PIERREUX SCHRIJNWERKERIJ

Contactgegevens PIERREUX SCHRIJNWERKERIJ: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PIERREUX SCHRIJNWERKERIJ: address, phone, fax, email, website, opening hours

PIERREUX SCHRIJNWERKERIJ

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MOLENSTRAAT 28; 1670; PEPINGEN, België

Telefoon (phone): 23603293 (+32-23603293) 23603293 (+32-23603293)

Fax (fax): +32 (16) 381-66-17 +32 (16) 381-66-17

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PIERREUX SCHRIJNWERKERIJ: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PIERREUX SCHRIJNWERKERIJ"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PIERREUX SCHRIJNWERKERIJ"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PIERREUX SCHRIJNWERKERIJ, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PIERREUX SCHRIJNWERKERIJ. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PIERREUX SCHRIJNWERKERIJ, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PIERREUX SCHRIJNWERKERIJ. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PIERREUX SCHRIJNWERKERIJ
Products information PIERREUX SCHRIJNWERKERIJ

BTW identificatienummer (tax): BE07160308837
Ondernemingsnummer: 7078735351
Hoofdstad (capital): 320,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 604,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Produits & Activités: Charpentes,Portes & Fenêtres en Bois,Menuiserie.

Product categorie (product category): Installation de menuiserie en bois and plastique

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PIERREUX SCHRIJNWERKERIJ
(Get full report from official database of BE for PIERREUX SCHRIJNWERKERIJ)

Aanvulling soorten activiteiten voor PIERREUX SCHRIJNWERKERIJ
Addition kinds of activities for PIERREUX SCHRIJNWERKERIJ

20990102. Melasse, gemengd of gemengd: uit gekochte ingrediënten | Molasses, mixed or blended: from purchased ingredients
33150305. Gelast staalstaal | Welded steel wire fabric
34699918. Buisvinnen, gestempeld metaal | Tube fins, stamped metal
34999925. Lassen, hittebestendig: metaal | Welding tips, heat resistant: metal
50840404. Olieraffinaderijmachines, apparatuur en benodigdheden | Oil refining machinery, equipment, and supplies
76999908. Winkelwagentje reparatie | Shopping cart repair
97219900. Internationale zaken, nv | International affairs, nec

Werken bij PIERREUX SCHRIJNWERKERIJ: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PIERREUX SCHRIJNWERKERIJ: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PIERREUX SCHRIJNWERKERIJ. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PIERREUX SCHRIJNWERKERIJ. Looking for open vacancies in other companies

  • Verzekering dossierbeheerder (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn voor een hooggewaardeerd automotive bedrijf te Bornem op zoek naar een Insurance, Maintenance & Remarketing Associate die hun team wil versterken. Als Insurance, Maintenance & Remarketing Associate sta je de verdere ontwikkeling van bestaande en toekomstige verzekerings- en onderhoudsactiviteiten, alsook verbetering van verkoop- en operationele processen via workshops en projecten. Jouw takenpakket: Projectactiviteiten opvolgen met de providers. Assisteren bij het opzetten van incentives voor verkopers/dealers en bonusregelingen. Implementeren van doelen voor verzekerings- en onderhoudsactiviteiten met specifieke KPI's alsook het proces van vernieuwing, CRM en cross-selling. Assisteren bij het opzetten van dealer- en interne trainingen voor verzekeringen en onderhoud. Je staat mee in voor het behalen van bedrijfsdoelstellingen voor verzekeringen, onderhoud en voor de lokale verzekeringssamenwerking op te ontwikkelen producten. Implementatie en onderhoud van verkoopprocessen voor verzekeringen en onderhoud, alsook marketing- communicatie en campagnevereisten. Regelmatig updates uitvoeren over de huidige marktverzekerings- en onderhoudsomgeving.

  • Houtarbeider (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een houtverwerkingsbedrijf gelegen in een deelgemeente van Diksmuide zijn wij op zoek naar een houtarbeider. Je zorgt voor de afwerking van de houten ramen en deuren. Ook bied je hulp bij het afschilderen van deze ramen en deuren.

