VAN SCHOORS

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • VAN SCHOORS
Private companiesMetal Mining • VAN SCHOORS

Contactgegevens VAN SCHOORS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN SCHOORS: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN SCHOORS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VOLDERSSTRAAT 195A; 9500; GERAARDSBERGEN, België

Telefoon (phone): 54411118 (+32-54411118) 54411118 (+32-54411118)

Fax (fax): +32 (50) 711-14-13 +32 (50) 711-14-13

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN SCHOORS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN SCHOORS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN SCHOORS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN SCHOORS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN SCHOORS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN SCHOORS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN SCHOORS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN SCHOORS
Products information VAN SCHOORS

BTW identificatienummer (tax): BE06448394775
Ondernemingsnummer: 9425415039
Hoofdstad (capital): 477,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 528,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Activités: Double Vitrage.. Produits & Activités: Installation de Vérandas,Portes & Fenêtres en PVC,Volets Roulants en PVC.. Produits & Activités: Portes & Fenêtres en Aluminium.

Product categorie (product category): Installation de menuiserie en bois and plastique. Charpentes and couvertures. Installation de serres,double vitrage and fenêtres. Installation de menuiserie métallique

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN SCHOORS
(Get full report from official database of BE for VAN SCHOORS)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN SCHOORS
Addition kinds of activities for VAN SCHOORS

30690806. Tandenringen, rubber | Teething rings, rubber
31990103. Harnas of harnas delen | Harness or harness parts
38610602. Fixers, fotografisch (niet gemaakt in chemische installaties) | Fixers, photographic (not made in chemical plants)
41310000. Intercity en landelijke busvervoer | Intercity and rural bus transportation
52519902. Deursloten en vergrendelsets | Door locks and lock sets

Werken bij VAN SCHOORS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN SCHOORS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN SCHOORS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN SCHOORS. Looking for open vacancies in other companies

  • Mechanieker (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten regio Beveren zijn wij op zoek naar een mechaniekers. Ben je op zoek naar een uitdagende job ? Heb je een goede technische kennis? Werk je graag in dagshiften? Dan is deze job misschien iets voor jou! Als mechanieker sta je voor volgende taken: - Snel en efficiënt oplossen van technische storingen op mechanisch vlak.. - Machines en installaties onderhouden.

  • Onderhoudstechnieker (m/v) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent medeverantwoordelijk voor het preventief en curatief onderhoud van het machinepark in de productie. Bij problemen aan de machines, stel je zelf een diagnose en zoek je creatief naar oplossingen. Je voert reparaties uit, zowel mechanisch, elektrisch, pneumatisch als hydraulisch.

  • Allround Verkoopmedewerker Fulltime (NEEROETEREN)

    Regio: NEEROETEREN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Verkoop Op orde houden van de winkel: opruimen poetsen.. Bestellingen opmaken Rekken aanvullen Kassa

  • Monteur / Lasser M/V (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: ADECCO HALLE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gelegen in Groot-Halle zijn wij op zoek naar een monteur/ lasser M/V. Je zal instaan voor het halfautomaat en tig lassen van staal, inox en aluminium. Je zal lassen volgens plan en op maat. Je zal verschillende materialen bewerken zoals zagen, snijden en plooien.

  • Auto mecanicien (LOTENHULLE)

    Regio: LOTENHULLE

    Bedrijf: ADECCO AALTER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij afgestudeerd in de richting autotechnieken of heb je ervaring als mecanicien van auto's? We zoeken een mecanicien voor een garage in de regio van Nevele / Aalter Taken als mecanicien sta je in voor de onderhoudswerken en kleine en grote herstellingen. * als mecanicien voer je de werken professioneel, efficiënt en op een kwalitatieve manier uit

  • Jobstudent ZEB Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: t-interim Oostende

    Type: Studentenjob

    Onzewinkels zijn op zoek naar gemotiveerde studenten met een passie voor mode! Samenmet je collega’s zorg je voor een ordelijke en aantrekkelijke winkel waarinklantenservice centraal staat! Verschillende taken (kassawerk, klantenservice,leveringen verwerken, poetsen, enz…) schrikken je niet af en je bent in staatdeze af te werken aan een hoog tempo.

  • Studenten verkoop (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: ASAP TONGEREN

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Tongeren, specialist in verse groenten, fruit, verse salades... zijn wij op zoek naar een gemotiveerde jobstudent voor op woensdagnamiddag en/of in het weekend te werken. Je zal instaan voor het verder helpen van de klanten, het bedienen van de kassa, opruimen, hulp in de keuken...

  • Verantwoordelijke Lasserij (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Vaste Job

    Als verantwoordelijk voor onze lasafdeling van ongeveer 10 medewerkers regio Kuurne sta je in voor volgende zaken: Je werkt mee in je afdeling (1ste series, prototypes, laskalibers,…) maar de focus ligt op het coördinerende/leiding-gevende. Je stuurt je medewerkers aan op gebied van lastechniek, kwaliteit en output. Je helpt hen bij opstart van nieuwe producten. Je waakt over orde en netheid in jouw afdeling. Je bent verantwoordelijk voor de productiemiddelen in jouw afdeling (lastoestellen, ed.) Je verdeelt het werk onder je medewerkers op basis van de input die je krijgt van de werkplaatsverantwoordelijke. Je stelt alles in het werk om deadlines te halen. Je werkt in dagstelsel, maar bent flexibel in functie van de noodwendigheid van het werk.

