GREGORY DIDENS

Contactgegevens GREGORY DIDENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GREGORY DIDENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

GREGORY DIDENS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): FAUBOURG SAINT-PAUL 8; 7130; BINCHE, België

Telefoon (phone): 64334557 (+32-64334557) 64334557 (+32-64334557)

Fax (fax): +32 (87) 154-33-97 +32 (87) 154-33-97

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GREGORY DIDENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GREGORY DIDENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GREGORY DIDENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GREGORY DIDENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GREGORY DIDENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GREGORY DIDENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GREGORY DIDENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GREGORY DIDENS
Products information GREGORY DIDENS

BTW identificatienummer (tax): BE08388580322
Ondernemingsnummer: 7946655273
Hoofdstad (capital): 163,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 109,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Produits & Activités: Installation de Vérandas,Charpentes,Menuiserie,Portes & Fenêtres en Bois,Portes & Fenêtres en PVC,Escaliers.. Produits & Activités: Verrières,Portes & Fenêtres en Aluminium.. Type de Mobilier: Cuisines.

Product categorie (product category): Installation de menuiserie en bois and plastique. Installation de menuiserie métallique. Fabrication and montage de mobilier

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GREGORY DIDENS
(Get full report from official database of BE for GREGORY DIDENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor GREGORY DIDENS
Addition kinds of activities for GREGORY DIDENS

7374. Gegevensverwerking en voorbereiding | Data processing and preparation
20240301. Fruit pops, bevroren | Fruit pops, frozen
20350204. Olijven, Brined: Bulk | Olives, brined: bulk
31619908. Trunks | Trunks
32719911. Baksteen, beton | Brick, concrete
37310102. Vrachtvaartuigen, bouw en reparatie | Cargo vessels, building and repairing
50820200. Houthakkers- en bosbouwmachines en -uitrusting | Logging and forestry machinery and equipment
57220205. Ventilators, elektrisch | Fans, electric
80720000. Tandheelkundige laboratoria | Dental laboratories

Werken bij GREGORY DIDENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GREGORY DIDENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GREGORY DIDENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GREGORY DIDENS. Looking for open vacancies in other companies

  • Stoffeerder | Dagdienst | Overpelt (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal instaan voor het stofferen van boxsprings. Je hebt ook voor detail en bent verantwoordelijk voor de kwaliteit. Daarnast werk je samen met alle andere afdelingen om kwaliteit te verzekeren.

  • Tijdelijke betonarbeider (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Konvert Interim Genk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Genk, werkzaam in de betonsector, zijn we op zoek naar een tijdelijke heftruckchauffeur (tot aan het bouwverlof - kan verlengd worden). Je taken zijn: - afvoer van de producten d.m.v heftruck naar stocklocatie - vrachten voorbereiden d.m.v pickbon en gelijktijdige kwaliteitscontrole van de te laden producten - totale vrachtcontrole na laden / lossen - aftekenen van de laadbon - orde en netheid op het terrein behouden - meewerken in de productie bij vermindering vrachtverkeer - in het bezit zijn van een geldig attest Zie je een tijdelijke job in daguren wel zitten? Stuur dan snel je CV naar [email protected]

  • Procesoperator Decosteel (volcontinu) bij ArcelorMittal Gent (SINT-KRUIS-WINKEL)

    Regio: SINT-KRUIS-WINKEL

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE ARCELOR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De afdeling Decosteel staat in voor het organisch bekleden (verven) van de verzinkte, koudgewalste staalrollen. Als operator labo zijn dit je voornaamste taken: afhalen van stalen van het afgewerkte product; op maat knippen van productiemonsters; nemen van juiste referentie van het verfprogamma; uitvoeren van kwaliteitstesten: kleurmeting, diktemeting verflagen en rollen, hardheidsmeting, hechting verflagen; resultaten labotesten registeren op procescomputer en bij afwijking verfoperatoren bijsturen; beoordelen van gemeten kwaliteitsresultaten.

  • VERKOOP CHARCUTERIE/REKKEN (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je klantvriendelijk? Een teamplayer? Wil je een job op langere termijn? Een verzorgd voorkomen? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken! Contacteer ons snel!

