DEN TEUGEL

Contactgegevens DEN TEUGEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DEN TEUGEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

DEN TEUGEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STATIONSTRAAT 180; 3118; ROTSELAAR, België

Telefoon (phone): 16443339 (+32-16443339) 16443339 (+32-16443339)

Fax (fax): +32 (65) 856-63-63 +32 (65) 856-63-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DEN TEUGEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DEN TEUGEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DEN TEUGEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DEN TEUGEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DEN TEUGEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DEN TEUGEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DEN TEUGEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DEN TEUGEL
Products information DEN TEUGEL

BTW identificatienummer (tax): BE07559936523
Ondernemingsnummer: 5042694091
Hoofdstad (capital): 452,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 113,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Produits & Activités: Entrepreneurs en Rénovation.. Produits & Activités: Ferrures de Portes de Garage,Moustiquaires,Installation de Vérandas,Portes & Fenêtres en Bois,Portes & Fenêtres en PVC. Services: Réparations.. Produits & Activités: Portes & Fenêtres en Aluminium.

Product categorie (product category): Installation de menuiserie en bois and plastique. Charpentes and couvertures. Installation de menuiserie métallique. Construction de maisons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DEN TEUGEL
(Get full report from official database of BE for DEN TEUGEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor DEN TEUGEL
Addition kinds of activities for DEN TEUGEL

331200. Hoogovens en staalfabrieken | Blast furnaces and steel mills
562100. Vrouwenkleding winkels | Women's clothing stores
593205. Kantoormeubilair en winkelinrichting, tweedehands | Office furniture and store fixtures, secondhand
832204. Rehabilitatiediensten | Rehabilitation services
24119905. Hout, gesneden bij het loggenkamp | Timber, cut at logging camp
31510000. Leren handschoenen en mittens | Leather gloves and mittens
34790203. Coating elektroden | Coating electrodes
45810301. Luchthaven | Airport
50120303. Motorvoertuigen, kitvorm | Motor vehicles, kit form

Werken bij DEN TEUGEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DEN TEUGEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DEN TEUGEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DEN TEUGEL. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoper Beenhouwerij Colruyt Boom (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Binnen de beenhouwerij leidt een hecht team jou de eerste weken op. Samen met de beenhouwers maak jij bestellingen en bereidingen klaar. Je bewaakt de kwaliteit van de vleesgerechten en zorgt ervoor dat de beenhouwerij er steeds netjes bij ligt. Wanneer je ingewerkt bent in het team sta je in voor een deel van het stockbeheer. Je vult de voorraad tijdig aan en bestelt het nodige vlees en kruiden. Daarnaast verzorg je ook de etikettering van de producten, aangezien we onze prijzen dagelijks aanpassen aan de concurrentie. Je leest ook barcodes van nieuwe producten in om bijvoorbeeld te achterhalen van welke leverancier ze afkomstig zijn. Je neemt initiatief, denkt na over commerciële acties en organiseert degustaties. Je hebt een passie voor het vak en vindt het heel belangrijk dat de klant tevreden is over jullie producten.

  • Heftruckchauffeur regio Deinze 2 ploegen & vaste nacht (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Tempo-Team Deinze zoekt, voor een voedingsbedrijf te Nazareth, een heftruckchauffeur met ervaring & geldig attest. Dit voor een tijdelijke voltijdse functie die zeker loopt tot voorjaar 2019.

  • Projectleider (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij de projectleider die onze klant in zijn team wilt? Voor een gekend bouwbedrijf gespecialiseerd in het bouwen van sleutelklare woningen en appartementen zijn we op zoek naar een projectleider met ervaring ter versterking van hun team. Functieomschrijving: De basis is een goede dossierkennis (plannen, bestek, meetstaat, … ). Na de voorbereiding van het project volg je de uitvoering op en stelt hiervoor, in samenspraak met de projectvoorbereider onderaannemers aan en je bestelt de nodige materialen. Je bewaakt de planning, de kwaliteit, het budget en de veiligheid op de werven. Op ieder project ben jij het aanspreekpunt voor de bouwheer, de architect, de onderaannemer, … . Je leidt de wekelijkse werfvergadering met de bouwheer, de architect, … . Je rapporteert wekelijks aan de hoofdprojectleider die ook ondersteuning biedt.

