VAN DE KERCKHOVE

Contactgegevens VAN DE KERCKHOVE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN DE KERCKHOVE: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN DE KERCKHOVE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WAKKENSTEENWEG 56BC; 8710; WIELSBEKE, België

Telefoon (phone): 56604904 (+32-56604904) 56604904 (+32-56604904)

Fax (fax): +32 (86) 203-71-23 +32 (86) 203-71-23

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN DE KERCKHOVE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN DE KERCKHOVE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN DE KERCKHOVE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN DE KERCKHOVE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN DE KERCKHOVE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN DE KERCKHOVE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN DE KERCKHOVE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN DE KERCKHOVE
Products information VAN DE KERCKHOVE

BTW identificatienummer (tax): BE07372619628
Ondernemingsnummer: 3139312744
Hoofdstad (capital): 546,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 894,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Produits & Activités: Charpentes,Menuiserie.. Produits: Fournitures pour la Restauration & l?Horeca.. Types de meubles: Meubles Coloniaux.

Product categorie (product category): Installation de menuiserie en bois and plastique. Location de matériel pour banquets and événements. Meubles Détaillants,Aménagement de B?timents et de Cuisines. Equipement divers pour commerces Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN DE KERCKHOVE
(Get full report from official database of BE for VAN DE KERCKHOVE)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN DE KERCKHOVE
Addition kinds of activities for VAN DE KERCKHOVE

7359. Verhuur en verhuur van apparatuur, nv | Equipment rental and leasing, nec
331301. Mangaanlegeringen | Manganese alloys
509402. Munten, medailles en trofeeën | Coins, medals, and trophies
01739905. Pecan Grove | Pecan grove
15420203. Silo bouw, landbouw | Silo construction, agricultural
37929905. Pickup covers, canopies of caps | Pickup covers, canopies or caps
50850603. Messen, industrieel | Knives, industrial

Werken bij VAN DE KERCKHOVE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN DE KERCKHOVE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN DE KERCKHOVE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN DE KERCKHOVE. Looking for open vacancies in other companies

  • Plaatsers interieurbouw (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP GENK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je plaatst op maat gemaakte projecten bij klanten.

  • PRODUCTIEMEDEWERKER (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een chemiebedrijf regio Oudenaarde zijn we op zoek naar een tijdelijke productiemedewerker. Je zal verantwoordelijk zijn voor het voorbereiden en uitvoeren van productie-instructies teneinde klanten optimaal te beleveren. - automatisch en manueel doseren van grondstoffen - besturen heftruck - afwerken reacties en compounds (bv zeven en pompen) - invullen productiedocumenten (bv recepturen, afvulorders, ...) - manueel opstarten en opvolgen van het productieproces op de werkvloer - afwerken van afvulorders (vb afvullen IBC\\\'s, vaten, ...) - reinigen van de installatie (bv spoelen tanks, zeefinstallaties, slangen, ...) - Laden en lossen van bulkgoederen (grondstoffen en afgewerkte producten) volgens noodzaak. Daarnaast zal je ook instaan voor het onderhouden van de werkvloer teneinde veiligheid en welzijn op het werk te bevorderen. - werkplaats net en ordentelijk houden - melden van anomalieën aan de installatie - correct gebruiken van de afdelingsgebouwen, goederen en installaties.

  • OPERATOR CHEMISCHE SECTOR - VASTE LATE PLOEG (M/V) (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, actief in de chemiesector, zijn we op zoek naar een operator staalname. Samen met een team van 3 à 4 collega's sta je in voor de staalname en analyse. Je staat in voor: Afnemen van stalen  Uitvoeren van basisanalyses op deze stalen Registratie en communicatie van het resultaat aan de shiftleader Je werkt in de vaste late ploeg (14 -22u) Indien nodig werk je soms in de vroege of dag ploeg. Opstart september tot begin december. Duur: 4 maand met kans op verlenging

  • Chaufeur C dagritten (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een transportfirma in Diepenbeek zijn we op zoek naar nieuwe collega's. Je krijgt een vaste regio toegewezen met als doel een goede klantenrelatie op te bouwen. Je staat in voor het vervoer van goederen naar Antwerpen vanuit Genk. Je belevert zelfstandig de goederen en zorgt voor de correcte stockage van goederen. Je werkt van maandag tot vrijdag in dagdienst.

  • Persmachinist (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: Konvert Interim Maasmechelen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een steenfabriek gelegen te Lanaken is op zoek naar een persoperator! Het bedrijf kent nationale faam in zijn sector en is op zoek naar een persoperator om hun team te vervolledigen. Jouw taak zal voornamelijk bestaan uit persen van bakstenen of brikken, het onderhouden en instellen van de machine alsook het poetsen van de machine en ruimte. Ben jij iemand die graag de handen uit steekt? Die niet bang is om zijn handen vuil te maken? En technisch aangelegd is? Dan zoeken wij jou! Jouw takenpakket: - Je hebt verstand van het onderhouden van machines - Technische kennis bezit je met overvloed - Bedienen en instellen van machines is jouw ding

  • Dakwerker (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Dilsen zijn we op zoek naar een dakwerker

  • Jobstudent (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Kapper/Kapster Scherpenheuvel (SCHERPENHEUVEL-ZICHEM)

    Regio: SCHERPENHEUVEL-ZICHEM

    Bedrijf: VISA VERSA

    Type: Vaste Job

    je kan zelfstandig alle voorkomende taken in een kapsalon uitoefenen: wassen, knippen, permanent, kleuren,.. en dit zowel voor dames, heren als kinderen Je bent flexibel, dynamisch en je houdt van je job.

