GANDIBLEUX ROBERT VITRERIE

Contactgegevens GANDIBLEUX ROBERT VITRERIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GANDIBLEUX ROBERT VITRERIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

GANDIBLEUX ROBERT VITRERIE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU COMMERCE 5; 7340; COLFONTAINE, België

Telefoon (phone): 65674352 (+32-65674352) 65674352 (+32-65674352)

Fax (fax): +32 (84) 370-21-13 +32 (84) 370-21-13

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GANDIBLEUX ROBERT VITRERIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GANDIBLEUX ROBERT VITRERIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GANDIBLEUX ROBERT VITRERIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GANDIBLEUX ROBERT VITRERIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GANDIBLEUX ROBERT VITRERIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GANDIBLEUX ROBERT VITRERIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GANDIBLEUX ROBERT VITRERIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GANDIBLEUX ROBERT VITRERIE
Products information GANDIBLEUX ROBERT VITRERIE

BTW identificatienummer (tax): BE04055297851
Ondernemingsnummer: 6011688232
Hoofdstad (capital): 223,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 168,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Produits & Activités: Verrières.. Produits & Activités: Volets Roulants en PVC.

Product categorie (product category): Installation de menuiserie en bois and plastique. Installation de menuiserie métallique

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GANDIBLEUX ROBERT VITRERIE
(Get full report from official database of BE for GANDIBLEUX ROBERT VITRERIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor GANDIBLEUX ROBERT VITRERIE
Addition kinds of activities for GANDIBLEUX ROBERT VITRERIE

252203. Kantoorkasten en laden, behalve hout | Office cabinets and filing drawers, except wood
357100. Elektronische computers | Electronic computers
496199. Stoom- en airconditioningsvoorziening, niet inbegrepen | Steam and air-conditioning supply, nec
899901. Kunstenaars en artiestenstudio's | Artists and artists' studios
20230204. Geconcentreerde wei | Concentrated whey
22110201. Corset stoffen, katoen | Corset fabrics, cotton
27320000. Boeken afdrukken | Book printing
31310504. Tassen, leer of metaal | Toe caps, leather or metal
33399901. Antimoon raffinage (primaire) | Antimony refining (primary)
59619921. Gereedschap en hardware, postorder | Tools and hardware, mail order

Werken bij GANDIBLEUX ROBERT VITRERIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GANDIBLEUX ROBERT VITRERIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GANDIBLEUX ROBERT VITRERIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GANDIBLEUX ROBERT VITRERIE. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechnieker voeding (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Als onderhoudstechnieker ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van het technisch onderhoud aan installaties en machines. - Het gaat hier zowel over mechanisch als elektrisch onderhoud. - Je voert preventief onderhoud uit volgens de vooropgestelde planning.

  • Deinze - Chauffeur CE (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Deinze, zoeken wij een chauffeur CE voor de distributie van palletgoederen. Je levert aan klanten in Belgie en Noord-Frankrijk, maar doet geen overnachtingen. -Start om 6:00 uur. -Gemiddeld 12 uur / dag -gemiddeld 7 à 10 klanten per dag -laden en lossen Palletvervoer Opligger Laden/lossen

  • werfleider installatie laadstations elektrische wagens (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een Frans bedrijf zoeken we met onmiddellijke indiensttreding een werfleider voor de installatie van laadstations. Je gaat langs bij een 50-tal garages (van 2 merken in het hogere segment) in de Benelux, je detecteert de behoeften van de klant. Je werkt het project per klant uit en je legt dit voor aan de klant. Van zodra het project van start gaat sta je in voor de coördinatie van de installatie van de laadstations. Hierbij communiceer je dagelijks met de klant en stuur je je techniekers aan. Je helpt mee waar nodig en je leidt het project in goede banen. Na de installaties ga je langs bij de klant om op te volgen of alles vlot verloopt.

  • CNC Operator (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een dynamisch bedrijf in Geel zijn wij op zoek naar een gemotiveerde CNC operator. Als CNC draaier/frezer bewerk je metalen onderdelen voor drukvaten en warmtewisselaars. Het gaat hier om frees-, draai- en boorbewerkingen.

