ALAIN DARCHAMBEAU

Particuliere bedrijvenEducatieve diensten • ALAIN DARCHAMBEAU
Private companiesEducational Services • ALAIN DARCHAMBEAU

Contactgegevens ALAIN DARCHAMBEAU: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALAIN DARCHAMBEAU: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALAIN DARCHAMBEAU

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE HERVE 163; 4651; HERVE, België

Telefoon (phone): 87660564 (+32-87660564) 87660564 (+32-87660564)

Fax (fax): +32 (12) 206-66-11 +32 (12) 206-66-11

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALAIN DARCHAMBEAU: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALAIN DARCHAMBEAU"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALAIN DARCHAMBEAU"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALAIN DARCHAMBEAU, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALAIN DARCHAMBEAU. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALAIN DARCHAMBEAU, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALAIN DARCHAMBEAU. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALAIN DARCHAMBEAU
Products information ALAIN DARCHAMBEAU

BTW identificatienummer (tax): BE04751831054
Ondernemingsnummer: 3799041748
Hoofdstad (capital): 422,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 571,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Produits & Activités: Menuiserie,Charpentes.. Services: Architectes d'Intérieur.. Type de Mobilier: Cuisines.. Types de meubles: Meubles Coloniaux,Meubles de Style.. Types de Meubles: Meubles Encastrés,Meubles de Rangement.

Product categorie (product category): Installation de menuiserie en bois and plastique. Décorateurs d'intérieur. Meubles Fab. Fabrication and montage de mobilier. Meubles Détaillants,Aménagement de B?timents et de Cuisines

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALAIN DARCHAMBEAU
(Get full report from official database of BE for ALAIN DARCHAMBEAU)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALAIN DARCHAMBEAU
Addition kinds of activities for ALAIN DARCHAMBEAU

07249900. Katoen ginning, nec | Cotton ginning, nec
22119910. Cottonades | Cottonades
24529905. Panelen en afdelingen, geprefabriceerd, hout | Panels and sections, prefabricated, wood
30110103. Auto binnenbuizen | Automobile inner tubes
36340118. Broodroosters, elektrisch: huishoudelijk | Toasters, electric: household
44490100. Kanaal en intracoastal goederenvervoer | Canal and intracoastal freight transportation
50850704. vlechten | Twine
50859910. Vuurvast materiaal | Refractory material
86610128. heiligdommen | Shrines

Werken bij ALAIN DARCHAMBEAU: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALAIN DARCHAMBEAU: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALAIN DARCHAMBEAU. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALAIN DARCHAMBEAU. Looking for open vacancies in other companies

  • CARROSSIER - FIJNE MONTAGE (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een internationale onderneming die zich toelegt op ontwikkeling, productie en verkoop van halffabricaten, bussen en eindproducten. Met hoofdvestiging in Eindhoven tellen ze ongeveer 7500 medewerkers. Voor hun vestiging in Roeselare, zijn ze op zoek naar een carrossier: Je staat in voor de mechanische montage van verschillende stukken, zoals distributiekasten, zekeringkasten, leidingen, profielen,… Het betreft hier voornamelijk bankwerk. Indien je een opleiding carrosserie gedaan hebt, ben je bovendien polyvalent inzetbaar op de afdeling. Je werkt in dag (7u36 - 16u15)

  • Halfautomaatlasser/ijzervlechter regio Riemst (RIEMST)

    Regio: RIEMST

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Riemst zijn we op zoek naar een halfautomaatlasser met ervaring! Je komt terecht in een sterke groeiende firma. Je takenpakket zal bestaan uit het samenstellen en lassen van korfen voor de bekisters.

  • HUISHOUDHULP GEEL (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: GREENHOUSE HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen regio Geel en Mol zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Poetshulp regio Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van schoonmaken, strijken en andere huishoudelijke taken? Wil jij de persoon zijn die het verschil maakt bij onze particulieren? Actief NV is gelegen in Geel en zoekt enthousiaste medewerkers, die wensen te werken in het kader van dienstencheques. Wij bieden een deeltijdse betrekking naar eigen keuze. Je kan ook rekenen op persoonlijke begeleiding en opvolging op maat. Je bent verantwoordelijk voor het poetsen van de woning van jouw vaste particulieren en dit in de regio Geel.