  • Elektricien (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant zijn wij op zoek naar een polyvalent elektricien voor de afdeling "facility". Je werkt hierbij op verschillende  locaties in Vlaanderen. Als allround elektricien, installeer je alle elektrische nutsvoorzieningen in woningen zoals verdeelkasten, verlichting, verwarming, signalisatie, videofonie, parlofonie en databekabeling en voorziet de voeding hiervan. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende klanten (nieuwbouw en bestaande woningen) in een team van twee personen. Wat houdt jouw takenpakket precies in? Je plaatst leiding tracés van de installatie plaatsen volgens plan Je sluit schakelaars en wandcontactdozen aan Je plaatst bedrading en sluit elektrische kringen aan Je legt buizen en kabels voor de verschillende stroomkringen bij in- en opbouw en je kableert Je plaatst verdeelkasten en sluit ze aan Verder sta je in voor diverse residentiële verlichtingssystemen, lokale datanetwerken, parlofonie, videofonie, CATV, belinstallaties en telefonie; Je plaatst inbouwdozen en centraaldozen bij inbouw en holle wanden; Je voert ruwbouwwerkzaamheden uit waaronder kappen en slijpen van sleuven, boren van gaten in diverse vloeren en wanden.

  • Halfautomaat - TIG lasser (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AGO JOBS & HR BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf dat gespecialiseerd is in plaat- en metaalbewerking zijn wij dringend op zoek naar een halfautomaat - TIG lasser. Jouw takenpakket zal bestaan uit: - Het registreren van de opvolggegevens van interventies en deze info doorgeven aan de betrokken dienst - Verschillende elementen onderling of op een drager assembleren en lassen - Het controleren van de conformiteit van het laswerk, de constructies en de assemblages - Het controleren van het materiaal en de lasparameters (intensiteit, debiet,...) regelen volgens het materiaal en de uit te voeren lasverbindingen - Het evalueren van fouten en de nodige hernemingen of afwerkingsbewerkingen uitvoeren (lasnaden, afzettingen, oppervlaktestaat, etc.) - Preventief of correctief basisonderhoud van machines of uitrustingen uitvoeren - De materialen en de laswijzen bepalen op basis van instructies, technische documenten, plannen,... - Wijzigingen voorstellen en mee de werkwijze voor het lassen bepalen - Laswerken uitvoeren volgens een proces: Tungsten Inert Gas (TIG) - De verbindingen voorbereiden en de stukken, platen, buizen of profielen onderling of op een drager positioneren - Het uitvoeren van deze verbindingen: Hoeknaad- en plaatverbindingen - Werken op verschillende plaatdiktes: 0,5 - 5 mm, 5-20 mm, 20+ mm - Werken met materialen: koper, nikkel, aluminium en legeringen, staal en legeringen, inox

  • Passievolle Bakker (OPDORP)

    Regio: OPDORP

    Bedrijf: Konvert Interim Dendermonde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een warme bakker gelegen regio Dendermonde zijn we op zoek naar een bakker, je zal instaan voor zowel de broden als patissier en de koffiekoeken. Je zal 's ochtends in de week starten om 5u30 en in het weekend om 3 uur. Ben jij een vroege vogel en heb je ervaring als bakker? Dan ben JIJ die wij nodig hebben! Stuur snel jouw naar [email protected] of contacteer ons op 052/25.85.00

  • Huishoudhulp Boechout 12u/week (BOECHOUT)

    Regio: BOECHOUT

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor een jong gastgezin wonende te Boechout zoeken we een exclusieve huishoudhulp voor 12u/week. Doordat je bijna dagelijks bij je gastgezin over de vloer komt, ben je als het ware hun 'reddende engel' wat betreft hun huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job waarin je de ruimte krijgt je taken zelfstandig in te delen. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en wederzijds respect. Deze job kan gecombineerd worden met andere gastgezinnen in de buurt waardoor meerdere uren mogelijk worden. Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die het huishouden runt alsof het hen eigen huishouden betreft. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet.

  • Bijlesgever wiskunde (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Student with knowledge of (Mexican) Spanish (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has excellent knowledge of the pronunciation of the Mexican Spanish language. The job requires to do data quality checks in Mexican Spanish. You have to be well aware of the specific pronunciation of that region because you will have to correct and control phonetic writings.

  • Calculator (Tielt) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: TALENT4PEOPLE

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een veelzijdige bouwgroep, gespecialiseerd in de constructie van kantoorruimtes, toonzalen, winkelruimtes, werkplaatsen, productieruimtes, enzovoort. Ze werken vanuit verschillende sites in België en steken hierbij ook regelmatig de landsgrenzen over. Voor hun vestiging in Tielt, zijn ze op zoek naar Calculator

  • Sales Consultant Freelance Uniek beleggingsproject (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: AURES JOBS BVBA

