ERIC COLPAERT

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • ERIC COLPAERT
Private companiesCoal Mining • ERIC COLPAERT

Contactgegevens ERIC COLPAERT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ERIC COLPAERT: address, phone, fax, email, website, opening hours

ERIC COLPAERT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KARREWEGSTRAAT 86; 9800; DEINZE, België

Telefoon (phone): 93869194 (+32-93869194) 93869194 (+32-93869194)

Fax (fax): +32 (53) 609-87-56 +32 (53) 609-87-56

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ERIC COLPAERT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ERIC COLPAERT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ERIC COLPAERT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ERIC COLPAERT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ERIC COLPAERT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ERIC COLPAERT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ERIC COLPAERT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ERIC COLPAERT
Products information ERIC COLPAERT

BTW identificatienummer (tax): BE01167541503
Ondernemingsnummer: 1926422119
Hoofdstad (capital): 495,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 717,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Produits & Activités: Portes & Fenêtres en Aluminium.. Produits & Activités: Portes & Fenêtres en Bois,Portes & Fenêtres en PVC,Menuiserie,Charpentes.

Product categorie (product category): Installation de menuiserie en bois and plastique. Installation de menuiserie métallique

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ERIC COLPAERT
(Get full report from official database of BE for ERIC COLPAERT)

Aanvulling soorten activiteiten voor ERIC COLPAERT
Addition kinds of activities for ERIC COLPAERT

329902. Zandkalkproducten | Sand lime products
20460202. Maïsolie, ruw | Corn oil, crude
20480200. Voedingen uit vlees en vlees- en groentetijden | Feeds from meat and from meat and vegetable meals
39440601. Vliegtuigen, speelgoed | Airplanes, toy
73710000. Aangepaste computerprogrammeringsdiensten | Custom computer programming services
73890800. Mapmaking diensten | Mapmaking services

Werken bij ERIC COLPAERT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ERIC COLPAERT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ERIC COLPAERT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ERIC COLPAERT. Looking for open vacancies in other companies

  • Lasser (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: Tempo-Team Ninove 2

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio van Aalst zoeken wij en gemotiveerde lasser die wil werken in een mooi modern bedrijf. Zij zoeken een gemotiveerde lasser die hun team kan versterken. Je zal instaan voor volgende taken: - Lassen, afwerken van bepaalde constructies. - Toezien op de kwaliteit. - Ervaring in zowel manueel als robotlassen.

  • TECHNIEKER VOLAUTOMATISCH MAGAZIJN - NACHT (M/V) (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Na opleiding ben je samen met je collega-techniekers verantwoordelijk voor het technisch onderhoud en het oplossen van de storingen in ons volautomatisch magazijn (36.000 palletplaatsen, volledig PC-PLC gestuurd). Iedereen heeft verantwoordelijkheid voor de correcte uitvoering van alle werken ; sommigen krijgen afhankelijk van hun kunnen ook de eindverantwoordelijk voor bepaalde deelaspecten van de onderhoudstaken.

  • Klantgerichte Inside Sales Medewerker (m/v) te Bornem (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Secretary Plus Management Support

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Inside Sales Medewerker (m/v) het aanspreekpunt voor klanten, verdelers en vertegenwoordigers. Een greep uit jouw verantwoordelijkheden: - Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten, via mail en telefoon, - Je denkt mee met de klant naar een oplossing op maat en voorziet heb van het nodige (technische) advies, - Je neemt nieuwe bestellingen aan en geeft deze correct in, - Je volgt de leveringen op en koppelt hierover terug naar de klant, - Je maakt de klant wegwijs in nieuwigheden en acties.

  • tester - foutzoeker (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met een team van collega\\\'s sta je in voor het elektrisch afregelen, testen van en foutzoeken op onderdelen en eindproducten. De producten omvatten een combinatie van analoge, digitale en hoogfrequente technologieën. Je draagt persoonlijk bij tot het hoge kwaliteitsniveau van de uitgeleverde producten. Hiervoor sta je niet alleen in voor het opsporen van de fouten, maar eveneens voor het analyseren van de foutoorzaak en het voorstellen van correctieve acties. Je werkt samen met de testassistenten en testingenieurs. Je stelt zelfstandig en met de nodige zorg de testrapporten op.

  • Strijker/Strijkster Sint Katelijne waver (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: GF DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn dringend op zoek naar enthousiaste strijkster. Ben jij een krak in strijken en wil je een job waarbij je een mooi evenwicht kan houden tussen werk en gezin.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Meer – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MEER)

    Regio: MEER

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp Gooik (GOOIK)

    Regio: GOOIK

    Bedrijf: PUUUR HALLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren, Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur,Vast contract ,Vaste uren, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetsman, Poetsdienst, Werken dichtbij huis,Vlaams-Brabant, Sodexo, Koken,Vacature, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk, Werksters, Nettoyer, Cleaning, Femme de ménage, Housekeeping, Werkvrouw, Aide ménagère, Aide à domicile

  • STUDENT FRITUUR ( OF FLEXI JOB) - WEEKENDWERK (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Select HR Herentals

    Type: Studentenjob

    Als JOBSTUDENT ( OF FLEXI JOB) FRITUUR sta je in voor volgende taken: Het ontvangen van de klanten met een smile, het noteren van bestellingen en de voorbereiding ervan; Klanten afrekenen op correct wijze; Een klantvriendelijke, vlotte service gedurende de weekendavonden; Presenteren van de gerechten; Het netjes houden van de eetzaal. Bedrijfsprofiel: Voor een frituur in de regio Grobbendonk zijn wij op zoek naar een klantvriendelijke JOBSTUDENT ( OF FLEXI JOB) FRITUUR. Het frituur biedt naast de typische uithaalservice ook 30 zitplaatsen aan het cliënteel.