  • Junior Boekhouder M/V (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een boekhoudkantoor met de hoofdzetel te Diksmuide zijn we op zoek naar een gemotiveerde junior boekhouder (m/v) om de vestiging te Zonnebeke te versterken. - Als boekhouder ben je verantwoordelijk voor het boekhoudkundig aspect en het fiscaal dossier van je eigen klanten. - Je staat onder meer in voor de verwerking van aan- en verkoopfacturen, bankafschriften en de opmaak van de btw-aangifte. - Exploitaties zijn een groot deel van je takenpakket waarvoor je eveneens de aangifte van de personenbelasting moet opmaken.

  • ontwerpingenieur (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als ontwerpingenieur werk je aan de ontwikkeling van nieuwe machines of verbeter je bestaande. De focus ligt op het ontwerp van elektromechanische systemen. Je maakt hiertoe vnl. gebruik van de ontwerpsoftware SolidWorks. Je vertrekt van een lastenboek of concept en werkt het ontwerp gedetailleerd uit. Bestaande tekeningen bekijk je met een kritische blik. Je houdt rekening met adviezen berekeningen en wettelijke regels. Je volgt de nieuwe technologische trends van nabij. Op regelmatige basis ga je in gesprek met de werkvoorbereiders om een foutloze technische overdracht te garanderen. Dit met het oog op een efficiënt productieproces. Eens het productieproces gestart is bied je eveneens de nodige technische expertise en ondersteuning. Binnen deze functie is het noodzakelijk om informatie uit te wisselen met collega?s om samen te streven naar kwaliteit en efficiëntie.

  • Receptionist(e) Brucargo (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: STEGMANN ZAVENTEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je verwerkt de dagelijkse post. Als receptionist ben je het eerste aanspreekpunt voor alle praktische bekommernissen, gaande van het boeken van vergaderzalen, broodjes, …., tot verwelkomen van bezoekers. Je bent de spilfiguur voor wat betreft de administratieve verwerking van documenten vanuit het warehouse. Gegevens rechtzetten in het tijdsregistratiesysteem Doorgeven van activiteiten op inactiviteitsdagen Verzamelen en geconsolideerd doorgeven van documenten Samen met het team streef je naar een constante verbetering, groei en resultaatsverbetering. Hiervoor verzorg je de dagelijkse service en de contacten met klanten die via het algemene nummer de kantoren contacteren.

  • jobstudent +18jaar (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Voor een outsourcing bedrijf gespecialiseerd in technische profielen zijn we op zoek naar jobstudenten. Je voert allerhande technische functies uit naargelang je kennis.

  • Student/e voor broodjeszaak van 11u - 14u (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Ben je een enthousiaste student/e en ben je niet vies van volgende taken?: groentjes schoonmaken broodjes beleggen bereiding van koude pasta's kassawerkDan is dat de geknipte vakantiejob voor jou!

  • Vlotte student verkoopmedewerker kledij met ervaring (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Je adviseert op een creatieve manier klanten bij het maken van hun keuze.  Je hebt affiniteit met sales Je werkt tussen 9.45u en 18.15u en je geeft je beschikbaarheden door

  • Rechterhand bedrijfsleider (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: RUN4TALENTS

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant is Run4Talents op zoek naar een Assistent Bedrijfsleider, als rechterhand van de huidige bedrijfsleider! U werkt zowel ondersteunend commercieel als administratief uitvoerend en technisch meedenkend binnen een bedrijf dat zeer vernieuwende technologie op de markt brengt. Dit houdt onder andere in om offertes op te stellen, ter plaatse gaan bij klanten, de werf observeren, verkregen informatie verwerken in de software, rapporten opstellen voor klanten, ... Klanten bevinden zich zowel nationaal als internationaal.

  • METSER (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: BOUWONDERNEMING K&V

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken dringend een gemotiveerde metselaar. Wij zijn gespecialiseerd in algemene nieuwbouw van residentiële woningen alsook renovatiewerken. Onze werven liggen voornamelijk in eigen regio. Je werkt in team van 2 personen maar je kan ook zelfstandig werken.

