STUYTS LOUIS HOUTKONSTRUKTIE

Contactgegevens STUYTS LOUIS HOUTKONSTRUKTIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data STUYTS LOUIS HOUTKONSTRUKTIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

STUYTS LOUIS HOUTKONSTRUKTIE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HEIDEWEG 39; 2980; ZOERSEL, België

Telefoon (phone): 33843842 (+32-33843842) 33843842 (+32-33843842)

Fax (fax): +32 (87) 849-27-99 +32 (87) 849-27-99

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) STUYTS LOUIS HOUTKONSTRUKTIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "STUYTS LOUIS HOUTKONSTRUKTIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "STUYTS LOUIS HOUTKONSTRUKTIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van STUYTS LOUIS HOUTKONSTRUKTIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen STUYTS LOUIS HOUTKONSTRUKTIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of STUYTS LOUIS HOUTKONSTRUKTIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees STUYTS LOUIS HOUTKONSTRUKTIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti STUYTS LOUIS HOUTKONSTRUKTIE
Products information STUYTS LOUIS HOUTKONSTRUKTIE

BTW identificatienummer (tax): BE01986297607
Ondernemingsnummer: 2987976074
Hoofdstad (capital): 821,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 122,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Produits & Activités: Menuiserie,Charpentes.

Product categorie (product category): Installation de menuiserie en bois and plastique

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor STUYTS LOUIS HOUTKONSTRUKTIE
(Get full report from official database of BE for STUYTS LOUIS HOUTKONSTRUKTIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor STUYTS LOUIS HOUTKONSTRUKTIE
Addition kinds of activities for STUYTS LOUIS HOUTKONSTRUKTIE

504899. Ophthalmic goods, nec | Ophthalmic goods, nec
20790200. Verkorting en andere vaste eetbare vetten | Shortening and other solid edible fats
32910500. Synthetische schuurmiddelen | Synthetic abrasives
38239908. Potentiometrische zelfbalancerende inst., Behalve x-y plotters | Potentiometric self-balancing inst., except x-y plotters
50210300. Bedden en beddengoed | Beds and bedding

Werken bij STUYTS LOUIS HOUTKONSTRUKTIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in STUYTS LOUIS HOUTKONSTRUKTIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor STUYTS LOUIS HOUTKONSTRUKTIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for STUYTS LOUIS HOUTKONSTRUKTIE. Looking for open vacancies in other companies

  • Engineer Packaging (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Ausy Engineering

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor: het schrijven van lastenboeken met betrekking tot verpakkingsmachines (inclusief palletizeermachines), de evaluatie van aanbiedingen, de opvolging van de leveranciers na bestelling, detesten van de machines volgens vooraf gedefinieerde protocols, het regelen van gedocumenteerde overdracht naar productie en onderhoud. Projecten bevinden zich zowel aan de nieuwe packaging lines als de relocation van bestaande lines.

  • Customer Care Advisor (HUIZINGEN)

    Regio: HUIZINGEN

    Bedrijf: ASAP HR GROUP

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je kan de verschillende vragen beantwoorden en zorgen van gebruikers via telefoon, email en brieven op een directe manier en zoals het service niveau vereist . Je kan aanleren, eigen maken en gebruiken van alle nodige kennis en expertise ter zake om probleemoplossend te kunnen werken met en door de eindgebruikers bij te staan inzake het gebruik van de producten. Je bent accuraat en grondig alle nieuwe eindgebruiker conversie en retentie profielen kan je documenteren in de computer systemen zoals de standaard procedures vereisen. Je bent verantwoordelijk voor data kwaliteit en zelfreflectie i.v.m de kwaliteit van jouw werk Je gebruikt de beschikbare bronnen om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen in de industrie, de producten en diensten van de concurrenten en de business activiteiten. Je communiceert en werkt als een team met de field sales vertegenwoordigers en het costumer care team om de gestelde objectieven te behalen en te verbeteren. Je behandelt de maandelijkse inbound en outbound call activiteiten en conversie/retentie doelstellingen. Je rapporteert zoals gevraagd of verzocht wordt.

  • heftruckbestuurder met operatorstaken (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: ASAP TURNHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken voor een firma te Beerse een heftruckbestuurder. Je gaat 90 % van de tijd op je heftruck spenderen ( Linde 4 ton) en 10% tijd operatorswerk of magazijnwerk.

