CESARE MARIO

Contactgegevens CESARE MARIO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CESARE MARIO: address, phone, fax, email, website, opening hours

CESARE MARIO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AUBIN 20; 4608; DALHEM, België

Telefoon (phone): 43766239 (+32-43766239) 43766239 (+32-43766239)

Fax (fax): +32 (87) 240-64-35 +32 (87) 240-64-35

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CESARE MARIO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CESARE MARIO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CESARE MARIO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CESARE MARIO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CESARE MARIO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CESARE MARIO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CESARE MARIO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CESARE MARIO
Products information CESARE MARIO

BTW identificatienummer (tax): BE03251647949
Ondernemingsnummer: 6264923095
Hoofdstad (capital): 833,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 441,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Produits & Activités: Portes & Fenêtres en Bois.. Types de Meubles: Meubles Anciens.

Product categorie (product category): Installation de menuiserie en bois and plastique. Meubles Détaillants,Aménagement de B?timents et de Cuisines. Réparation and restauration de meubles. Antiquités

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CESARE MARIO
(Get full report from official database of BE for CESARE MARIO)

Aanvulling soorten activiteiten voor CESARE MARIO
Addition kinds of activities for CESARE MARIO

506500. Elektronische onderdelen en uitrusting, nec | Electronic parts and equipment, nec
944101. Inkomen onderhoudsprogramma's | Income maintenance programs
07210408. Mechanische teeltdiensten | Mechanical cultivation services
09130202. Kreeft, vangen van | Crayfish, catching of
35590402. Cryogene machines, industriële | Cryogenic machinery, industrial
36510115. Openbare adres systemen | Public address systems
36610000. Telefoon- en telegraafapparatuur | Telephone and telegraph apparatus

Werken bij CESARE MARIO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CESARE MARIO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CESARE MARIO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CESARE MARIO. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektricien - regio Oostkamp (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een elektricien voor een elektriciteitsbedrijf regio Oostkamp. Je doet aansluitingen op werven regio Brugge. Je hebt sterke interesse in elektriciteitswerken.

  • Technieker Binnendienst m/v (HAREN (BRUSSEL-STAD))

    Regio: HAREN (BRUSSEL-STAD)

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Verricht onderhoud, inspecties, reparaties, preppen en opbouwwerkzaamheden aan nieuwe en gebruikte machines en randapparatuur, teneinde een optimale bedrijfszekerheid van het bedrijfsmiddel voor de gebruiker te realiseren.

  • CHAUFFEUR C DISTRIBUTIE (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een vleesverwerkend bedrijf in de regio dat zich specialiseert in het portioneren en bereiden van vlees porties op maat van de klant zijn wij op zoek naar een Chauffeur met rijbewijs C voor de distributie van de vleeswaren. Takenpakket: - Je laadt correct en vlot in volgens een ritblad - Je controleert elke bestelling tijdens het in- en uitladen - Je past de registraties eventueel aan in een ERP pakket - Je verzorgt een vlotte distributie, rekening houdend met het verkeersreglement - Je ontvangt en geeft betalingen terug op een correcte manier - Je maakt correcte en verzorgde notities op leverbonnen - Je volgt de procedures met betrekking tot de voedselveiligheid op

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Strijpen (STRIJPEN)

    Regio: STRIJPEN

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • vaste student (m/v) maandag of dinsdag magazijn (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een magazijn in Evergem zoeken wij een vaste student die steeds op maandag of dinsdag kan werken. Je zal instaan voor het correct klaarleggen van bestellingen en het juist ordenen van goederen in het magazijn. Daarbij komen ook ruimere taken te kijken zoals; opruimen van het magazijn, sorteren van goederen, ...

  • Slagerijmedewerker student M/V (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: JOBMATCH

    Type: Studentenjob

    Voor een gekende slagerij regio Waregem zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten om bij te springen in het weekend, zaterdag en/of zondag. * Voorbereidende werken uitvoeren: klaarmaken van bestellingen, * Verkoop in de winkel, * Toonbank aanvullen, * Beleggen van broodjes, * Algemeen onderhoud uitvoeren van de zaak.

  • TRAINING ASSISTANT KONTICH (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Jouw verantwoordelijkheden: De opleidingsnoden van de contact center medewerkers in kaart brengen; Het analyseren van de trainingsnoden en vervolgens trainingen op basis daarvan ontwerpen en optimaliseren; Al het ondersteunende trainingmateriaal up-to-date houden en mee samenstellen; Nieuwe productkennis doorspelen aan de medewerkers zodat zij op de hoogte zijn; Data verzamelen en de trainingen achteraf ook administratief opvolgen; Meewerken aan procesverbeteringen. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een internationale marktspeler in zijn segment. Om hun groei verder te verzekeren zoeken wij voor hen een TRAINING ASSISTANT die verantwoordelijk is voor de trainingen en opleidingen voor de contact center medewerkers.

