Van Dessel Bouwbedrijf

Contactgegevens Van Dessel Bouwbedrijf: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Dessel Bouwbedrijf: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Dessel Bouwbedrijf

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Schoolstraat 32 2222 Itegem (Heist-Op-Den-Berg), België

Telefoon (phone): +32 (3) 203-53-50 +32 (3) 203-53-50

Fax (fax): +32 (4) 450-55-97 +32 (4) 450-55-97

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Dessel Bouwbedrijf: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Dessel Bouwbedrijf"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Dessel Bouwbedrijf"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Dessel Bouwbedrijf, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Dessel Bouwbedrijf. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Dessel Bouwbedrijf, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Dessel Bouwbedrijf. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Dessel Bouwbedrijf
Products information Van Dessel Bouwbedrijf

BTW identificatienummer (tax): BE04599670410
Ondernemingsnummer: 5446441650
Hoofdstad (capital): 731,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 603,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in Van Dessel Bouwbedrijf zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Contractors - House building

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Dessel Bouwbedrijf
(Get full report from official database of BE for Van Dessel Bouwbedrijf)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Dessel Bouwbedrijf
Addition kinds of activities for Van Dessel Bouwbedrijf

222100. Breedgeweven stoffabrieken, met de hand gemaakt | Broadwoven fabric mills, manmade
594600. Camera en fotografische voorraad winkels | Camera and photographic supply stores
26749904. Mothproof zakken: gemaakt van aangekochte materialen | Mothproof bags: made from purchased materials
30690801. Baby pacifiers, rubber | Baby pacifiers, rubber
36950000. Magnetische en optische opname media | Magnetic and optical recording media
47290100. Transport ticket kantoren | Transportation ticket offices

Werken bij Van Dessel Bouwbedrijf: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Dessel Bouwbedrijf: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Dessel Bouwbedrijf. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Dessel Bouwbedrijf. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zorgt mee voor een goede werking van de productielijn en het aanvullen van de verpakkingen Je bedient de machines Je werkt mee aan de productie Je rijdt met een heftruck, voor het ordellijk stapelen van paletten Door je flexibiliteit sta je mee in voor diverse taken

  • PRODUCTIEMEDEWERKER VOEDING (SINT-MARIA-HOREBEKE)

    Regio: SINT-MARIA-HOREBEKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Operator: ? Bedien en bevoorraad je één of meerdere vooraf afgestelde (half)automatische machines voor de bewerking of het maken van allerlei verschillende artikelen. ? Bewaak je de productieparameters. ? Stuur je afwijkingen bij. ? Maak je de juiste mix van grondstoffen. ? Volg je het aanmaak- bereidings- inpak- of afvulproces. ? Controleer je in alle stadia de productkwaliteit. ? Onderhoud en reinig je de machines.

  • Bekister (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Konvert Construct Torhout

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Brugge gaan we op zoek naar een extra bekister. Je hebt ervaring met systeembekisting en planlezen. Je bent in het bezit van een rijbewijs B.

  • Hulp in huis - Voltijds of deeltijds - Bredene (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: BOD DIENSTENBEDRIJF

    Type: Dienstenchequebaan

    Als het nu gaat over poetsen, de afwas doen, kledij wassen en strijken, boodschappen doen of koken... jij doet het allemaal met een glimlach. Je werkt steeds bij eigen vaste klanten op de uren die jij samen met je consulent bent overeengekomen.

  • Stagiaire Jobadviseur (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Evergem

    Type: Studentenjob

    Je bent verantwoordelijk voor de screening en interviews van potentiële kandidaten. Je helpt mee met de verwerking van de administratie en je volgt je eigen dossiers op.

