MARC BRUYNDONCKX

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • MARC BRUYNDONCKX
Private companiesHealth Services • MARC BRUYNDONCKX

Contactgegevens MARC BRUYNDONCKX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MARC BRUYNDONCKX: address, phone, fax, email, website, opening hours

MARC BRUYNDONCKX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PLANKENBERGSTRAAT 143; 2100; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 33242920 (+32-33242920) 33242920 (+32-33242920)

Fax (fax): +32 (59) 893-76-22 +32 (59) 893-76-22

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MARC BRUYNDONCKX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MARC BRUYNDONCKX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MARC BRUYNDONCKX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MARC BRUYNDONCKX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MARC BRUYNDONCKX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MARC BRUYNDONCKX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MARC BRUYNDONCKX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MARC BRUYNDONCKX
Products information MARC BRUYNDONCKX

BTW identificatienummer (tax): BE09842346191
Ondernemingsnummer: 7331695556
Hoofdstad (capital): 312,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 425,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Produits & Activités: Charpentes,Menuiserie,Portes & Fenêtres en Bois,Portes & Fenêtres en PVC.. Produits & Activités: Portes & Fenêtres en Aluminium.. Produits & Activités: Portes & Fenêtres en Bois,Portes & Fenêtres en PVC,Charpentes,Menuiserie.

Product categorie (product category): Installation de menuiserie en bois and plastique. Installation de menuiserie métallique

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MARC BRUYNDONCKX
(Get full report from official database of BE for MARC BRUYNDONCKX)

Aanvulling soorten activiteiten voor MARC BRUYNDONCKX
Addition kinds of activities for MARC BRUYNDONCKX

2674. Zakken: Niet-bekleed papier en multiwall | Bags: uncoated paper and multiwall
17210100. Residentieel schilderij | Residential painting
32649900. Porselein-elektrische benodigdheden, nec | Porcelain electrical supplies, nec
35699904. Brandwonden of wasmachines | Brake burnishing or washing machines
51429901. Bakkerijproducten, bevroren | Bakery products, frozen
97219907. Verenigde Naties | United nations

Werken bij MARC BRUYNDONCKX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MARC BRUYNDONCKX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MARC BRUYNDONCKX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MARC BRUYNDONCKX. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur industriebouw (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: Randstad Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma met een atelier in Maaseik en gespecialiseerd in de montage van geprefabriceerde structuren en bouwelementen zoeken wij een monteur. Je staat dus in voor de montage van staalskelet, betonkolommen en -balken, houten gelamelleerde liggers enz... Ook cellenbeton-, silex-, betonpanelen, prefab gewelven, prewanden en predallen zal je monteren met de grootste zorg. Je kan planlezen, niet om zelfstandig de werf uit te zetten maar wel om de ploegbaas niet elke keer te moeten storen. Het kunnen heel lange dagen zijn en overnachtingen bij de werf gebeuren ook regelmatig. Je vertrekt aan het atelier in Maaseik om om 7u op de werf te starten. Je werkt altijd in team. Na een proefperiode via interim maak je kans op een vast contract. Verloning volgens barema van de bouw = PC 124.

  • Verko(o)p(st)er interieurzaak m/v (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: SKILLFLEX

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een gevestigde waarde in de verkoop van interieur- en decoratie materialen voor particuliere en professionele klanten. Om de verdere groei in het bedrijf en de ondersteuning van hun filiaal te garanderen zijn ze op zoek naar een verkoopsmedewerker. Als verkoper ben je verantwoordelijk voor een uitgebreid takenpakket: Je bent het aanspreekpunt voor klanten en stapt (vrijblijvend) naar klanten toe. Op basis van behoeften adviseer je klanten en bied je verschillende technische en decoratieve oplossingen. Het is aan jou om klanten op ideeën te brengen en ervoor te zorgen dat ze met een goed gevoel naar huis gaan. Je bewaakt de orde en netheid in de winkel en verzorgt de etalages en showroom. Klanten moeten te allen tijden beschikking hebben over de vooropgestelde producten. Je vult de stock aan en doet bestellingen.