  • MONTEUR DETAILAFWERKING (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We kijken uit naar een MONTEUR voor onze klant in regio Roeselare. Jouw taken: Je staat in voor de detailafwerking van de bus: montage van separaties (buizenframe) en kleine onderdelen zoals roosters handgrepen lussen reclamebakjes ... Werken met afkitten

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Tessenderlo (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Student Foodboxen | Hoboken & Kontich (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Studentenjob

    Onze opdrachtgever verdeelt "Food Boxen" die wekelijks aan huis worden geleverd. Jouw taak bestaat uit het samenstellen van deze boxen aan de hand van een productenlijst. Belangrijk hierbij is nauwkeurigheid, orde en hygienisch werken!

  • Werkstudenten medewerker snackbar (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: TAT KEBABZAAK

    Type: Studentenjob

    Opnemen bestelling Klaarmaken van diverse snacks Bestelling aan klant overhandigen Betaling ontvangen Verzorgen van toonbank en de snackbar onderhouden Afwassen Aankopen van producten, de producten ontvangen en opslaan in de frigo

  • Laseroperator (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: vind! Roeselare

    Type: Vaste Job

    Je stelt aan de hand van de voorgeschreven programma's de machine in. Je belaadt de machine met de juiste materialen. Indien nodig stuur je het programma en de technologie bij. Als het programma voltooid is, maak je de machine weer leeg terwijl op de andere snijtafel het volgende programma reeds loopt. Na de onderdelen voorzien te hebben van de juiste identificatie verzorg je de afvoer van het gesneden product naar de correcte zones. Als het een eindfabrikaat betreft sta je in voor de degelijke verpakking ervan. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het dagelijks onderhoud van de machine en het werkgebied rond de machine. Je staat in voor de correcte en de tijdige afhandeling van de opdrachten.

  • Zorgkundige - WZC Mariawende (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: MARIAWENDE

    Type: Vaste Job

    ·Je staat in voor de dagelijkse verzorging en begeleiding van onze bewoners. ·Je streeft ernaar om een kwaliteitsvolle zorg op maat aan te bieden, vertrekkend vanuit het levensverhaal en de eigenheid van een bewoner. ·Je bent een vertrouwenspersoon voor de bewoner en/of zijn familie/mantelzorger. ·Je werkt multidisciplinair samen.

  • Mechanical Engineer / Technisch Tekenaar (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    FT Solutions, de oplossing voor uw intern transport. Intern transport is een belangrijke factor op het gebied van effici?ntie, kwaliteit, continu?teit, ruimte en arbeidsomstandigheden. Een goed opgezet transportsysteem zorgt ervoor dat de beschikbare capaciteit zo optimaal mogelijk benut wordt. Intern transport is de gangmaker van uw proces. Vaak valt er nog veel te winnen door het intern transport te verbeteren. Misschien ook bij u? Mechanical Engineer / Technisch Tekenaar regio Wilrijk Functieomschrijving Als Mechanical Engineer / Technisch Tekenaar ?zorg je voor een vroege betrokkenheid in nieuwe projecten m.b.t. het mechanisch design. Je vertrekt van een bestaand ontwerp of werkt een volledig concept uit. Bij het ontwerp van de concepten hecht je veel aandacht aan de haalbaarheid. Je overlegt met de collega?s van elektrisch ontwerp en productie. Je blijft betrokken doorheen het verdere verloop van het project tot finale oplevering. Als Mechanical Engineer / Technisch Tekenaar ?zorg je voor het continu updaten van het design bij eventuele kwaliteitsklachten. Profielomschrijving Als Mechanical Engineer / Technisch Tekenaar ?ben je in het bezit van een Bachelor of Master richting Elektromechanica. Ervaring in een soortgelijke functie is een meerwaarde. Engineering is jouw passie en je haalt voldoening uit het vinden van geslaagde oplossingen. Je hebt oog voor detail en kan perfect in team werken. Als Mechanical Engineer / Technisch Tekenaar ?is je Nederlands sterk genoeg om vlot te communiceren. Aanbod FT Solutions biedt je een uitdagende functie als Mechanical Engineer / Technisch Tekenaar . Je komt terecht binnen een dynamische onderneming waar je de kans krijgt om te groeien in je vak. Wij bieden een aantrekkelijk salaris naargelang je profiel en ervaring. ? Interesse? Zie jij een baan als Mechanical Engineer?/ Technisch Tekenaar bij FT Solutions in Wilrijk wel zitten? Stuur?dan je CV en motivatiebrief op via de rode sollicitatieknop?

