STEFAAN VANDENBERGHE

Contactgegevens STEFAAN VANDENBERGHE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data STEFAAN VANDENBERGHE: address, phone, fax, email, website, opening hours

STEFAAN VANDENBERGHE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): NEERHOFSTRAAT 7; 8560; WEVELGEM, België

Telefoon (phone): 56422888 (+32-56422888) 56422888 (+32-56422888)

Fax (fax): +32 (16) 320-46-38 +32 (16) 320-46-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) STEFAAN VANDENBERGHE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "STEFAAN VANDENBERGHE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "STEFAAN VANDENBERGHE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van STEFAAN VANDENBERGHE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen STEFAAN VANDENBERGHE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of STEFAAN VANDENBERGHE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees STEFAAN VANDENBERGHE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti STEFAAN VANDENBERGHE
Products information STEFAAN VANDENBERGHE

BTW identificatienummer (tax): BE05776580810
Ondernemingsnummer: 7244079589
Hoofdstad (capital): 992,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 400,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Produits & Activités: Charpentes,Menuiserie.

Product categorie (product category): Installation de menuiserie en bois and plastique

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor STEFAAN VANDENBERGHE
(Get full report from official database of BE for STEFAAN VANDENBERGHE)

Aanvulling soorten activiteiten voor STEFAAN VANDENBERGHE
Addition kinds of activities for STEFAAN VANDENBERGHE

32720602. Conduits, concrete | Conduits, concrete
32810205. Vazen, gesneden steen | Vases, cut stone
35520211. Riet, weefsel | Reeds, loom
35940102. Pompen, hydraulische, vliegtuigen | Pumps, hydraulic, aircraft
38230417. Telemetering instrumenten, industrieel proces type | Telemetering instruments, industrial process type
39990601. Kegels en rietsoorten, behalve edelmetaal | Canes and cane trimmings, except precious metal
51360600. Heren en jongens sportkleding en werkkleding | Men's and boys' sportswear and work clothing
87420206. Training en ontwikkeling consultant | Training and development consultant

Werken bij STEFAAN VANDENBERGHE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in STEFAAN VANDENBERGHE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor STEFAAN VANDENBERGHE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for STEFAAN VANDENBERGHE. Looking for open vacancies in other companies

  • Kinderbegeleider - Regio Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een kinderdagverblijf regio Lokeren zijn we op zoek naar een kinderverzorg(st)er. Je zal ingeschakeld worden op volgende dagen: 22/11, 29/11, 6/12, 13/12 en 20/12. Werkuren zijn van 8:30 t.e.m. 17:00 (1 uur pauze). Als kinderverzorg(st)er sta je in voor de verzorging en opvolging van de kindjes van 0 tot 3 jaar. Belangrijk is dat je vlot bent in het omgaan met kinderen en ouders. Je zal de kinderen begeleiden bij het leren van dagelijkse handelingen en activiteiten voor hen organiseren. Je wil creatief bezig zijn en kan zelfstandig werken.

  • Medewerker tuinbouw (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: Go4jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je helpt mee met het onderhouden van tuinen, opkuis, gras maaien, snoeien, beton gieten, steentjes aanvoeren, graven, ... Je start elke dag om 7u.

  • cnc bediender m/v (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een CNC Insteller / bediener M/V. * Je zal instaan voor het correct instellen en bedienen van de CNC machine het verwerken van kunstofmatrialen

  • ATELIERMEDEWERKER GEZOCHT - DAGWERK- REGIO DOTTENIJS (SPIERE-HELKIJN)

    Regio: SPIERE-HELKIJN

    Bedrijf: FORUM JOBS AVELGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een sterke firma regio Helkijn zijn we op zoek naar ateliermedewerkers met affiniteit in het hout of PVC. De firma zelf maakt poolhouses, veranda's en pergola's. Je doet de montage van A tot Z in het atelier. Dagwerk van 7-16u.

  • Arbeider metaal 2-ploegen M:V (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: ADECCO ROESELARE INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent op zoek naar een job als arbeider en wil graag werken in het metaal regio Ardooie? Dit mag in 2-ploegen, dan hebben wij de job voor jou! Voor een metaalbewerkingsbedrijf gelegen in regio Ardooie / Tielt zoeken we een arbeider metaal in 2-ploegen. Je komt terecht binnen een team van 20 arbeiders in de productie. Productie van zeer specifieke producten waarbij een interne opleiding van toch 1 maand voorzien is. Als arbeider metaal bestaat je takenpakket uit: aanbrengen , installeren van onderdelen van de machine om de productie te starten bijstellen van de machine ( meten , controleren ) opleggen , afnemen van stukken - kwaliteitscontrole algemene netheid en orde van de machines Je hebt telkens een productfiche bij de hand; hiervoor is technisch inzicht en een plan kunnen interpreteren belangrijk. Je bent niet bang van computers maar houdt ook zeer sterk van een zeer afwisselende job en van bediening / bewerking aan kleine metaalbewerkingsmachines.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Kozen, 19 uur per week (KOZEN)

