A G-PLASTICS

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • A G-PLASTICS
Private companiesMotion Pictures • A G-PLASTICS

Contactgegevens A G-PLASTICS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A G-PLASTICS: address, phone, fax, email, website, opening hours

A G-PLASTICS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BOERDERIJSTRAAT 5; 8530; HARELBEKE, België

Telefoon (phone): 56200000 (+32-56200000) 56200000 (+32-56200000)

Fax (fax): +32 (83) 858-15-93 +32 (83) 858-15-93

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A G-PLASTICS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A G-PLASTICS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A G-PLASTICS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A G-PLASTICS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A G-PLASTICS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A G-PLASTICS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A G-PLASTICS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A G-PLASTICS
Products information A G-PLASTICS

BTW identificatienummer (tax): BE06501953125
Ondernemingsnummer: 5905120849
Hoofdstad (capital): 523,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 190,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Produits & Activités: Installation de Vérandas.. Types de Matériaux: Articles en Plastique pour le B?timent,Matériaux de Couverture,Lucarnes & Lanterneaux.

Product categorie (product category): Installation de menuiserie en bois and plastique. Matériaux de construction Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A G-PLASTICS
(Get full report from official database of BE for A G-PLASTICS)

Aanvulling soorten activiteiten voor A G-PLASTICS
Addition kinds of activities for A G-PLASTICS

594900. Naaien, naaldwerk en stukgoed | Sewing, needlework, and piece goods
17310403. Branddetectie en inbraakalarmsystemen specialisatie | Fire detection and burglar alarm systems specialization
30110304. Uitputtende, doorlopende lengtes: rubber, zonder metaalkern | Tiring, continuous lengths: rubber, without metal core
54319901. Fruit stands of markten | Fruit stands or markets
65120000. Niet-residentiële bouwbedrijven | Nonresidential building operators
73190101. Buskaart reclame | Bus card advertising
96510200. Arbeidsbureau | Labor regulatory agency

Werken bij A G-PLASTICS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A G-PLASTICS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A G-PLASTICS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A G-PLASTICS. Looking for open vacancies in other companies

  • Logistiek medewerker bij Estée Lauder in Oevel (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Start People Estee Lauder Inhouse - Geel LA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als logistiek medewerker in Filling & assembly zal je logistieke processen begeleiden aan de produktielijn en logistieke activiteiten uitvoeren, zowel fysiek als in SAP. Je zal componenten klaarzetten voor een proces order, goods issues uitvoeren in SAP, restverwerking doen en controles uitvoeren aan de produktielijn. Op rustige momenten kan je ingezet worden als teamoperator aan de produktielijnen in Filling & assembly. Steeds zal je werken volgens de kwaliteit-, milieu- en veiligheidsnormen. Ook zal je mee instaan voor het verzorgen van de orde en netheid in je eigen werkomgeving.

  • Machineoperator - machinesteller (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: ASAP TERNAT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn wij opzoek naar een machineoperator - machinesteller, regio Ternat: Je bent verantwoordelijk voor het correct instellen van de machines. Bij defecten aan de machine probeer je deze op te lossen. Je staat in voor kwaliteitscontrole van de afgeleverde producten.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hechtel-Eksel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HECHTEL-EKSEL)

    Regio: HECHTEL-EKSEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student avonduren magazijn | Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een logistiek bedrijf te Herentals zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten die tijdens de week kunnen werken. Je wordt tewergesteld in een avondploeg, waarbij je werkt tussen 21u30 's avonds en 1u 's nachts. Het takenpakket bestaat uit: laden en lossen van vrachtwagens, uitsorteren van goederen en scannen van goederen. Bij voorkeur ben je 1 à 3 dagen per week beschikbaar om te werken en dit voor langere tijd.

  • Student Verkoop Bristol Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: BRISTOL

    Type: Studentenjob

    Onze winkels staan garant voor onvervalste winkelfun voor de hele familie mét een knipoog: je wandelt gegarandeerd naar buiten met een big smile én een zak vol betaalbare schoenen, toffe kleding, knappe lederwaren en leuke accessoires. Als het op klantvriendelijke service aankomt, houden we ons muiltje niet! ( Heb je hem? Lees maar verder). Onder het motto ‘hoe meer zolen, hoe meer vreugd’ zijn wij voor de versterking van het team op zoek naar een (m/v): Vrolijke Verkoopmedewerker Jouw rol? Als verkoopmedewerker loop je dagelijks het vuur uit je sloffen om het beheer van het filiaal vlot te laten verlopen. Je bent een Bristol ambassadeur die stevig in zijn schoenen staat en altijd streeft een uitmuntend commercieel resultaat. Je ontvangt klanten met glimlach en staat garant voor een superleuke aankoopbeleving. Een portie humor lap je zeker niet aan je laars, net zoals uitgesproken verkooptalent en de goesting om de handen uit de mouwen te steken.

  • Crewmember STUDENT Burger King (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: BURGER BRANDS BELGIUM

    Type: Studentenjob

    Een gemotiveerde student zoals we er nog nooit één hebben gehad. Je helpt mee waken over de goede gang van zaken bij Burger King. Omdat je warmer bent dan een Whopper, heb je verschillende missies in de keuken, aan de kassa en in de zaal. Je aanvaardt ze allemaal. Jouw glimlach verblindt de klant die zelf al aan het duizelen is door ons gegrild vlees. Je zal op alle soorten vragen antwoorden en zorgt voor een snelle en efficiënte service. Bij de kassa zorg je voor het vlotte verloop van de verkoop van ons assortiment. In de keuken bereid je de producten, waarbij kwaliteit en smaak hand in hand gaan. Je houdt de zaal kraak net, met een oog op de tevredenheid van de klant. Je respecteert strikt de normen voor de hygiëne en de kwaliteits- en veiligheidsprocedures. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor een goede werksfeer.

