CATTAFESTA CONSTRUCTION SA

Contactgegevens CATTAFESTA CONSTRUCTION SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CATTAFESTA CONSTRUCTION SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

CATTAFESTA CONSTRUCTION SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Tilloi 9 6220 Heppignies (Fleurus), België

Telefoon (phone): +32 (11) 439-11-93 +32 (11) 439-11-93

Fax (fax): +32 (61) 362-87-74 +32 (61) 362-87-74

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CATTAFESTA CONSTRUCTION SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CATTAFESTA CONSTRUCTION SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CATTAFESTA CONSTRUCTION SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CATTAFESTA CONSTRUCTION SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CATTAFESTA CONSTRUCTION SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CATTAFESTA CONSTRUCTION SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CATTAFESTA CONSTRUCTION SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CATTAFESTA CONSTRUCTION SA
Products information CATTAFESTA CONSTRUCTION SA

BTW identificatienummer (tax): BE03298889160
Ondernemingsnummer: 9067535400
Hoofdstad (capital): 897,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 237,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in CATTAFESTA CONSTRUCTION SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Contractors - House building

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CATTAFESTA CONSTRUCTION SA
(Get full report from official database of BE for CATTAFESTA CONSTRUCTION SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor CATTAFESTA CONSTRUCTION SA
Addition kinds of activities for CATTAFESTA CONSTRUCTION SA

5122. Drugs, eigendomsrechten en diversen | Drugs, proprietaries, and sundries
5137. Dames- en kinderkleding | Women's and children's clothing
23960202. Pads, schouder: voor jassen, pakken, enz. | Pads, shoulder: for coats, suits, etc.
32719900. Betonblok en baksteen, nec | Concrete block and brick, nec
33550200. Aluminium staaf en bar | Aluminum rod and bar
35310605. Bulldozers, trekker gemonteerd: materiaal beweegt | Dozers, tractor mounted: material moving
39440317. Structurele speelgoed sets | Structural toy sets
76990403. Riool schoonmaak en rodding | Sewer cleaning and rodding
76999905. Fotokopieermachine reparatie | Photocopy machine repair

Werken bij CATTAFESTA CONSTRUCTION SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CATTAFESTA CONSTRUCTION SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CATTAFESTA CONSTRUCTION SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CATTAFESTA CONSTRUCTION SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C - distributie voeding - goede loonsvoorwaarden! (VLAMERTINGE)

    Regio: VLAMERTINGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je hebt een werkweek van maandag tot vrijdag, maximaal tussen 7u30en 18u30. De nadruk ligt op dinsdag tot donderdag. Je bedient regio zuid West-Vlaanderen. Veurne, Diksmuide, Ieper, Poperinge, Heuvelland, Wervik, Roeselare. Soms is er een tweede man mee op baan, soms alleen. Dat is afhankelijk van de rit/klanten. Er zijn enkel Nederlandstalig klanten. De chauffeur helpt aan het einde van de werkdag zelf bij het laden en lossen van de vrachtwagen, wel met de hulp van de magazijniers. Geld ontvangen is zeer beperkt.

  • Productiemewerkers voor konijnen-slachterij (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Q Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant gelegen in Temse zijn wij opzoek naar  slachtmedewerkers die helpen in het slachtproces (ontvellen, ontdarmen, ...) Je werkt tussen 6u en 15u (38u/week) Ervaring is een pluspunt Bereid om, indien nodig, in te springen in afdeling versnijding/productie.

  • Technisch operator (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met onze klant gelegen te Lanaken zijn wij opzoek naar een operator met technisch inzicht. Takenpakket: - Opwikkelen en controleren van de papierbaan - Je staat in voor het omrollen, klankhard en plooivrij opwikkelen - Snijden van rollen papier - Takelwerkzaamheden - Je denkt mee na over verbeterprojecten die de efficiëntie en effectiviteit van de functie ten goede komen

  • Lasser samensteller (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: ADECCO BREE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Lasser samensteller gezocht! Ben jij de Lasser samensteller die wij zoeken? Neem dan snel contact met ons! Voor onze klant in Bocholt zijn we dringend op zoek naar een Lasser samensteller. Samen met je collega's sta je in voor het lassen en samen stellen van containers en persen. Het betreft hier om grote onderdelen zoals trechters, tunnels, bordessen en afscherming; custom made.

  • Elektromecanicien (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onderhouds-electricien 3 ploegen U lost storingen op waarbij een brede kennis (op mechanisch, elektrisch, hydraulisch, pneumatisch & beperkt op elektrotechnisch gebied) een duidelijke meerwaarde biedt. U voert periodieke onderhoudswerkzaamheden zodat pannes en productiestilstanden vermeden worden. U staat in voor de herstellingen van onderdelen en hulpstukken. U leeft de geldende hygiëne- & veiligheidsregels strikt na tijdens de uitvoering van de werkzaamheden.