  • HULPBOEKHOUDER MET ERVARING (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Vaste Job

    Als Accountant sta je in voor : debiteurenbeheeer boeken van het financieel dagboek hulp in de voorbereiding boekhoudkundige, financiële en fiscale audits beheer verzekeringen en fleetpark algemene boekhouding in samenwerking met de hoofdboekhouder Ben jij die gedreven, enthousiaste medewerker in de boekhouding? reageer dan graag via onze website : www.selecthr.be contactpersoon : [email protected]     Bedrijfsprofiel: Onze klant, fabrikant en distributeur internationaal actief wensen hun team uit te breiden. Zij zijn op zoek naar een ACCOUNTANT.  

  • FLEXIJOB keuken (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: ISLANDIA

    Type: Flexijob

    Voornaamste taak meehelpen met de voorbereidingen in de keuken en afwassen. Af en toe op zaterdagavond van 19h tot 22h en zondagmiddag van 12h tot 15h.

Zoek naar antwoorden van PIERREUX SCHRIJNWERKERIJ in sociale netwerken
Look for responds of PIERREUX SCHRIJNWERKERIJ in social networks

Lees alle opmerkingen voor PIERREUX SCHRIJNWERKERIJ. Laat een reactie achter voor PIERREUX SCHRIJNWERKERIJ. PIERREUX SCHRIJNWERKERIJ bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PIERREUX SCHRIJNWERKERIJ. Leave a respond for PIERREUX SCHRIJNWERKERIJ. PIERREUX SCHRIJNWERKERIJ on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PIERREUX SCHRIJNWERKERIJ op de google maps. Adres en contacten PIERREUX SCHRIJNWERKERIJ
Location of PIERREUX SCHRIJNWERKERIJ on the google maps. Address and contacts of PIERREUX SCHRIJNWERKERIJ

Andere gerelateerde bedrijven als come PIERREUX SCHRIJNWERKERIJ PIERREUX SCHRIJNWERKERIJ: Buurtsport Brussel VZW | FE. HURION-MASSOZ & CIE | FE. DU BATI | Endoscopie Richard Wolf NV | SCHOENEN DE KEYSER

Other related companies as PIERREUX SCHRIJNWERKERIJ: Buurtsport Brussel VZW | FE. HURION-MASSOZ & CIE | FE. DU BATI | Endoscopie Richard Wolf NV | SCHOENEN DE KEYSER

PIERREUX SCHRIJNWERKERIJ is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PIERREUX SCHRIJNWERKERIJ, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07160308837. Het bedrijf PIERREUX SCHRIJNWERKERIJ bevindt zich op het adres: MOLENSTRAAT 28; 1670; PEPINGEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 320,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 604,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Installation de menuiserie en bois and plastique. Lijst met producten zijn Produits & Activités: Charpentes,Portes & Fenêtres en Bois,Menuiserie..
De hoofdactiviteit van PIERREUX SCHRIJNWERKERIJ is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PIERREUX SCHRIJNWERKERIJ is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PIERREUX SCHRIJNWERKERIJ, openstaande posities, locatie van PIERREUX SCHRIJNWERKERIJ op de kaart.

PIERREUX SCHRIJNWERKERIJ is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is PIERREUX SCHRIJNWERKERIJ, company assigned to the tax number BE07160308837. The company PIERREUX SCHRIJNWERKERIJ is located at the address: MOLENSTRAAT 28; 1670; PEPINGEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 320,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 604,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Installation de menuiserie en bois and plastique. List of products are Produits & Activités: Charpentes,Portes & Fenêtres en Bois,Menuiserie..
The main activity of PIERREUX SCHRIJNWERKERIJ is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of PIERREUX SCHRIJNWERKERIJ is not available. You also can look at reviews of PIERREUX SCHRIJNWERKERIJ, open positions, location of PIERREUX SCHRIJNWERKERIJ on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PIERREUX SCHRIJNWERKERIJ, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PIERREUX SCHRIJNWERKERIJ, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PIERREUX SCHRIJNWERKERIJ, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PIERREUX SCHRIJNWERKERIJ, employees, financial statistics.