WINTEK

Contactgegevens WINTEK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WINTEK: address, phone, fax, email, website, opening hours

WINTEK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SINT-MAURUSWEG 29; 3300; TIENEN, België

Telefoon (phone): 16825256 (+32-16825256) 16825256 (+32-16825256)

Fax (fax): +32 (59) 112-58-86 +32 (59) 112-58-86

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WINTEK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WINTEK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WINTEK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WINTEK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WINTEK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WINTEK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WINTEK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WINTEK
Products information WINTEK

BTW identificatienummer (tax): BE01390014648
Ondernemingsnummer: 7380584716
Hoofdstad (capital): 615,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 791,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Produits & Activités: Ferrures de Portes de Garage,Portes & Fenêtres en Bois,Portes & Fenêtres en PVC,Volets Roulants en PVC,Ferrures de Portails,Installation de Vérandas,Ferrures de Portes. Services: Qualifications Professionnelles,Devis Gratuit,Références Disponibles,Garanties.. Produits & Activités: Pose de Volets Métalliques,Portes & Portails Automatiques,Ferrures de Portes de Garage,Portes & Fenêtres en Aluminium,Installation de Vérandas,Ferrures de Portes,Ferrures de Portails. Services: Devis Gratuit.

Product categorie (product category): Installation de menuiserie en bois and plastique. Installation de menuiserie métallique

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WINTEK
(Get full report from official database of BE for WINTEK)

Aanvulling soorten activiteiten voor WINTEK
Addition kinds of activities for WINTEK

2013. Worstjes en andere bereid vlees | Sausages and other prepared meats
31110200. Schoen leer | Shoe leather
34330206. Unit verwarmers, huishoudelijk | Unit heaters, domestic
34430602. Tunnel voering, metalen plaat | Tunnel lining, metal plate
35440100. Speciale sterven en gereedschap | Special dies and tools
35520103. Koolstofapparatuur, wolverwerkingsmachines | Carbonizing equipment, wool processing machinery
50659905. Radar detectoren | Radar detectors
97119903. Burgerlijke defensie | Civil defense

Werken bij WINTEK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WINTEK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WINTEK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WINTEK. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpakker/ompakker vleesindustrie regio Hoeselt (HOESELT)

    Regio: HOESELT

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant in de vleesindustrie is op zoek naar extra collega's! Voor hun team te versterken zijn ze op zoek naar een inpakker/ompakker. Jou takenpakket zal bestaan uit de volgende punten: het inpakken in kratten of dozen van vers vlees/ vleesproducten en bevroren vlees/vleesproducten, stapelen van kratten of dozen op pallets, controleren of de juiste etiketten gebruikt worden (-> na verloop van tijd pas, bij start ligt dit bij de lijnverantwoordelijke), bij ompakken worden bevroren producten uit kratten gehaald en ingepakt in dozen, of producten uit dozen gehaald en gestapeld op pallets, of herverpakt in dozen, opruimen van verpakkingsmaterialen/afval en restanten, het helpen bij verladingen, waarbij pallets in wagens worden gestapeld, opruimen werkplek bij pauzes en einde werkdag (-> het einde van de werkdag wordt bepaald door de afdelingsverantwoordelijke).

  • Inpakmedewerker koekjes - 2 ploegen (RUDDERVOORDE)

    Regio: RUDDERVOORDE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Ruddervoorde zijn wij op zoek naar enthousiaste inpakmedewerkers!

  • Keukenoperator (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ASAP AALST

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Het bijeenbrengen van de grondstoffen. Dus de juiste stoffen / halffabricaten en deze controleren op kwaliteit, temperatuur, verpakking etc. Het afstellen of instellen van de machines en deze machines besturen. Het ombouwen van machines voor de verschillende productgroepen. Nemen van monsters van zowel grondstoffen als eindproducten. Controleren van het eindproduct. Beheersen van het productieproces. Zorg dragen voor de voortgang van de machine. Verhelpen van eenvoudige storingen.