  • Huishoudhulp regio Adegem- voltijds / deeltijds (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Adegem zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten. UREN BESPREEKBAAR! Bezoek ook onze website: www.home-for-you.be

  • INTERNATIONALE SALES ENGINEER (BE768612) (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: MARELEC FOOD TECHNOLOGIES

    Type: Vaste Job

    Marelec Food Technologies in Nieuwpoort ontwerpt en produceert hoogtechnologische weeg-, sorteer- en portioneersystemen voor de voedingsindustrie (vis, vlees en gevogelte). Hun jarenlange ervaring en knowhow resulteren in op maat gemaakte systemen, die wereldwijd ingezet worden. Een dynamisch team van 89 medewerkers en een internationaal netwerk van agenten dragen bij aan de sterke marktpositie in meer dan 30 landen. Om hun verdere groei te ondersteunen, zijn zij op zoek naar een (m/v) INTERNATIONALE SALES ENGINEER Farmer of Hunter met internationale verkoopervaring en technische affiniteit Functie Als Sales Engineer sta je in voor de verkoop van ‘custom made’ projecten binnen een vooraf bepaalde regio (Amerika, Azië, Midden-Oosten). Na een grondige technische opleiding ondersteun je de lokale distributeurs tijdens het verkoopproces bij eindklanten. Dit zowel op technisch vlak (mechanisch & applicaties/software), op vlak van toepassingsmogelijkheden als naar prijszetting toe. Je tracht een oplossing op maat te bieden. Je treedt in nauw overleg met de projectleiders om de haalbaarheid van potentiële projecten te beoordelen. Ook tijdens de uitvoering van het project blijf je het aanspreekpunt voor de distributeur en/of eindklant. Je streeft naar een optimale en proactieve opvolging na installatie. Je bezoekt op zeer regelmatige basis je rechtstreekse klanten (distributie), met het oog op het uitbouwen van sterke klantenrelaties. Je informeert hen over nieuwe mogelijkheden en productspecificaties, o.a. door het geven van demonstraties (ook aan eindklanten, indien nodig). Je vertegenwoordigt Marelec op internationale beurzen binnen machinebouw en voeding en gebruikt die momenten om up to date te blijven over tendenzen, de concurrentie en andere evoluties in de markt. Je deelt best practices met je collega-sales engineers & business development en werkt nauw samen met je backoffice collega, die in staat voor de uitwerking van offertes. Je maakt verslag van je ondernomen acties en resultaten. Je volgt proactief de ‘hangende’ offertes op. Je rapporteert aan de Commercieel Directeur.

  • Bouwkundig Tekenaar (Revit) (BORGERHOUT)

    Regio: BORGERHOUT

    Bedrijf: NOVA Engineering

    Type: Vaste Job

    Je voorziet het ontwerp en uittekenen van plannen, van het voorontwerp tot en met de as-built fase. Hierbij gaat het over industriebouw, distributiecentra; al dan niet met bijhorende opslag -en koelsystemen. Je maakt de plannen op voor de bouwaanvragen en de aanbestedingen. Je maakt gebruik van diverse CAD-programma's; waaronder Revit. Je werkt nauw samen met collega tekenaars en projectleiders zoals bij het maken van de meetstaten. Bedrijfsprofiel: Voor een bouwkundig ingenieurs -en studiekantoor in Antwerpen zijn wij op zoek naar een Revit Tekenaar (m/v).

  • Technisch bediende binnendienst (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: ISCAR BENELUX

    Type: Vaste Job

    Ben je technisch onderlegd en ben je daarnaast ook administratief ingesteld? Dan word jij misschien de nieuwe technisch bediende van ons bedrijf, gespecialiseerd in verspaning. Een greep uit jouw taken en verantwoordelijkheden: Je maakt technische offertes op. Je biedt praktische ondersteuning aan vertegenwoordigers. Je bent spreekbuis tussen moederfiliaal en de verschillende satelietfirma’s binnen de groep Je werkt projecten en tijdsstudies uit. Je bereidt klantenseminaries tot in de puntjes voor. Je blijft voortdurend op de hoogte van de evoluties binnen het vakgebied. Je handelt klachten af volgens de vooropgestelde procedures. Je onderhoudt goede relaties met opdrachtgevers.

