VORSSELMANS

Contactgegevens VORSSELMANS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VORSSELMANS: address, phone, fax, email, website, opening hours

VORSSELMANS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STATIONSSTRAAT 65; 2910; ESSEN, België

Telefoon (phone): 36672548 (+32-36672548) 36672548 (+32-36672548)

Fax (fax): +32 (9) 121-35-20 +32 (9) 121-35-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VORSSELMANS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VORSSELMANS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VORSSELMANS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VORSSELMANS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VORSSELMANS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VORSSELMANS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VORSSELMANS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VORSSELMANS
Products information VORSSELMANS

BTW identificatienummer (tax): BE01141174316
Ondernemingsnummer: 6013336181
Hoofdstad (capital): 335,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 477,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in VORSSELMANS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VORSSELMANS
(Get full report from official database of BE for VORSSELMANS)

Aanvulling soorten activiteiten voor VORSSELMANS
Addition kinds of activities for VORSSELMANS

2298. Cordage en touw | Cordage and twine
325599. Klei vuurvaste materialen, nec | Clay refractories, nec
09130103. Oester bedden | Oyster beds
17990101. Bowlingbaan installatie | Bowling alley installation
28910101. Verbindingsverbindingen | Caulking compounds
28999919. Fluxes: solderen, solderen, galvaniseren en lassen | Fluxes: brazing, soldering, galvanizing, and welding
37320106. Tenders (kleine motorboten), bouw en reparatie | Tenders (small motor craft), building and repairing
51460000. Vis en zeevruchten | Fish and seafoods
80710102. Biologisch laboratorium | Biological laboratory
82210201. Service academie | Service academy

Werken bij VORSSELMANS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VORSSELMANS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VORSSELMANS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VORSSELMANS. Looking for open vacancies in other companies

 • Operator VPK vaste nacht (OUDEGEM)

  Regio: OUDEGEM

  Bedrijf: Synergie Dendermonde Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze grote klant VPK te Oudegem, zijn we op zoek naar een operator voor de vaste nachtploeg te versterken. Qua jobomschrijving: Het opstarten en bewaken van het volledige productieproces van de machine: een afwerkingmachine produceert meestal verschillende producten per ploeg. Ieder product vereist een wissel van stempels, stansen, inkt en karton. Het instellen van de machine en het treffen van alle nodige voorbereidingen. Het mee instaan voor een goede technische en veilige werking van de machine. Het geven van vaktechnische aanwijzingen en instructies aan ondersteunende medewerkers. Het overleggen met verantwoordelijken productie, stempels/stansen/inkt, technische dienst, planning en distributie.

 • Zaal- en Keukenmedewerker (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant, een gekende brasserie in het hartje van Lier, zoeken wij een zaal- en keukenmedewerker.  Onze klant is opzoek naar een extra werkkracht voor de zaal en keuken.  Je zal dus zowel dranken als hapjes en maaltijden serveren Je behoudt steeds het overzicht over de zaal Je ruimt af en je maakt tafels schoon Je helpt in de keuken waar nodig 

 • Verkoopmedewerker winkel Regio Aalter (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Een verkoopmedewerker is verantwoordelijk voor volgende taken: ?Je produceert traiteurproducten zoals salades kant-en-klare maaltijden of je helpt mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes blinde vinken? ?Je bedient klanten aan het broodjesmeubel. ?Je hanteert de kassa en betalingsmiddelen. ?Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en versheid. ?Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. ?Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels.

 • Afvuloperator chemie - 2 ploegen - €15,57/u - Regio Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een grote chemische speler in Gent, zijn wij op zoek naar afvuloperatoren met reeds enige ervaring in de chemische sector. Als afvuloperator sta je in voor de afvullingen van verschillende soorten olie. Je draagt dan ook veel verantwoordelijkheden. Zo ben je verantwoordelijk voor de orders die doorkomen, zult deze moeten controleren, slangen koppelen, ... Dit zijn allemaal eindproducten die direct naar de klanten gaan, kwaliteit is dan ook heel belangrijk. Je begint in een dagploeg en zal uiteindelijk overgaan naar een 2 ploegen stelsel.  Je moet in het bezit zijn van een heftruckattest. Bedrijfsprofiel: Voor een grote klant in regio Gent zijn wij op zoek naar afvuloperatoren met een chemische achtergrond. Het bedrijf is gespecialiseerd in productie en opslag van verschillende oliën.

 • Heftruckchauffeur/Magazijnier (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: Go4Jobs Evergem

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf actief in het mengen van grondstoffen, zijn we op zoek naar een heftruckchauffeur die naast de activiteiten als heftruckchauffeur ook mee gaat helpen laden en lossen en het magazijn gaat ondersteunen. We zoeken iemand die zelfstandig kan werken en eigen creativiteit kan gebruiken bij het vinden van oplossingen.

