Van Nuffel Bouwonderneming BVBA

Contactgegevens Van Nuffel Bouwonderneming BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Nuffel Bouwonderneming BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Nuffel Bouwonderneming BVBA

Regio (region): Brugge, België

Adres (address): Everdal 1 9420 Bambrugge (Erpe-Mere), België

Telefoon (phone): +32 (56) 421-89-89 +32 (56) 421-89-89

Fax (fax): +32 (13) 584-72-60 +32 (13) 584-72-60

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Nuffel Bouwonderneming BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Nuffel Bouwonderneming BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Nuffel Bouwonderneming BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Nuffel Bouwonderneming BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Nuffel Bouwonderneming BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Nuffel Bouwonderneming BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Nuffel Bouwonderneming BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Nuffel Bouwonderneming BVBA
Products information Van Nuffel Bouwonderneming BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06216857910
Ondernemingsnummer: 6782379150
Hoofdstad (capital): 696,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 647,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in Van Nuffel Bouwonderneming BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Contractors - House building

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Nuffel Bouwonderneming BVBA
(Get full report from official database of BE for Van Nuffel Bouwonderneming BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Nuffel Bouwonderneming BVBA
Addition kinds of activities for Van Nuffel Bouwonderneming BVBA

35230000. Landbouwmachines en -uitrusting | Farm machinery and equipment
35520208. Kant- en netmachines | Lace and net machines
38210117. Laboratorium voor het reduceren van deeltjesgrootte | Particle size reduction apparatus, laboratory
50230302. gordijnen | Draperies
51690201. Acetyleen | Acetylene
94310000. Administratie van volksgezondheidsprogramma's | Administration of public health programs

Werken bij Van Nuffel Bouwonderneming BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Nuffel Bouwonderneming BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Nuffel Bouwonderneming BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Nuffel Bouwonderneming BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Maintenance Programs Administrator (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Maintenance Programs Administrator (M/V) voor een firma gelegen in Diegem. Onze klant is een internationale firma actief in de energiesector. Als Maintenance Programs Administrator heb je de volgende verantwoordelijkheden: - Jezorgtervoordatalletechnische maintenance programs op tijdwordenuitgevoerd en dit in nauwecommunicatie met deklanten en leveranciers - Je staat in voor de voorbereiding, de klantenmailings en de dagelijkse follow-up van de small bulk maintenance programs - Jebiedtadministratieveondersteuningaan Technical Bulk & Depot Teams van detechnischeafdeling - Voorbereiding van aankooporders, facturerenaancontractanten, verzenden van technischmateriaal, beheer van facturen, beheer en archivering van documenten, voorraadbeheer - Jebiedtondersteuningbijdevoorbereiding van technischeinterventies - Je staat in voor de planning van technische interventies By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Planner productie m/v (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een tof productie bedrijf gelegen te Genk zijn wij op zoek naar een productie planner m/v. Je staat in voor o De dagelijkse productieorders en stemt deze af op het productieschema om ervoor te zorgen dat we de meest efficiënte productiecapaciteit kunnen realiseren. o bewaakt de MRP-vereisten op dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse basis om ervoor te zorgen dat producten op tijd aan klanten worden geleverd. o Opzetten, controleren en bewaken voorraadniveaus in overleg met supply chain o Neemt deel aan en stelt voorstellen op voor verbeteringsprojecten om ervoor te zorgen dat de meest geavanceerde technologieën kunnen worden toegepast met betrekking tot voorraad- en productiebeheer o Beheert de informatie en planningsgegevens in MRP / ERP om een nauwkeurig informatiesysteem te garanderen o Beheert de Material Master / BOM's (stuklijst) en routings

  • productiemedewerker 2 ploegen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Synergie Mechelen Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal werken in een biotech-bedrijf waar je zal instaan voor productie van patronen De productie van de "patronen" bestaat uit het samenstellen van verschillende plastieken onderdelen. Dit gebeurt gedeeltelijk manueel en gedeeltelijk via machines. Deze patronen worden ook gevuld met biomedische materialen. De operator staat in voor het vlotte verloop van het productieproces. De operator werkt in een clean room omgeving.

  • LASSERS (M/V) (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je kan kan technische plannen lezen. Je staat in voor het lassen. Je kan zelfstandig te werk gaan. Je mag geen fysieke klachten hebben.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Oekene 20 u combinere met andere gezinnen mogelijk. (OEKENE)

    Regio: OEKENE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Verkoopsmedewerker Jobstudent Kerstvakantie (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: Konvert Interim Brugge

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant regio Sint-Michiels zijn we op zoek naar verkoopsmedewerkers jobstudenten kerstvakantie (M/V). De firma situeert zich in de voedingssector. - Uren liggen tussen 9u30 en 18u - Werken in de kerstvakantie - Ook in de weekends! VANAF 18/12/2018!

  • Jobstudent weekendwerk (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: COLMAR

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je beheert de telefonische reservaties. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

  • VERANTWOORDELIJKE COMMERCIAL PRINT (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: INNI group

    Type: Vaste Job

    Je stuurt twee kleine teams van de afdeling commercial print aan. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en opvolgen van de productieplanning van deze teams. Je kent je prioriteiten en zorgt ervoor dat wijzigingen vlot in de planning worden opgenomen. Je voert analyses uit aan de hand van productiecijfers en werkt mee aan het kwaliteitsplan binnen productie. Je volgt de orders in onderaanneming nauw op en bent hun eerste aanspreekpunt. Daarnaast ben je de rechterhand van de operations managers.