  • Front-End Developer (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Charles

    Type: Vaste Job

    Verder uitbouwen van ons B2B online platform Implementeren van nieuwe CRM modules Vormgeven van verschillende toekomstige B2C applicaties 

  • Intern Trajectbegeleider / Opleidingscoach Bouwsector (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: GROUP SUERICKX

    Type: Vaste Job

    Group Suerickx levert hoogkwalitatieve diensten op vlak van renovatie en bescherming van gebouwen en installaties. Bij Group Suerickx zijn we sterk gericht op attitude. Om de onboarding, opleidingen en evaluaties van onze arbeiders goed te laten verlopen, zijn we op zoek naar een interne trajectbegeleider / opleidingscoach die deze processen kan uitwerken en beheren. Je zal instaan voor het opstellen van een onboarding proces voor arbeiders en schakelt hiervoor de betrokken partijen in (Operations, HR, IT, …) Dit proces zal voor een groot stuk bestaan uit een opleidingstraject dat je zal uitwerken. Je brengt in kaart wat iemand moet kunnen om inzetbaar te zijn op de werf en werkt interne opleidingen uit. Eventueel start je hiervoor samenwerkingen op met externe partners (leverancier, opleidingscentra) Daarnaast sta je in voor het opzetten van een peter- en meterschapstraject onder de arbeiders en volg je de naleving ervan nauw op. Je begeleidt de arbeiders, evalueert hun traject en bepaalt welke opleidingen ze nodig hebben in samenwerking met project coördinatoren, teamleaders, HR, …

  • Hulpboekhouder (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: Talentus Oostende

    Type: Vaste Job

    Je zorgt steeds voor een feilloze input en controle van de aankoopfacturen; Je verwerkt dagelijks de bankverrichtingen; Je zorgt ervoor dat het debiteurenbeheer wordt uitgevoerd via interne systemen; Je zorgt ervoor dat de credit control vlot verloopt; Uiteraard is het controleren van facturen ook één van je taken; Je zorgt telkens voor een correcte administratieve afhandeling van je takenpakket. Bedrijfsprofiel: Bijna 30 jaar levert dit bedrijf innovatieve producten aan hun klanten.

  • MECANIEKER (NIEUWENRODE)

    Regio: NIEUWENRODE

    Bedrijf: ESTATE AND LANDSCAPE MANAGEMENT

    Type: Vaste Job

    Voor het onderhoud en herstellingen van onze grote/kleine machines zijn we op zoek naar een mecanieker die deze werken kan doen: het betreft kleine motorische tuingereedschapmachines (kettingzagen, bosmaaiers, haagscharen) tot grotere machines (grasmaaiers, zitmaaiers,...) en kranen. Daarnaast help je af en toe ook mee in het magazijn;

Zoek naar antwoorden van ERIC COLPAERT in sociale netwerken
Look for responds of ERIC COLPAERT in social networks

Lees alle opmerkingen voor ERIC COLPAERT. Laat een reactie achter voor ERIC COLPAERT. ERIC COLPAERT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ERIC COLPAERT. Leave a respond for ERIC COLPAERT. ERIC COLPAERT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ERIC COLPAERT op de google maps. Adres en contacten ERIC COLPAERT
Location of ERIC COLPAERT on the google maps. Address and contacts of ERIC COLPAERT

Andere gerelateerde bedrijven als come ERIC COLPAERT ERIC COLPAERT: COIFFURE MARTINE | RAOUL LEBRUN | PAS BELGIUM LTD | Blanken Danny BVBA | Graphic Design benelux

Other related companies as ERIC COLPAERT: COIFFURE MARTINE | RAOUL LEBRUN | PAS BELGIUM LTD | Blanken Danny BVBA | Graphic Design benelux

ERIC COLPAERT is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ERIC COLPAERT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01167541503. Het bedrijf ERIC COLPAERT bevindt zich op het adres: KARREWEGSTRAAT 86; 9800; DEINZE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 495,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 717,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Installation de menuiserie en bois and plastique. Installation de menuiserie métallique. Lijst met producten zijn Produits & Activités: Portes & Fenêtres en Aluminium.. Produits & Activités: Portes & Fenêtres en Bois,Portes & Fenêtres en PVC,Menuiserie,Charpentes..
De hoofdactiviteit van ERIC COLPAERT is Steenkoolmijnen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ERIC COLPAERT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ERIC COLPAERT, openstaande posities, locatie van ERIC COLPAERT op de kaart.

ERIC COLPAERT is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is ERIC COLPAERT, company assigned to the tax number BE01167541503. The company ERIC COLPAERT is located at the address: KARREWEGSTRAAT 86; 9800; DEINZE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 495,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 717,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Installation de menuiserie en bois and plastique. Installation de menuiserie métallique. List of products are Produits & Activités: Portes & Fenêtres en Aluminium.. Produits & Activités: Portes & Fenêtres en Bois,Portes & Fenêtres en PVC,Menuiserie,Charpentes..
The main activity of ERIC COLPAERT is Coal Mining, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ERIC COLPAERT is not available. You also can look at reviews of ERIC COLPAERT, open positions, location of ERIC COLPAERT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ERIC COLPAERT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ERIC COLPAERT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ERIC COLPAERT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ERIC COLPAERT, employees, financial statistics.