KITCHY BELL

Contactgegevens KITCHY BELL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KITCHY BELL: address, phone, fax, email, website, opening hours

KITCHY BELL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PLACE ALPHONSE BOSCH 45; 1300; WAVRE, België

Telefoon (phone): 10241615 (+32-10241615) 10241615 (+32-10241615)

Fax (fax): +32 (58) 265-62-59 +32 (58) 265-62-59

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KITCHY BELL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KITCHY BELL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KITCHY BELL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KITCHY BELL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KITCHY BELL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KITCHY BELL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KITCHY BELL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KITCHY BELL
Products information KITCHY BELL

BTW identificatienummer (tax): BE01218902587
Ondernemingsnummer: 9996704101
Hoofdstad (capital): 977,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 426,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Produits & Activités: Décorations de Magasins.. Produits: Matériel de Douches & Baignoires.. Services: Installateurs de Bureaux.. Type de Mobilier: Cuisines.. Types de Meubles: Meubles de Rangement,Meubles Encastrés.

Product categorie (product category): Installation de menuiserie en bois and plastique. Décorateurs d'intérieur. Quincailleries. Meubles Fab. Fabrication and montage de mobilier

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KITCHY BELL
(Get full report from official database of BE for KITCHY BELL)

Aanvulling soorten activiteiten voor KITCHY BELL
Addition kinds of activities for KITCHY BELL

103100. Lood en zinkerts | Lead and zinc ores
22810104. Borduurgaren, gesponnen | Embroidery yarn, spun
25110202. Buffetten (meubels) | Buffets (furniture)
35850302. Warmtepompen, elektrisch | Heat pumps, electric
37289907. Zuurstofsystemen, vliegtuigen | Oxygen systems, aircraft
50830313. Windmachines (vorstbeveiligingsapparatuur) | Wind machines (frost protection equipment)

Werken bij KITCHY BELL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KITCHY BELL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KITCHY BELL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KITCHY BELL. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE huifwagen en/of kipper (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een transportbedrijf uit Maasmechelen zijn we op zoek naar een chauffeur CE die met huifwagen en/of met kipper wil rijden. Je doet eendagsritten, maar indien je zelf wil, zijn 1 of meerdere overnachtingen ook mogelijk. Langdurige opdracht, optie vast contract in een familiebedrijf.

  • Medisch secretaresse (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: Jessa Ziekenhuis

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Momenteel zijn we op zoek naar: Medisch secretaresse Jobtime: deeltijds/voltijds Functie: Organiseren van het secretariaat zodat één of meerdere artsen, paramedici of verpleegkundigen zich kunnen focussen op hun (para)medische activiteiten. Je voornaamste taken zijn: Instaan voor het onthaal, zowel persoonlijk, telefonisch als administratief, van patiënten voor en na een afspraak, onderzoek of verblijf in het ziekenhuis. Patiënten informeren zodat ze juiste, volledige en duidelijke antwoorden krijgen op hun vragen. Correct, volledig, ordelijk en tijdig afwerken van het administratieve en organisatorische takenpakket (o.a. afsprakenbeheer, briefwisseling, opnameplanning) en financieel ondersteunende taken met de afgesproken hulpmiddelen. Samenwerken en communiceren met collega’s en met mensen binnen en buiten de organisatie, om een optimale dienstverlening te garanderen. Profiel: Je bent in het bezit van een bachelor office management optie medical management assistant. Je beschikt over een ruime kennis van medische terminologie en een basiskennis van de gezondheidszorg. Je hebt een empathische persoonlijkheid, gaat discreet om met vertrouwelijke informatie. Je bent assertief met voldoende aandacht voor diplomatie en integriteit. Je kan zelfstandig functioneren en hebt zin voor initiatief. Je bent steeds nauwkeurig en stipt in je opdrachten. Je beschikt over een dosis organisatietalent en behoudt het overzicht, tegelijkertijd heb je oog voor detail. Je werkt vlot met de Microsoft Office pakketten en bent bereid om jouw softwarekennis op peil te houden. Je bent stressbestendig en weet prioriteiten te leggen. Je kan snel en zonder fouten typen. Relevante ervaring in een soortgelijke functie is een pluspunt. Aanbod: Wij bieden je een boeiende, gevarieerde functie binnen een enthousiast team met ruimte voor creativiteit, opleiding en vorming. Je kan gratis aansluiten bij onze collectieve hospitalisatieverzekering en hebt recht op maaltijdcheques. Bijkomende voordelen: groepsverzekering, vlotte bereikbaarheid, terugbetaling woon-werkverkeer, bij gebruik openbaar vervoer 100% terugbetaling. Omdat we de gezondheid van onze medewerkers belangrijk vinden, bieden we een waaier van programma's aan die je gezondheid bevorderen. Interesse? Bezorg ons dan zo snel mogelijk je kandidatuur door online (cv, motivatiebrief en kopie van je diploma) te solliciteren via onze website www.ikvraaghetaan.be Voor meer informatie i.v.m. de functie kan je terecht bij Annick Germeys, coördinator medische secretariaten, tel 011 33 50 40 Voor bijkomende algemene informatie kan je contact opnemen met Greet Pans (werving & selectie) op het nummer 011 33 52 53 of mail [email protected]

  • Bediende container control afdeling (tijdelijk tot 12/2018) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je taak bestaat erin de administratieve afwikkeling van containerbewegingen te verzorgen. Naast de zorg voor de correcte verwerking van de gegevens, bestaat je taak uit de opvolging van de schadeclaims. Je onderhoudt regelmatige contacten met containerterminals, herstelbedrijven alsook met de rederij, klanten en transporteurs.