  • Jobstudent kinderverzorg(st)er (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Zorgpunt Meetjesland

    Type: Studentenjob

    Wij zijn opzoek naar een jobstudent die zich tijdens het schooljaar (woe nm of andere dagen) en/of schoolvakanties vrij kan maken om ons team in de kinderopvang te versterken. Als jobstudent kinderverzorg(st)er ondersteunt u de dagelijkse werking van de kinderopvang. Je helpt mee in de verzorging en begeleiding van baby’s en peuters (0j-3j) Ben je een zorgzaam, geduldig en creatief persoon? Heb je enkele dagen/weken tussen de zomervakantie niets om handen? Stuur ons vandaag jouw CV!

  • Graafkraanmachinist (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: Synergie Oostende Construct

    Type: Vaste Job

    Als graafkraanmachinist in industriebouw zorg je voor het klaar zetten van funderingen, plaatsen van rioleringen, niveleren van terreinen... Je werkt voornamelijk regio Vlaanderen. Elke ochtend start je op aan depot in Wingene, tenzij de werf dicht bij uw woonplaats is gelegen.

  • HR officer (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    Voor een sterk groeiend bedrijf in Roeselare zijn we op zoek naar een HR Officer. Je takenpakket zal bestaan uit: · Rekrutering en selectie van personeel, dit hoofdzakelijk van arbeiders en technische profielen). · Onthaal en begeleiding van nieuwe medewerkers. · Je staat in voor de payroll, sociale documenten en loonsadministratie in samenwerking met ons sociaal secretariaat. · Je bent het aanspreekpunt voor onze medewerkers betreffende hun personeelsvragen.

  • BIJLESGEVERS MET PASSIE! (regio BRUGGE/WEST-VLAANDEREN) (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: BRG2018

  • Zelfstandige uitbater voor Press Shop Westende (Priorijlaan) (WESTENDE)

    Regio: WESTENDE

    Bedrijf: Ubiway Retail

    Type: Zelfstandige activiteit

    Een eigen zaak starten met een gerust hart? Het kan. Krijg de juiste begeleiding en combineer de voordelen van een eigen zaak met de ondersteuning van een groot bedrijf. Succes verzekerd! Kan je niet wachten om zelf aan een avontuur te beginnen? We zoeken zelfstandige uitbater voor: Press Shop Westende (Priorijlaan)

  • flexijob (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: VOLLEBERGH

    Type: Flexijob

    Verkopen van schoenen en accessoires. Onderhoud van de winkel. Uitpak van nieuwe collectie.

Zoek naar antwoorden van A G-PLASTICS in sociale netwerken
Look for responds of A G-PLASTICS in social networks

Lees alle opmerkingen voor A G-PLASTICS. Laat een reactie achter voor A G-PLASTICS. A G-PLASTICS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A G-PLASTICS. Leave a respond for A G-PLASTICS. A G-PLASTICS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A G-PLASTICS op de google maps. Adres en contacten A G-PLASTICS
Location of A G-PLASTICS on the google maps. Address and contacts of A G-PLASTICS

Andere gerelateerde bedrijven als come A G-PLASTICS A G-PLASTICS: Bank van Roeselare | LUYTENS GRONDWERKEN EN TUINAANLEG | CARGLASS | POLICE F?D?RALE | LUC VAN ACKER

Other related companies as A G-PLASTICS: Bank van Roeselare | LUYTENS GRONDWERKEN EN TUINAANLEG | CARGLASS | POLICE F?D?RALE | LUC VAN ACKER

A G-PLASTICS is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A G-PLASTICS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06501953125. Het bedrijf A G-PLASTICS bevindt zich op het adres: BOERDERIJSTRAAT 5; 8530; HARELBEKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 523,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 190,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Installation de menuiserie en bois and plastique. Matériaux de construction Gr. Lijst met producten zijn Produits & Activités: Installation de Vérandas.. Types de Matériaux: Articles en Plastique pour le B?timent,Matériaux de Couverture,Lucarnes & Lanterneaux..
De hoofdactiviteit van A G-PLASTICS is Motion Pictures, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A G-PLASTICS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A G-PLASTICS, openstaande posities, locatie van A G-PLASTICS op de kaart.

A G-PLASTICS is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is A G-PLASTICS, company assigned to the tax number BE06501953125. The company A G-PLASTICS is located at the address: BOERDERIJSTRAAT 5; 8530; HARELBEKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 523,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 190,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Installation de menuiserie en bois and plastique. Matériaux de construction Gr. List of products are Produits & Activités: Installation de Vérandas.. Types de Matériaux: Articles en Plastique pour le B?timent,Matériaux de Couverture,Lucarnes & Lanterneaux..
The main activity of A G-PLASTICS is Motion Pictures, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of A G-PLASTICS is not available. You also can look at reviews of A G-PLASTICS, open positions, location of A G-PLASTICS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A G-PLASTICS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A G-PLASTICS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A G-PLASTICS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A G-PLASTICS, employees, financial statistics.