BELCOPUR

Contactgegevens BELCOPUR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BELCOPUR: address, phone, fax, email, website, opening hours

BELCOPUR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): EUROPARK 2015; 3530; HOUTHALEN-HELCHTEREN, België

Telefoon (phone): 11524264 (+32-11524264) 11524264 (+32-11524264)

Fax (fax): +32 (10) 160-97-66 +32 (10) 160-97-66

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BELCOPUR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BELCOPUR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BELCOPUR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BELCOPUR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BELCOPUR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BELCOPUR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BELCOPUR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BELCOPUR
Products information BELCOPUR

BTW identificatienummer (tax): BE09121643066
Ondernemingsnummer: 2040679931
Hoofdstad (capital): 415,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 536,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Produits & Activités: Portes & Fenêtres en PVC,Ferrures de Portes de Garage,Volets Roulants en PVC. Services: Réparations.. Produits: Tentes solaires.. Types de Matériaux: Profilés pour Portes & Fenêtres.

Product categorie (product category): Installation de menuiserie en bois and plastique. Eclairage et équipements du foyer. Matériaux de construction Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BELCOPUR
(Get full report from official database of BE for BELCOPUR)

Aanvulling soorten activiteiten voor BELCOPUR
Addition kinds of activities for BELCOPUR

017499. Citrusvruchten, nec | Citrus fruits, nec
021900. Algemeen vee, nec | General livestock, nec
267499. Tassen: Niet-bekleed papier en Multiwall, Nec | Bags: uncoated paper and multiwall, nec
275400. Commercieel drukwerk, gravure | Commercial printing, gravure
59990402. telescopen | Telescopes
78190403. Studio verhuur, film | Studio property rental, motion picture
78329902. Exposanten, rondreisend: film | Exhibitors, itinerant: motion picture

Werken bij BELCOPUR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BELCOPUR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BELCOPUR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BELCOPUR. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpakker dagwerk M/V (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb jij ervaring als inpakker? Zoek je dagwerk? Wil je graag aan het werk gaan als inpakker? Lees dan snel verder: Voor een internationaal bedrijf gelegen te Waregem zijn we op zoek naar een inpakker. Je bent verantwoordelijk voor het inpakken van de productonderdelen. Je verstuurt vervolgens de verpakte onderdelen naar het juiste magazijn. Daarnaast zal je als inpakker ook ingeschakeld worden voor het uitvoeren van extra losse taken.

  • HUISHOUDHULP (M/V) DRONGEN (voltijds) (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 12 u bij 1 gezin te Moorslede. (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!Je komt terecht in een kindvriendelijke omgeving , waar Nederlands geen must is.De uren die u zal werken zijn; Ma: 8u Di: 8u en de vrijdagvoormiddag 4u. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Sint-Blasius-Boekel (SINT-BLASIUS-BOEKEL)

    Regio: SINT-BLASIUS-BOEKEL

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • Jobstudent Zaal (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: BRASSERIE RUBENS

    Type: Studentenjob

    Onder de vorm van taken voor, tijdens en na de dienst draag je bij aan de bediening van onze geliefde klanten: Taken tijdens de dienst: - Afruimen - Dranken serveren - Gerechten serveren Taken voor en na de dienst: - mise-en-place - sorteren leeggoed - allerlei... Laat je niet afschrikken door een gebrek aan ervaring, want de benodigde vaardigheden worden je aangeleerd door échte professionals. De enige vereiste is GOESTING om te werken!

  • Chauffeur CE GA ADR pendelritten (VAC140B) (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: 24/7 CHAUFFEURSDIENSTEN

    Type: Vaste Job

    Pendelchauffeur CE gezocht die zelf kan/wil laden en lossen. Dagritten tussen de depots en de verwerkers. Als chauffeur sta je in voor het ophalen van gevaarlijk afval op de verschillende sites van onze klant. Je dag begint tussen 05.00 en 06.00 uur en je werkt ca. 10 tot 12 uur per dag. Je laadt zelf of je wordt door de klant dmv een heftruck geladen. Je lost op de verwerking te Beerse, Luik of in het buitenland. Jij draagt zorg voor de administratie van de goederen en het leeggoed. Laden en lossen van de palletgoederen gebeurt met een transpallet. Je rijdt met een combinatie trekker-oplegger. Voor deze functie heb je ADR I (colli) nodig. Opleiding gebeurt ‘on the job’ Je gaat mee met een peterchauffeur die jou de kneepjes van het vak leert. Interesse, bel dan.

