FLANGLO BELGIAN CORPORATION NV

Particuliere bedrijvencommunicatie • FLANGLO BELGIAN CORPORATION NV
Private companiesCommunications • FLANGLO BELGIAN CORPORATION NV

Contactgegevens FLANGLO BELGIAN CORPORATION NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLANGLO BELGIAN CORPORATION NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLANGLO BELGIAN CORPORATION NV

Regio (region): Gent, België

Adres (address): Wiedauwkaai 43 9000 Gent - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-92-67-00-00 32-92-67-00-00

Fax (fax): 32-92-67-00-67 32-92-67-00-67

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLANGLO BELGIAN CORPORATION NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLANGLO BELGIAN CORPORATION NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLANGLO BELGIAN CORPORATION NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLANGLO BELGIAN CORPORATION NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLANGLO BELGIAN CORPORATION NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLANGLO BELGIAN CORPORATION NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLANGLO BELGIAN CORPORATION NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLANGLO BELGIAN CORPORATION NV
Products information FLANGLO BELGIAN CORPORATION NV

BTW identificatienummer (tax): BE03741912841
Ondernemingsnummer: 3117614746
Hoofdstad (capital): 280,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 426,000 EUR
Werknemers (employees): 101 to 200
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in FLANGLO BELGIAN CORPORATION NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Engines, internal combustion

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLANGLO BELGIAN CORPORATION NV
(Get full report from official database of BE for FLANGLO BELGIAN CORPORATION NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLANGLO BELGIAN CORPORATION NV
Addition kinds of activities for FLANGLO BELGIAN CORPORATION NV

0115. Maïs | Corn
912104. Wetgevende instanties, niveau van overheid | Legislative bodies, level of government
34659900. Automotive stampings, nec | Automotive stampings, nec
35549905. Fourdrinier machines, papierproductie | Fourdrinier machines, paper manufacturing
87420404. Ziekenhuis en gezondheidszorg consultant | Hospital and health services consultant

Werken bij FLANGLO BELGIAN CORPORATION NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLANGLO BELGIAN CORPORATION NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLANGLO BELGIAN CORPORATION NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLANGLO BELGIAN CORPORATION NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE Genk: gevarieerde dagritten + mooie werkuren (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een familiebedrijf in Genk zijn we dringend op zoek naar een chauffeur met rijbewijs CE. Je rijdt gevarieerde nationale dagritten: o.a. vervoer van isolatie, ramen en deuren, poorten, trappen... Je staat er ook voor open om af en toe een rit met de vaste vrachtwagen te doen. Je werkt voltijds van maandag t.e.m. vrijdag. Indien gewenst kan je er ook 4/5e werken (maar je moet sowieso op maandag inzetbaar zijn). Je begint rond 6:00, maar zal nooit moeten werken tot 18:00. Je bent meestal terug rond 16:30.

  • Verpleegkundige psychiatrie regio Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Bij dit project ga je aan de slag in een psychiatrisch ziekenhuis. Gezien de zeer uiteenlopende pathologieën, is het ziekenhuis verdeeld onder verschillende afdelingen. Elke dienst wordt geleid door een afdelingsspychiater en een afdelingscoördinator. Op grotere diensten zijn er ook adjunct-coördinatoren die de coördinator bijstaan. Patiënten staan er niet (meer) alleen voor. Ze zijn omringd door deskundige en gespecialiseerde hulpverleners. Met het leidmotief “patiëntenzorg: gedeelde zorg”, wenst het centrum ook het belang van een goede samenwerking met de omgeving van de patiënt, met verwijzers en met andere hulpverleners te onderstrepen. Door kwaliteitsvolle begeleiding en behandeling aan te bieden kunnen de medewerkers – samen met de patiënt – erin slagen om het leven wat meer perspectief te geven, in eerste instantie voor de patiënt zelf, maar ook voor zijn of haar omgeving.  Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige maximaal ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is Project Staffing beslist iets voor jou. Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportfolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en voorkeuren. Begint het bij jou al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Implementation officer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Banking & Insurance Brussel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U maakt deel uit van het team "solution design and implementation", dat ervoor zorgt dat belangrijke transacties goed worden uitgevoerd. Als technische uitvoeringsverantwoordelijke ben je primair verantwoordelijk voor het verwerken en opvolgen van wijzigingen en aanvullingen op bestaande "Connexis" en "Swift" contracten. Uw belangrijkste opdrachten zijn : U treedt op als aanspreekpunt voor interne en externe klanten. U garandeert de continuïteit van de activiteit en de tevredenheid van de gebruikers van Connexis en Swift.

