KUNSTWERKSTEDE GOOSSENS

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • KUNSTWERKSTEDE GOOSSENS
Private companiesTobacco Products • KUNSTWERKSTEDE GOOSSENS

Contactgegevens KUNSTWERKSTEDE GOOSSENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KUNSTWERKSTEDE GOOSSENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

KUNSTWERKSTEDE GOOSSENS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SINT-JACOBSNIEUWSTRAAT 82; 9000; GENT, België

Telefoon (phone): 92242216 (+32-92242216) 92242216 (+32-92242216)

Fax (fax): +32 (4) 443-37-70 +32 (4) 443-37-70

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KUNSTWERKSTEDE GOOSSENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KUNSTWERKSTEDE GOOSSENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KUNSTWERKSTEDE GOOSSENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KUNSTWERKSTEDE GOOSSENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KUNSTWERKSTEDE GOOSSENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KUNSTWERKSTEDE GOOSSENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KUNSTWERKSTEDE GOOSSENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KUNSTWERKSTEDE GOOSSENS
Products information KUNSTWERKSTEDE GOOSSENS

BTW identificatienummer (tax): BE03350799560
Ondernemingsnummer: 5240173339
Hoofdstad (capital): 595,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 735,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Produits & Activités: Volets Roulants en PVC,Meubles Encastrés.. Produits: Fournitures de Décoration d'Intérieur.

Product categorie (product category): Installation de menuiserie en bois and plastique. Eclairage et équipements du foyer

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KUNSTWERKSTEDE GOOSSENS
(Get full report from official database of BE for KUNSTWERKSTEDE GOOSSENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor KUNSTWERKSTEDE GOOSSENS
Addition kinds of activities for KUNSTWERKSTEDE GOOSSENS

171101. Boiler en oven aannemers | Boiler and furnace contractors
23990402. Belting, stof: gemaakt van aangekochte materialen | Belting, fabric: made from purchased materials
24939903. Strandbord, georiënteerd | Strandboard, oriented
59991701. Onderwijsmiddelen, apparaten en benodigdheden | Education aids, devices and supplies
63119900. Levensverzekering, nv | Life insurance, nec

Werken bij KUNSTWERKSTEDE GOOSSENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KUNSTWERKSTEDE GOOSSENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KUNSTWERKSTEDE GOOSSENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KUNSTWERKSTEDE GOOSSENS. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker Assemblage Nachtploeg (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: ASAP BEVEREN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jij bent de persoon die na het orderpicker zorgt dat de bestellingen correct gestapeld zijn, zodat deze goed gestapeld kunnen worden in de containers. Na het opnieuw stapelen van de bestellingen zorg je ervoor dat de palletten gewikkeld worden. Je staat mee in voor orde en netheid in de werkruimte. Cross docking is een proces binnen de logistiek waarbij inkomende goederen direct bij het lossen worden ingeladen bij uitgaande goederen. Bij cross docking worden goederen verplaatst, zonder dat ze tussendoor worden opgeslagen

  • Polyvalent arbeider (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Go4Jobs Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De job bestaat uit twee delen: Je legt de slangen klaar, spuit de chape en ruimt de werf op. Je werkt mee in de fabriek.

  • Ploegbaas in de Wegenbouw (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Opglabbeek zijn we op zoek naar een Ploegbaas in de wegenbouw Je takenpakket bestaat uit: - Als ploegbaas neem je de leiding over een ploeg van arbeiders en machinisten die wegenwerken en rioleringswerken uitvoeren. - Daarnaast roep je materialen af en controleer je de prestaties van onderaannemers. - Je rapporteert dagelijks de voortgang van de werken aan de werfleider.