  • Operations manager/Recruiter (ICT)- gans België (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: TDK Solutions

    Type: Vaste Job

    TDK Solutions is actief als outsourcings- en detacheringsbedrijf voor ICT'ers. Wij bieden zowel ondersteuning door infractructuurpersoneel (systeem/netwerkingenieurs, helpdeskers, pc technici,... ) als door software- en developmentpersoneel (analysten, developers, project leiders, testers, ..) Als Operations Manager/Recruiter word je de rechterhand van de zaakvoerder en zal je in eerste instantie instaan voor het zoeken, selecteren en rekruteren van de nodige medewerkers. Hierbij onderhou je tegelijk een goede relatie met onze bestaande klanten. Tot slot behoort ook het opvolgen, coachen en begeleiden van de medewerkers tot je takenpakket. Via jouw contacten zal je ook op termijn ingeschakeld worden om aan business development te doen en actief nieuwe bedrijven te benaderen. Hierbij krijg je ondersteuning van de zaakvoerder. Op een termijn van 2 jaar kan de goed presterende Operations Manager/Recruiter doorgroeien tot de functie van bedrijfsleider. De functie heeft een hoge graad van autonomie, en kan voor een groot deel van de tijd vanuit de eigen woonplaats uitgevoerd worden

  • Junior Projectleider (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Talentus Gent

    Type: Vaste Job

    Je bent mede verantwoordelijk voor het totale bouwproject Je staat in contact met de aannemers en stuurt & coördineert hen dagelijks Je bewaakt de kwaliteit & de planning van de werken alsook de orde & netheid op de werf Je maakt de uitvoeringsdossiers op & controleert regelmatig de stand van zaken op de werven Je bespreekt de bouwplannen met klanten & begeleidt hen bij vragen Je wordt ook verantwoordelijk gesteld voor het administratieve & financiële luik van de projecten

  • Solution Architect (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: Katoen Natie

    Type: Vaste Job

    Je maakt deel uit van het Warehouse Management System (WMS) team verantwoordelijk voor alle IT projecten binnen de business unit. De projecten situeren zich binnen volgende domeinen: WMS, TMS, douane, automatisatie, EDI, rapportering en HR. Je evalueert en valideert bedrijfsprocessen welke werden ontworpen door process owners en business analisten Je ontwerpt de functionele analyse (BPMN en UML) vertrekkende vanuit de noden van de business en de bedrijfsprocessen Je valideert de technische oplossing die werd ontworpen door het ontwikkelingsteam Je overschouwt het ontwikkelingsproces en communiceert rechtstreeks met de software ontwikkelaars Je organiseert en coördineert de integratie testen met interne departementen en externe leverancier

  • Bewakingsagent haven Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: SALUS GROUP

    Type: Vaste Job

    Voor de bewaking van Haven en industriële sites in de regio Antwerpen zoeken wij gediplomeerde bewakers. Als bewakingsagent sta jij in voor: het onthaal en registratie, toegangscontrole, het aanmaken van toegangsbadges, het uitvoeren van preventieorders.

  • Dossierbeheerder/Accountant voor internationale speler- Antwerp (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Dit kantoor staat al sinds 1936 garant voor topkwaliteit en service. Doorheen deze periode wisten ze een uitstekende reputatie op te bouwen waardoor ze ook vandaag nog blijven groeien. Om deze groei te kunnen blijven ondersteunen zijn zij op zoek naar een dossierbeheerder/ accountant om hun team van 10 medewerkers te versterken. Dossierbeheerder/ Accountant - Je Functie: Je staat in voor het beheer van een aantal eigen dossiers die je van A-Y zal beheren. Naast de boekhoudkundige verwerking sta je ook in voor het fiscaal adviseren van je klanten, je bent namelijk hun eerste hulplijn. Op termijn groei je ook door naar coach van de junior dossierbeheerders die je zal begeleiden en ondersteunen in hun groeiproces.

  • Bijverdienste Mamzel (homeparty's) (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: MAMZEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar ‘Mamzellen’. Mamzel maakt mensen blij. Van maker tot koper. En het liefst ook iedereen daartussenin want Mamzel creëert kansen. Lokale designers krijgen een platform. Klanten worden in staat gesteld om via hun consumptiegedrag van de wereld een mooiere plek te maken. Mensen uit kansengroepen krijgen een constructieve tijdsbesteding. Je verkoopt onze artikelen via mamzelparty’s aan huis. Daar vertel je wat ons assortiment zo bijzonder maakt. Want achter elk item schuilt een verhaal, dat het vertellen waard is. Mamzel kiest steeds voor leveranciers die mee bouwen aan een mooiere wereld. Of dat nu op maatschappelijk, esthetisch of ecologisch vlak is. Meer info op www.mamzel.eu - mamzel worden

