Olense Bouwfirma V & G BVBA

Contactgegevens Olense Bouwfirma V & G BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Olense Bouwfirma V & G BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Olense Bouwfirma V & G BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Eikenstraat 11 2250 Olen, België

Telefoon (phone): +32 (19) 813-19-53 +32 (19) 813-19-53

Fax (fax): +32 (61) 512-55-39 +32 (61) 512-55-39

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Olense Bouwfirma V & G BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Olense Bouwfirma V & G BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Olense Bouwfirma V & G BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Olense Bouwfirma V & G BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Olense Bouwfirma V & G BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Olense Bouwfirma V & G BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Olense Bouwfirma V & G BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Olense Bouwfirma V & G BVBA
Products information Olense Bouwfirma V & G BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06712341308
Ondernemingsnummer: 3107452392
Hoofdstad (capital): 794,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 521,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in Olense Bouwfirma V & G BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Contractors - House building

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Olense Bouwfirma V & G BVBA
(Get full report from official database of BE for Olense Bouwfirma V & G BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Olense Bouwfirma V & G BVBA
Addition kinds of activities for Olense Bouwfirma V & G BVBA

20380000. Bevroren specialiteiten, nec | Frozen specialties, nec
22119919. Drukdoeken, katoen | Print cloths, cotton
22980202. Snoer, gevlochten | Cord, braided
33399901. Antimoon raffinage (primaire) | Antimony refining (primary)
36950202. Instrumentatie type tape, leeg | Instrumentation type tape, blank

Werken bij Olense Bouwfirma V & G BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Olense Bouwfirma V & G BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Olense Bouwfirma V & G BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Olense Bouwfirma V & G BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • installateur Sanitair M/V (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je functie bestaat vooral uit het installeren en onderhouden van centrale verwarming, sanitair in nieuwbouw als renovatie.

  • Material planning & Procurement Kits Analyst (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als planner m/v sta je in voor volgende verantwoordelijkheden op de parts afdeling binnnen het bedrijf. Als planner draag je de verantwoordelijkheid van alle toegewezen wisselstukken. Je houdt rekening met alle afspraken die gemaakt zijn met de leveranciers en dealers. Je bekijkt de parameters zodat je weet welke stukken besteld moeten worden en je bestelt ze. Je trekt dagelijks lijsten van de wisselstukken. Je vult de inventariscijfers aan door de voorraadbeheer toe te voegen in een rapportage Je evalueert de voorraadbeschikbaarheid om overstock te vermijden Je coördineert met de andere afdelingen, lokaal, Europese en in de operationele omgeving - .....

  • Winkelmedewerker Colruyt Overijse (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat de winkel er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

  • Werfleider woningbouw (m/v) (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: DE PILOTEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als werfleider sta je in voor de volgende zaken: * uitvoeren van werfcontroles. * je communiceert met bouwheer, architect, onderaannemers, ... * opmaken van werfverslagen * ....

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Haaltert (HAALTERT)

    Regio: HAALTERT

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.  

  • Enthousiaste Poetshulpen / Huishoudhulpen te Rotselaar (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Enthousiaste student(e), weekendwerker- Regio Evergem (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij gelegen in Evergem ben ik op zoek naar een vlotte student(e)/ weekendwerker voor de verkoop van voedingswaren. Je zal instaan voor de verkoop, het aanvullen van de winkel en het onderhoud ervan. Klanten bedienen en met een kassasysteem werken zijn jouw ding! Werkuren: Weekendwerk, vakantiewerk en eventueel woensdagnamiddag De opening van de winkel in voorzien vanaf eind oktober - begin november.

  • Laborant biotech bedrijf (vaste late) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: LAB SUPPORT

    Type: Vaste Job

    Onze klant in Leuven is een biotechnologisch bedrijf. Ze hebben een halfautomatisch productieproces dat zo snel en efficiënt mogelijk moet draaien. Tussen de stappen van het (high troughput) productieproces door, denk je als laborant zelf mee over de volgende stap en voer je verscheidene stappen zelf uit: OD metingen, verdunningsreeksen, analytische controle mbv GC/HPLC en verschillende bedrijfseigen testen. We zoeken momenteel een laborant voor main production. Aanbod: Vaste functie (na interimperiode) in een dynamisch en groeiend bedrijf. Vaste late shift (13u-22u)

  • reclamebedelers huis-aan-huis gezocht regio STEKENE (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste in jouw buurt? Dan hebben wij de opdracht voor jou! Voor de uitbreiding van ons netwerk aan zelfstandige promo koeriers zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde en dynamische mensen om kranten in folders te bedelen. Heel flexibele uren - jij bepaalt waar je wilt bedelen.

