LUC VAN DEN BULCKE

Contactgegevens LUC VAN DEN BULCKE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LUC VAN DEN BULCKE: address, phone, fax, email, website, opening hours

LUC VAN DEN BULCKE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ELLEVESTRAAT 16; 9890; GAVERE, België

Telefoon (phone): 93620542 (+32-93620542) 93620542 (+32-93620542)

Fax (fax): +32 (12) 646-16-18 +32 (12) 646-16-18

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LUC VAN DEN BULCKE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LUC VAN DEN BULCKE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LUC VAN DEN BULCKE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LUC VAN DEN BULCKE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LUC VAN DEN BULCKE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LUC VAN DEN BULCKE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LUC VAN DEN BULCKE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LUC VAN DEN BULCKE
Products information LUC VAN DEN BULCKE

BTW identificatienummer (tax): BE01458404541
Ondernemingsnummer: 6623901367
Hoofdstad (capital): 188,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 137,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Produits & Activités: Menuiserie,Charpentes.. Produits: Fournitures de Décoration d'Intérieur.. Types de Meubles: Meubles de Rangement,Meubles Encastrés.

Product categorie (product category): Installation de menuiserie en bois and plastique. Eclairage et équipements du foyer. Meubles Détaillants,Aménagement de B?timents et de Cuisines. Meubles Fab

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LUC VAN DEN BULCKE
(Get full report from official database of BE for LUC VAN DEN BULCKE)

Aanvulling soorten activiteiten voor LUC VAN DEN BULCKE
Addition kinds of activities for LUC VAN DEN BULCKE

306910. Hard rubber en gegoten rubber producten | Hard rubber and molded rubber products
599915. Gems en edelstenen | Gems and precious stones
31110309. Lederen omzetters | Leather converters
33560103. Zink- en zinklegeringen, platen, lakens, enz. | Zinc and zinc alloy bars, plates, sheets, etc.
79990300. Binnenhofclubs | Indoor court clubs

Werken bij LUC VAN DEN BULCKE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LUC VAN DEN BULCKE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LUC VAN DEN BULCKE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LUC VAN DEN BULCKE. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektricien (m/v) (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gespecialiseerd zijn wij opzoek naar een franstalige elektricien. Dit voor het opsporen en herstellen van elektrische storingen aan het machinepark. Ook word er verwacht dat je preventief en curatief onderhoud uitvoert van de machines.

  • Chauffeur C (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken een klantgerichte chauffeur C die in opdracht van Colruyt voedingswaren levert bij ziekenhuizen, scholen, etc... bij voorkeur tweetalig zijn Ook is het belangrijk dat fysiek werk hen niet afschrikt gezien ze vaak manueel moeten laden en lossen Ze werken tussen 4u en 18u en werken gemiddeld een 10 à 11u/dag

  • Supply Chain Manager (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Q-Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zoeken wij een supply chain manager. Je bent verantwoordelijk voor de productieplanning (het verbeteren van de processen, het opvolgen van de productie). Achteraf krijg je ook de verantwoordelijkheid van de aankopen (grondstoffen en toebehoren) en het logistieke gedeelte.

  • Poetshulp/Huishoudhulp (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: EXTRANET

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een medewerk(st)er voor het uitvoeren van huishoudelijk werk bij verschillende klanten in het kader van dienstencheques : schoonmaken van de woning, ramen wassen, strijken, kleine naaiwerken, bereiden van maaltijden, boodschappen doen ... Je zal tewerkgesteld worden in de regio Beringen (Paal, Koersel, Beverlo). Je bent flexibel en je bent in het bezit van eigen vervoer (fiets, brommer, auto). De werkuren zijn flexibel in te vullen. ZEER GOEDE VERDIENSTEN!!!!

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Alken-Wellen (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Poetshulp regio Melle (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: De Schoonmakerij BVBA

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn dringend op zoek naar 1: Huishoudhulp regio Melle Functie: • Schoonmaken • Ruiten wassen • Strijken

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Houthalen (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-Oost Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben JIJ de persoon die we zoeken ! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in Houthalen en omgeving.

  • Lesgever Engels in naschoolse opvang (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Dagdagelijks komen kinderen in contact met Engels, liedjes op de radio, een spel dat ze spelen en zoveel meer. De bedoeling is dat je kinderen een eerste kennismaking geeft met Engels, ze hebben op school nog geen Engels gehad maar willen al eens proeven van de taal op een leuke en actieve manier. Voor deze opdracht zoeken we iemand die les kan geven schooldagen tussen 16.00 en 17.00 aan kinderen tussen 8 en 12 in Deurne en Antwerpen. Je werkt aan de hand van spelletjes, opdrachten, muziek en leert zo de kinderen op een leuke manier het engels aan. Er is een lesprogramma voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond.

  • Monteur Staalbouw (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor een van onze gerespecteerde klanten zijn wij op zoek naar iemand die hun team van monteurs aanvult. Je helpt met het monteren en plaatsen van de metaalstructuur, de betonpanelen, de dakbedekking (golfplaten, sandwichpanelen, steeldeck). Je werkt steeds op verplaatsing op een bouwplaats regio Oost-, West- en Zeeuws-Vlaanderen. Het staat dus als een paal boven water dat dit een zeer gevarieerde job is. Om deze werken goed te kunnen uitvoeren ben je handig, werk je veilig en kan je onderdelen op een efficiënte manier bevestigen aan de kraan. Je kent de materialen waarmee je werkt en kan deze ook waterpas zetten. Jouw ruimtelijk inzicht komt iedere dag weer van pas en jouw capaciteiten worden hier ten volle benut.

