STEFAAN VAN DE POEL

Contactgegevens STEFAAN VAN DE POEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data STEFAAN VAN DE POEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

STEFAAN VAN DE POEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MEIBERG 19; 2450; MEERHOUT, België

Telefoon (phone): 14302805 (+32-14302805) 14302805 (+32-14302805)

Fax (fax): +32 (65) 103-79-88 +32 (65) 103-79-88

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) STEFAAN VAN DE POEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "STEFAAN VAN DE POEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "STEFAAN VAN DE POEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van STEFAAN VAN DE POEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen STEFAAN VAN DE POEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of STEFAAN VAN DE POEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees STEFAAN VAN DE POEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti STEFAAN VAN DE POEL
Products information STEFAAN VAN DE POEL

BTW identificatienummer (tax): BE07008422851
Ondernemingsnummer: 7277313232
Hoofdstad (capital): 237,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 631,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Produits & Activités: Charpentes,Menuiserie.

Product categorie (product category): Installation de menuiserie en bois and plastique

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor STEFAAN VAN DE POEL
(Get full report from official database of BE for STEFAAN VAN DE POEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor STEFAAN VAN DE POEL
Addition kinds of activities for STEFAAN VAN DE POEL

208599. Gedistilleerde en gemengde dranken, nec | Distilled and blended liquors, nec
509102. Golf en skimateriaal en benodigdheden | Golf and skiing equipment and supplies
39990701. Kunstmatige bloemstukken | Artificial flower arrangements
50880304. Vliegtuiguitrusting en -benodigdheden, nec | Aircraft equipment and supplies, nec
51999902. Anatomische exemplaren en onderzoeksmateriaal | Anatomical specimens and research material

Werken bij STEFAAN VAN DE POEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in STEFAAN VAN DE POEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor STEFAAN VAN DE POEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for STEFAAN VAN DE POEL. Looking for open vacancies in other companies

  • Projectcoördinator groenpolen (m/v/x) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: STAD GENT

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Dit is dé job voor jou, want: Je staat in voor de coördinatie van het stadsaandeel van de uitbouw en ontwikkeling van de groenpool Parkbos, Vinderhoutse Bossen en Oud Vliegveld en Gentbrugse meersen. Je werkt actief samen met de betrokkenen en respecteert de gemaakte afspraken met de collega’s en andere overheden en volgt de uitvoering ervan op Je treedt op als vertegenwoordiger van de stad in diverse intergemeentelijke project-, werk- en stuurgroepen; Een grondige rapportage aan jouw leidinggevende, het management, het college en de gemeenteraad over de voortgang en de ontwikkeling van de groenpolen hoort hier natuurlijk ook bij; Je communiceert actief over de voortgang aan bewoners, gebruikers, middenveldorganisaties, Minaraad en Gecoro; Bewaken van het budget en zoekt naar financieringsmogelijkheden? Je doet niets liever!; Na het project zorg jij ervoor dat het onderhoud en het beheer van de groenpool wordt opgevolgd in overleg met de betrokkenen.

  • Productie medewerker 2 ploegen (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ADECCO TURNHOUT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je gepassioneerd door voeding? Ben je op zoek naar een job als productie medewerker? Dan ben je bij Adecco Turnhout aan het juiste adres. Adecco is op zoek naar enthousiaste productiemedewerkers voor een toonaangevend voedingsbedrijf in Turnhout. Als productiemedewerker start je als all round medewerker om zo alle verschillende aspecten van de job te leren kennen. Je zal opgeleid worden aan de machines waardoor je takenpakket steeds ruimer wordt en dus je job ook veel afwisseling kent. In het begin zal je dus manueel inpakwerk en bandwerk verrichten, maar na verloop van tijd krijg je de machines (volautomatisch) aangeleerd.