  • Mechanicus onderhoudsafdeling (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je staat in voor het klein en groot onderhoud (preventief, correctief en curatief) van de mechanische, technische en pneumatische installaties - Je werkt met een opbouwende ingesteldheid mee om de beschikbaarheid van al de installaties en uitrusting te optimaliseren - Je wordt ingeschakeld om storingen snel en nauwgezet te verhelpen - Je zorgt voor periodiek onderhoud van het machinepark - Je zoekt actief mee naar oplossingen om storingen te voorkomen en machines en installaties te optimaliseren - Je controleert zelfstandig de werking, slijtage en smering van onze machines - Je zal sporadisch constructies moeten lassen

  • Monteur bordenbouw (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Beveren zijn we op zoek naar een monteur bordenbouw. Je staat in voor: Het monteren en bedraden van stuurkasten voor automatisatieprojecten (geen vermogenborden) in samenwerking met een team van 13 collega’s. Deze borden worden zowel gerealiseerd voor intern gebruik als voor externe klanten. Het monteren en bedraden van hoogtechnologische apparatuur. Je hebt oog voor de kwaliteit van de door jou uitgevoerde projecten. Je staat in nauw contact met jouw vakleider.

  • Huishoudhulpen (HOUTHULST)

    Regio: HOUTHULST

    Bedrijf: HOUSE-CARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Poetsen, wassen, strijken bij particulieren

  • Gemotiveerde huishoudhulp in de regio Boechout (BOECHOUT)

    Regio: BOECHOUT

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij: - Graag bezig met huishoudelijk werk? - Verantwoordelijk? - Klantvriendelijk? - Eerlijk en betrouwbaar? - Beschik je over een eigen wagen of brommer? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

  • Studenten weekendwerk (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: VIO Herentals

    Type: Studentenjob

    Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een tuincentrum in Olen, zoeken we gemotiveerde studenten die tijdens het weekend kunnen werken.  Je zal verschillende taken uitvoeren, zo leer je werken met de kassa en zal je ook allround meewerken in de winkel.  Je zal steeds afwisselend ingepland worden op zaterdag/zondag en feestdagen. Kan je meer werken dan kan je ook meer ingepland worden. 

  • Zaalmedewerker vakantieverblijf Middelkerke (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: t-interim Oostende

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de zaal, ontvangt klanten en zorgt voor een kwaliteitsvolle bediening en service.  Indien nodig sta je ook in de keuken, voor de bereiding van gerechten in kleinere aantallen en/of voor de voorbereiding van de service.  Je werkt nauw samen met de coördinator en je collega’s.

  • SAP Specialist FiCO (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: AURES JOBS BVBA

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een sterk internationaal gericht familiebedrijf, financieel en historisch verankerd in Zuid-West-Vlaanderen. Met hun 750 medewerkers realiseren ze een omzet van 400 miljoen euro en jaarlijks leggen ze indrukwekkende groeicijfers voor. Ze zijn actief in de productie van voedingsmiddelen, bestemd voor retail en industrie. Hun bedrijfscultuur wordt gekenmerkt door een grote mate van professioneel Westvlaams entrepreneurship, gekoppeld aan een doordachte en intense investeringspolitiek waarbij ze er steeds naar streven, door een ultramodern machinemark in combinatie met up to date software en automatiseringstools samen met het team gedreven medewerkers, de klanten te overtreffen in hun verwachtingen. In het kader van het groeiverhaal van de organisatie, zijn we op zoek naar een SAP specialist FiCo met zin om autonoom verschillende projecten te trekken. Functie Als SAP specialist, ben je verantwoordelijk voor 4 domeinen binnen de module FiCo: Ten eerste zal je instaan voor de functionele implementatie van verschillende projecten. Daarbij sta je in voor het analyseren, vormgeven, uitvoeren en documenteren van de projecten. Je stelt alternatieven voor indien er zich problemen optreden of verbeteringen noodzakelijk zijn. Je assisteert bij de verbeteringen van bestaande en nieuwe configuraties in SAP. Vervolgens zorg je voor de verdere ontwikkeling van de SAP modules. Afhankelijk van de specifieke bedrijfsnoden, reik je verschillende oplossingen aan. Je zorgt dat alle technische documentatie volledig en up-to-date is. Je schrijft alle technische specificaties uit voor de ABAP ontwikkelaars. Daarnaast sta je in voor de training en opleiding van de medewerkers. Door de vereiste kennis over te brengen naar de medewerkers, zorg je voor de continuïteit van de onderneming. Tot slot sta je in voor een duurzame ondersteuning van de gebruikers.