  • poethulp met dienstencheques (LEDE)

    Regio: LEDE

    Bedrijf: DE SCHRIJVER

    Type: Dienstenchequebaan

    instaan voor huishoudelijk taken zoals afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen wassen, .......

  • Studenten horeca voor het plezantste land in Lichtaart! (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Als horecamedewerker zorg je ervoor dat de bezoekers in een proper restaurant een lekkere maaltijd kunnen eten. Je helpt mee met het bereiden van deze maaltijden, volgens de geldende HACCP-normen. Daarnaast spring je in waar nodig zoals afruimen en afwassen. Je zorgt mee voor de netheid van het restaurant. Je bedient de bezoekers met de grootste zorg.

  • STUDENT SUPERMARKT OOSTKAMP (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Studentenjob

    Gezocht: gemotiveerde jobstudent die wil werken in een supermarkt in Oostkamp. taken: kassawerk doen rekken aanvullen in kalmere periode meehelpen aan een specifieke afdeling

  • Jobstudent verkoop charcuterie Bilzen (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Student verkoper/verkoopster supermarkt in Bilzen weekend werk en schoolvakanties Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten.

  • Beheerder Onderschrijver BOAR (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: WinBee HRC

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een groot verzekeringsbedrijf, zijn we op zoek naar verschillende kandidaten voor Beheerder Onderschrijver BOAR functie te Brussel. Hoofdactiviteiten: Onderschrijving • Analyseert en aanvaardt de risico’s binnen het kader van de gedelegeerde onderschrijvingsbevoegdheden • Bepaalt de verzekeringsvoorwaarden (dekking, premie, vrijstelling...) en brengt offertes uit • Staat in voor de opvolging, de controle en het toezicht op verzekeringscontracten (preventie, verzekeringsvoorwaarden, schadestatistiek) • Valideert de nieuwe zaken via ProLink.NG • Moedigt de makelaar proactief aan om Prolink NG/ Prolink.NET, de mandaten (productiebevoegdheden) te gebruiken Beheer • Staat in voor de administratieve en technische voorbereiding en de opmaak van het verzekeringscontract en zijn bijvoegsels • Verricht beheersdaden met betrekking tot verzekeringscontracten • Neemt actief deel aan tests ter voorbereiding van de introductie van nieuwe programma’s, processen etc… • Genereert ideeën om doelstellingen te kunnen bereiken • Beheer van de mailboxen van de betrokken diensten (NL/FR)

  • Medior .NET Developer (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Akkoo

    Type: Vaste Job

    Wat verwachten wij van jou?  Als .NET developer wil je je kennis verder ontwikkelen tot een professionele .NET developer. Je kan er ook nog steeds van genieten om de moeilijkste uitdagingen samen met je team te herleiden tot eenvoudige oplossingen. Bijkomend vind je dat het tijd is om je kennis uitgebreid te delen met anderen, je kent je vak tenslotte door en door. De lifecycle van software is helemaal jouw ding van het opzetten van omgevingen, het ontwikkelen van de oplossing tot het continuous deployment en alles wat ertussen of -naast gebeurt. Test-driven development en clean code helpen je in deze van begin tot einde. Terwijl je coachende skills, creatieve aanpak en je oplossing gedreven mentaliteit elke uitdaging herleiden tot een succes.

  • Senior dossierbeheerder met zin in de toekomst - Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Een kantoor met een familiale touch kan je wel bekoren? Dan is dit kantoor dat geleid wordt door een man/vrouw - team misschien wel de geschikte plaats voor jou! Dit op en top familiekantoor dat reeds in 1967 werd opgericht en in 2003 werd overgelaten aan de dochter van de zaakvoerder, wist gedurende de jaren een bijzonder klantenbestand op te bouwen. Dit kantoor wenst zijn klanten niet alleen boekhoudkundig maar ook fiscaal te ondersteunen. Ze doen dit niet alleen voor de bestaande eenmanszaken en vennootschappen, maar ook voor starters die zij voorzien van de nodige begeleiding. Dossierbeheerder - Functie Als senior dossierbeheerder ben jij de eerste contactpersoon voor de klanten, je vangt al hun vragen op en kan hen voorzien van de nodige informatie en adviezen. Van A-Z je dossiers beheren zal tot je dagelijkse takenpakket behoren, zodat je op de hoogte bent van je eigen dossiers en deze volledig zelfstandig kan afwerken.