  • ASSISTENT PROCESOPERATOR 2 PLOEGEN (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je start als assistent procesoperator. Je controleert de goede werking van de machines en bent verantwoordelijk voor de productiekwaliteit. Je lost kleine technische storingen op en je stelt de machine-instellingen af bij programmawissels, waarbij je het volledige productieproces vanuit de stuurkamer beheerst. Je werkt hierbij steeds volgens de werkinstructies en vastgelegde procedures. Ook het net houden van de procesinstallatie en de werkvloer behoort tot je takenpakket. Je krijgt doorgroeimogelijkheden tot procesoperator.

  • COMMERCIEEL MEDEWERKER te Drogenbos (DROGENBOS)

    Regio: DROGENBOS

    Bedrijf: SYNERGIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Na een inwerkperiode waarbij je Carglass® ten gronde leert kennen, neem je je taak op als commercieel medewerker. Je bent de rechterhand van de Branch Manager op commercieel en administratief vlak. Je bent medeverantwoordelijk voor het vlot uitbaten van het CDC om de verwachtingen van de klant te overtreffen. Je staat je collega's bij in het atelier met het uitvoeren van Repairs. Je rapporteert rechtstreeks aan de Branch Manager. Volgende elementen behoren tot je takenpakket: Onthaal van de klant zowel bij het binnenbrengen als bij het afhalen van de wagen en zorgt voor een onvergetelijke service Adviseren van de klant, over vervangingen en herstellingen, zowel in het filiaal als aan de telefoon Verzorgen van de facturatie en de administratie verbonden aan de jobs (bijvoorbeeld garanties, mobiele service, etc.). Je staat je collega's bij in het atelier bij hoge werkdruk met het uitvoeren van repairs en identities en helpt hen bij het plaatsen van autoruiten. Regelmatig contacteren van andere diensten voor afhandeling van klantendossiers (Logistics, CCC, Boekhouding, Customer Solutions, ...) Meewerken aan de promotie van het Carglass® productengamma Je draagt zorg voor een optimaal voorraadbeheer en voert de controle uit bij ontvangst van de levering

  • Calculator (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant regio Tielt zijn we op zoek naar een calculator

  • Poetshulp Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: GF DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn dringend op zoek naar enthousiaste poetshulpen. Ben jij een krak in poetsen en wil je een job waarbij je een mooi evenwicht kan houden tussen werk en gezin.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Zwijnaarde, Sint-Denijs Westrem (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.  

  • Operator Spuitgieten (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een klant gelegen in Malle zijn wij op zoek naar een Operator Spuitgieten (M/V): U zal instaan voor: Algemene werkorganisatie voor de totale groep van PET-machines: toezicht houden, interventies bij problemen, controlebeurten, orde en netheid van het machinepark; Machinebediening en instellen van de parameters in het spuitprogramma; Optreden tijdens het productieproces om fouten te vermijden en de kwaliteit te garanderen; Kwaliteitscontrole 

  • STUDENTEN - BIJRIJDER - DOORHEEN DE WEEK - HERENTALS (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Herentals zijn wij op zoek naar jobstudenten die op weekdagen kunnen meerijden met de vrachtwagen als bijrijder. Je rijdt mee met de chauffeur en helpt met het leveren, laden/lossen en installeren van goederen.

  • Zandstraler - Ontlakker (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Heb jij een eerste ervaring als zandstraler en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan ben jij misschien de vakman die we zoeken. Voor onze klant uit regio Limburg, met kantoor in Beringen, zoeken we een zandstraler - ontlakker. Als zandstraler ga je verschillende metalen constructies zandstralen zodat men die achteraf kan poederlakken. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het onderhoud van de straalcabine en de ontlakkingsmachine.