  • INPAKKER (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een kaas verwerkend bedrijf regio Brugge zijn we op zoek naar een student of vaste medewerker. Je staat in voor het controleren en inpakken van de kazen. Het gaat om een tijdelijke tewerkstelling van 2 weken. Dit kan mogelijks verlengd worden.

  • Bediener Freesmachine - wegenbouw (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: MAES ADIEL

    Type: Vaste Job

    Je taken als bediener freesmachine: Je bedient de freesmachine om asfalt af te frezen. Je staat in voor het instellen van de freesmachine naar diepte & niveau. Je vertrekt dagelijks vanuit Lichtervelde naar onze werven.

  • Mekanieker dagwerk (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: vind! Ieper

    Type: Vaste Job

    Na een inwerkperiode sta je zelfstandig in voor curatief en preventief onderhoud van het machinepark. Je komt in contact met alle aspecten van de mechanica gaande van het maken van constructies op basis van een technische tekening, het onderhouden van de productiemachines, het herstellen en reviseren van machineonderdelen, enz.

  • Adviseur Beleggingen (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Vaste Job

    Een gekend bankkantoor gelegen in de regio van Vilvoorde is op zoek naar een Commercieel aangelegde Beleggingsadviseur. Ben je klantgericht en geïnteresseerd in de beleggingsmarkt? Dan is deze functie echt iets voor jou! Als beleggingsadviseur ben je verantwoordelijk voor de volgende taken: Je onderhoudt duurzame, persoonlijke relaties met de toegewezen bedrijven of particuliere klanten Je adviseert, beheert en ontwikkelt portefeuilles, onder supervisie van de kantoorverantwoordelijke Je geeft nauwgezet investeringsadvies Tevens benader en prospecteert je nieuwe bedrijven met groot beleggingspotentieel Je beantwoordt de vragen van de bedrijven of particuliere klanten

  • ZELFSTANDIG BANKAGENT CRELAN (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Hays Gent

    Type: Zelfstandige activiteit

    * Zelfstandig bankagent & makelaar verzekeringen * Commerciële ervaring in de bank * Ondernemer & people manager Crelan is een coöperatieve bank die zich onderscheidt door haar persoonlijke aanpak en transparant productaanbod. Via een uitgebreid kantorennetwerk verspreid over heel België biedt Crelan een volledige bankservice aan 930.000 klanten, hoofdzakelijk gezinnen, kmo's en landbouwers. Op vandaag zijn wij van Hays Bank & Verzekeringen op zoek naar een zelfstandig agent om een bestaand Crelanagentschap in de ruime regio rond Kortrijk over te nemen. In deze job als zelfstandig kantoorhouder neem je een bestaand, gekend agentschap over met een mooi groeipotentieel. Je bent verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van de bestaande klantenportefeuille (particulieren, zelfstandigen, kmo's, landbouwers) en doet aan actieve cross-selling met bank- en verzekeringsproducten. Hiervoor is het belangrijk om je te integreren in de regio en nieuw potentieel aan te trekken. Voor de dagdagelijkse werking van het kantoor word je ondersteund door één of meerdere bedienden. Je motiveert en coacht jouw medewerkers en zorgt voor een goede operationele werking van het agentschap.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Medewerker Hygiëne & Cleaning - Zwijndrecht - 25u/week - Wervingsreserve (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