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Tienen)

    Regio: Regio Tienen

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

  • Klinisch psycholoog/orthopedagoog (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: SOLIDE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zelfstandig opnemen van aanmelding, intake en indicatiestelling en eventueel aansluitende therapie: - belevingsonderzoek bij kinderen en jongeren - psychotherapie bij kinderen en jongeren - ouderbegeleiding Bij interesse kunt u ook ingeschakeld worden voor psychodiagnostiek (afname intelligentietesten en aandachts- en concentratieonderzoek) Maandelijks intervisie.

Zoek naar antwoorden van KUNSTWERKSTEDE GOOSSENS in sociale netwerken
Look for responds of KUNSTWERKSTEDE GOOSSENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor KUNSTWERKSTEDE GOOSSENS. Laat een reactie achter voor KUNSTWERKSTEDE GOOSSENS. KUNSTWERKSTEDE GOOSSENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KUNSTWERKSTEDE GOOSSENS. Leave a respond for KUNSTWERKSTEDE GOOSSENS. KUNSTWERKSTEDE GOOSSENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KUNSTWERKSTEDE GOOSSENS op de google maps. Adres en contacten KUNSTWERKSTEDE GOOSSENS
Location of KUNSTWERKSTEDE GOOSSENS on the google maps. Address and contacts of KUNSTWERKSTEDE GOOSSENS

Andere gerelateerde bedrijven als come KUNSTWERKSTEDE GOOSSENS KUNSTWERKSTEDE GOOSSENS: FOYER CULTUREL | Arlette | CLICK INTERIM | ROLAND FLYPS | Willems Wim

Other related companies as KUNSTWERKSTEDE GOOSSENS: FOYER CULTUREL | Arlette | CLICK INTERIM | ROLAND FLYPS | Willems Wim

KUNSTWERKSTEDE GOOSSENS is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KUNSTWERKSTEDE GOOSSENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03350799560. Het bedrijf KUNSTWERKSTEDE GOOSSENS bevindt zich op het adres: SINT-JACOBSNIEUWSTRAAT 82; 9000; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 595,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 735,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Installation de menuiserie en bois and plastique. Eclairage et équipements du foyer. Lijst met producten zijn Produits & Activités: Volets Roulants en PVC,Meubles Encastrés.. Produits: Fournitures de Décoration d'Intérieur..
De hoofdactiviteit van KUNSTWERKSTEDE GOOSSENS is Tabaksproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KUNSTWERKSTEDE GOOSSENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KUNSTWERKSTEDE GOOSSENS, openstaande posities, locatie van KUNSTWERKSTEDE GOOSSENS op de kaart.

KUNSTWERKSTEDE GOOSSENS is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is KUNSTWERKSTEDE GOOSSENS, company assigned to the tax number BE03350799560. The company KUNSTWERKSTEDE GOOSSENS is located at the address: SINT-JACOBSNIEUWSTRAAT 82; 9000; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 595,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 735,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Installation de menuiserie en bois and plastique. Eclairage et équipements du foyer. List of products are Produits & Activités: Volets Roulants en PVC,Meubles Encastrés.. Produits: Fournitures de Décoration d'Intérieur..
The main activity of KUNSTWERKSTEDE GOOSSENS is Tobacco Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of KUNSTWERKSTEDE GOOSSENS is not available. You also can look at reviews of KUNSTWERKSTEDE GOOSSENS, open positions, location of KUNSTWERKSTEDE GOOSSENS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KUNSTWERKSTEDE GOOSSENS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KUNSTWERKSTEDE GOOSSENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KUNSTWERKSTEDE GOOSSENS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KUNSTWERKSTEDE GOOSSENS, employees, financial statistics.