  • Commerciële kracht met kennis levensverzekeringen (M/V) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: DRIESASSUR

    Type: Vaste Job

    Wegens veel potentieel en groei in ons bedrijf zijn wij opzoek naar een commerciële kracht met kennis van de levensverzekeringen. Wat wordt uw uitdaging? Als Commerciële kracht met kennis levensverzekeringen beheert u zelfstandig de levensverzekeringen van ons kantoor. Verder doet u ook prospectie in alle takken. Uw dagdagelijkse taken kun je als volgt samenvatten: U bent het aanspreekpunt van ons kantoor voor alles m.b.t. de levensverzekeringen · U vormt de spil tussen onze Account Managers en de verschillende verzekeringsmaatschappijen · U stelt gepaste oplossingen voor volgens de noden van de klant · U neemt in een redelijke tijd initiatieven en beslissingen voor de klant om een exacte, snelle en efficiënte behandeling van de dossiers te verzekeren · U neemt deel aan commerciële acties en u onderhoudt en optimaliseert ons beheerpakket. · U vindt het boeiend veelvuldig telefonisch contact te onderhouden. Op die manier leert u onze partnermaatschappijen en klanten goed kennen. · U staat sterk in uw schoenen en u heeft geen schrik nieuwe klanten te benaderen · U stemt de prospectie verder af met de accounthandlers

  • vochtbestrijder / stukadoor (TIELRODE)

    Regio: TIELRODE

    Bedrijf: Vochtbestrijding TIBAS

    Type: Vaste Job

    Uitvoeren van werkbonnen bij onze particuliere klanten gaande van injectiewerken,bezettingswerken, kelderbekuipingen , ventilatie en vloerdrainages Samen met je collega vertrek je dagelijks naar een andere werf in gans Vlaanderen Wij zijn enkel op zoek naar personen met de nodige ervaring in de sector van vochtbestrijding. U beschikt over een stabiel werkverleden en kan de nodige referenties voorleggen.

  • Keukenhulp (flexijob) (m/v) (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Flexijob

    Voor een gezellig eetcafé in de regio St Truiden zijn wij op zoek naar een gemotiveerde keukenhulp (m/v). Je helpt de kok mee met de voorbereiding van verschillende gerechten (pasta's, slaatjes, tapas,...). Soms help je mee met het rondbrengen van leveringen.

  • weekend hulp zaal (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: ALBATROS

    Type: Flexijob

    serveren van klaargemaakte gerechten alsook de dranken inzetten en de tafels terug in orde zetten.

  • Bediening/bar (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: VALLÉ CARMEN

    Type: Flexijob

    Je staat in voor de verkoop van maaltijden en dranken bij de klanten op een klantvriendelijke manier.

Zoek naar antwoorden van CESARE MARIO in sociale netwerken
Look for responds of CESARE MARIO in social networks

Lees alle opmerkingen voor CESARE MARIO. Laat een reactie achter voor CESARE MARIO. CESARE MARIO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CESARE MARIO. Leave a respond for CESARE MARIO. CESARE MARIO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CESARE MARIO op de google maps. Adres en contacten CESARE MARIO
Location of CESARE MARIO on the google maps. Address and contacts of CESARE MARIO

Andere gerelateerde bedrijven als come CESARE MARIO CESARE MARIO: DEVROEY GEBRS | V.D.T. | Maesschalck T | GERARD ET CIE | Autonauticservice sa

Other related companies as CESARE MARIO: DEVROEY GEBRS | V.D.T. | Maesschalck T | GERARD ET CIE | Autonauticservice sa

CESARE MARIO is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CESARE MARIO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03251647949. Het bedrijf CESARE MARIO bevindt zich op het adres: AUBIN 20; 4608; DALHEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 833,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 441,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Installation de menuiserie en bois and plastique. Meubles Détaillants,Aménagement de B?timents et de Cuisines. Réparation and restauration de meubles. Antiquités. Lijst met producten zijn Produits & Activités: Portes & Fenêtres en Bois.. Types de Meubles: Meubles Anciens..
De hoofdactiviteit van CESARE MARIO is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CESARE MARIO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CESARE MARIO, openstaande posities, locatie van CESARE MARIO op de kaart.

CESARE MARIO is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is CESARE MARIO, company assigned to the tax number BE03251647949. The company CESARE MARIO is located at the address: AUBIN 20; 4608; DALHEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 833,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 441,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Installation de menuiserie en bois and plastique. Meubles Détaillants,Aménagement de B?timents et de Cuisines. Réparation and restauration de meubles. Antiquités. List of products are Produits & Activités: Portes & Fenêtres en Bois.. Types de Meubles: Meubles Anciens..
The main activity of CESARE MARIO is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of CESARE MARIO is not available. You also can look at reviews of CESARE MARIO, open positions, location of CESARE MARIO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CESARE MARIO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CESARE MARIO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CESARE MARIO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CESARE MARIO, employees, financial statistics.