  • Onderhoudstechnieker / Procestechnieker (bouwmateriaal) - 2 ploegen (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: FORUM JOBS TURNHOUT

    Type: Vaste Job

    Hoi, ik ben Mario, technisch recruiter. Ik reageer snel, volg je goed op en geef je opties. Als Onderhoudstechnieker / Storingstechnieker voer je curatief en preventief onderhoud uit aan de installaties los je PLC-storingen op en volg je geautomatiseerde processen op (her)programmeer je de oven- en drogerijprocessen ondersteun je operatoren bij storingen en omstellingen sta je in voor de meet- en regeltechnieken Bedrijfsprofiel : Bedrijf in bouwmateriaal te Beerse met een 120-tal vaste werknemers

  • LEERKRACHTEN BIJLES WISKUNDE (regio MECHELEN/ANTWERPEN) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: M2018.

  • Vertegenwoordiger (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: WONEN EN LEVEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    FORSELL - Voor marketingconcept betreffende verkoop van woningen zoeken we freelance medewerkers in West-Vlaanderen. Verdienste afhankelijk tussen de 750-1000 EUR per realisatie. Je werkt van thuis uit en wanneer je kan. Stuur je CV incl FB pagina naar [email protected]

  • Boekhoudkundig en fiscaal accountant (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1662805-inline.html?cid=Partner_VDAB DBM – Tax & Accounting, accountantskantoor, zoekt Boekhoudkundig en fiscaal accountant (M/V), voor een voltijdse of deeltijdse samenwerking Behandelen en opvolgen van de boekhoudkundige dossiers van vennootschappen en Vzw’s Voorbereiden en opstellen van de btw-aangiften Voorbereiden van de aangiften in de Venn. B en van de aangiften PB Contacten met de klanten en fiscale administraties

Zoek naar antwoorden van VAN DE KERCKHOVE in sociale netwerken
Look for responds of VAN DE KERCKHOVE in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN DE KERCKHOVE. Laat een reactie achter voor VAN DE KERCKHOVE. VAN DE KERCKHOVE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN DE KERCKHOVE. Leave a respond for VAN DE KERCKHOVE. VAN DE KERCKHOVE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN DE KERCKHOVE op de google maps. Adres en contacten VAN DE KERCKHOVE
Location of VAN DE KERCKHOVE on the google maps. Address and contacts of VAN DE KERCKHOVE

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN DE KERCKHOVE VAN DE KERCKHOVE: ASLK-CGER Bank | BOULANGERIE SCHEVENELS | HULSMANS | LA PISCINE COMMUNALE | VORSSELMANS

Other related companies as VAN DE KERCKHOVE: ASLK-CGER Bank | BOULANGERIE SCHEVENELS | HULSMANS | LA PISCINE COMMUNALE | VORSSELMANS

VAN DE KERCKHOVE is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VAN DE KERCKHOVE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07372619628. Het bedrijf VAN DE KERCKHOVE bevindt zich op het adres: WAKKENSTEENWEG 56BC; 8710; WIELSBEKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 546,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 894,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Installation de menuiserie en bois and plastique. Location de matériel pour banquets and événements. Meubles Détaillants,Aménagement de B?timents et de Cuisines. Equipement divers pour commerces Gr. Lijst met producten zijn Produits & Activités: Charpentes,Menuiserie.. Produits: Fournitures pour la Restauration & l?Horeca.. Types de meubles: Meubles Coloniaux..
De hoofdactiviteit van VAN DE KERCKHOVE is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN DE KERCKHOVE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN DE KERCKHOVE, openstaande posities, locatie van VAN DE KERCKHOVE op de kaart.

VAN DE KERCKHOVE is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is VAN DE KERCKHOVE, company assigned to the tax number BE07372619628. The company VAN DE KERCKHOVE is located at the address: WAKKENSTEENWEG 56BC; 8710; WIELSBEKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 546,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 894,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Installation de menuiserie en bois and plastique. Location de matériel pour banquets and événements. Meubles Détaillants,Aménagement de B?timents et de Cuisines. Equipement divers pour commerces Gr. List of products are Produits & Activités: Charpentes,Menuiserie.. Produits: Fournitures pour la Restauration & l?Horeca.. Types de meubles: Meubles Coloniaux..
The main activity of VAN DE KERCKHOVE is Amusement and Recreation Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN DE KERCKHOVE is not available. You also can look at reviews of VAN DE KERCKHOVE, open positions, location of VAN DE KERCKHOVE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN DE KERCKHOVE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN DE KERCKHOVE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN DE KERCKHOVE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN DE KERCKHOVE, employees, financial statistics.