  • Logistiek Medewerk (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: RUNTIME (VG.479/BUOS)

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In deze afwisselende functie ben je samen met je collega's verantwoordelijk voor de dagdagelijkse administratieve afhandeling en opvolging van de verzendingsactiviteiten. Je zorgt voor de administratieve afwikkeling van transporten in het ERP systeem van Continental en de portalen van de diverse klanten, overeenkomstig de verzendingsplanning (en dit vanaf transportopdracht tot facturatie). Je stelt de verzendingsdocumenten en facturen op voor uitlevering van afgewerkte producten aan interne en externe klanten. Je verzorgt de douaneadministratie voor inkomende en uitgaande zendingen. Je hebt contact met expediteurs en douane. Je bent de aanspreekpartner voor de chauffeurs. Je blijft op de hoogte van wijzigingen in de douanewetgeving en nieuwe regels mbt transport.Je controleert de transportfacturen op correctheid en neemt correctieve acties indien noodzakelijk. Je houdt ervan je creativiteit te gebruiken en levert een actieve bijdrage in allerhande verbeteringsprojecten

  • Operator Frietlijn (NIEUWKERKE)

    Regio: NIEUWKERKE

    Bedrijf: T-INTERIM IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor een goed verloop van het productieproces, waarbij aardappelen verwerkt worden tot diepgevroren, voorgebakken frietjes. Je stuurt verschillende grote machines (schillers, blancheurs, enz…). Je zorgt ervoor dat de kwaliteit en het rendement van de productie optimaal blijft.

  • HUISHOUDHELDEN RUIME REGIO AALST (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: EASY LIFE SINT-MARTENS-LATEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio van Melle. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Student uit voeding gerelateerde studie voor proeven/testen van producten (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: vind! Ieper

    Type: Studentenjob

    Je zal verschillende producten opwarmen of koken om na te gaan of de vooropgestelde normen, zoals smaak, textuur, ... worden behaald. Je controleert ook de temperatuur en of deze voldoende lang aanhoudt na het opwarmen.

  • JOBSTUDENTEN ZAALHULPEN / KELNERS (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: DE VOERMAN - ELFARR

    Type: Studentenjob

    Voor onze brasserie zijn wij op zoek naar jobstudenten. Je werkt op zondagen en tijdens schoolvakanties. Als zaalhulp / kelner sta je in voor volgende taken: opnemen van bestellingen serveren van gerechten en dranken tafels afruimen, enz.

  • RESERVE STOKER - MAASEIK (Regio Maaseik-Bree)

    Regio: Regio Maaseik-Bree

    Bedrijf: Wienerberger

    Type: Vaste Job

    In onze steenfabriek in Maaseik maken we gevelstenen volgens een ambachtelijk bakproces dat onze producten meteen plaatst in het absolute top segment op de Belgische en de Nederlandse markt. We ontvangen regelmatig architekten die met onze producten prestigieuze projecten ontwikkelen ( zowel restauraties van abdijen en oude karaktervolle gebouwen , alsook nieuwe projecten met een authentieke uitstraling).                We zijn op zoek naar een reserve Stoker Jouw Functie: - Je werkt met collega’s in of rond de ringoven. - Je werkt aan het inzetten van stenen, het uitkruien van stenen , het sorteren van de gebakken stenen in de verschillende kwaliteiten. - Je werkt graag met je handen en je schept voldoening in het deel uitmaken van een team dat topproducten maakt. - Je leert het proces sturen in de kolen gestookte ringoven - Je ontwikkelt een grondige kennis van de oven en leert hoe je de ovencondities moet bijsturen om een bepaald eindproduct te bekomen. Jouw Profiel: - Een specifiek diploma is geen vereiste. - Technisch inzicht is een vereiste - Je kan heel zelfstandig werken. - Je werkt in een 2 ploegensysteem + je bent bereid om 2 weekend per maand te komen werken Geïnteresseerd? Neem contact op met Stefan Vandenbruaene op het nummer 089/410891 of via mail [email protected] Wij garanderen u een vertrouwelijke behandeling van uw kandidatuur!

