MARTIN MENUISIERS

Particuliere bedrijvenOlie- en gaswinning • MARTIN MENUISIERS
Private companiesOil and Gas Extraction • MARTIN MENUISIERS

Contactgegevens MARTIN MENUISIERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MARTIN MENUISIERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

MARTIN MENUISIERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DES WITAYS 3; 5555; BIEVRE, België

Telefoon (phone): 61511387 (+32-61511387) 61511387 (+32-61511387)

Fax (fax): +32 (65) 554-59-64 +32 (65) 554-59-64

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MARTIN MENUISIERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MARTIN MENUISIERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MARTIN MENUISIERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MARTIN MENUISIERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MARTIN MENUISIERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MARTIN MENUISIERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MARTIN MENUISIERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MARTIN MENUISIERS
Products information MARTIN MENUISIERS

BTW identificatienummer (tax): BE07425079345
Ondernemingsnummer: 5414306640
Hoofdstad (capital): 360,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 579,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Produits & Activités: Moustiquaires,Menuiserie,Volets Roulants en Bois,Portes & Fenêtres en Bois,Ferrures de Portes,Volets Roulants en PVC,Installation de Vérandas. Services: Garanties,Devis Gratuit,Réparations.

Product categorie (product category): Installation de menuiserie en bois and plastique

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MARTIN MENUISIERS
(Get full report from official database of BE for MARTIN MENUISIERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor MARTIN MENUISIERS
Addition kinds of activities for MARTIN MENUISIERS

228101. Naald- en handwerkgarens, gesponnen | Needle and handicraft yarns, spun
32690303. Knippen en decoreren van China | Firing and decorating china
35729900. Computer opslagapparaten, niet inbegrepen | Computer storage devices, nec
35850600. Luchtbevochtigers en ontvochtigers | Humidifiers and dehumidifiers
38240108. Positieve verplaatsingsmeters | Positive displacement meters

Werken bij MARTIN MENUISIERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MARTIN MENUISIERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MARTIN MENUISIERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MARTIN MENUISIERS. Looking for open vacancies in other companies

  • Logistiek administratief bediende te Mol (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant in Mol is een kennispartner voor de industrie. Ze hebben een breed assortiment aan technische materialen en kunnen adviezen op maat geven. Voor de logistieke afdeling zijn we voor hen op zoek naar een gemotiveerde Logistiek, Administratief Bediende. Je zal terecht komen in een team van vijf collega's. Je takenpakket is allround en gericht op onderstaande verantwoordelijkheden: retourmeldingen naar leveranciers en de opvolging hiervan communicatie naar leveranciers en boekhouding algemene administratieve taken beheer van de mailbox

  • Laborant pathologische anatomie (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: AZ NIKOLAAS

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    - Je staat in voor het uitvoeren van onderzoeken binnen het domein van pathologische anatomie. - Je maakt stalen klaar voor microscopisch onderzoek: macroscopisch onderzoek van weefsels, inbedden van weefsels, het snijden, kleuren en sorteren van coupes. - Je voert vriescoupes uit in het kader van spoedonderzoeken en verwerkt cytologische stalen. - Je hebt regelmatig contacten met artsen uit diverse disciplines. Voor meer informatie kan je contact opnemen met Dr. Deprez – Medisch diensthoofd (03/760 23 08) of Evy Janssens – Verantwoordelijke labo (03/760 21 40).

  • Huishoudhulp regio Rollegem (ROLLEGEM)

    Regio: ROLLEGEM

    Bedrijf: ZORGGROEP H. HART

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstencheques H.Hart valt onder de Woon en Zorggroep H.Hart en is reeds jarenlang actief in de zorg en -welzijnsector. Dit jaar vieren we ons 15-jarig bestaan!!! Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een huishoudhulp voor bij klanten aan huis voor volgende taken: -licht huishoudelijk werk: afstoffen, dweilen, stofzuigen, ramen wassen -maaltijden bereiden -boodschappen doen -was en -strijkwerk. U werkt hoofdzakelijk bij zorgbehoevenden, bejaarden en grote gezinnen in de regio Kortrijk. Bezoek gerust onze website voor enkele sfeerbeelden www.h-hart.be

  • Huishoudhulp Regio Gent (20u/week) (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: AMBY Dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? We zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Huishoudhulp in Nazareth (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij meteen aan de slag als thuishulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden collega poetshulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei taken in de schoonmaak uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken, dat zijn je taken als poetshulp. Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om te poetsen. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt als thuishulp telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk als thuishulp makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar poetshulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega huishoudhulpen!