    Regio: KOZEN

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 19 uren per week, te presteren in 2 a 3 dagen, voor 2 gastgezinnen wonende te Kozen. De gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken en koken. Bij 1 gezin werk je maandag, dinsdag en donderdag van 15 tot 18 uur. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Magazijnier (handlanger), regio Hamme van 29/10-02/11 (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf actief in afwateringssystemen, zijn we op zoek naar handlangers om een week bij te springen in het magazijn. Je werkt in de week van 29/10- 02/11. Je voert kleine montage werken uit op de putdeksels en je maakt die klaar voor verzending. Ervaring met heftruck en attest is een pluspunt. Laden en lossen behoort ook tot jouw taken pakket.

  • Steller-operator m/v (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: PUNCH METALS

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een steller-operator in 2-ploegen. Je staat in voor de instellingen van diverse plaatbewerkingsmachines. 1000 ton, 500 ton, transfer persen. Je draagt zorg voor het afleveren van een kwalitatief product dat aan alle eisen moet voldoen. Instellen van de verschillende plaatbewerkingsmachines (persen). Houden van toezicht op de correcte uitvoering van de werkmethode en geven van instructies in dag- of ploegendienst mede onder leiding van de voorman. De steller is naast de voorman de aanspreekpersoon wanneer een productiemedewerker problemen ondervindt tijdens de uitvoering van zijn taken. Oplossen van kleine storingen. Bepalen a.d.h.v. de dagplanning welk werk op welke machine komt en mensen toewijzen (voornamelijk buiten de daguren). Is de eerste aanspreekpersoon van de productiemedewerkers. Zorgen voor de volledige inrichting van de werkplek. Dit houdt in dat alle benodigde materialen aanwezig en correct opgesteld zijn. Maken van de eerste producten bij het in productie nemen van een nieuwe order en het uitvoeren van de eerste productcontrole. Zorgen voor vrijgave van productie. Dit houdt in dat de productiesituatie voldoet aan de veiligheidsvoorschriften, de kwaliteitseisen zijn gewaarborgd, dat de arbeiders zijn geïnstrueerd i.v.m. het gebruik van de verschillende machines en het vervullen van de controlehandelingen. Activeren van de instelgegevens en instructiegegevens voortvloeiend uit de praktijk, dit in samenwerking met de voorman. Zorgen voor orde, netheid en veiligheid op de werkplek. Meewerken aan de optimalisatie van o.a.diverse gereedschappen, machines en werkmethodes.

  • Technisch Tekenaar (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: VMC CONSTRUCT

    Type: Vaste Job

    Over ons VMC Construct is een algemene bouwonderneming die actief is in villa bouw, VMC Construct is een algemene bouwonderneming die actief is in villabouw, appartementsbouw en renovatiewerken. We zijn gevestigd in Knokke-Heist en onze actieradius is Oost- en West-Vlaanderen. Vanwege groei van ons bedrijf zijn we op zoek naar een bouwkundig tekenaar om ons team te versterken. Hoe zal je werkdag als Technisch Tekenaar eruit zien? Jij bent verantwoordelijk voor het uitwerken van aangeleverde bouwkundige gegevens tot bruikbare productietekeningen voor onze prefab afdeling. Daarnaast doe je ook bestellingen van bouwmaterialen voor je collega’s.

  • thuisverpleegkundige (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: THUISVERPLEGING POORTMANS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werkgebied: Heist-op-den-Berg Bezit van eigen wagen Bezit van diploma verpleegkundige Zelfstandige werken op zelfstandige basis

  • Chef Kok (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: MILITZA BRUGGE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor het bereiden van een gezonde en lekkere dagschotel (soep, hoofdgerecht, dessert) voor een 80 - tal senioren alook een suggestiemenu. Je dient met verse ingredienten een lekkere maaltijden te kunnen creeëren die naar smaak en uitzicht overeenstemmen met onze visie en een beleving zijn voor onze resident die hun maaltijd nuttigen in het restaurant of appartement, Je hebt een fijne smaak en bent creatief met voeding, Je hebt oog voor detail, Je staat in voor het bereiden van het avondeten voor een 30 aantal residenten.