  • Operator met technische kennis (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ADECCO P&G

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant Procter & Gamble gelegen te Mechelen zijn wij op zoek naar een operator met technische kennis. Feeling voor techniek is dus essentieel. Voor een starter of schoolverlater is dit dé job om een eerste ervaring op te doen bij een internationaal gerenomeerd bedrijf. Als ervaren operator kan je jezelf verder ontplooien en al je ervaring benutten. Als Operator met technische kennis draag je samen met jouw collega's de volledige technische verantwoordelijkheid van een productielijn. Jouw takenpakket: Opstarten van de productielijn en shut -downs, volgens de uitgeschreven procedures. Aanvoeren van materialen zodat je de continuïteit kan garanderen. Regelmatige controles uitvoeren, zodat de machine optimaal draait. Uitvoeren van kwaliteitcontroles, zodat je een goed product kan afleveren aan de klanten. Oplossen van problemen aan de machines, dit op een snelle, correcte en efficiënte wijze. Daarnaast zal je ook preventief onderhoud uitvoeren, hiertoe behoren op dagelijkse basis de werkplek, machine proper houden, smeerbeurten en machinecontroles. Bijhouden van logboek, waarin je alles netjes bijhoudt wat er tijdens het productieproces gebeurt. Deelname aan teammeetings om resultaten te bespreken en ook samen te zoeken naar verbeteringen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Kruibeke – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student orderpicker (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ASAP HERENTALS

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken voor een klant te Herentals  een aantal jobstudenten van 18 jaar of ouder. Je staat in voor het klaarmaken van bestellingen, voornamelijk  manueel werk. We zoeken vooral studenten die op regelmatige basis willen werken. Je zou  twee à drie avonden per week worden ingepland doorheen het schooljaar.

  • STUDENT schooljaar (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Synergie Deinze Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een transportbedrijf in Nazereth zijn wij opzoek naar een student die kan werken tijdens de week. Jouw takenpakket bestaat uit het inscannen van etiketten. Je werkt minstens 3u per dag. Welke dagen je kan en welk tijdstip je kan starten is vrij in te vullen.

  • Verkoopmedewerker - Roeselare (BEVEREN (ROESELARE))

    Regio: BEVEREN (ROESELARE)

    Bedrijf: JYSK

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor: De verkoop in de store, je draagt bij aan de algehele prestaties van de store en het team Je eigen productgebied in de store, inclusief het aanvullen en ordenen van producten op zo’n manier dat het gebied er altijd netjes en inspirerend uitziet Het uitpakken van de goederen in het magazijn en het zorgen voor een voldoende voorraad Het overhandigen van producten aan klanten die hun bestelling komen ophalen Het opzetten van nieuwe acties en het maken van productpresentaties Kortom: Als enthousiaste verkoopmedewerker wil je elke dag het beste uit jezelf en uit je collega’s halen.

  • Verkoper/Medewerker Gamma - Regio Limburg (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: METALEUVEN

    Type: Vaste Job

    Jouw functie Als verkoper/medewerker binnen Gamma Maasmechelen zijn dit jouw uitdagingen: Je adviseert onze klanten bij het aankoopproces waarbij je hun wensen kan vertalen naar passende producten. Je vindt het een uitdaging om er voor te zorgen dat klanten onze winkel tevreden verlaten zodat ze hun klus thuis volledig kunnen klaren. Je staat garant voor een complete verkoop. Je draagt er mee zorg voor dat onze winkel er op elk moment van de dag ordelijk en net bij staat zodat onze klanten snel en vlot de juiste producten kunnen terugvinden. Je zorgt ervoor dat er voldoende voorraad in de rekken aanwezig is. Je laat onze promoties in het oog springen door goed ingerichte promotiepresentaties. Indien nodig sta je je collega’s bij aan de kassa en de goederenontvangst.

  • Bouwvakker (IDEGEM)

    Regio: IDEGEM

    Bedrijf: SDP Constructies

    Type: Vaste Job

    Je doet afbraakwerken, metselwerken en zorgt voor de bekisting. Dit alles in de ruwbouw.

  • Satellit - Functional Analyst / Product Owner (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    For our Customer, we are looking for a Functional Analyst & Product Owner.     Your role You'll be the single point of contact for marketing and country managers You will be responsible of: understanding business needs improving, challenging and prioritizing their requests translating them into functional specifications transform them together with Architect in technical specifications having a great & Agile collaboration with developers to secure an optimal delivery (optimal business value & efficient IT work) following-up the developments and giving regular feedback on the evolution and results within IT and to the business teams You will help the IT team to maintain an overall project pipeline with business value & impact at heart.   Your profle You are pragmatic and analytical You have experience working in challenging projects, and - not only doesn't it scare you - but you actually gain energy from it ! You have experience working in an Agile organization You are able to translate business needs into clear functional specifications You embrace new technologies and have great online experience You have at least 3 years relevant working experience as product owner Relevant e-Commerce or mobile experience is a clear plus You speak fluent English, as well as Dutch and/or French   Your skills Solution oriented Team player Service oriented Flexible and autonomous Open minded Good business sense Lots of drive

  • EMPLOYé ADMINISTRATIF FRANçAIS - ANGLAIS POUR LES SERVICES COMMANDE ET FACTURATION-EXPEDITION H/F (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Adecco Personnel Services