 • Enthousiaste Thuishulp/ Huishoudhulp te Koningshooikt (KONINGSHOOIKT)

  Regio: KONINGSHOOIKT

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • POETS- EN HUISHOUDHULP regio MEERHOUT (MEERHOUT)

  Regio: MEERHOUT

  Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

  Type: Dienstenchequebaan

  Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in Meerhout en omgeving.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Bocholt – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BOCHOLT)

  Regio: BOCHOLT

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Bordenbouwer (DILSEN-STOKKEM)

  Regio: DILSEN-STOKKEM

  Bedrijf: CKS

  Type: Vaste Job

  Ben je gebeten door techniek? Wil je elke dag werken in een technische omgeving en jezelf verder ontplooien? Sta je graag in voor de elektromontage van A tot Z? Omwille van onze aanhoudende groei zijn we op zoek naar bordenbouwers. Samen met je collega's werk je aan een verscheidenheid van borden, van klein tot groot, met verschillende vermogens en krijg je de kans om bij te leren en jezelf te ontwikkelen.

 • Planner (ZEEBRUGGE)

  Regio: ZEEBRUGGE

  Bedrijf: NDQ

  Type: Vaste Job

  Je staat samen met ons operationeel team in voor de organisatie en planning van onze transporten. Je hebt contact met onderaannemers en maakt de dagelijkse planning. Je geeft instructies aan onderaannemers en volgt die op. Bijkomende job gezien de groei op onze nieuwe site met nieuwe burelen en logistiek magazijn.

 • Kapper (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: ANVERS TELECOM

  Type: Zelfstandige activiteit

  Jouw taken Wij zoeken een kapper voor een zaak te Antwerpen. Je hebt een opleiding gevolgd als kapper en hebt reeds enige ervaring (ook stages). Je helpt bij het onthaal van de klanten, het wassen en drogen, je zorgt mee voor een goede service aan al de klanten. Je bent bereid bij te leren en in te springen waar nodig. Je helpt mee de ruimte netjes te houden en kan ook helpen bij het poetsen. Je profiel Je hebt een opleiding gevolgd als kapper. Je bent flexibel naar uren en taken toe. Je bent klantvriendelijk en commercieel ingesteld. Je bent bereid bij te leren.

 • Demonstrateur metstechnieken - 1 dag / week (BILZEN)

  Regio: BILZEN

  Bedrijf: Q-Jobs

  Type: Flexijob

  - 1 dag per week (flexibele planning); - Materiaal voor workshop klaarzetten en voorbereiden; - Ondersteuning geven tijdens de workshop; - Tijdens praktijk-workshop deelnemers bijsturing/uitleg geven; - Workshops gaan over: E board / metsen / verlijmen / workshops op maat van de klant

Zoek naar antwoorden van VORSSELMANS in sociale netwerken
Look for responds of VORSSELMANS in social networks

Lees alle opmerkingen voor VORSSELMANS. Laat een reactie achter voor VORSSELMANS. VORSSELMANS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VORSSELMANS. Leave a respond for VORSSELMANS. VORSSELMANS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VORSSELMANS op de google maps. Adres en contacten VORSSELMANS
Location of VORSSELMANS on the google maps. Address and contacts of VORSSELMANS

Andere gerelateerde bedrijven als come VORSSELMANS VORSSELMANS: ZUR EUPENER TALSPERRE | Petrus | HENRI QUEVRIN | M.D. DECOR | Saey A

Other related companies as VORSSELMANS: ZUR EUPENER TALSPERRE | Petrus | HENRI QUEVRIN | M.D. DECOR | Saey A

VORSSELMANS is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VORSSELMANS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01141174316. Het bedrijf VORSSELMANS bevindt zich op het adres: STATIONSSTRAAT 65; 2910; ESSEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 335,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 477,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Producten gemaakt in VORSSELMANS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VORSSELMANS is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VORSSELMANS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VORSSELMANS, openstaande posities, locatie van VORSSELMANS op de kaart.

VORSSELMANS is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is VORSSELMANS, company assigned to the tax number BE01141174316. The company VORSSELMANS is located at the address: STATIONSSTRAAT 65; 2910; ESSEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 335,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 477,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Products created in VORSSELMANS were not found.
The main activity of VORSSELMANS is Amusement and Recreation Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of VORSSELMANS is not available. You also can look at reviews of VORSSELMANS, open positions, location of VORSSELMANS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VORSSELMANS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VORSSELMANS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VORSSELMANS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VORSSELMANS, employees, financial statistics.