  • Keukenplaatser/maatmeubilair (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: DE COEYER GEBROEDERS

    Type: Vaste Job

    Maken en plaatsen van keukens en ander maatmeubilair welke volledig volgens plan en ontwerp worden vervaardigd in eigen atelier. U beschikt hierover van een up to date machinepark en atelier. Kennis van computers en moderne houtbewerkingsmachines is een pluspunt. Alook basiskennis van electricteit en sanitaire aansluitingen.

  • Shop Manager CKS Brugge (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: FNG Group

    Type: Vaste Job

    Als Benelux-modegroep bouwen wij aan de merken Fred&Ginger, CKS, Claudia Sträter, Brantano, Miss Etam, Expresso, Ginger, Promiss, Steps en Baker Bridge. De FNG-familie bestaat uit meer dan 3000 medewerkers: van styling tot verkoop, van logistiek over marketing… iedereen is creatief op zijn of haar manier. Mensen met passie en een hart voor mode zitten bij ons op de juiste plaats. Voor ons hoofdkantoor en in de verschillende conceptstores zijn wij op zoek naar nieuwe medewerkers. Voor onze CKS concept store in Brugge, zijn wij op zoek naar een enthousiaste Shop manager CKS Brugge Voltijds Job omschrijving: Als Shopmanager ben je verantwoordelijk voor het dagelijks reilen en zeilen binnen de shop. Je staat in voor het onthaal, begeleiding en verkoop aan de klanten op een commerciële manier. Een aantrekkelijke winkelpresentatie en etalage kent voor jou geen geheimen meer. Je bent in staat de verkoopsters te motiveren en je creëert een uitstekende sfeer op de werkvloer. Je zorgt voor een nauwkeurige kassa-afhandeling. Orde en netheid in de winkel daar sta je voor.

  • Klinisch Psycholoog / Systeem- of gedragstherapeut (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: PSYCHOLOGENPRAKTIJK KRIEKELAAR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Systeem- of gedragstherapeutische begeleiding bij kinderen & jongeren

Zoek naar antwoorden van CATTAFESTA CONSTRUCTION SA in sociale netwerken
Look for responds of CATTAFESTA CONSTRUCTION SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor CATTAFESTA CONSTRUCTION SA. Laat een reactie achter voor CATTAFESTA CONSTRUCTION SA. CATTAFESTA CONSTRUCTION SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CATTAFESTA CONSTRUCTION SA. Leave a respond for CATTAFESTA CONSTRUCTION SA. CATTAFESTA CONSTRUCTION SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CATTAFESTA CONSTRUCTION SA op de google maps. Adres en contacten CATTAFESTA CONSTRUCTION SA
Location of CATTAFESTA CONSTRUCTION SA on the google maps. Address and contacts of CATTAFESTA CONSTRUCTION SA

Andere gerelateerde bedrijven als come CATTAFESTA CONSTRUCTION SA CATTAFESTA CONSTRUCTION SA: Utopia | BUREAU DE COCK & NICASY | Vanden Bergh-Bouss SPRL | Hoyoux Claire | FORREZ-TYRES

Other related companies as CATTAFESTA CONSTRUCTION SA: Utopia | BUREAU DE COCK & NICASY | Vanden Bergh-Bouss SPRL | Hoyoux Claire | FORREZ-TYRES

CATTAFESTA CONSTRUCTION SA is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CATTAFESTA CONSTRUCTION SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03298889160. Het bedrijf CATTAFESTA CONSTRUCTION SA bevindt zich op het adres: Rue du Tilloi 9 6220 Heppignies (Fleurus). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 897,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 237,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Contractors - House building. Producten gemaakt in CATTAFESTA CONSTRUCTION SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CATTAFESTA CONSTRUCTION SA is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CATTAFESTA CONSTRUCTION SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CATTAFESTA CONSTRUCTION SA, openstaande posities, locatie van CATTAFESTA CONSTRUCTION SA op de kaart.

CATTAFESTA CONSTRUCTION SA is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is CATTAFESTA CONSTRUCTION SA, company assigned to the tax number BE03298889160. The company CATTAFESTA CONSTRUCTION SA is located at the address: Rue du Tilloi 9 6220 Heppignies (Fleurus). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 897,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 237,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Contractors - House building. Products created in CATTAFESTA CONSTRUCTION SA were not found.
The main activity of CATTAFESTA CONSTRUCTION SA is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of CATTAFESTA CONSTRUCTION SA is not available. You also can look at reviews of CATTAFESTA CONSTRUCTION SA, open positions, location of CATTAFESTA CONSTRUCTION SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CATTAFESTA CONSTRUCTION SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CATTAFESTA CONSTRUCTION SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CATTAFESTA CONSTRUCTION SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CATTAFESTA CONSTRUCTION SA, employees, financial statistics.