JOANNES REUMERS

Contactgegevens JOANNES REUMERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JOANNES REUMERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

JOANNES REUMERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): OUDE WEYERSTRAAT 16; 3990; PEER, België

Telefoon (phone): 11633760 (+32-11633760) 11633760 (+32-11633760)

Fax (fax): +32 (57) 507-87-19 +32 (57) 507-87-19

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JOANNES REUMERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JOANNES REUMERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JOANNES REUMERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JOANNES REUMERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JOANNES REUMERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JOANNES REUMERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JOANNES REUMERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JOANNES REUMERS
Products information JOANNES REUMERS

BTW identificatienummer (tax): BE07912048339
Ondernemingsnummer: 1652862548
Hoofdstad (capital): 912,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 634,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Produits & Activités: Charpentes,Menuiserie.. Type d'Elevage: Elevage de Vaches Laitières,Elevage de B?ufs.. Type de Mobilier: Cuisines.

Product categorie (product category): Installation de menuiserie en bois and plastique. Eleveurs de bovins. Fabrication and montage de mobilier

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JOANNES REUMERS
(Get full report from official database of BE for JOANNES REUMERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor JOANNES REUMERS
Addition kinds of activities for JOANNES REUMERS

8611. Bedrijfsverenigingen | Business associations
203200. Ingeblikte specialiteiten | Canned specialties
274103. Telefoon en andere directory publishing | Telephone and other directory publishing
15420300. Garage en servicestation aannemers | Garage and service station contractors
30691301. Rollers en dekens van printers: rubber of rubberen stof | Printers' rolls and blankets: rubber or rubberized fabric
35610101. Pompen en andere pompapparatuur | Pump jacks and other pumping equipment
79969901. Kiddie park | Kiddie park
82490202. Vastgoed- en verzekeringsschool | Real estate and insurance school

Werken bij JOANNES REUMERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JOANNES REUMERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JOANNES REUMERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JOANNES REUMERS. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker rollend materieel (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als monteur binnen deze gespecialiseerde en op en top professionele onderneming sta je in voor het inrichten en bekleden van bedrijfswagens. Op maat van de klant zal je de voertuigen voorzien van vloeren, wanden, kasten, stellingen, ... Je zorgt ervoor dat alle toebehoren correct geïnstalleerd en aangesloten worden. Vb. compressoren, verwarming, signalisatie,...

  • Magazijnier M/V (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Deze klant is gespecialiseerd als houthandelaar voor particulieren alsook voor bedrijven. Functie: Controle van de leveringen Klaarzetten van bestellingen all round magazijnier, helpen laden en lossen.

  • Monteur hoogspanning (klimmer) (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als monteur hoogspanning (klimmer) regio Diest zijn we op zoek naar een gemotiveerde kandidaat met zin om er in te vliegen. Je zal verschillende werkzaamheden uitvoeren waaronder: het oprichten en in elkaar zetten van hoogspanningsmasten; het plaatsen en vervangen van uitrustingen van hoogspanningslijnen en van sferische bakens; het afrollen en vervangen van hoogspanningslijnen (volgens de klassieke methode/helikopter/trekrobot/?); diverse werken in de hoogte die professionele alpinisten vereisen (pylonen/grote stellingen/antennes/klimwerken); het werken op hoogtes tot wel 120 meter.

  • Werfleider Asfalt (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature van werfleider asfalt zijn we op zoek naar iemand die de volgende taken op zich neemt: Opvolgen van werven en ondersteunen van de projectleider en het afdelingshoofd; Opdrachten uitdelen in verband met de uitvoering; verantwoordelijk zijn voor de inrichting van de werf rekening houdend met de veiligheid van alle betrokken partijen; Waken over de budgetten en letten op de vooruitgang van een project; Je bent verantwoordelijk voor de bestellingen van het materieel; Je werkt samen met de projectleider en het afdelingshoofd waarbij je rapporteert aan de projectleider.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Erwetegem (ERWETEGEM)

    Regio: ERWETEGEM

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • Medewerker schoonmaak (20u) (GUIGOVEN)

    Regio: GUIGOVEN

    Bedrijf: Konvert Interim Hasselt

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het schoonmaken van leegstaande appartementen + huizen. De woningen / appartementen moeten bewoonbaar gemaakt worden.

  • Student(e) voor horeca - zondagnamiddag (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: STEGMANN DEINZE

    Type: Studentenjob

    Een tearoom in het centrum van Deinze is op zoek naar een studente om mee te helpen elke zondagmiddag van 12u tot 17u. Je bestelt de klanten in de zaal of terras en je rekent af.

  • Medewerker visafdeling (EKE)

    Regio: EKE

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Vaste Job

    Voor een groot warenhuis in regio Eke zijn we op zoek naar medewerkers voor de visafdeling.