  • Vorkliftchauffeur ochtend - deeltijds (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INDUSTRY

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het laden en lossen van vrachtwagens. Daarnaast sta je mee in voor een goede verwerking van de sortering. Je wordt ook ingezet als handlanger in het magazijn om daar de pakjes te helpen sorteren.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • STUDENTEN QUICK KORBEEK LO (KORBEEK-LO)

    Regio: KORBEEK-LO

    Bedrijf: ZELUS HENA

    Type: Studentenjob

    Voor ons Quick restaurant in Korbeek-lo zoeken we verschillende medewerkers: Je neemt actief deel aan de goede werking van het restaurant. Als polyvalent medewerker breng je de verschillende uitdagingen in de keuken, aan de kassa en in de zaal tot een goed einde. Samen met je collega's onthaal je de klant met een glimlach, beantwoord je zijn vragen en bedien je hem snel en efficient. Je komt terecht in een dynamisch team met doorgroeimogelijkheden.

  • Jobstudent (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Operator 2 ploegen (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Vaste Job

    Voor een groentenverwerkend bedrijf te Ardooie zijn we momenteel op zoek naar een operator. Na een interne opleiding zal je instaan voor de goede werking van een volautomatische inpaklijn van de diepvriesgroenten. Dit houdt in dat je alle machines van die lijn bedient, ombouwt en op elkaar afstemt zodat alles vlot verloopt.

  • Betonwerker (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in Hooglede zijn we dringend op zoek naar betonwerkers. Wat zijn je taken? Het plaatsen van bekistingen van betonvloeren of het plaatsen van galva L ijzers en voegen Dit voor een speler die een jarenlange ervaring en expertise heeft. Je krijgt een goede ondersteuning en komt in een tof team terecht.

  • Docent Engels (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

Zoek naar antwoorden van MARTIN MENUISIERS in sociale netwerken
Look for responds of MARTIN MENUISIERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor MARTIN MENUISIERS. Laat een reactie achter voor MARTIN MENUISIERS. MARTIN MENUISIERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MARTIN MENUISIERS. Leave a respond for MARTIN MENUISIERS. MARTIN MENUISIERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MARTIN MENUISIERS op de google maps. Adres en contacten MARTIN MENUISIERS
Location of MARTIN MENUISIERS on the google maps. Address and contacts of MARTIN MENUISIERS

Andere gerelateerde bedrijven als come MARTIN MENUISIERS MARTIN MENUISIERS: Delzenne SA | TREIZE | Badot B | Hints | Luykx H

Other related companies as MARTIN MENUISIERS: Delzenne SA | TREIZE | Badot B | Hints | Luykx H

MARTIN MENUISIERS is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MARTIN MENUISIERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07425079345. Het bedrijf MARTIN MENUISIERS bevindt zich op het adres: RUE DES WITAYS 3; 5555; BIEVRE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 360,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 579,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Installation de menuiserie en bois and plastique. Lijst met producten zijn Produits & Activités: Moustiquaires,Menuiserie,Volets Roulants en Bois,Portes & Fenêtres en Bois,Ferrures de Portes,Volets Roulants en PVC,Installation de Vérandas. Services: Garanties,Devis Gratuit,Réparations..
De hoofdactiviteit van MARTIN MENUISIERS is Olie- en gaswinning, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MARTIN MENUISIERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MARTIN MENUISIERS, openstaande posities, locatie van MARTIN MENUISIERS op de kaart.

MARTIN MENUISIERS is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is MARTIN MENUISIERS, company assigned to the tax number BE07425079345. The company MARTIN MENUISIERS is located at the address: RUE DES WITAYS 3; 5555; BIEVRE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 360,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 579,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Installation de menuiserie en bois and plastique. List of products are Produits & Activités: Moustiquaires,Menuiserie,Volets Roulants en Bois,Portes & Fenêtres en Bois,Ferrures de Portes,Volets Roulants en PVC,Installation de Vérandas. Services: Garanties,Devis Gratuit,Réparations..
The main activity of MARTIN MENUISIERS is Oil and Gas Extraction, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of MARTIN MENUISIERS is not available. You also can look at reviews of MARTIN MENUISIERS, open positions, location of MARTIN MENUISIERS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MARTIN MENUISIERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MARTIN MENUISIERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MARTIN MENUISIERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MARTIN MENUISIERS, employees, financial statistics.