FLANDENNE PRO SERVICES ASBL

Particuliere bedrijvenChemicaliën en Geallieerde Producten • FLANDENNE PRO SERVICES ASBL
Private companiesChemicals and Allied Products • FLANDENNE PRO SERVICES ASBL

Contactgegevens FLANDENNE PRO SERVICES ASBL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLANDENNE PRO SERVICES ASBL: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLANDENNE PRO SERVICES ASBL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Quai De Marche En Pre 2 5300 Andenne - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-494-54-24-10 32-494-54-24-10

Fax (fax): 32-81-63-59-18 32-81-63-59-18

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLANDENNE PRO SERVICES ASBL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLANDENNE PRO SERVICES ASBL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLANDENNE PRO SERVICES ASBL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLANDENNE PRO SERVICES ASBL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLANDENNE PRO SERVICES ASBL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLANDENNE PRO SERVICES ASBL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLANDENNE PRO SERVICES ASBL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLANDENNE PRO SERVICES ASBL
Products information FLANDENNE PRO SERVICES ASBL

BTW identificatienummer (tax): BE09086486816
Ondernemingsnummer: 7489898681
Hoofdstad (capital): 201,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 483,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in FLANDENNE PRO SERVICES ASBL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pallets

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLANDENNE PRO SERVICES ASBL
(Get full report from official database of BE for FLANDENNE PRO SERVICES ASBL)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLANDENNE PRO SERVICES ASBL
Addition kinds of activities for FLANDENNE PRO SERVICES ASBL

22410408. Strapping webs | Strapping webs
22580107. Kant, breien, nec | Lace, knit, nec
34490000. Diverse metaalwerk | Miscellaneous metalwork
35890306. Waterzuivering apparatuur, industrieel | Water treatment equipment, industrial
36740213. Wafers (halfgeleider apparaten) | Wafers (semiconductor devices)
59490204. Patronen: naaien, breien en naaldwerk | Patterns: sewing, knitting and needlework
96210000. Regeling, administratie van het vervoer | Regulation, administration of transportation

Werken bij FLANDENNE PRO SERVICES ASBL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLANDENNE PRO SERVICES ASBL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLANDENNE PRO SERVICES ASBL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLANDENNE PRO SERVICES ASBL. Looking for open vacancies in other companies

  • Sorteerder Beton 2 ploegen (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: ASAP HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een betonbedrijf in Heusden-Zolder zijn wij opzoek naar een sorteerder in 2 ploegen. Je taken bestaan uit het uit sorteren van klinkers. Vb beschadigde stukken eruit doen.

  • Blokkentrekker 2 ploegen Estée Lauder (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je draagt zorg voor een goede aanvoer van componenten in de productieruimte Je controleert de productieruimte op de stand van afgewerkte producten Je verzorgt transport naar het magazijn en werkt de producties administratief af d.m.v. scanning Je voert bepaalde controles (batch, aantal, labels,...) uit op componenten en afgewerkte producten

  • Operator Heftruck Impermo 2-ploegen (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP XL Essers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Jij bent verantwoordelijk voor het klaarzetten van de zendingen die op je lijst staan. - Bij het in- en uitladen van de goederen denk je steeds aan de veiligheid van je collega's. - Ook de kwaliteit van de goederen hou je steeds in het oog. De goederen worden immers afgeleverd bij  onze klant en moeten dus steeds netjes en onbeschadigd zijn.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Maasmechelen (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij graag aan de slag als huishoudhulp bij gezinnen? Is schoonmaken één van jouw favoriete bezigheden? Bij OTV Homecare ben je van harte welkom want wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Hou jij ook van netheid en steek je graag je handen uit de mouwen? Dan ben jij voor ons de geschikte kandidaat om aan de slag te gaan als huishoudhulp via het systeem van de dienstencheques.Elke dag nemen onze huishoudhulpen bij onze klanten het huishoudelijke werk uit handen. Poetsen, strijken, koken, het kan allemaal via het systeem van dienstencheques. Je wordt tewerkgesteld in particuliere huishoudens. Telkens werk je in blokken van vier uren én het mooist van al, je kan zelf je werkdagen kiezen waardoor het perfect combineerbaar is met je privé leven. Tevens kan je rekenen op een individuele coaching door onze getrainde regioverantwoordelijken, zij staan je dagelijks met raad en daad bij.