  • ADVISEUR DAKTECHNIEKEN OOST-VLAANDEREN (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Construct

    Type: Vaste Job

    U bent een ervaren dakdekker en wil uw vakkennis delen door middel van het verzorgen van praktijkgerichte opleidingen en trainingen in de specifieke daksystemen van onze klant, dit zowel intern op maquettes als in real time op de werf. Als vakman adviseert u de klanten over de praktische uitvoerings-modaliteiten en voert u werfbezoeken uit waarvan u aansluitend de bijhorende rapporten opstelt. Verder verzorgt u praktische demo's in aanvulling op de productvoorstellingen door de commerciële afgevaardigden; dit zowel op het bedrijf als in de verdeelpunten. Samen met uw collega's staat u in voor de gebruiksefficiëntie van de opleidingslokalen en materialen. Binnen het kader van uw opleidingsplan zal u ook meewerken aan de eigen nascholing, het uitwerken en/of uittesten van nieuwe werkmethodes, nieuwe vaardigheden enz. Na een intensieve inwerkperiode wordt deze functie gekenmerkt door een hoge mate van zelfstandigheid in een inspirerende werkomgeving, waarbij samenwerking onontbeerlijk is om tot een goed resultaat te komen.

  • Bandenmonteur (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: BANDEN WOMMELGEM

    Type: Vaste Job

    Wegens uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een bandenmonteur. Je staat in voor vriendelijke bediening van onze klanten. Je monteert, balanceert en herstelt banden van diverse voertuigen (personenwagen, camionette,...). Je beschikt over een goede fysieke conditie. Je ziet werk en je steekt de handen uit de mouwen. Je bent (klant)vriendelijk en je kan in team werken. Je bent collegiaal, professioneel, eerlijk en betrouwbaar. Je hebt respect voor mensen en materiaal. Je bent technisch aangelegd

  • Computer Futures - Fullstack .NET Developer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    The project As an experienced .NET developer you will work on an innovative Web application that the customer will roll out.  Within the team you will be responsible for the entire application process.   Profile You already have several years of experience in .NET as an fullstack .NET developer, you are triggered by technologies such as .NET Core, Angular and Docker.  On top of that you have an Agile mindset and thrive OO programming.   Details of the project Start date: ASAP Duration of the project: 6 months (chance of extension) Location: Brussels Region Full time freelance    Are you the interested in this challenge?   Apply via here!    

Zoek naar antwoorden van LUC VAN DEN BULCKE in sociale netwerken
Look for responds of LUC VAN DEN BULCKE in social networks

Lees alle opmerkingen voor LUC VAN DEN BULCKE. Laat een reactie achter voor LUC VAN DEN BULCKE. LUC VAN DEN BULCKE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LUC VAN DEN BULCKE. Leave a respond for LUC VAN DEN BULCKE. LUC VAN DEN BULCKE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LUC VAN DEN BULCKE op de google maps. Adres en contacten LUC VAN DEN BULCKE
Location of LUC VAN DEN BULCKE on the google maps. Address and contacts of LUC VAN DEN BULCKE

Andere gerelateerde bedrijven als come LUC VAN DEN BULCKE LUC VAN DEN BULCKE: Renson J | T.C.BELLE VUE WELKENRAEDT | LUCAS VAN DER BRACHT | Crucke De Zetelmaker | Vertongen Fran?oise

Other related companies as LUC VAN DEN BULCKE: Renson J | T.C.BELLE VUE WELKENRAEDT | LUCAS VAN DER BRACHT | Crucke De Zetelmaker | Vertongen Fran?oise

LUC VAN DEN BULCKE is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LUC VAN DEN BULCKE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01458404541. Het bedrijf LUC VAN DEN BULCKE bevindt zich op het adres: ELLEVESTRAAT 16; 9890; GAVERE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 188,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 137,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Installation de menuiserie en bois and plastique. Eclairage et équipements du foyer. Meubles Détaillants,Aménagement de B?timents et de Cuisines. Meubles Fab. Lijst met producten zijn Produits & Activités: Menuiserie,Charpentes.. Produits: Fournitures de Décoration d'Intérieur.. Types de Meubles: Meubles de Rangement,Meubles Encastrés..
De hoofdactiviteit van LUC VAN DEN BULCKE is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LUC VAN DEN BULCKE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LUC VAN DEN BULCKE, openstaande posities, locatie van LUC VAN DEN BULCKE op de kaart.

LUC VAN DEN BULCKE is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is LUC VAN DEN BULCKE, company assigned to the tax number BE01458404541. The company LUC VAN DEN BULCKE is located at the address: ELLEVESTRAAT 16; 9890; GAVERE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 188,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 137,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Installation de menuiserie en bois and plastique. Eclairage et équipements du foyer. Meubles Détaillants,Aménagement de B?timents et de Cuisines. Meubles Fab. List of products are Produits & Activités: Menuiserie,Charpentes.. Produits: Fournitures de Décoration d'Intérieur.. Types de Meubles: Meubles de Rangement,Meubles Encastrés..
The main activity of LUC VAN DEN BULCKE is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of LUC VAN DEN BULCKE is not available. You also can look at reviews of LUC VAN DEN BULCKE, open positions, location of LUC VAN DEN BULCKE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LUC VAN DEN BULCKE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LUC VAN DEN BULCKE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LUC VAN DEN BULCKE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LUC VAN DEN BULCKE, employees, financial statistics.