  • Bewakingsagent (Provincie Oost-Vlaanderen)

    Regio: Provincie Oost-Vlaanderen

    Bedrijf: OBSIN

    Type: Werfreserve

    OBSIN Security is steeds op zoek naar professionele en gemotiveerde bewakingsagenten om ons huidig team te komen versterken! Ben jij de juiste man/vrouw die wij zoeken? Je profiel Je bent een teamspeler maar je kan tevens zelfstandig werken Je spreekt goed Nederlands en kan je goed behelpen in het Frans en/of Engels Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden Je hebt een verzorgd voorkomen Je bent flexibel ingesteld Je bent bereid om Weekend- en nachtwerk te doen Je hebt een gezonde security awareness en je beschikt daarnaast over een grote dosis verantwoordelijkheidszin Je positieve houding maakt dat je erin slaagt om elke situatie op een discrete en professionele en manier te benaderen en af te handelen Je beschikt over een eigen wagen Je bent reeds in het bezit van het algemeen bekwaamheidsattest bewakingsagent en het PTO-atttest

Zoek naar antwoorden van GREGORY DIDENS in sociale netwerken
Look for responds of GREGORY DIDENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor GREGORY DIDENS. Laat een reactie achter voor GREGORY DIDENS. GREGORY DIDENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GREGORY DIDENS. Leave a respond for GREGORY DIDENS. GREGORY DIDENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GREGORY DIDENS op de google maps. Adres en contacten GREGORY DIDENS
Location of GREGORY DIDENS on the google maps. Address and contacts of GREGORY DIDENS

Andere gerelateerde bedrijven als come GREGORY DIDENS GREGORY DIDENS: PHILIPPE PONCELET | JACOB JACOBS | CURACOM | Vandendriessche-Stevens | YVONNE COX

Other related companies as GREGORY DIDENS: PHILIPPE PONCELET | JACOB JACOBS | CURACOM | Vandendriessche-Stevens | YVONNE COX

GREGORY DIDENS is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GREGORY DIDENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08388580322. Het bedrijf GREGORY DIDENS bevindt zich op het adres: FAUBOURG SAINT-PAUL 8; 7130; BINCHE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 163,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 109,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Installation de menuiserie en bois and plastique. Installation de menuiserie métallique. Fabrication and montage de mobilier. Lijst met producten zijn Produits & Activités: Installation de Vérandas,Charpentes,Menuiserie,Portes & Fenêtres en Bois,Portes & Fenêtres en PVC,Escaliers.. Produits & Activités: Verrières,Portes & Fenêtres en Aluminium.. Type de Mobilier: Cuisines..
De hoofdactiviteit van GREGORY DIDENS is Transportuitrusting, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GREGORY DIDENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GREGORY DIDENS, openstaande posities, locatie van GREGORY DIDENS op de kaart.

GREGORY DIDENS is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is GREGORY DIDENS, company assigned to the tax number BE08388580322. The company GREGORY DIDENS is located at the address: FAUBOURG SAINT-PAUL 8; 7130; BINCHE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 163,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 109,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Installation de menuiserie en bois and plastique. Installation de menuiserie métallique. Fabrication and montage de mobilier. List of products are Produits & Activités: Installation de Vérandas,Charpentes,Menuiserie,Portes & Fenêtres en Bois,Portes & Fenêtres en PVC,Escaliers.. Produits & Activités: Verrières,Portes & Fenêtres en Aluminium.. Type de Mobilier: Cuisines..
The main activity of GREGORY DIDENS is Transportation Equipment, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of GREGORY DIDENS is not available. You also can look at reviews of GREGORY DIDENS, open positions, location of GREGORY DIDENS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GREGORY DIDENS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GREGORY DIDENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GREGORY DIDENS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GREGORY DIDENS, employees, financial statistics.