  • Brainbridge - Senior SAP Plant Maintenance Site Implementation Coordinator (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Location: Brussels Job type: Miscellaneous Description Vertegenwoordigt het SAP PM-implementatieproject op het terrein (Area Brussel) Begeleiden van de sleutel/eindgebruikers en hun management in het veranderingsproces dat dit project met zich meebrengt. Aanbieden van lokale ondersteuning aan de business mensen zowel op het gebied van het gebruik van SAP als bij het toepassen van best practices op het gebied van onderhoudsbeheer. Plannen, organiseren en geven van opleidingen aan sleutel-en eindgebruikers. Fungeren als contactpunt en verbindingspersoon tussen de mensen op het terrein en het project Responsibilities Je vertegenwoordigt het SAP PM-implementatieproject op het terrein Je bent verantwoordelijk voor het begeleiden van de sleutel/eindgebruikers en hun management in het veranderingsproces dat dit project met zich meebrengt. Je biedt lokaal ondersteuning aan de business mensen zowel op het gebied van het gebruik van SAP als bij het toepassen van best practices op het gebied van onderhoudsbeheer. Je plant, organiseert en geeft opleidingen aan sleutel -en eindgebruikers. Je bent het contactpunt en verbindingspersoon tussen de mensen op het terrein en het project Je rapporteert aan het Project Management van het SAP PM-project of een van de teamleads in het project Profile Technical skills: Project Management ervaring Ervaring met werken in SAP Kennis Onderprocessen en best praktijken Veranderingsbeheer MS Office Visio Personal skills: Teamplayer Proactief Self starter, in staat te werken met beperkte supervisie

  • 3D-ICT - Project Manager Junior (BRAINE-L'ALLEUD)

    Regio: BRAINE-L'ALLEUD

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We are looking for an IT Patient Safety Solutions Architect and Technical Project Manager.      Role   The candidate will work on the release of several small projects and interact mainly with offshore vendors. The main tasks will be:  Coordinate the implementation & validation activities of IT projects in patient safety systems like:  Oracle Argus 8  Oracle Empirica Signal RxLogix PVSignal  PVI CaseIntake  Collaborate with the external technical support group to implement changes  Assist validation lead with design, review, and approval of test plans and test scripts  Author, and review system design documents and validation documents    Required experience Ability to communicate with non-technical experts and translate details into non-technical language  Driven by the motivation to deliver results  Ambition to work independently and to structure workload  Project management experience  Knowledge of PL/SQL is a plus  Experience in working with offshore partners is a plus  3 to 5 years experience and at least 1 to 2 year of project management experience Language: Dutch/French + English   The position is for Braine site and the candidate can work remotely

Zoek naar antwoorden van Olense Bouwfirma V & G BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Olense Bouwfirma V & G BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Olense Bouwfirma V & G BVBA. Laat een reactie achter voor Olense Bouwfirma V & G BVBA. Olense Bouwfirma V & G BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Olense Bouwfirma V & G BVBA. Leave a respond for Olense Bouwfirma V & G BVBA. Olense Bouwfirma V & G BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Olense Bouwfirma V & G BVBA op de google maps. Adres en contacten Olense Bouwfirma V & G BVBA
Location of Olense Bouwfirma V & G BVBA on the google maps. Address and contacts of Olense Bouwfirma V & G BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Olense Bouwfirma V & G BVBA Olense Bouwfirma V & G BVBA: BOUDEWIJNPARK | Immesoete | APART-HOTEL DE WANDELAAR | OLIVIER RODESCH | AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING

Other related companies as Olense Bouwfirma V & G BVBA: BOUDEWIJNPARK | Immesoete | APART-HOTEL DE WANDELAAR | OLIVIER RODESCH | AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING

Olense Bouwfirma V & G BVBA is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Olense Bouwfirma V & G BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06712341308. Het bedrijf Olense Bouwfirma V & G BVBA bevindt zich op het adres: Eikenstraat 11 2250 Olen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 794,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 521,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Contractors - House building. Producten gemaakt in Olense Bouwfirma V & G BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Olense Bouwfirma V & G BVBA is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Olense Bouwfirma V & G BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Olense Bouwfirma V & G BVBA, openstaande posities, locatie van Olense Bouwfirma V & G BVBA op de kaart.

Olense Bouwfirma V & G BVBA is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is Olense Bouwfirma V & G BVBA, company assigned to the tax number BE06712341308. The company Olense Bouwfirma V & G BVBA is located at the address: Eikenstraat 11 2250 Olen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 794,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 521,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Contractors - House building. Products created in Olense Bouwfirma V & G BVBA were not found.
The main activity of Olense Bouwfirma V & G BVBA is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Olense Bouwfirma V & G BVBA is not available. You also can look at reviews of Olense Bouwfirma V & G BVBA, open positions, location of Olense Bouwfirma V & G BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Olense Bouwfirma V & G BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Olense Bouwfirma V & G BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Olense Bouwfirma V & G BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Olense Bouwfirma V & G BVBA, employees, financial statistics.