  • Polyvalent productiemedewerker 2 ploegen (m/v) (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: DECOSPAN

    Type: Vaste Job

    We gaan op zoek naar een polyvalent inzetbare heftruckbestuurder. Naast rijden met de heftruck wil je ook andere taken uitvoeren in de productie. Job in 2 ploegen - flexibel om ook af en toe in dagregime te werken.

  • Teamleader vaste nacht - Voedingsbedrijf regio Eeklo (LEMBEKE)

    Regio: LEMBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Als teamleader sta je in voor het coachen, ontwikkelen en motiveren van een 40-tal inpakkers en operatoren in de inpakafdeling. Je bent binnen je ploeg verantwoordelijk voor het realiseren van de objectieven op vlak van veiligheid, kwaliteit, output, rendementen en uitval. Je begeleidt je team bij het realiseren van procesverbeteringen. Je staat in voor het integreren en toepassen van verbetertechnieken (5S, SMED, PDCA,¿). Je modereert en faciliteert teammeetings en volgt continu de lopende teamacties op. Je waakt erover dat de regels inzake kwaliteit, hygiëne en veiligheid nageleefd worden. Je rapporteert rechtstreeks aan de Packing Manager. Interesse in deze job? Stuur dan je cv en motivatie naar Gent High Technics

  • Operator met Technische skills (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het bedienen en instellen van diverse machines en kan met jouw technische skills ook kleine pannes en storingen oplossen. Door jouw leergierigheid ben je instaat om de verschillende machines in een mum van tijd aan te leren.

  • Senior Front-End Developer / Angular Expert (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Blake and Partner is looking for a Freelance Senior Front End Developer who has strong skills in Angular for a partner in Brussels.     Context   Our partner is operating in the finance sector specialised in Finance Services for private clients, they are developing a software that will centrilizer and harmonize all internal operations within the company. This is a crucial project for their core business and will be the priority for the IT Development team.     Job Description You will be part of a team of 15 developers: Front End developers Back end developers Functional Analysts Project Manager You will be part of a project from scratch within an Agile/Scrum development Flexibility and Enthusiasm is required for this challenge   Your Profile You are proficitient in: Angular 2/6, JavaScript, TypeScript, HTML5, CSS3, MySQL, Nodejs, Docker, Bootsrap, SOAP, Rest. You speak French or Dutch and English fluently You are ready for the challenge and willing to prove your worth You have a Bachelor IT related   The offer 6 months contract renewable Project for 2 years Challenging environment Creative and Innovative atmosphere Possibility to learn new IT skills Start Date: ASAP

Zoek naar antwoorden van JOANNES REUMERS in sociale netwerken
Look for responds of JOANNES REUMERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor JOANNES REUMERS. Laat een reactie achter voor JOANNES REUMERS. JOANNES REUMERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JOANNES REUMERS. Leave a respond for JOANNES REUMERS. JOANNES REUMERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JOANNES REUMERS op de google maps. Adres en contacten JOANNES REUMERS
Location of JOANNES REUMERS on the google maps. Address and contacts of JOANNES REUMERS

Andere gerelateerde bedrijven als come JOANNES REUMERS JOANNES REUMERS: Ideal | DETA Machines B.V.B.A. | BANCONTACT-MISTER CASH | SOUDO TECHNIQUE INDUSTRIE SA | EFROIM KUPPERBERG

Other related companies as JOANNES REUMERS: Ideal | DETA Machines B.V.B.A. | BANCONTACT-MISTER CASH | SOUDO TECHNIQUE INDUSTRIE SA | EFROIM KUPPERBERG

JOANNES REUMERS is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JOANNES REUMERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07912048339. Het bedrijf JOANNES REUMERS bevindt zich op het adres: OUDE WEYERSTRAAT 16; 3990; PEER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 912,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 634,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Installation de menuiserie en bois and plastique. Eleveurs de bovins. Fabrication and montage de mobilier. Lijst met producten zijn Produits & Activités: Charpentes,Menuiserie.. Type d'Elevage: Elevage de Vaches Laitières,Elevage de B?ufs.. Type de Mobilier: Cuisines..
De hoofdactiviteit van JOANNES REUMERS is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JOANNES REUMERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JOANNES REUMERS, openstaande posities, locatie van JOANNES REUMERS op de kaart.

JOANNES REUMERS is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is JOANNES REUMERS, company assigned to the tax number BE07912048339. The company JOANNES REUMERS is located at the address: OUDE WEYERSTRAAT 16; 3990; PEER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 912,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 634,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Installation de menuiserie en bois and plastique. Eleveurs de bovins. Fabrication and montage de mobilier. List of products are Produits & Activités: Charpentes,Menuiserie.. Type d'Elevage: Elevage de Vaches Laitières,Elevage de B?ufs.. Type de Mobilier: Cuisines..
The main activity of JOANNES REUMERS is Primary Metal Industries, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of JOANNES REUMERS is not available. You also can look at reviews of JOANNES REUMERS, open positions, location of JOANNES REUMERS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JOANNES REUMERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JOANNES REUMERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JOANNES REUMERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JOANNES REUMERS, employees, financial statistics.