  • Product marketing manager (M/V) (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Brugge zijn we op zoek naar een product marketing manager. Als Product Marketing Manager zorg je voor het succes van de productportfolio deurbeslag in de regio Benelux. Je bent o.a. verantwoordelijk voor: een optimale positionering van het segment deurbeslag van het bedrijf op de markt, het productportfolio van deurbeslag (Door Hardware), de verkoop- en winst- performatie van de productportfolio, vertalen van klantennoden in verkoopmogelijkheden door het voorstellen van productwijzigingen en nieuwe producten. Je staat in voor het ontwikkelen van plannen voor productlancering op de markt en het beheer van de levenscyclus van de producten op de lokale markt (lancering, groei, uitfasering). Je ondersteunt de verkoopteams met product knowhow, benchmarking ten opzichte van concurrenten, verkoopargumenten, organiseren van productopleidingen voor collega's en klanten technische expertise van de producten (vb. oplossing van technische problemen bij geïnstalleerde producten). Je beheert de belangrijkste gegevens (prijzen, productteksten,…); de technische inhoud en teksten in alle documentaties van het bedrijf. De certificering van de productportfolio en de productkwaliteit. In deze functie werk je nauw samen met de regionale "Sales managers Product Sales" in Belux en NL, met de Segment Business Owners in de organisatie en de regionale directie in Belux en NL.

  • DRINGENDE POETSHULP TE OUDENAARDE (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: AVANTI

    Type: Dienstenchequebaan

    Verrichten van huishoudelijke taken bij gezinnen te Oudenaarde. Schoonmaken, strijken, koken bij de klanten thuis. Werken op dagen en uren die je zelf wil.

  • Huishoudhulp regio BORNEM (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Is poetsen jouw passie? Dan ben jij de witte raaf die we zoeken! U kan zich makkelijk verplaatsen en bent flexibel bij voorgestelde opdrachten en/of vervangingen die Tempo-Team u aanbiedt. U wil parttime of fulltime werken (tussen 10u/week en 38u/week). U bent stipt, eerlijk en klantvriendelijk. Ervaring in de sector is een pluspunt, maar niet noodzakelijk. U hebt kennis van huishoudelijke schoonmaakproducten. U kan vlot communiceren in het Nederlands.

  • Huishoudhulp dienstencheques Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Jobstudent weekend restaurant (AARSELE)

    Regio: AARSELE

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Studentenjob

    Voor een mooie zaak in de regio van Tielt zijn wij op zoek naar een jobstudent (m/v). Je wordt ingeschakeld in de zaal en werkt op zaterdagavond en zondagmiddag. Wil je graag een centje bijverdienen en ga je graag met klanten om? Aarzel dan niet om ons te contacteren!

  • Bijverdienste magazijnier, ook voor studenten en gepensioneerden (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor IBD in Oostkamp zoeken we medewerkers voor het magazijn. Deze functie kan gezien worden als een bijverdienste of een tijdelijke oplossing tot je iets vast hebt gevonden. Je werkt voornamelijk in de middagploeg. Het bedrijf is gesloten in het weekend. Taken: Kranten en tijdschriften van palet halen en voorsorteren per soort. Het is belangrijk dat je hierbij nauwkeurig werkt en een redelijk tempo kan aanhouden. Indien er veel kranten of tijdschriften niet verkocht werden, moeten deze ingescand of gerecycleerd worden.

  • Medewerker inbound klantendienst regio Asse (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Vaste Job

    Heb jij reeds ervaring op een klantendienst of in een call center en ben je op zoek naar een gelijkaardige functie bij een modern en groeiend bedrijf, waarbij je terecht komt in een aangenaam team van 4 personen? Onze klant regio Asse is namelijk op zoek naar een enthousiaste inbound klantendienstmedewerker waarbij je zal instaan voor volgende taken: Telefonisch te woord staan van consumenten in verband met vragen over lopende promoties en acties Opvolgen van lopende en nieuwe aanvragen Beheer van het platform waarop klanten lopende promoties behandelen en contactpersonen hiervan te woord staan Ben jij klantvriendelijk en schrik jij niet af van dagelijks veel telefonisch contact? Ben je daarnaast ook vlot tweetalig (geschreven en gesproken)? Stuur dan jouw CV en gegevens naar [email protected] ! Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • HULPBOEKHOUDER MET ERVARING (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Vaste Job