    Type: Werfreserve

    Je staat in voor de schoonmaak van meubilair (kasten, tafels, deuren, zetels, banken, bureau's) Je staat in voor het schoonmaken van installaties, (gebruiks)voorwerpen, spiegels, ramen, publieke ruimten (liften, gangen, trappen, zalen, stoepen, inkomhal, bureau's) Je staat in voor het schoonmaken van het sanitair (desinfecteren en bevoorraden met papier, zeep, handdoeken) Je staat in voor het schoonmaken van de labo's Je maakt gebruik van schoonmaakapparatuur (schrob-, dweilen, boenmachines, stofzuigers, hogedrukreinigers) en diverse schoonmaakproducten; signaleert defecten en voorraadtekort Je staat in voor de schoonmaak van deze machines Je verzamelt vuilnisbakken Je respecteert veiligheidsnormen tijdens de werkzaamheden Je springt in voor collega's

  • bakker / banketbakker flexijob (MEISE)

    Regio: MEISE

    Bedrijf: SEYNAEVE

    Type: Flexijob

    * je neemt deel aan de productie van brood, pistolets en koeken * je staat in voor de voorbereidende productie van koffiekoeken * je helpt aan de afwerking van de patisserie

Zoek naar antwoorden van ALAIN DARCHAMBEAU in sociale netwerken
Look for responds of ALAIN DARCHAMBEAU in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALAIN DARCHAMBEAU. Laat een reactie achter voor ALAIN DARCHAMBEAU. ALAIN DARCHAMBEAU bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALAIN DARCHAMBEAU. Leave a respond for ALAIN DARCHAMBEAU. ALAIN DARCHAMBEAU on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALAIN DARCHAMBEAU op de google maps. Adres en contacten ALAIN DARCHAMBEAU
Location of ALAIN DARCHAMBEAU on the google maps. Address and contacts of ALAIN DARCHAMBEAU

Andere gerelateerde bedrijven als come ALAIN DARCHAMBEAU ALAIN DARCHAMBEAU: GUNS | LUKAWEE | Quevy J-Y | CARROSSERIE PALSTERMAN | Buelens Peter

Other related companies as ALAIN DARCHAMBEAU: GUNS | LUKAWEE | Quevy J-Y | CARROSSERIE PALSTERMAN | Buelens Peter

ALAIN DARCHAMBEAU is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ALAIN DARCHAMBEAU, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04751831054. Het bedrijf ALAIN DARCHAMBEAU bevindt zich op het adres: RUE DE HERVE 163; 4651; HERVE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 422,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 571,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Installation de menuiserie en bois and plastique. Décorateurs d'intérieur. Meubles Fab. Fabrication and montage de mobilier. Meubles Détaillants,Aménagement de B?timents et de Cuisines. Lijst met producten zijn Produits & Activités: Menuiserie,Charpentes.. Services: Architectes d'Intérieur.. Type de Mobilier: Cuisines.. Types de meubles: Meubles Coloniaux,Meubles de Style.. Types de Meubles: Meubles Encastrés,Meubles de Rangement..
De hoofdactiviteit van ALAIN DARCHAMBEAU is Educatieve diensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALAIN DARCHAMBEAU is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALAIN DARCHAMBEAU, openstaande posities, locatie van ALAIN DARCHAMBEAU op de kaart.

ALAIN DARCHAMBEAU is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is ALAIN DARCHAMBEAU, company assigned to the tax number BE04751831054. The company ALAIN DARCHAMBEAU is located at the address: RUE DE HERVE 163; 4651; HERVE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 422,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 571,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Installation de menuiserie en bois and plastique. Décorateurs d'intérieur. Meubles Fab. Fabrication and montage de mobilier. Meubles Détaillants,Aménagement de B?timents et de Cuisines. List of products are Produits & Activités: Menuiserie,Charpentes.. Services: Architectes d'Intérieur.. Type de Mobilier: Cuisines.. Types de meubles: Meubles Coloniaux,Meubles de Style.. Types de Meubles: Meubles Encastrés,Meubles de Rangement..
The main activity of ALAIN DARCHAMBEAU is Educational Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ALAIN DARCHAMBEAU is not available. You also can look at reviews of ALAIN DARCHAMBEAU, open positions, location of ALAIN DARCHAMBEAU on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALAIN DARCHAMBEAU, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALAIN DARCHAMBEAU, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALAIN DARCHAMBEAU, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALAIN DARCHAMBEAU, employees, financial statistics.