  • Magazijnier vaste middag (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP XL Essers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Jij bent verantwoordelijk voor het klaarzetten van de zendingen die op je lijst staan. - Bij het in- en uitladen van de goederen denk je steeds aan de veiligheid van je collega's. - Ook de kwaliteit van de goederen hou je steeds in het oog. De goederen worden immers afgeleverd bij onze klant en moeten dus steeds netjes en onbeschadigd zijn.

  • Magazijnier Reachtruck bij Beliès te Tessenderlo (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Start People Antwerpen GT RETAIL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Paletten controleren en op de juiste plaats zetten + scannen Laden en lossen van containers Orde en netheid bewaren op de werkplek Helpen bij het laden en lossen van goederen Allerhande voorraadmateriaal van leveranciers uitpakken en in bergruimte stockeren

  • Keukenplaatser M/V (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bij onze klant zal je aan de slag gaan als keukenplaatser. In deze job zal je deze taken uitvoeren: Plaatsen van keukenmeubilair zoals keukenkastjes en keukeneilanden; Plaatsen van het keukentablet in verschillende materialen; Plaatsen van de toestellen zoals microgolfoven oven en afwasmachine; Afwerken van de keuken door bijvoorbeeld stopcontacten te plaatsen; Na afloop van alle werkzaamheden de keuken volledig operationeel en opgeruimd opleveren.

  • Huishoudhulp dienstencheques Brugge Sint-Kruis (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Winkelhulp student(e) +18 jaar (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: Staffing nv

    Type: Studentenjob

    Drukke krantenwinkel, zoekt nog een gemotiveerde meerderjarige student om wekelijks bij te springen. Bijvoorbeeld op woensdagnamiddag of zaterdag, of wanneer je vrij hebt op school. In deze drukke krantenwinkel vliegt je dag zo voorbij ! Je gaat lotto en andere kansspelen valideren Daarnaast reken je af als mensen rookwaren, kaarten of cadeautjes kopen Om de klanten correct wisselgeld terug te geven, kan je best goed rekenen Je bent ook niet te beroerd om eens een rek uit te vegen of op te ruimen

  • Jobstudent kassa / aanvuller (ster) op ZONDAG (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: LEEN

    Type: Studentenjob

    werken met voeding, klantgericht. Je bent 18 jaar en werkt op zondag.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • .NET ontwikkelaar (M/V) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: UNAICLE BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Je vervoegt het ontwikkelteam en staat in voor het ontwikkelen en onderhouden van toepassingen. Je zal ook verantwoordelijk zijn voor het uitrollen van de nieuwe functionaliteiten alsook het onderhouden van bestaande toepassingen.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

Zoek naar antwoorden van KITCHY BELL in sociale netwerken
Look for responds of KITCHY BELL in social networks

Lees alle opmerkingen voor KITCHY BELL. Laat een reactie achter voor KITCHY BELL. KITCHY BELL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KITCHY BELL. Leave a respond for KITCHY BELL. KITCHY BELL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KITCHY BELL op de google maps. Adres en contacten KITCHY BELL
Location of KITCHY BELL on the google maps. Address and contacts of KITCHY BELL

Andere gerelateerde bedrijven als come KITCHY BELL KITCHY BELL: UBES NV | Piazza | FILIP HANSSENS | G. DELATTE | Giovanni

Other related companies as KITCHY BELL: UBES NV | Piazza | FILIP HANSSENS | G. DELATTE | Giovanni

KITCHY BELL is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KITCHY BELL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01218902587. Het bedrijf KITCHY BELL bevindt zich op het adres: PLACE ALPHONSE BOSCH 45; 1300; WAVRE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 977,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 426,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Installation de menuiserie en bois and plastique. Décorateurs d'intérieur. Quincailleries. Meubles Fab. Fabrication and montage de mobilier. Lijst met producten zijn Produits & Activités: Décorations de Magasins.. Produits: Matériel de Douches & Baignoires.. Services: Installateurs de Bureaux.. Type de Mobilier: Cuisines.. Types de Meubles: Meubles de Rangement,Meubles Encastrés..
De hoofdactiviteit van KITCHY BELL is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KITCHY BELL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KITCHY BELL, openstaande posities, locatie van KITCHY BELL op de kaart.

KITCHY BELL is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is KITCHY BELL, company assigned to the tax number BE01218902587. The company KITCHY BELL is located at the address: PLACE ALPHONSE BOSCH 45; 1300; WAVRE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 977,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 426,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Installation de menuiserie en bois and plastique. Décorateurs d'intérieur. Quincailleries. Meubles Fab. Fabrication and montage de mobilier. List of products are Produits & Activités: Décorations de Magasins.. Produits: Matériel de Douches & Baignoires.. Services: Installateurs de Bureaux.. Type de Mobilier: Cuisines.. Types de Meubles: Meubles de Rangement,Meubles Encastrés..
The main activity of KITCHY BELL is Justice, Public Order and Safety, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of KITCHY BELL is not available. You also can look at reviews of KITCHY BELL, open positions, location of KITCHY BELL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KITCHY BELL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KITCHY BELL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KITCHY BELL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KITCHY BELL, employees, financial statistics.