  • Enthousiaste verko(o)p(st)er (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: NELL

    Type: Vaste Job

    Ben jij op zoek naar een fijne werkplaats? Dan kan je misschien ons team komen versterken. Wij zijn op zoek naar vlotte, frisse en spontane collega's voor in onze Geschenkenwinkel in de inkomhal van het UZ Gasthsuisberg.

  • Afleveraar wagens (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: TALENTFARM

    Type: Vaste Job

    Als afleveraar in wagens sta je in om efficiënt en nauwkeurig te werk te gaan, en de nodige voorbereidingen uit te voeren voor het afleveren van de wagens.

  • Klusjesman met goede kennis verwarming en sanitair (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Baby-Belle Groep

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als all-round klusjesman sta je in voor het algemeen onderhoud van onze gebouwen en de tuinen. Naast het algemeen onderhoud voer je ook de nodige herstellingen uit. Je beschikt over een goede kennis van verwarming en sanitair. Dit alles gebeurd met oog voor detail en veiligheid.

  • Computer Recruitment Services - WebSphere Application Server Administrator (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Nk383 WebSphere application server administrator (Distributed Middleware & Framework): Banking, Brussels     Background     The division strongly adheres to the corporate mission and business goals of the organisation. It follows that the mission of our division is: Ensure the availability of the production environment - failure is not an option Understand and reduce the total cost of ownership of information technology Ensure that an appropriate enterprise wide architecture exists to support the current and future needs of the business Establish testing services and processes to help improve system quality and time to market Help ensure that the right skills are available at the right place at the right time.   Division   The Middleware & Frameworks Group within the bank engineers (i.e. designs and develops), supports, and operates the communication and data management software tools and infrastructures. These enable integrating business applications with operating systems in a standardized way and whatever the Hardware platform (Windows, Unix, Linux, Mainframe, and Tandem) while enforcing "ities" (security, availability, operability, manageability, reliability, scalability, portability requirements). The group works in a Lean environment.      Role   Java application servers infrastructure design, automation, deployment, administration and support with a general expertise on Web technologies.     Main activities   Work within the "Java Application Integration Services" team, with the objective to maintain and guarantee at group level the technical evolution regarding As and Internet platforms infrastructure. This includes the following: Technical analyses and application design. Performance analysis and capacity planning Realise and document changes, evolutions Software installation, maintenance and infrastructure tuning Software Release management Technical environments administration Deployment & supervision tools scripting 2nd & 3thrd level of support for production incidents Watch duty role for production support Ensure compliance with security guidelines (Technical Security Standards) Security Vulnerability Management   Profile Necessary technical skills: Implementation and administration of Internet infrastructures Integration of the IBM WebSphere Application Server version 8.5.5 & 9.0.0 products on Linux platform (WAS server, IHS Web server and Apache based Reverse proxy server). Knowledge in AIX HACMP, Linux Pace Maker, Security (OpenSSL and certificate management), Network DMZ and deployment method  Required experience: WebSphere Application Server, JBoss EAP, Tomcat RSA Web Authentication agent for Apache Bash scripting and Ansible framework knowledge  Assets: Ansible Tower IBM WAS Certification Experience with Oracle Web Logic, Magic Software Personal Qualities: Good team spirit, ability to work together with different teams located in different EU sites Working experience in international organizations Flexibility and availability to participate on watch duty role (1 week out of 4); Willing to learn new tools and to share the experience This position is for starting... ...