  • Poetshulp regio Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF WAASLAND

    Type: Dienstenchequebaan

    Jij schrobt en poetst tot ieder plekje blinkt? Je maakt er een eer van om de huizen van je cliënten kraaknet achter te laten? DAN BEN JIJ DIEGENE DIE WIJ ZOEKEN!! Voor de regio Sint-Niklaas is Dienstenbedrijf Waasland op zoek naar een gemotiveerde poetshulp die wekelijks vaste klanten bezoekt om er te gaan poetsen. Je werkt van 8u tot 12u en van 13u tot 17u. Je vrije halve dagen kan je zelf mee bepalen.

  • Huishoudhulp - REGIO AALST (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: AMBY AALST

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van een kraaknette omgeving ? Zijn orde en netheid heel belangrijk voor jou? Ben je betrouwbaar en behulpzaam? Kom je graag bij andere mensen over de vloer en ben je sociaal vaardig ? Beschik je over het nodige organisatietalent om verschillende huishoudelijke taken aan te pakken en tot een goed einde te brengen? Dan ben jij de geknipte persoon! Naast een persoonlijke begeleiding kan je bij Amby ook rekenen op: Competitief loon volgens anciënniteit Vakantiegeld Eindejaarspremie Contract van onbepaalde duur Onkostenvergoeding Uren zelf kiezen Werken dicht bij je thuis We contacteren jou zo snel mogelijk om een afspraak te maken op ons kantoor zodat we kunnen kennis maken. Als familiale organisatie staan we dicht bij onze mensen. Een persoonlijke aanpak tegenover klanten, huishoudhulpen en interne medewerkers is voor ons cruciaal. Met meer dan 10 jaar ervaring in de dienstencheque-sector spelen wij in op uw wensen en noden. Wie bij Amby komt werken, komt terecht in een hecht en gemotiveerd team.

  • Jobstudenten aanvul/kassa weekends en vakanties (WESTENDE)

    Regio: WESTENDE

    Bedrijf: ASAP OOSTENDE

    Type: Studentenjob

    Festivals afschuimen, een reis boeken, een nieuwe gsm betalen,… Als student is dit een serieuze hap uit je budget. Om toch met een goed gevulde portemonnee door het leven te gaan, doen heel wat jongeren een studentenjob. Weet je niet goed wat en waar je moet zoeken? Lees dan zeker snel verder of kom langs met je cv bij ons op kantoor!

  • Commercieel bediende (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Heb je ervaring als customer service medewerker en wil je werken voor een grote speler? Onze klant biedt jou een onmiddellijk vast contract! Je werkt in een voltijds regime en verzorgt hierbij volgende taken: invoeren en opvolgen van orders (van bestelling tot levering) contacten onderhouden met interne afdelingen - productie, kwaliteit, logistiek optreden als eerste aanspreekpunt voor klanten m.b.t. prijzen, leveringen, klachten onderhouden van klantencontacten, zowel mondeling als schriftelijk (telefoon, mail..) verzorgen van alle nodig administratie

  • Algemeen directeur (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ascento

    Type: Vaste Job

    Jouw uitdaging als algemeen directeur: Je geeft leiding aan een 30-tal medewerkers en je stuurt het managementteam aan Je werkt ons beleid verder uit, je spoort opportuniteiten op en implementeert deze in de organisatie Je neemt de nodige initiatieven ter optimalisering van het afvalbeheer en de werking van de installaties Je overlegt met onze bestuursorganen, de schepencolleges van vennoten en diverse externe partners Je organiseert bedrijfsinterne milieuzorg en volgt hierbij de afvalwetgeving en wetgeving rond veiligheid, milieu en kwaliteit Bedrijfsprofiel: IVOO is de afvalintercommunale voor Oostende en Ommeland (Bredene, Gistel, Ichtegem, Middelkerke, Oostende en Oudenburg). In opdracht van deze zes gemeenten streeft IVOO naar een duurzaam afvalbeheer. De kerntaken van IVOO zijn onder andere de huis-aan-huisinzameling van huishoudelijk afval, de uitbating van de groencompostering en de uitbating van de technologisch hoogstaande verbrandingsinstallatie. IVOO hecht waarde aan een economisch en ecologisch verantwoord beleid.

