Caenepeel Gebroeders BVBA

Particuliere bedrijvenPijpleidingen, behalve aardgas • Caenepeel Gebroeders BVBA
Private companiesPipelines, Except Natural Gas • Caenepeel Gebroeders BVBA

Contactgegevens Caenepeel Gebroeders BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Caenepeel Gebroeders BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Caenepeel Gebroeders BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Woumenweg 280 8600 Woumen (Diksmuide), België

Telefoon (phone): +32 (56) 256-88-64 +32 (56) 256-88-64

Fax (fax): +32 (53) 686-13-50 +32 (53) 686-13-50

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Caenepeel Gebroeders BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Caenepeel Gebroeders BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Caenepeel Gebroeders BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Caenepeel Gebroeders BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Caenepeel Gebroeders BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Caenepeel Gebroeders BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Caenepeel Gebroeders BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Caenepeel Gebroeders BVBA
Products information Caenepeel Gebroeders BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE04845764160
Ondernemingsnummer: 3301910400
Hoofdstad (capital): 433,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 175,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in Caenepeel Gebroeders BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Contractors - House building

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Caenepeel Gebroeders BVBA
(Get full report from official database of BE for Caenepeel Gebroeders BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Caenepeel Gebroeders BVBA
Addition kinds of activities for Caenepeel Gebroeders BVBA

28349905. Geneesmiddelen, capsule of ampulle | Medicines, capsuled or ampuled
33399916. Tin raffinage (primaire) | Tin refining (primary)
39440103. Fietsen, stoep: kinderen | Cycles, sidewalk: children's
49539905. Recycling, afvalstoffen | Recycling, waste materials
87210202. Payroll accounting service | Payroll accounting service

Werken bij Caenepeel Gebroeders BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Caenepeel Gebroeders BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Caenepeel Gebroeders BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Caenepeel Gebroeders BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Loodgieter (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Kontich zijn wij op zoek naar een LOODGIETER (M/V). Je monteert en herstelt sanitaire installaties en zal zelfstandig werken uitvoeren.  

  • Assistent ploegbaas AGF (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Bree zijn wij op zoek naar een assistent ploegbaas AGF. Je takenpakket bestaat uit: - Je zorgt voor een optimale werking van personeel en machines om tot een kwalitatief product en een goed rendement te komen. - Je staat in voor de werkverdeling en geeft leiding aan (lijn)operatoren. - Je ziet toe op de correcte toepassing van de werkinstructies en hygiënevoorschriften van je medewerkers. - Je anticipeert op moeilijkheden en onderneemt de nodige acties. - Je bent verantwoordelijk voor de communicatie naar jouw medewerkers. - Je geeft zelf het voorbeeld inzake algemeen geldende regels binnen ons bedrijf. - Je rapporteert aan de ploegbaas.

  • afzakkers (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: AGO Jobs&HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in de haven van antwerpen zijn wij op zoek naar een afzakkers Je zorgt voor het correct afvullen van de grondstoffen in zakken. Verder hou je de werkvloer net en ordelijk.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Herentals – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Molenstede – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MOLENSTEDE)

    Regio: MOLENSTEDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent ADL-assistentie (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ADO ICARUS

    Type: Studentenjob

    ADO Icarus vzw ondersteunt personen met een handicap die zelfstandig willen wonen en leven. ADO Icarus biedt hiervoor een ruime waaier van ondersteuningsvormen aan (ADL-assistentie, PAB-assistentie, thuisverpleging, aangepast vervoer, vrijwilligerswerk, …). Centraal staat de autonomie van de persoon om zijn leven zelf vorm te geven. Als ADL-assistent lever je assistentie in een dienst voor zelfstandig wonen aan personen met een lichamelijke beperking. Deze personen wonen in aangepaste woningen en beschikken over de nodige hulpmiddelen. Omwille van hun lichamelijke beperkingen, hebben deze personen hulp nodig bij het uitvoeren van een aantal dagelijkse handelingen. Zij kunnen, middels een oproepsysteem, 24/24u een beroep doen op ADL-assistentie (activiteiten van het dagelijks leven) of krijgen assistentie op afspraak. Alle woningen bevinden zich binnen een straal van een kilometer. Verplaatsingen worden met de fiets/te voet gedaan.

  • Arbeider tuinaanleg en onderhoud (TESTELT)

    Regio: TESTELT

    Bedrijf: TUINEN PEETERS

    Type: Vaste Job

    Je werkt met klinkers, boordplaten, hout en natuursteen om het ontworpen plan zo nauwkeurig mogelijk uit te voeren. Beplanting en snoeiwerk verzorg je volgens het seizoen en met de nodige zorgen. Aanleggen en onderhoud van tuinen.