  • Passie om als flexijobber te werken in een kapsalon! (RIEMST)

    Regio: RIEMST

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Flexijob

    Voor onze klant, een goeddraaiend kapsalon met fijne klanten, zijn wij op zoek naar een enthousiaste en vlotte flexijobber die het salon 2 dagen wil komen versterken! Wij zijn op zoek naar iemand die reeds ervaring heeft in de sector en die graag, naast zijn of haar hoofdjob, een 2-tal dagen wil komen meewerken, nl. vrijdag en zaterdag! Ben jij iemand die graag onder de mensen is en die ervaring heeft, aarzel niet om ons te contacteren!

  • Kamermeisje (jongen) - EXTRA (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: TER BRUGHE

    Type: Flexijob

    Wij zijn altijd op zoek naar extra's voor op zaterdag, zondag en feestdagen. Je helpt met klaarzetten en aanvullen van het ontbijtbuffet, tafels afruimen en afwassen. Je staat ook in voor het schoonmaken van de kamers en gemeenschappelijke delen. Kennis van het Nederlands is essentieel .

Zoek naar antwoorden van STUYTS LOUIS HOUTKONSTRUKTIE in sociale netwerken
Look for responds of STUYTS LOUIS HOUTKONSTRUKTIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor STUYTS LOUIS HOUTKONSTRUKTIE. Laat een reactie achter voor STUYTS LOUIS HOUTKONSTRUKTIE. STUYTS LOUIS HOUTKONSTRUKTIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for STUYTS LOUIS HOUTKONSTRUKTIE. Leave a respond for STUYTS LOUIS HOUTKONSTRUKTIE. STUYTS LOUIS HOUTKONSTRUKTIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie STUYTS LOUIS HOUTKONSTRUKTIE op de google maps. Adres en contacten STUYTS LOUIS HOUTKONSTRUKTIE
Location of STUYTS LOUIS HOUTKONSTRUKTIE on the google maps. Address and contacts of STUYTS LOUIS HOUTKONSTRUKTIE

Andere gerelateerde bedrijven als come STUYTS LOUIS HOUTKONSTRUKTIE STUYTS LOUIS HOUTKONSTRUKTIE: MATTHIJS MATTENTAARTEN | REUSE | BOUTIQUE PETUNIA | I.V.C. BRABANT | GEORGIUS NIJS

Other related companies as STUYTS LOUIS HOUTKONSTRUKTIE: MATTHIJS MATTENTAARTEN | REUSE | BOUTIQUE PETUNIA | I.V.C. BRABANT | GEORGIUS NIJS

STUYTS LOUIS HOUTKONSTRUKTIE is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is STUYTS LOUIS HOUTKONSTRUKTIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01986297607. Het bedrijf STUYTS LOUIS HOUTKONSTRUKTIE bevindt zich op het adres: HEIDEWEG 39; 2980; ZOERSEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 821,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 122,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Installation de menuiserie en bois and plastique. Lijst met producten zijn Produits & Activités: Menuiserie,Charpentes..
De hoofdactiviteit van STUYTS LOUIS HOUTKONSTRUKTIE is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van STUYTS LOUIS HOUTKONSTRUKTIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van STUYTS LOUIS HOUTKONSTRUKTIE, openstaande posities, locatie van STUYTS LOUIS HOUTKONSTRUKTIE op de kaart.

STUYTS LOUIS HOUTKONSTRUKTIE is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is STUYTS LOUIS HOUTKONSTRUKTIE, company assigned to the tax number BE01986297607. The company STUYTS LOUIS HOUTKONSTRUKTIE is located at the address: HEIDEWEG 39; 2980; ZOERSEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 821,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 122,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Installation de menuiserie en bois and plastique. List of products are Produits & Activités: Menuiserie,Charpentes..
The main activity of STUYTS LOUIS HOUTKONSTRUKTIE is National Security and International Affairs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of STUYTS LOUIS HOUTKONSTRUKTIE is not available. You also can look at reviews of STUYTS LOUIS HOUTKONSTRUKTIE, open positions, location of STUYTS LOUIS HOUTKONSTRUKTIE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over STUYTS LOUIS HOUTKONSTRUKTIE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf STUYTS LOUIS HOUTKONSTRUKTIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about STUYTS LOUIS HOUTKONSTRUKTIE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company STUYTS LOUIS HOUTKONSTRUKTIE, employees, financial statistics.