  • Huishoudhulp regio Lovendegem- voltijds / deeltijds (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Lovendegem zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten. UREN BESPREEKBAAR! Bezoek ook onze website: www.home-for-you.be

  • Poetshulp (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: PWA NIEUWERKERKEN

    Type: Dienstenchequebaan

    - poetsen bij particulieren - ramen wassen - wassen en strijken

  • Jobstudent (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Kassamedewerker/medewerkster (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: GAMMA

    Type: Vaste Job

    Gamma Ruislede verhuist binnenkort naar Tielt (opening in Tielt op 1 november) en zoekt enkele full time vaste nieuwe medewerkers Taken : afrekenen aan de kassa retouren verwerken klanten opbellen nodige bijhorende kassataken

  • Junior Accounting Consultant (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: CONSELLO CONSULTING

    Type: Vaste Job

    Heb je een passie voor boekhouden? Zin voor initiatief en wil je graag een impact hebben op een organisatie? Dan is de functie van Junior Accounting Consultant zeker iets voor jou. Als consultant werk je in opdracht van organisaties uit verschillende sectoren. Een opdracht kan drie maanden duren, maar evengoed een jaar of zelfs langer. Het kan onder meer gaan om een vervanging van een zieke collega, het opvangen van een tijdelijke piek of … . De opdrachten sluiten aan bij je interesses en vallen onder één van volgende domeinen Accounts Receivable, Accounts Payable en General Ledger. Enkele voorbeelden van concrete taken zijn: het controleren en inboeken van aan- en verkoopfacturen; diverse boekingen; het controleren en inboeken van financiële verrichtingen;

  • PET AU PAIR (Petsitter/Dog Walker) AARSCHOT (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: MIAUWW

    Type: Zelfstandige activiteit

    Door de toenemende groei van Pet Au Pair ben ik op zoek naar een extra dog walker/pet sitter. Je bent verantwoordelijk voor flexibele oppasdrachten (bv. poezenoppas, hondenuitlaat, dagoppas,...) doorheen het hele jaar, deze werkuren bepaal je zelf en zijn steeds in overleg. Bekijk eerst de website en facebook en maak kennis met onze manier van werken! www.petaupair.be www.facebook.com/petaupairBE Pet Au Pair werd opgericht in 2013 en groeide uit tot een team van meer dan 17 enthousiaste dierenoppassers verspreid over heel Vlaanderen. Ben jij onze nieuwste Pet Au Pair? Toekomstige Pet Au Pairs genieten mee van onze investeringen die we de afgelopen vier jaar maakten: allerlei promotiemateriaal, posters en flyers, een professionele website, reclame op tv, artikels in kranten en tijdschriften en de talloze tevreden klanten, ... Je start als dierenoppasser onder de naam van Pet Au Pair en je bent verantwoordelijk voor je eigen regio. Opgelet! Je gaat een engagement aan voor lange termijn en wordt zo één van de gezichten van Pet Au Pair. Je bent een vaste waarde en persoon waar onze baasjes steeds op kunnen rekenen! Belangrijk: Je heb reeds een part-time job (min. 19u) en wil dit graag combineren, of je werkt reeds als zelftstandige en wil beide activiteiten combineren. Indien u niet voldoet aan deze voorwaarden, gelieve dan niet te solliciteren.

  • Zelfstandig BIV Vastgoedmakelaar (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ESTATE OF MIND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Estate Of Mind Real estate agents We zijn ondertussen geen startend kantoor meer. Think real estate, think Estate Of Mind. Met ambitie, passie en het hart op de juiste plaats zijn we klaar om de wereld verder te veroveren! We houden er niet van binnen de lijntjes te kleuren en zoeken dus iemand die dat ook niet doet. Wachudoin? Je werkt waar en wanneer je wil. No rules, I promise… Je start je dag met een lach en eindigt die ook zo Een netwerk opbouwen is je core business Je eigen dossiers binnenbrengen en opvolgen Je klanten zijn je alles en daar doe je ALLES voor

  • Instructeur (trice) de maquillage – Revenu complémentaire dans votre propre région (Regio Charleroi)

    Regio: Regio Charleroi

    Bedrijf: OYEN MARCO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vous avez déjà un travail à temps plein ou à temps partiel, mais vous êtes encore à la recherche d’une activité secondaire agréable ou d’un revenu complémentaire Nous sommes partenaires d’une des plus grandes compagnies en network-marketing et un des leaders européen de la distribution directe en Europe au niveau de Santé & Beauté. Ceci vient d’être confirmé avec le Prix Selda “Compagnie de l’année 2015”. Actuellement nous sommes à la recherche de quelqu’un pour donner des ateliers de maquillage et des soins anti-âge afin d’ expendre nos activités dans votre région. A cette fin nous sommes à la recherche de collègues motivés, dynamiques et entreprenants qui veulent organiser ces ateliers. Vous voulez partager votre connaissance sur le maquillage en petits groupes et apprendre comment se maquiller, donner des conseils personnels et promouvoir les produits.