  • tuinarbeider (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: DEWITTE STEVEN

    Type: Vaste Job

    aanleg en onderhoud van tuinen

  • Kinesitherapeut(e) (BELSELE)

    Regio: BELSELE

    Bedrijf: Vesta vzw

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je taakinhoud: Je geeft dagelijks 1 à 2 uur kinesitherapie aan cliënten die in Vesta verblijven. Kinébehandelingen vallen binnen de nomenclatuur van het RIZIV. De behandelingsduur is 20 minuten. Behandelingen bestaan in grote lijnen uit passieve en/of actieve mobilisaties en contractuurpreventie. De planning van de behandelingen wordt opmaakt in overleg met de kinesitherapeut ter plaatse en houdt in de mate van het mogelijke rekening met de dagstructuur van de cliënt. Samen met je collega draag je zoveel mogelijk zorg voor de nodige continuïteit van behandelingen. Kinesitherapie wordt gegeven in de leefgroepomgeving of extern. Je draagt vanuit het belang van de cliënt bij aan een goede samenwerking met andere belanghebbenden vanuit de visie van evenwaardig partnerschip. Je draagt bij aan het handelingsplan/zorgplan vanuit jouw werkveld.

Zoek naar antwoorden van GANDIBLEUX ROBERT VITRERIE in sociale netwerken
Look for responds of GANDIBLEUX ROBERT VITRERIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor GANDIBLEUX ROBERT VITRERIE. Laat een reactie achter voor GANDIBLEUX ROBERT VITRERIE. GANDIBLEUX ROBERT VITRERIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GANDIBLEUX ROBERT VITRERIE. Leave a respond for GANDIBLEUX ROBERT VITRERIE. GANDIBLEUX ROBERT VITRERIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GANDIBLEUX ROBERT VITRERIE op de google maps. Adres en contacten GANDIBLEUX ROBERT VITRERIE
Location of GANDIBLEUX ROBERT VITRERIE on the google maps. Address and contacts of GANDIBLEUX ROBERT VITRERIE

Andere gerelateerde bedrijven als come GANDIBLEUX ROBERT VITRERIE GANDIBLEUX ROBERT VITRERIE: Bouvy SA | MORTIERS TOM BVBA | ELECTRO ENTREPRISE-ELECTRO ONDERNEMING NV | Genco SA | CHRISTELIJKE MUTUALITEIT

Other related companies as GANDIBLEUX ROBERT VITRERIE: Bouvy SA | MORTIERS TOM BVBA | ELECTRO ENTREPRISE-ELECTRO ONDERNEMING NV | Genco SA | CHRISTELIJKE MUTUALITEIT

GANDIBLEUX ROBERT VITRERIE is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GANDIBLEUX ROBERT VITRERIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04055297851. Het bedrijf GANDIBLEUX ROBERT VITRERIE bevindt zich op het adres: RUE DU COMMERCE 5; 7340; COLFONTAINE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 223,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 168,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Installation de menuiserie en bois and plastique. Installation de menuiserie métallique. Lijst met producten zijn Produits & Activités: Verrières.. Produits & Activités: Volets Roulants en PVC..
De hoofdactiviteit van GANDIBLEUX ROBERT VITRERIE is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GANDIBLEUX ROBERT VITRERIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GANDIBLEUX ROBERT VITRERIE, openstaande posities, locatie van GANDIBLEUX ROBERT VITRERIE op de kaart.

GANDIBLEUX ROBERT VITRERIE is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is GANDIBLEUX ROBERT VITRERIE, company assigned to the tax number BE04055297851. The company GANDIBLEUX ROBERT VITRERIE is located at the address: RUE DU COMMERCE 5; 7340; COLFONTAINE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 223,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 168,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Installation de menuiserie en bois and plastique. Installation de menuiserie métallique. List of products are Produits & Activités: Verrières.. Produits & Activités: Volets Roulants en PVC..
The main activity of GANDIBLEUX ROBERT VITRERIE is National Security and International Affairs, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of GANDIBLEUX ROBERT VITRERIE is not available. You also can look at reviews of GANDIBLEUX ROBERT VITRERIE, open positions, location of GANDIBLEUX ROBERT VITRERIE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GANDIBLEUX ROBERT VITRERIE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GANDIBLEUX ROBERT VITRERIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GANDIBLEUX ROBERT VITRERIE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GANDIBLEUX ROBERT VITRERIE, employees, financial statistics.