging is om met alle verkeersdrukte op tijd te arriveren bij de bestuurder en deze op een klantvriendelijke manier kennis te laten maken met ons inspectieproces. Geen dag is hetzelfde omdat de routes en de afspraken per dag variëren. Iedere dag vertrek je vanuit huis en wikkel je jouw inspecties op locatie af voordat je weer richting huis gaat. Ook kan het voorkomen dat je inspecties uitvoert op de locaties van de leasemaatschappijen of projecten. Je registreert op je tablet, met de MVI inspectiesoftware, de acceptabele en de niet-acceptabele schades, je neemt digitale foto’s van het voertuig en de eventuele schade(s) en koppelt calculatiebedragen aan de schade-evenementen. Met deze gegevens maak je een volledig elektronisch rapport welke ingevoerd wordt op het MVI IT platform. Op dit platform zijn onze klanten eveneens aangesloten.

  • Teamleader vaste nacht - Voedingsbedrijf regio Eeklo (LEMBEKE)

    Regio: LEMBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Als teamleader sta je in voor het coachen, ontwikkelen en motiveren van een 40-tal inpakkers en operatoren in de inpakafdeling. Je bent binnen je ploeg verantwoordelijk voor het realiseren van de objectieven op vlak van veiligheid, kwaliteit, output, rendementen en uitval. Je begeleidt je team bij het realiseren van procesverbeteringen. Je staat in voor het integreren en toepassen van verbetertechnieken (5S, SMED, PDCA,¿). Je modereert en faciliteert teammeetings en volgt continu de lopende teamacties op. Je waakt erover dat de regels inzake kwaliteit, hygiëne en veiligheid nageleefd worden. Je rapporteert rechtstreeks aan de Packing Manager. Interesse in deze job? Stuur dan je cv en motivatie naar Gent High Technics

  • G2 Recruitment Solutions - Drupal Developer (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Drupal developer needed on a partially remote freelance mission of 24 months. My client based in the West Flanders are currently in need of a Drupal developer for a long term freelance mission of 24 months. Profile Drupal 8 Backend experience working on large Drupal projects. Dutch speaking Details Remote: 2 days a week Location: West Flanders Duration: 24 month freelance mission Start Date: ASAP to 3 weeks If you wish to be considered for the position available or you would like more information on the project and job, please e-mail an up to date CV with a contact number via the button below. I look forward to hearing from you. Regards,

Zoek naar antwoorden van PIERRET INTERIEUR/LA PARQUETEUR in sociale netwerken
Look for responds of PIERRET INTERIEUR/LA PARQUETEUR in social networks

Lees alle opmerkingen voor PIERRET INTERIEUR/LA PARQUETEUR. Laat een reactie achter voor PIERRET INTERIEUR/LA PARQUETEUR. PIERRET INTERIEUR/LA PARQUETEUR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PIERRET INTERIEUR/LA PARQUETEUR. Leave a respond for PIERRET INTERIEUR/LA PARQUETEUR. PIERRET INTERIEUR/LA PARQUETEUR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PIERRET INTERIEUR/LA PARQUETEUR op de google maps. Adres en contacten PIERRET INTERIEUR/LA PARQUETEUR
Location of PIERRET INTERIEUR/LA PARQUETEUR on the google maps. Address and contacts of PIERRET INTERIEUR/LA PARQUETEUR

Andere gerelateerde bedrijven als come PIERRET INTERIEUR/LA PARQUETEUR PIERRET INTERIEUR/LA PARQUETEUR: Adirondack Designs BVBA | NICOLE VERMEERSCH | CHRISTIAN ROMBAUX | Maes K | Vanrenterghem BVBA

Other related companies as PIERRET INTERIEUR/LA PARQUETEUR: Adirondack Designs BVBA | NICOLE VERMEERSCH | CHRISTIAN ROMBAUX | Maes K | Vanrenterghem BVBA

PIERRET INTERIEUR/LA PARQUETEUR is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PIERRET INTERIEUR/LA PARQUETEUR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08214172363. Het bedrijf PIERRET INTERIEUR/LA PARQUETEUR bevindt zich op het adres: RUE DE FINAI 2; 6880; BERTRIX. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 730,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 615,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Installation de menuiserie en bois and plastique. Revêtements de sols and murs. Lijst met producten zijn Produits & Activités: Portes & Fenêtres en Bois,Charpentes,Menuiserie.. Produits: Parquet..
De hoofdactiviteit van PIERRET INTERIEUR/LA PARQUETEUR is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PIERRET INTERIEUR/LA PARQUETEUR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PIERRET INTERIEUR/LA PARQUETEUR, openstaande posities, locatie van PIERRET INTERIEUR/LA PARQUETEUR op de kaart.

PIERRET INTERIEUR/LA PARQUETEUR is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is PIERRET INTERIEUR/LA PARQUETEUR, company assigned to the tax number BE08214172363. The company PIERRET INTERIEUR/LA PARQUETEUR is located at the address: RUE DE FINAI 2; 6880; BERTRIX. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 730,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 615,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Installation de menuiserie en bois and plastique. Revêtements de sols and murs. List of products are Produits & Activités: Portes & Fenêtres en Bois,Charpentes,Menuiserie.. Produits: Parquet..
The main activity of PIERRET INTERIEUR/LA PARQUETEUR is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of PIERRET INTERIEUR/LA PARQUETEUR is not available. You also can look at reviews of PIERRET INTERIEUR/LA PARQUETEUR, open positions, location of PIERRET INTERIEUR/LA PARQUETEUR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PIERRET INTERIEUR/LA PARQUETEUR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PIERRET INTERIEUR/LA PARQUETEUR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PIERRET INTERIEUR/LA PARQUETEUR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PIERRET INTERIEUR/LA PARQUETEUR, employees, financial statistics.