  • PLAATSER VAN KEUKENS TOT WINKELINRICHTING (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: 4K INTERIEUR

    Type: Werfreserve

    Voor onze firma gespcialiseerd in interieurinrichting zijn we op zoek naar een plaatser. Je staat in voor het plaatsen van maatwerk voor verschillende soorten klanten: van particulieren tot winkels, apotheken... Het gaat over zeer gevarieerd werk met de eis naar een hoge afwerkingsgraad.

  • Flexijob kelner (M/V) (Blankenberge) (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: SMASH CAFE

    Type: Flexijob

    We zoeken een gemotiveerde kelner of kelnerin die vlot kan omgaan met klanten. Je komt als extra onder het regime van flexijob ons team versterken op drukke momenten!!! Ervaring is een pluspunt!!

Zoek naar antwoorden van MARC BRUYNDONCKX in sociale netwerken
Look for responds of MARC BRUYNDONCKX in social networks

Lees alle opmerkingen voor MARC BRUYNDONCKX. Laat een reactie achter voor MARC BRUYNDONCKX. MARC BRUYNDONCKX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MARC BRUYNDONCKX. Leave a respond for MARC BRUYNDONCKX. MARC BRUYNDONCKX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MARC BRUYNDONCKX op de google maps. Adres en contacten MARC BRUYNDONCKX
Location of MARC BRUYNDONCKX on the google maps. Address and contacts of MARC BRUYNDONCKX

Andere gerelateerde bedrijven als come MARC BRUYNDONCKX MARC BRUYNDONCKX: Fraeyman G | VANDENDRIESSCHE M & J | GARAGE LEENESONNE | Carte Blacklight (A la) | DECOBEL

Other related companies as MARC BRUYNDONCKX: Fraeyman G | VANDENDRIESSCHE M & J | GARAGE LEENESONNE | Carte Blacklight (A la) | DECOBEL

MARC BRUYNDONCKX is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MARC BRUYNDONCKX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09842346191. Het bedrijf MARC BRUYNDONCKX bevindt zich op het adres: PLANKENBERGSTRAAT 143; 2100; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 312,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 425,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Installation de menuiserie en bois and plastique. Installation de menuiserie métallique. Lijst met producten zijn Produits & Activités: Charpentes,Menuiserie,Portes & Fenêtres en Bois,Portes & Fenêtres en PVC.. Produits & Activités: Portes & Fenêtres en Aluminium.. Produits & Activités: Portes & Fenêtres en Bois,Portes & Fenêtres en PVC,Charpentes,Menuiserie..
De hoofdactiviteit van MARC BRUYNDONCKX is Gezondheidszorg, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MARC BRUYNDONCKX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MARC BRUYNDONCKX, openstaande posities, locatie van MARC BRUYNDONCKX op de kaart.

MARC BRUYNDONCKX is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is MARC BRUYNDONCKX, company assigned to the tax number BE09842346191. The company MARC BRUYNDONCKX is located at the address: PLANKENBERGSTRAAT 143; 2100; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 312,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 425,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Installation de menuiserie en bois and plastique. Installation de menuiserie métallique. List of products are Produits & Activités: Charpentes,Menuiserie,Portes & Fenêtres en Bois,Portes & Fenêtres en PVC.. Produits & Activités: Portes & Fenêtres en Aluminium.. Produits & Activités: Portes & Fenêtres en Bois,Portes & Fenêtres en PVC,Charpentes,Menuiserie..
The main activity of MARC BRUYNDONCKX is Health Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of MARC BRUYNDONCKX is not available. You also can look at reviews of MARC BRUYNDONCKX, open positions, location of MARC BRUYNDONCKX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MARC BRUYNDONCKX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MARC BRUYNDONCKX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MARC BRUYNDONCKX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MARC BRUYNDONCKX, employees, financial statistics.