  • zelfstandig psycholoog (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: LOGOPEDIE FRAUKE VERSCHATSE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Aangezien mijn ambities en mogelijkheden het toelaten om te dromen van een multidisciplinaire praktijk, ben ik op zoek naar iemand met een vrij beroep die op zoek is naar een eigen praktijkruimte. Dit mag een kinesist(e), psycholo(o)g(e), diëtist(e) en/of ergotherapeut(e) zijn. Ik geloof steevast in de positieve werking van een multidisciplinaire praktijk. Ik huur het onderste gedeelte van een appartementsgebouw. Hierbij horen 3 bureaus, een wachtruimte, een toilet en een kleine keuken. Ik gebruik voorlopig slechts 1 ruimte. De andere 2 bureaus staan vrij. De praktijkruimte is gelegen op een belangrijke weg in Zulte en is hierdoor ook vrij zichtbaar. Ik bied een eigen ruimte aan en de mogelijkheid om op zelfstandige basis je beroep uit te oefenen. Je bepaalt zelf de te presteren uren en dagen en je breidt naar believen je uurrooster uit.

  • Freelance docent copywriter Leuven (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Beste docent! We zoeken een nieuwe collega die les zal geven aan onze school. Centrum voor Avondonderwijs is een van de grootste opleidingsverstrekkers in Nederland en België. Wij bieden tal van beroepsgerichte opleidingen aan. Als freelance docent bij het Centrum voor Avondonderwijs geef je les aan onze cursisten. Dit doe je vanuit jouw praktijkervaring en op basis van de richtlijnen en cursusmateriaal van het CVA. Je houdt rekening met de desbetreffende doelgroep en gangbare leerplannen. Verder sta je als docent ook in voor het corrigeren van de huistaken van onze studenten en de inhoudelijke ondersteuning bij hun opleiding. Je stelt een eindexamen op en verwerkt de resultaten met degelijke feedback voor jouw cursisten..

Zoek naar antwoorden van STEFAAN VAN DE POEL in sociale netwerken
Look for responds of STEFAAN VAN DE POEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor STEFAAN VAN DE POEL. Laat een reactie achter voor STEFAAN VAN DE POEL. STEFAAN VAN DE POEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for STEFAAN VAN DE POEL. Leave a respond for STEFAAN VAN DE POEL. STEFAAN VAN DE POEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie STEFAAN VAN DE POEL op de google maps. Adres en contacten STEFAAN VAN DE POEL
Location of STEFAAN VAN DE POEL on the google maps. Address and contacts of STEFAAN VAN DE POEL

Andere gerelateerde bedrijven als come STEFAAN VAN DE POEL STEFAAN VAN DE POEL: BLOKIT-ORCA | A Alphonse Vandeberg | MEDACTOL | COIFFURE MARLEEN | GILBERT NECKEBROECK

Other related companies as STEFAAN VAN DE POEL: BLOKIT-ORCA | A Alphonse Vandeberg | MEDACTOL | COIFFURE MARLEEN | GILBERT NECKEBROECK

STEFAAN VAN DE POEL is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is STEFAAN VAN DE POEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07008422851. Het bedrijf STEFAAN VAN DE POEL bevindt zich op het adres: MEIBERG 19; 2450; MEERHOUT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 237,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 631,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Installation de menuiserie en bois and plastique. Lijst met producten zijn Produits & Activités: Charpentes,Menuiserie..
De hoofdactiviteit van STEFAAN VAN DE POEL is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van STEFAAN VAN DE POEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van STEFAAN VAN DE POEL, openstaande posities, locatie van STEFAAN VAN DE POEL op de kaart.

STEFAAN VAN DE POEL is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is STEFAAN VAN DE POEL, company assigned to the tax number BE07008422851. The company STEFAAN VAN DE POEL is located at the address: MEIBERG 19; 2450; MEERHOUT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 237,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 631,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Installation de menuiserie en bois and plastique. List of products are Produits & Activités: Charpentes,Menuiserie..
The main activity of STEFAAN VAN DE POEL is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of STEFAAN VAN DE POEL is not available. You also can look at reviews of STEFAAN VAN DE POEL, open positions, location of STEFAAN VAN DE POEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over STEFAAN VAN DE POEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf STEFAAN VAN DE POEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about STEFAAN VAN DE POEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company STEFAAN VAN DE POEL, employees, financial statistics.