CRUCIFIX MENUISERIE

Contactgegevens CRUCIFIX MENUISERIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CRUCIFIX MENUISERIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

CRUCIFIX MENUISERIE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE FOSSE MORAY 83; 6800; LIBRAMONT-CHEVIGNY, België

Telefoon (phone): 61224414 (+32-61224414) 61224414 (+32-61224414)

Fax (fax): +32 (87) 406-15-80 +32 (87) 406-15-80

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CRUCIFIX MENUISERIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CRUCIFIX MENUISERIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CRUCIFIX MENUISERIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CRUCIFIX MENUISERIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CRUCIFIX MENUISERIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CRUCIFIX MENUISERIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CRUCIFIX MENUISERIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CRUCIFIX MENUISERIE
Products information CRUCIFIX MENUISERIE

BTW identificatienummer (tax): BE08681915283
Ondernemingsnummer: 8604736328
Hoofdstad (capital): 827,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 278,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Produits & Activités: Menuiserie,Charpentes.. Type d'Elevage: Elevage de B?ufs.

Product categorie (product category): Installation de menuiserie en bois and plastique. Eleveurs de bovins

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CRUCIFIX MENUISERIE
(Get full report from official database of BE for CRUCIFIX MENUISERIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor CRUCIFIX MENUISERIE
Addition kinds of activities for CRUCIFIX MENUISERIE

26310405. Latex bord | Latex board
27520703. Tickets, gelithografeerd | Tickets, lithographed
73839903. Nieuws foto's, verzamelen en distribueren | News pictures, gathering and distributing
73891706. Makelaar afdrukken | Printing broker
82110210. Privé beroeps- / technische school | Private vocational/technical school

Werken bij CRUCIFIX MENUISERIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CRUCIFIX MENUISERIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CRUCIFIX MENUISERIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CRUCIFIX MENUISERIE. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE - vervoer bloemen en planten (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het vervoer van bloemen en planten naar tuincentra en bloemisten in België, Nederland en Frankrijk (20% naar tuincentra, 80% naar bloemisten).. Je rijdt 's nachts van 20u tot ongeveer 14u en dit samen met een collega.

  • Tester montage (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je test de gemonteerde transmissies

  • Servicemonteur (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gelegen regio Nieuwerkerken zijn we op zoek naar een servicemonteur (m/v) : Installeren van slagbomen, poorten ,draaitrommels, hekwerk, automatiseringen enz Onderhoud en herstellingen van de producten bij de klant

  • Winkelbediende M/V slagerij supermarkt (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: ADECCO GENT INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gekende supermarkt zoekt Adecco een winkelbediende om vanaf eind augustus te werken op de slagerijafdeling. Samen met de beenhouwer sta je in voor de dagdagelijkse werking van de traiteursafdeling. Je voert bereidingen met vlees uit, zoals balletjes in tomatensaus, vol-au-vent,... Hierbij hou je strikt rekening met de HACCP-normen. Ook pak je de verse producten in en vul je ze aan in de toonbank.

  • Televerkoper (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je takenpakket bestaat uit het telefonisch contacteren van bestaande klanten en potentiële klanten. Als televerkoper ga je de personen die je opbelt overtuigen van de voordelen van je product. Je start standaard op het project van Test-Aankoop. Je gaat de mensen overhalen om een abonnement te nemen op Test-Aankoop.

  • Elektricien M/V (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als elektricien weet je van aanpakken. Je zal namelijk deze taken uitvoeren: Je staat in voor het uitvoeren van elektriciteitswerken op diverse werven; Uitvoeren van de aansluitingen van aansturingskabels volgens een opgegeven plan in o.a. laagspanningsborden distributieborden verlichtingspalen aandrijvingen en andere uitrustingen ... ; Ook voorbereidingswerken zoals trekken van kabels plaatsen uitrustingen (lampen) behoren tot je takenpakket; Tot slot zal je ook laagspanningskabels verbinden.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS SINT- DENIJS -WESTREM (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: GREENHOUSE ZWIJNAARDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Sint-Denijs-Westrem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Medewerker frituur (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Konvert Interim Bree

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een gemotiveerde jobstudent voor in de frituur. De uren zijn van 16u30 - ... afhankelijk van drukte. Een greep uit je takenpakket is het opnemen van bestellingen, broodjes smeren en beleggen. het bakken van frieten en vlees hoort hier ook bij. Daarnaast draag je ook bij aan de orde en netheid van de zaak en zorg je steeds voor een fijne, nette werkomgeving.

  • Bijlesgever wiskunde (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

  • Stabiliteitsingenieur (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: SPINDLE

    Type: Vaste Job

    Als stabiliteitsingenieur maak je stabiliteteitsberekeningen van structuren en de bijhorende lastenboeken en ramingen. Je maakt stabiliteitsplannen en meetstaten op. Je controleert plannen. Je brieft helder de berekeningen aan de CAD-ontwerper. Daarnaast meldt je pro-actief knelpunten en problemen aan de projectleider.