  • Traffic Controller Rail (m/v) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Square City

    Type: Vaste Job

    Square City werkt als talent-specialist voor diverse sectoren. Wij bundelen industrie-ervaring en uitgebreide netwerken van professionals. Hierdoor zorgen wij voor de in- en doorstroom van talent bij onze opdrachtgevers, van werving & selectie-opdrachten, project sourcing, assessment- en development centers, enz. Vandaag zoeken wij voor een specialist met een sterk logistiek apparaat. Deze toonaangevende speler binnen de markt gaat het team versterken met een gemotiveerde Traffic Controller (m/v) in de regio van Antwerpen. De missie Jij wordt verantwoordelijk voor de dispatching en opvolging van het internationale netwerk van goederentransport via de spoorwegen. Je staat in voor de voorbereidingen van alle operationele en administratieve documenten voor de goederentransporten die jij beheert. Je bent verantwoordelijk voor het punctueel opvolgen van de route van de trein. Je staat daarvoor in directe communicatie met de machinisten, seinhuizen en internationale partners. Je bent het aanspreekpunt voor alles practische zaken van jouw transport, waar de trein zich in Europa ook bevindt. Rapporteren doe je aan de Operations Manager.

  • Thuisverpleegkundige (BURCHT)

    Regio: BURCHT

    Bedrijf: THUISVERPLEGING MET EEN HART

    Type: Zelfstandige activiteit

    Thuisverpleging op zelfstanidge basid, in het tofste team uit de regio. Goeie rondes, goeie verdiensten en leuke collega's

  • Arbeiders voor het afkoelproces (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: t-interim Evergem

    Type: Werfreserve

    Voor een chemiebedrijf in de regio zijn wij op zoek naar arbeiders voor het afkoelproces. Je zal voornamelijk instaan voor het graven van putten. Deze putten worden gevuld met een kokende substantie die wordt afgekoeld in deze putten. Het betreft een fysiek zwaardere functie.

Zoek naar antwoorden van FLANDENNE PRO SERVICES ASBL in sociale netwerken
Look for responds of FLANDENNE PRO SERVICES ASBL in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLANDENNE PRO SERVICES ASBL. Laat een reactie achter voor FLANDENNE PRO SERVICES ASBL. FLANDENNE PRO SERVICES ASBL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLANDENNE PRO SERVICES ASBL. Leave a respond for FLANDENNE PRO SERVICES ASBL. FLANDENNE PRO SERVICES ASBL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLANDENNE PRO SERVICES ASBL op de google maps. Adres en contacten FLANDENNE PRO SERVICES ASBL
Location of FLANDENNE PRO SERVICES ASBL on the google maps. Address and contacts of FLANDENNE PRO SERVICES ASBL

Andere gerelateerde bedrijven als come FLANDENNE PRO SERVICES ASBL FLANDENNE PRO SERVICES ASBL: Atrium | QUADVERHUUR NEERPELT | SILOBA | CONSULTATIEBUR.JONGE KIND | DATA GATE

Other related companies as FLANDENNE PRO SERVICES ASBL: Atrium | QUADVERHUUR NEERPELT | SILOBA | CONSULTATIEBUR.JONGE KIND | DATA GATE

FLANDENNE PRO SERVICES ASBL is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLANDENNE PRO SERVICES ASBL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09086486816. Het bedrijf FLANDENNE PRO SERVICES ASBL bevindt zich op het adres: Quai De Marche En Pre 2 5300 Andenne - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 201,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 483,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Pallets. Producten gemaakt in FLANDENNE PRO SERVICES ASBL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLANDENNE PRO SERVICES ASBL is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLANDENNE PRO SERVICES ASBL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLANDENNE PRO SERVICES ASBL, openstaande posities, locatie van FLANDENNE PRO SERVICES ASBL op de kaart.

FLANDENNE PRO SERVICES ASBL is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLANDENNE PRO SERVICES ASBL, company assigned to the tax number BE09086486816. The company FLANDENNE PRO SERVICES ASBL is located at the address: Quai De Marche En Pre 2 5300 Andenne - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 201,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 483,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Pallets. Products created in FLANDENNE PRO SERVICES ASBL were not found.
The main activity of FLANDENNE PRO SERVICES ASBL is Chemicals and Allied Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FLANDENNE PRO SERVICES ASBL is not available. You also can look at reviews of FLANDENNE PRO SERVICES ASBL, open positions, location of FLANDENNE PRO SERVICES ASBL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLANDENNE PRO SERVICES ASBL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLANDENNE PRO SERVICES ASBL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLANDENNE PRO SERVICES ASBL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLANDENNE PRO SERVICES ASBL, employees, financial statistics.