  • Werfreserve busbegeleid(st)er en/of werfreserve internaatsbus (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Secundaire Scholen Sint-Ferdinand(BuSO)

    Type: Werfreserve

    Voor de Secundaire scholen Sint Ferdinand willen we een werfreserve aanleggen voor busbegeleid(st)ers voor de dagelijkse ritten en/of voor de internaatsbus. Momenteel zijn er reeds busbegeleid(st)ers in dienst. Door het aanleggen van een werfreserve willen we een pool van busbegeleiders bijhouden waardoor we snel en adequaat kunnen inspelen op mogelijke vervangingen van onze huidige busbegeleid(st)ers. Bijgevoegd wordt de taak van de busbegeleiding toegelicht, indien je hiervoor interesse hebt om tijdelijk/ eventueel langere periode een vervanging te willen opnemen, ontvangen we graag je sollicitatie. Taken begeleiding: - Staat in voor de orde, netheid en tucht in de bus - Bedient de manuele deuren en ramen - Helpt de leerlingen in- en uitstappen - Is aanwezig op de bus voor de eerste leerling opstapt - Is verantwoordelijk voor het invullen van het aanwezigheidsblad - Verlaat het voertuig niet onnodig tijdens de rit - Laat het voertuig niet stoppen op niet-voorziene haltes - Laat geen personen of niet vermelde leerlingen opstappen (wel gemandateerden) - Kijkt, nadat de leerlingen de bus verlaten hebben, na of er niemand is achtergebleven. Inhoud: - Dagelijkse ritten: Busbegeleid(st)er: dagelijkse busbegeleiding voorzien van jongeren die ’s morgens bij hun thuis opgehaald worden en naar school worden gebracht (uren: +/- 7u tot 8u35). Busbegeleiding van jongeren die van school terug naar huis worden gebracht (15u20 tot +/- 17u), op weekbasis is er een tewerkstelling van maximum 30u, de bruto vergoeding bedraagt circa 12.00 € per uur. BIj een vervanging van een busbegeleid(st)er kan het ook tijdelijk over een opdracht van minder dan 30u gaan. De soort vervanging bepaald het werkregime. - Internaat bus: deze haalt op maandag morgen de kinderen op en brengt deze vrijdag na school naar huis, ongeveer ritten van +/- 6u per week aan dezelfde vergoeding als de dagelijkse ritten.

Zoek naar antwoorden van STEFAAN VANDENBERGHE in sociale netwerken
Look for responds of STEFAAN VANDENBERGHE in social networks

Lees alle opmerkingen voor STEFAAN VANDENBERGHE. Laat een reactie achter voor STEFAAN VANDENBERGHE. STEFAAN VANDENBERGHE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for STEFAAN VANDENBERGHE. Leave a respond for STEFAAN VANDENBERGHE. STEFAAN VANDENBERGHE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie STEFAAN VANDENBERGHE op de google maps. Adres en contacten STEFAAN VANDENBERGHE
Location of STEFAAN VANDENBERGHE on the google maps. Address and contacts of STEFAAN VANDENBERGHE

Andere gerelateerde bedrijven als come STEFAAN VANDENBERGHE STEFAAN VANDENBERGHE: PANOS | De Stoop Nelly | BAERT EN ZOON | EURODISTRIBUTION | Allgro BVBA

Other related companies as STEFAAN VANDENBERGHE: PANOS | De Stoop Nelly | BAERT EN ZOON | EURODISTRIBUTION | Allgro BVBA

STEFAAN VANDENBERGHE is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is STEFAAN VANDENBERGHE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05776580810. Het bedrijf STEFAAN VANDENBERGHE bevindt zich op het adres: NEERHOFSTRAAT 7; 8560; WEVELGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 992,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 400,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Installation de menuiserie en bois and plastique. Lijst met producten zijn Produits & Activités: Charpentes,Menuiserie..
De hoofdactiviteit van STEFAAN VANDENBERGHE is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van STEFAAN VANDENBERGHE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van STEFAAN VANDENBERGHE, openstaande posities, locatie van STEFAAN VANDENBERGHE op de kaart.

STEFAAN VANDENBERGHE is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is STEFAAN VANDENBERGHE, company assigned to the tax number BE05776580810. The company STEFAAN VANDENBERGHE is located at the address: NEERHOFSTRAAT 7; 8560; WEVELGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 992,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 400,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Installation de menuiserie en bois and plastique. List of products are Produits & Activités: Charpentes,Menuiserie..
The main activity of STEFAAN VANDENBERGHE is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of STEFAAN VANDENBERGHE is not available. You also can look at reviews of STEFAAN VANDENBERGHE, open positions, location of STEFAAN VANDENBERGHE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over STEFAAN VANDENBERGHE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf STEFAAN VANDENBERGHE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about STEFAAN VANDENBERGHE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company STEFAAN VANDENBERGHE, employees, financial statistics.