  • STAGAIR(E) Online Marketing (ROOSDAAL)

    Regio: ROOSDAAL

    Bedrijf: CONVERSAL

    Type: Leercontract

    Wil jij een stage doen waarin je proeft van het echte leven? Droom je ervan als stagiair terecht te komen in een leuk team met collega’s waarvan je iets opsteekt? Bij Conversal kan je aan de slag als stagiair (online) marketing. Wie zijn wij? Onze klanten kunnen op beide oren slapen. Bij Conversal zijn ze aan het juiste adres voor de uitbouw van hun online-activiteiten. We bezorgen hen de meest gebruiksvriendelijke websites en we laten hen online scoren met onze digitale marketing. Dààrom zijn wij een sterk groeiend digital agency. Conversal helpt klanten echt vooruit. We bieden hen alle diensten die ze nodig hebben voor een sterke onlinestrategie: - Design: ontwerp van websites, webshops, huisstijl, … - Development: ontwikkeling van websites, webshops, applicaties en koppelingen op maat,… - Marketing: SEO, SEA, social media marketing, … Onze aanpak werkt en daarom blijven we groeien. En ons team groeit mee. Vandaag bieden we graag een kans aan een stagiair (online) marketing. Wat doe jij? Je draait volop mee op onze ‘Marketing’-afdeling. Uiteraard krijg je als stagiair de nodige leerkansen, maar we geven je ook eigen taken en projecten. Zo wordt jouw stage bij Conversal een echte meerwaarde in jouw ontwikkeling tot professioneel online marketeer. Als stagiair (online) marketing werk je mee aan de online marketingcampagnes die wij voeren voor onze klanten. Onder verantwoordelijkheid van onze marketeer pas je jouw kennis van courante online marketingtechnieken toe op de campagnes. Daarbij hou je rekening met zowel de wensen van de klant als de vuistregels voor doeltreffende online marketing. Je komt terecht in een professionele omgeving. Werken met deadlines, eisen van klanten en interne afspraken maakt deel uit van jouw stage.

  • Flexmedewerker/student barman-vrouw (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: RONDA

    Type: Flexijob

    klanten ontvangen en tafel toewijzen klanten adviseren bij de keuze van hun gerechten opnemen van bestellingen, opdienen en afruimen dranken klaarmaken en stock nakijken allerhande dranken klaarmaken (cocktails, warme dranken..)

Zoek naar antwoorden van BELCOPUR in sociale netwerken
Look for responds of BELCOPUR in social networks

Lees alle opmerkingen voor BELCOPUR. Laat een reactie achter voor BELCOPUR. BELCOPUR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BELCOPUR. Leave a respond for BELCOPUR. BELCOPUR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BELCOPUR op de google maps. Adres en contacten BELCOPUR
Location of BELCOPUR on the google maps. Address and contacts of BELCOPUR

Andere gerelateerde bedrijven als come BELCOPUR BELCOPUR: Reno-Advice | GEMEENTELIJKE POB | Rookie Sport | GRAF? LECOCQ ET FILS SA | Wolf S

Other related companies as BELCOPUR: Reno-Advice | GEMEENTELIJKE POB | Rookie Sport | GRAF? LECOCQ ET FILS SA | Wolf S

BELCOPUR is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BELCOPUR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09121643066. Het bedrijf BELCOPUR bevindt zich op het adres: EUROPARK 2015; 3530; HOUTHALEN-HELCHTEREN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 415,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 536,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Installation de menuiserie en bois and plastique. Eclairage et équipements du foyer. Matériaux de construction Gr. Lijst met producten zijn Produits & Activités: Portes & Fenêtres en PVC,Ferrures de Portes de Garage,Volets Roulants en PVC. Services: Réparations.. Produits: Tentes solaires.. Types de Matériaux: Profilés pour Portes & Fenêtres..
De hoofdactiviteit van BELCOPUR is communicatie, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BELCOPUR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BELCOPUR, openstaande posities, locatie van BELCOPUR op de kaart.

BELCOPUR is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is BELCOPUR, company assigned to the tax number BE09121643066. The company BELCOPUR is located at the address: EUROPARK 2015; 3530; HOUTHALEN-HELCHTEREN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 415,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 536,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Installation de menuiserie en bois and plastique. Eclairage et équipements du foyer. Matériaux de construction Gr. List of products are Produits & Activités: Portes & Fenêtres en PVC,Ferrures de Portes de Garage,Volets Roulants en PVC. Services: Réparations.. Produits: Tentes solaires.. Types de Matériaux: Profilés pour Portes & Fenêtres..
The main activity of BELCOPUR is Communications, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of BELCOPUR is not available. You also can look at reviews of BELCOPUR, open positions, location of BELCOPUR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BELCOPUR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BELCOPUR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BELCOPUR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BELCOPUR, employees, financial statistics.