  • Montreal Associates - Devops Solution Architect (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Montreal Associates is looking for a Devops Solution Architect for a client based in Brussels.     Job Description   We are looking or a Devops Solution Architect to design processes to support the continuous integration/delivery of applications and services.  Key areas /experience: CI/CD design, implementation and defining best practice Automating the scaling, management and employment of CI/CD Integrating testing methodologies into CD pipelines Utilizing REST APIs to integrate CI, testing and deployments systems Configuration of RHEL Linux/VMware Lead client engagements to improve Devops environments across functional areas Implement Devops pipeline tools in support of client needs Present a broad knowledge across various products across the Devops spectrum Work closely with different organizations at clients Implement solutions for automation of application build, test, deployment,   Profile Jenkins, Github RHEL Linux VMware Docker, Chef, Kubernetes Gradle, Apache Ant, Jenkins, Maven, RPM, Bower, NPM Groovy, Bash, Perl, Python, Ruby, PowerShell    Details Location : Brussels Duration: 3 months + extension Starting date: ASAP Language: English Reference: Mcau - 37652    If you are interested by this position of DevOps Solution Architect and available, you can send your updated CV via the button below.      Montreal Associates (Systems) Ltd and its affiliates Montreal Associates GMBH and Montreal Associates (Systems) S.L., operate Employment Businesses and Agencies (collectively referred for the purpose of this disclaimer as the "Montreal Associates Group"). All personal data received from applicants to the roles we advertise will be treated in accordance with the Montreal Associates Group's Privacy Notice which can be found on our company website https://www.montrealassociates.com/privacy-policy. By submitting personal data to any company within the Montreal Associates Group, the applicant is explicitly agreeing to the use of such data by the Montreal Associates Group and to the transfer of such data to and from the Montreal Associates Group companies within the UK and Europe in connection with the fulfilment of the applicant's voluntary requests, and the fulfilment of other job opportunities that match the applicant's profile, and confirms that they may be contacted about such job opportunities. We will not pass the applicant's data to any third party without their verbal or written permission to do so.

Zoek naar antwoorden van Van Dessel Bouwbedrijf in sociale netwerken
Look for responds of Van Dessel Bouwbedrijf in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Dessel Bouwbedrijf. Laat een reactie achter voor Van Dessel Bouwbedrijf. Van Dessel Bouwbedrijf bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Dessel Bouwbedrijf. Leave a respond for Van Dessel Bouwbedrijf. Van Dessel Bouwbedrijf on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Dessel Bouwbedrijf op de google maps. Adres en contacten Van Dessel Bouwbedrijf
Location of Van Dessel Bouwbedrijf on the google maps. Address and contacts of Van Dessel Bouwbedrijf

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Dessel Bouwbedrijf Van Dessel Bouwbedrijf: DEXIA | FORTIS | DEOM | PHOTO HALL | Torox NV

Other related companies as Van Dessel Bouwbedrijf: DEXIA | FORTIS | DEOM | PHOTO HALL | Torox NV

Van Dessel Bouwbedrijf is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Dessel Bouwbedrijf, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04599670410. Het bedrijf Van Dessel Bouwbedrijf bevindt zich op het adres: Schoolstraat 32 2222 Itegem (Heist-Op-Den-Berg). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 731,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 603,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Contractors - House building. Producten gemaakt in Van Dessel Bouwbedrijf zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Dessel Bouwbedrijf is Administratie van economische programma's, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Dessel Bouwbedrijf is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Dessel Bouwbedrijf, openstaande posities, locatie van Van Dessel Bouwbedrijf op de kaart.

Van Dessel Bouwbedrijf is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Dessel Bouwbedrijf, company assigned to the tax number BE04599670410. The company Van Dessel Bouwbedrijf is located at the address: Schoolstraat 32 2222 Itegem (Heist-Op-Den-Berg). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 731,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 603,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Contractors - House building. Products created in Van Dessel Bouwbedrijf were not found.
The main activity of Van Dessel Bouwbedrijf is Administration of Economic Programs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Dessel Bouwbedrijf is not available. You also can look at reviews of Van Dessel Bouwbedrijf, open positions, location of Van Dessel Bouwbedrijf on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Dessel Bouwbedrijf, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Dessel Bouwbedrijf, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Dessel Bouwbedrijf, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Dessel Bouwbedrijf, employees, financial statistics.