    Type: Werfreserve

    Vous recherchez un poste d'Employé administratif dans la région de Mouscron ? Vous êtes polyvalent, autonome, et vous maîtrisez très bien l'anglais ? Voici une fonction d'Employé administratif pour les services Commande et Facturation-expédition h/f susceptible de répondre à vos attentes. Dans le cadre du passage de l'ERP actuel vers SAP, les équipes de notre client seront largement mobilisées pendant plusieurs mois. Vous rejoindrez donc les services Commande et Facturation-expédition h/f durant la durée du projet (minimum jusque fin avril). VOTRE FONCTION : - Vous intervenez en transversal sur 2 services de la SUPPLY CHAIN : le service Commandes, et le service Facturation-Expéditions. - Vous assurez diverses tâches administratives et logistiques telles que : o Encodage : mise à jour des prix, contrôle des commandes en cours lors de la libération de lots par le laboratoire (modification des délais liés aux commandes, …). o Contrôle des factures des transporteurs. o Reporting : suivi des livraisons par la maison-mère ; des délais de livraison vers les clients, des commandes non-confirmées,… o Gestion des expéditions : préparation des picking-lists, préparation des factures, transports express, … - Vous fournissez un service optimal et êtes responsable de l’administration efficace et correcte liée à ces activités. - Vous travaillez avec différents outils informatiques (AS400, Excel, SAP). - Vous êtes en contact régulier avec notre maison-mère en Allemagne à qui vous fournissez un feed-back sur le suivi logistique des commandes à l’expédition. - Vous êtes force de proposition en termes d’amélioration des processus. - Vous faites partie d’une équipe et collaborez avec vos collègues pour assurer la continuité du service client. A ce titre, vous assurez le remplacement ponctuel de vos collègues sur leurs tâches propres.

Zoek naar antwoorden van FLANGLO BELGIAN CORPORATION NV in sociale netwerken
Look for responds of FLANGLO BELGIAN CORPORATION NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLANGLO BELGIAN CORPORATION NV. Laat een reactie achter voor FLANGLO BELGIAN CORPORATION NV. FLANGLO BELGIAN CORPORATION NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLANGLO BELGIAN CORPORATION NV. Leave a respond for FLANGLO BELGIAN CORPORATION NV. FLANGLO BELGIAN CORPORATION NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLANGLO BELGIAN CORPORATION NV op de google maps. Adres en contacten FLANGLO BELGIAN CORPORATION NV
Location of FLANGLO BELGIAN CORPORATION NV on the google maps. Address and contacts of FLANGLO BELGIAN CORPORATION NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLANGLO BELGIAN CORPORATION NV FLANGLO BELGIAN CORPORATION NV: Geatec Decor | VOSSLOH INFRA.SERV. BELGIUM SA | Coufer NV | EUGEEN MAMPAEY | J.CHR. TROUSSEL

Other related companies as FLANGLO BELGIAN CORPORATION NV: Geatec Decor | VOSSLOH INFRA.SERV. BELGIUM SA | Coufer NV | EUGEEN MAMPAEY | J.CHR. TROUSSEL

FLANGLO BELGIAN CORPORATION NV is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio Gent, België. De volledige naam van het bedrijf is FLANGLO BELGIAN CORPORATION NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03741912841. Het bedrijf FLANGLO BELGIAN CORPORATION NV bevindt zich op het adres: Wiedauwkaai 43 9000 Gent - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 101 to 200 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 280,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 426,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Engines, internal combustion. Producten gemaakt in FLANGLO BELGIAN CORPORATION NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLANGLO BELGIAN CORPORATION NV is communicatie, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLANGLO BELGIAN CORPORATION NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLANGLO BELGIAN CORPORATION NV, openstaande posities, locatie van FLANGLO BELGIAN CORPORATION NV op de kaart.

FLANGLO BELGIAN CORPORATION NV is a company, that was registered 1995 in Gent region, Belgium. Full name of company is FLANGLO BELGIAN CORPORATION NV, company assigned to the tax number BE03741912841. The company FLANGLO BELGIAN CORPORATION NV is located at the address: Wiedauwkaai 43 9000 Gent - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 101 to 200 employees work in this company. Capital - 280,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 426,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Engines, internal combustion. Products created in FLANGLO BELGIAN CORPORATION NV were not found.
The main activity of FLANGLO BELGIAN CORPORATION NV is Communications, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FLANGLO BELGIAN CORPORATION NV is not available. You also can look at reviews of FLANGLO BELGIAN CORPORATION NV, open positions, location of FLANGLO BELGIAN CORPORATION NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLANGLO BELGIAN CORPORATION NV, Gent: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLANGLO BELGIAN CORPORATION NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLANGLO BELGIAN CORPORATION NV, Gent: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLANGLO BELGIAN CORPORATION NV, employees, financial statistics.