    Als Accountant sta je in voor : debiteurenbeheeer boeken van het financieel dagboek hulp in de voorbereiding boekhoudkundige, financiële en fiscale audits beheer verzekeringen en fleetpark algemene boekhouding in samenwerking met de hoofdboekhouder Ben jij die gedreven, enthousiaste medewerker in de boekhouding? reageer dan graag via onze website : www.selecthr.be contactpersoon : [email protected]     Bedrijfsprofiel: Onze klant, fabrikant en distributeur internationaal actief wensen hun team uit te breiden. Zij zijn op zoek naar een ACCOUNTANT.  

  • DOCENT NEDERLANDS (WATERLOO)

    Regio: WATERLOO

    Bedrijf: BERLITZ

    Type: Zelfstandige activiteit

    dynamische docent die bereid is in avondonderwijs en op zaterdagochtend Nederlands te doceren aan gemotiveerde anderstaligen. Interne opleiding overdag. Deeltijds : overdag, 's avonds en zaterdags van 9u tot 12u.

Zoek naar antwoorden van WINTEK in sociale netwerken
Look for responds of WINTEK in social networks

Lees alle opmerkingen voor WINTEK. Laat een reactie achter voor WINTEK. WINTEK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WINTEK. Leave a respond for WINTEK. WINTEK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WINTEK op de google maps. Adres en contacten WINTEK
Location of WINTEK on the google maps. Address and contacts of WINTEK

Andere gerelateerde bedrijven als come WINTEK WINTEK: FLHOTEL TERLINCK KOKSIJDE NV | BACOB | GEEROMS JOHAN | RESCA | Jacmin Isabelle

Other related companies as WINTEK: FLHOTEL TERLINCK KOKSIJDE NV | BACOB | GEEROMS JOHAN | RESCA | Jacmin Isabelle

WINTEK is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WINTEK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01390014648. Het bedrijf WINTEK bevindt zich op het adres: SINT-MAURUSWEG 29; 3300; TIENEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 615,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 791,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Installation de menuiserie en bois and plastique. Installation de menuiserie métallique. Lijst met producten zijn Produits & Activités: Ferrures de Portes de Garage,Portes & Fenêtres en Bois,Portes & Fenêtres en PVC,Volets Roulants en PVC,Ferrures de Portails,Installation de Vérandas,Ferrures de Portes. Services: Qualifications Professionnelles,Devis Gratuit,Références Disponibles,Garanties.. Produits & Activités: Pose de Volets Métalliques,Portes & Portails Automatiques,Ferrures de Portes de Garage,Portes & Fenêtres en Aluminium,Installation de Vérandas,Ferrures de Portes,Ferrures de Portails. Services: Devis Gratuit..
De hoofdactiviteit van WINTEK is Transportuitrusting, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WINTEK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WINTEK, openstaande posities, locatie van WINTEK op de kaart.

WINTEK is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is WINTEK, company assigned to the tax number BE01390014648. The company WINTEK is located at the address: SINT-MAURUSWEG 29; 3300; TIENEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 615,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 791,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Installation de menuiserie en bois and plastique. Installation de menuiserie métallique. List of products are Produits & Activités: Ferrures de Portes de Garage,Portes & Fenêtres en Bois,Portes & Fenêtres en PVC,Volets Roulants en PVC,Ferrures de Portails,Installation de Vérandas,Ferrures de Portes. Services: Qualifications Professionnelles,Devis Gratuit,Références Disponibles,Garanties.. Produits & Activités: Pose de Volets Métalliques,Portes & Portails Automatiques,Ferrures de Portes de Garage,Portes & Fenêtres en Aluminium,Installation de Vérandas,Ferrures de Portes,Ferrures de Portails. Services: Devis Gratuit..
The main activity of WINTEK is Transportation Equipment, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of WINTEK is not available. You also can look at reviews of WINTEK, open positions, location of WINTEK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WINTEK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WINTEK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WINTEK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WINTEK, employees, financial statistics.