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Na een individuele opleiding waarin je door de zaakvoerder wordt geïntroduceerd en in detail opgeleid, benader je vanuit je professioneel netwerk potentiële klanten met je uniek product. - Je staat zelf in voor je afspraken en je agendabeheer. - Je peilt naar hun behoeften en informeert hen over de mogelijkheden. Indien interesse van hun kant, wordt de verdere afhandeling en de effectieve verkoop vanuit het hoofdkantoor afgehandeld. - Je benadert klanten individueel of je organiseert seminars in je regio waar je een groep potentieel geïnteresseerden samenbrengt rond dit thema. Jij organiseert het praktische luik ism het hotel of locatieverantwoordelijke, maar de inhoudelijke presentatie als de facturatie wordt verzorgd door het hoofdkantoor. - Ook indirecte verkopen via boekhouders en fiscale raadgevers neem jij voor jouw rekening. - Na de verkoop volg je je klantenportefeuille op regelmatige basis verder op en pols je naar eventuele interesse in nieuwe aankopen.

  • Freelance docent Copywriter - (e-learning) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Centrum Voor Afstandsonderwijs

    Type: Zelfstandige activiteit

    Centrum voor Afstandsonderwijs is een van de grootste opleidingsverstrekkers in Nederland en België. Wij bieden tal van beroepsgerichte opleidingen aan. Momenteel zijn wij op zoek naar een freelance docent voor de opleiding copywriter. Als freelance docent zet je je in eerste instantie in voor het ontwikkelen van het lesmateriaal. Dit doe je vanuit jouw opgedane praktijkervaring, op basis van de richtlijnen van de school en de desbetreffende doelgroep. Je kan je daarnaast ook laten inspireren door bestaand lesmateriaal. Dit is de ideale manier om het lesmateriaal dat je al ontwikkeld hebt, op een nieuwe manier in te zeten. Verder corrigeer je als docent ook de huiswerktaken van onze studenten en geef je hen, op afstand, de inhoudelijke ondersteuning gedurende hun opleiding. Een ideale en handige tool hierbij is ons online studentenplatform.

Zoek naar antwoorden van DEN TEUGEL in sociale netwerken
Look for responds of DEN TEUGEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor DEN TEUGEL. Laat een reactie achter voor DEN TEUGEL. DEN TEUGEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DEN TEUGEL. Leave a respond for DEN TEUGEL. DEN TEUGEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DEN TEUGEL op de google maps. Adres en contacten DEN TEUGEL
Location of DEN TEUGEL on the google maps. Address and contacts of DEN TEUGEL

Andere gerelateerde bedrijven als come DEN TEUGEL DEN TEUGEL: L.V.M. SCHOONMAAKBEDRIJF | ROBERT VAN DEN BROECK | NATHALIE MOREAU | Dieltjens K | Team International VZW

Other related companies as DEN TEUGEL: L.V.M. SCHOONMAAKBEDRIJF | ROBERT VAN DEN BROECK | NATHALIE MOREAU | Dieltjens K | Team International VZW

DEN TEUGEL is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DEN TEUGEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07559936523. Het bedrijf DEN TEUGEL bevindt zich op het adres: STATIONSTRAAT 180; 3118; ROTSELAAR. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 452,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 113,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Installation de menuiserie en bois and plastique. Charpentes and couvertures. Installation de menuiserie métallique. Construction de maisons. Lijst met producten zijn Produits & Activités: Entrepreneurs en Rénovation.. Produits & Activités: Ferrures de Portes de Garage,Moustiquaires,Installation de Vérandas,Portes & Fenêtres en Bois,Portes & Fenêtres en PVC. Services: Réparations.. Produits & Activités: Portes & Fenêtres en Aluminium..
De hoofdactiviteit van DEN TEUGEL is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DEN TEUGEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DEN TEUGEL, openstaande posities, locatie van DEN TEUGEL op de kaart.

DEN TEUGEL is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is DEN TEUGEL, company assigned to the tax number BE07559936523. The company DEN TEUGEL is located at the address: STATIONSTRAAT 180; 3118; ROTSELAAR. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 452,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 113,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Installation de menuiserie en bois and plastique. Charpentes and couvertures. Installation de menuiserie métallique. Construction de maisons. List of products are Produits & Activités: Entrepreneurs en Rénovation.. Produits & Activités: Ferrures de Portes de Garage,Moustiquaires,Installation de Vérandas,Portes & Fenêtres en Bois,Portes & Fenêtres en PVC. Services: Réparations.. Produits & Activités: Portes & Fenêtres en Aluminium..
The main activity of DEN TEUGEL is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of DEN TEUGEL is not available. You also can look at reviews of DEN TEUGEL, open positions, location of DEN TEUGEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DEN TEUGEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DEN TEUGEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DEN TEUGEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DEN TEUGEL, employees, financial statistics.