  • Mature onderhoudstechnieker HVAC (BELLEGEM)

    Regio: BELLEGEM

    Bedrijf: vind! Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Volgens een vooropgestelde planning doe je het onderhoud van verschillende HVAC toestellen: warmtepompen, airconditioning, ventilatie, sanitair, .. Je werkt volledig autonoom en bent in staat om tijdig te zien wanneer een toestel aan vervanging toe is. Door je klantgerichtheid ben je het visitekaartje van de firma en lever je proper werk af.

  • Meet-en regeltechnieker (DAGDIENST) (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: CITRIQUE BELGE

    Type: Vaste Job

    Analytisch storingzoeken en doelgericht storingsonderhoud om de continuïteit van de fabriek maximaal te waarborgen. Alsook het uitvoeren van preventieve onderhoudstaken zodanig dat de optimale werking van de installaties en apparatuur gegarandeerd blijft. De voornaamste verantwoordelijkheden omvatten: Uitvoeren van preventieve en curatieve onderhoudstaken in het domein van de meet- en regeltechniek; Uitvoeren van storingsanalyses; ISO kalibraties uitvoeren volgens de voorgeschreven procedures; Interveniëren in het domein van de meet-, regel en instrumentatietechniek bij onvoorziene storingen aan de installaties; Elektrisch beveiligen en ontveiligen volgens de gangbare lockout-tagout procedures ter voorbereiding van geplande onderhoudswerken inclusief functionele controle vóór herindienstname;

  • Kinderpsycholoog Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: FARESA

    Type: Zelfstandige activiteit

    • je geeft evidence-based therapie, gebaseerd op een grondige anamnese en diagnostiek • je verzorgt een vlekkeloze en frequente clientopvolging • je richt je op kinderen en jongeren • je organiseert interne en externe trainingen • je versterkt Faresa als centrum in contacten met andere hulpverleners • je neemt deel aan intervisie, supervisie en teamvergaderingen • je houdt je kennis up -to-date door bijscholing • je bouwt actief mee aan Faresa Leuven • master in de klinische psychologie, postgraduaatopleiding in de gedragstherapie of in opleiding • bijkomende masters, specialisaties, postgraduaatopleidingen of expertise in diagnostiek is een plus • je hebt de voor- en de nadelen van een statuut als zelfstandige reeds afgewogen • een zelfstandige activiteit in hoofd- of bijberoep waarbij wekelijks minimum drie blokken van 4 uur worden gepresteerd.

  • FREELANCE HR CONSULTANTS (BE766284) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: HUDSON BELGIUM NV

    Type: Zelfstandige activiteit

    Hudson is internationaal marktleider in HR dienstverlening. Via onze Talent Management, Rekrutering & Selectie en Interim Management oplossingen helpen wij onze klanten om succes te boeken met mensen. Onze afdeling Career Guidance en Outplacement staat in voor loopbaanbegeleiding en outplacementbegeleiding van werknemers. Ter versterking van dit team zijn we voor ons kantoor in Hasselt op zoek naar (m/v): FREELANCE HR CONSULTANTS Loopbaanbegeleiding & Outplacement Heb je ervaring als Loopbaancoach of met het begeleiden van Outplacements en heb je interesse om op freelance basis te werken? Ben je ondernemend en lig je wakker van kwaliteit en professionaliteit? Wil je deel uitmaken van een dynamische en ambitieuze organisatie? Dan ben je bij Hudson aan het juiste adres.

Zoek naar antwoorden van VAN SCHOORS in sociale netwerken
Look for responds of VAN SCHOORS in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN SCHOORS. Laat een reactie achter voor VAN SCHOORS. VAN SCHOORS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN SCHOORS. Leave a respond for VAN SCHOORS. VAN SCHOORS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN SCHOORS op de google maps. Adres en contacten VAN SCHOORS
Location of VAN SCHOORS on the google maps. Address and contacts of VAN SCHOORS

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN SCHOORS VAN SCHOORS: SPEERMALIE | DANIEL SPRIET | AUX DOIGTS DE F?E | Peeters D | Adin NV

Other related companies as VAN SCHOORS: SPEERMALIE | DANIEL SPRIET | AUX DOIGTS DE F?E | Peeters D | Adin NV

VAN SCHOORS is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VAN SCHOORS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06448394775. Het bedrijf VAN SCHOORS bevindt zich op het adres: VOLDERSSTRAAT 195A; 9500; GERAARDSBERGEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 477,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 528,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Installation de menuiserie en bois and plastique. Charpentes and couvertures. Installation de serres,double vitrage and fenêtres. Installation de menuiserie métallique. Lijst met producten zijn Activités: Double Vitrage.. Produits & Activités: Installation de Vérandas,Portes & Fenêtres en PVC,Volets Roulants en PVC.. Produits & Activités: Portes & Fenêtres en Aluminium..
De hoofdactiviteit van VAN SCHOORS is Metaalmijnen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN SCHOORS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN SCHOORS, openstaande posities, locatie van VAN SCHOORS op de kaart.

VAN SCHOORS is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is VAN SCHOORS, company assigned to the tax number BE06448394775. The company VAN SCHOORS is located at the address: VOLDERSSTRAAT 195A; 9500; GERAARDSBERGEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 477,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 528,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Installation de menuiserie en bois and plastique. Charpentes and couvertures. Installation de serres,double vitrage and fenêtres. Installation de menuiserie métallique. List of products are Activités: Double Vitrage.. Produits & Activités: Installation de Vérandas,Portes & Fenêtres en PVC,Volets Roulants en PVC.. Produits & Activités: Portes & Fenêtres en Aluminium..
The main activity of VAN SCHOORS is Metal Mining, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN SCHOORS is not available. You also can look at reviews of VAN SCHOORS, open positions, location of VAN SCHOORS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN SCHOORS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN SCHOORS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN SCHOORS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN SCHOORS, employees, financial statistics.