  • Payroll en Compensation & Benefits Manager te Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: HR Talents Kortrijk

    Type: Vaste Job

    - Je bent met jouw team verantwoordelijk voor een correcte en tijdige uitvoering van de loon- en personeelsadministratie van 1200 medewerkers en daarmee samenhangende compensation & benefits activiteiten.  - Je past een correct loonbeleid toe in de verschillende afdelingen. - Je houdt de sociale en fiscale wetgeving nauwgezet bij en zorgt dat de wijzigingen correct worden geïmplementeerd. - Samen met jouw team bepaal je de afdelingsdoelstellingen om steeds een vernieuwende en geoptimaliseerde dienstverlening te garanderen.  - Bij hoge nood bied je ondersteuning door het zelf uitvoeren van de payroll en loonadministratie.  - In samenwerking met de Fleet Manager beheer je het wagenpark op een correcte en kostenefficiënte manier.  - Je onderneemt acties om de groepsverzekeringen en de pensioenplannen van de medewerkers te optimaliseren.  - Je bent het aanspreekpunt voor het managementteam i.h.k.v. sociaal- fiscale aangelegenheden en adviseert vanuit aangeboden overheidsmaatregelen teneinde de loonkost te beheersen. - Je fungeert als aanspreekpunt voor het managementteam en medewerkers voor alle sociaal juridische zaken en je neemt met jouw kennis van zaken besluitvormingen om de efficiëntie en correcte afhandeling van dossiers te garanderen. - Je bent de contactpersoon voor het sociaal secretariaat en de verzekeringsmaatschappijen.  - Je inspireert jouw teamleden tot verdere ontplooiing en je motiveert hen tot een efficiënte en aangename samenwerking.  - Je rapporteert aan de HR Director. Bedrijfsprofiel: Onze partner is een internationaal bedrijf en leider in zijn segment.  Om de hard HR afdeling te leiden zijn ze op zoek naar een voltijdse Payroll en Compensation & Benefits Manager mét juridische achtergrond.

Zoek naar antwoorden van CRUCIFIX MENUISERIE in sociale netwerken
Look for responds of CRUCIFIX MENUISERIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor CRUCIFIX MENUISERIE. Laat een reactie achter voor CRUCIFIX MENUISERIE. CRUCIFIX MENUISERIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CRUCIFIX MENUISERIE. Leave a respond for CRUCIFIX MENUISERIE. CRUCIFIX MENUISERIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CRUCIFIX MENUISERIE op de google maps. Adres en contacten CRUCIFIX MENUISERIE
Location of CRUCIFIX MENUISERIE on the google maps. Address and contacts of CRUCIFIX MENUISERIE

Andere gerelateerde bedrijven als come CRUCIFIX MENUISERIE CRUCIFIX MENUISERIE: Piepshow | Balfroid A-M | DEGRO | Hifi-Ateljee BVBA | VERITAS

Other related companies as CRUCIFIX MENUISERIE: Piepshow | Balfroid A-M | DEGRO | Hifi-Ateljee BVBA | VERITAS

CRUCIFIX MENUISERIE is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CRUCIFIX MENUISERIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08681915283. Het bedrijf CRUCIFIX MENUISERIE bevindt zich op het adres: RUE FOSSE MORAY 83; 6800; LIBRAMONT-CHEVIGNY. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 827,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 278,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Installation de menuiserie en bois and plastique. Eleveurs de bovins. Lijst met producten zijn Produits & Activités: Menuiserie,Charpentes.. Type d'Elevage: Elevage de B?ufs..
De hoofdactiviteit van CRUCIFIX MENUISERIE is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CRUCIFIX MENUISERIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CRUCIFIX MENUISERIE, openstaande posities, locatie van CRUCIFIX MENUISERIE op de kaart.

CRUCIFIX MENUISERIE is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is CRUCIFIX MENUISERIE, company assigned to the tax number BE08681915283. The company CRUCIFIX MENUISERIE is located at the address: RUE FOSSE MORAY 83; 6800; LIBRAMONT-CHEVIGNY. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 827,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 278,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Installation de menuiserie en bois and plastique. Eleveurs de bovins. List of products are Produits & Activités: Menuiserie,Charpentes.. Type d'Elevage: Elevage de B?ufs..
The main activity of CRUCIFIX MENUISERIE is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of CRUCIFIX MENUISERIE is not available. You also can look at reviews of CRUCIFIX MENUISERIE, open positions, location of CRUCIFIX MENUISERIE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CRUCIFIX MENUISERIE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CRUCIFIX MENUISERIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CRUCIFIX MENUISERIE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CRUCIFIX MENUISERIE, employees, financial statistics.