  • Technisch aankoper DV00506 (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Na een begeleide opleiding in het systeem en onze producten, krijg je de volgende verantwoordelijkheden: Je initieert, onderhandelt en sluit (raam)contracten af met preferred suppliers. Je interpreteert bestelvoorstellen uit het ERP-systeem en zet ze om in bestellingen. Je overlegt met leveranciers en interne klanten om de beste service te leveren tegen de best onderhandelde kosten. Je volgt de openstaande bestellingen en leveringen op, ten einde op tijd te kunnen leveren aan de klant. Je evalueert regelmatig ons leveranciersbestand en gaat op zoek naar nieuwe opportuniteiten. Je beoordeelt en selecteert nieuwe leveranciers in een internationale context. Je voert marktonderzoeken uit om jouw interne klanten te adviseren. Je hebt oog voor nieuwe productietechnieken en bespreekt dit met onze R&D- en productieafdeling. Je behandelt vragen van de klant die variëren van kwaliteitsafwijkingen t.e.m. factuurproblemen. Je rapporteert aan de aankoopmanager.

  • Software Tester (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Als Test Engineer is het jouw bevoegdheid om de nodige software te controleren op bugs en systeemtesten uit te voeren. Vervolgens beheer, wijzig en onderhoud je deze op de Team Foundation Server. Je voert regressietesten uit en tevens voorzie je developers van feedback aan de hand van user stories en analyses met betrekking tot functionele bugs en andere anomalieën. Je koppelt steeds terug naar de Test Coördinator en de IT Program Manager.

  • Monteur / monteerder m/v (VLAMERTINGE)

    Regio: VLAMERTINGE

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT WVLZ

    Type: Vaste Job

    Je bent een ervaren monteur op zoek naar een job in de bouw regio Poperinge? Je hebt interesse in de montage van staalstructuren en betonelementen? Dan hebben wij de job voor jou! Adecco Construct is voor de regio Poperinge op zoek naar monteur. Je staat in voor het monteren van staalstructuren en geprefabriceerde betonelementen. De werven zijn gelegen over gans België. Je komt terecht in de sector van landbouw en industrie.

  • Cronos International - Back-End Developer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    For long term mission at the European Institutions, Cronos is looking for several Back End developer. Profile At least 3 years of working experience Good knowledge of Spring 4, JPA, Hibernate, JMS, SQL, Java, Experience in Rest, XHTML, HTML5 and CSS Experience in Maven Master or bachelor degree Fluent in English Knowledge of French would be an asset

  • flexijob kelner (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: VOLTAIRE

    Type: Flexijob

    klanten bedienen

Zoek naar antwoorden van Caenepeel Gebroeders BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Caenepeel Gebroeders BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Caenepeel Gebroeders BVBA. Laat een reactie achter voor Caenepeel Gebroeders BVBA. Caenepeel Gebroeders BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Caenepeel Gebroeders BVBA. Leave a respond for Caenepeel Gebroeders BVBA. Caenepeel Gebroeders BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Caenepeel Gebroeders BVBA op de google maps. Adres en contacten Caenepeel Gebroeders BVBA
Location of Caenepeel Gebroeders BVBA on the google maps. Address and contacts of Caenepeel Gebroeders BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Caenepeel Gebroeders BVBA Caenepeel Gebroeders BVBA: Alpha | OTS-Conquest SA | W.S. BULSKAMP | Rousseau | VAN CAUW

Other related companies as Caenepeel Gebroeders BVBA: Alpha | OTS-Conquest SA | W.S. BULSKAMP | Rousseau | VAN CAUW

Caenepeel Gebroeders BVBA is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Caenepeel Gebroeders BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04845764160. Het bedrijf Caenepeel Gebroeders BVBA bevindt zich op het adres: Woumenweg 280 8600 Woumen (Diksmuide). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 433,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 175,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Contractors - House building. Producten gemaakt in Caenepeel Gebroeders BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Caenepeel Gebroeders BVBA is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Caenepeel Gebroeders BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Caenepeel Gebroeders BVBA, openstaande posities, locatie van Caenepeel Gebroeders BVBA op de kaart.

Caenepeel Gebroeders BVBA is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is Caenepeel Gebroeders BVBA, company assigned to the tax number BE04845764160. The company Caenepeel Gebroeders BVBA is located at the address: Woumenweg 280 8600 Woumen (Diksmuide). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 433,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 175,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Contractors - House building. Products created in Caenepeel Gebroeders BVBA were not found.
The main activity of Caenepeel Gebroeders BVBA is Pipelines, Except Natural Gas, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Caenepeel Gebroeders BVBA is not available. You also can look at reviews of Caenepeel Gebroeders BVBA, open positions, location of Caenepeel Gebroeders BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Caenepeel Gebroeders BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Caenepeel Gebroeders BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Caenepeel Gebroeders BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Caenepeel Gebroeders BVBA, employees, financial statistics.