  • Technisch raadgever-verkoper Auto5 Burcht (BURCHT)

    Regio: BURCHT

    Bedrijf: AUTO 5 (MOBIVIA Group)

    Type: Vaste Job

    Een boeiende en gevarieerde job in de verkoop waarbij zowel het winkelgedeelte als de werkplaats aan bod komen. -Aanvullen en op orde houden van de winkel -Controleren en uitpakken van leveringen -Kassawerk -De klant adviseren bij zijn aankopen -De behoeften van de klant identificeren en vervolgens werkfiches opmaken voor de wagens die binnenkomen -Onderdelen opzoeken en bestellen, bestekken maken, opvolgen van de werkplanning van het atelier

  • Kinderbegeleider te Hoboken (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: OZ - Bedienden

    Type: Vaste Job

    Kinderbegeleider (38u/week) Zoek je een nieuwe uitdaging? Perfect! Als Kinderbegeleider van kinderopvang Het Lieverdje in Hoboken krijg je die namelijk elke dag. Je staat mee in voor een uitstekende begeleiding en verzorging van kindjes van 0 tot 3 jaar. Door je enthousiaste, creatieve en kindvriendelijke houding zorg je mee voor een aangename en stimulerende (groeps)sfeer waar kinderen zich geborgen voelen. Zo sta je ervoor te springen om, naast de verzorging en de voedingsmomenten, ook tijd te besteden aan spelletjes en ontspanningsmomenten. Uiteraard hou je bij dit alles de veiligheids- en hygiëne voorschriften nauwlettend in de gaten. Je staat open voor vragen en feedback van de ouders, bezorgt hen (mondeling en schriftelijk) informatie over het verloop van de dag van hun kind.

  • Verko(o)p/ers-sters gezocht! (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: TUPPERWARE DESMET

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tupperware, reeds vele jaren de koploper in het organiseren van Home Party's in het kader van onze kwaliteitsvolle keukenproducten. Wij zijn dringend op zoek naar gemotiveerde nieuwe consulenten. Je gaat onze producten voorstellen aan de hand van home party's bij de mensen thuis. Belangrijk om te weten is dat je alle vrijheid krijgt: je werkt waar, wanneer en hoeveel je zelf wilt. Wij geven jou bij opstart alles cadeau, zodat je zelf geen enkele investering hoeft te doen!

  • Payroll Officer FR/ENG freelance (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Start People Woluwe

    Type: Zelfstandige activiteit

    • Day-to-day payroll administration and social legislation administration, including payroll queries • Meeting all day-to-day statutory and business compliance requirements, including GAN and URSSAF • Supporting the Payroll Managers with all aspects of Project and Change Management preparing all required documentation in liaison with the Third Party Vendors. • Statutory compliance projects preparing for upcoming legislation changes • Consolidation of the different entity payrolls to one location and platform • Managing the relationship with the Payroll Provider • Managing current time data setup and supporting HRIS with configuring the Kronos time system • Coordinating testing of the new systems and software updates as required • Creating schedules for the management of monthly/Year-End statutory payments and reporting. • Work with internal and external audit teams to ensure system and processes meet best practice.

Zoek naar antwoorden van Van Nuffel Bouwonderneming BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Van Nuffel Bouwonderneming BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Nuffel Bouwonderneming BVBA. Laat een reactie achter voor Van Nuffel Bouwonderneming BVBA. Van Nuffel Bouwonderneming BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Nuffel Bouwonderneming BVBA. Leave a respond for Van Nuffel Bouwonderneming BVBA. Van Nuffel Bouwonderneming BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Nuffel Bouwonderneming BVBA op de google maps. Adres en contacten Van Nuffel Bouwonderneming BVBA
Location of Van Nuffel Bouwonderneming BVBA on the google maps. Address and contacts of Van Nuffel Bouwonderneming BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Nuffel Bouwonderneming BVBA Van Nuffel Bouwonderneming BVBA: Steenackers Margareta | INSTITUT TINA | Vinckens N | M. ANDRIANNE | B. DUBUISSON

Other related companies as Van Nuffel Bouwonderneming BVBA: Steenackers Margareta | INSTITUT TINA | Vinckens N | M. ANDRIANNE | B. DUBUISSON

Van Nuffel Bouwonderneming BVBA is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio Brugge, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Nuffel Bouwonderneming BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06216857910. Het bedrijf Van Nuffel Bouwonderneming BVBA bevindt zich op het adres: Everdal 1 9420 Bambrugge (Erpe-Mere). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 696,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 647,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Contractors - House building. Producten gemaakt in Van Nuffel Bouwonderneming BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Nuffel Bouwonderneming BVBA is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Nuffel Bouwonderneming BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Nuffel Bouwonderneming BVBA, openstaande posities, locatie van Van Nuffel Bouwonderneming BVBA op de kaart.

Van Nuffel Bouwonderneming BVBA is a company, that was registered 2015 in Brugge region, Belgium. Full name of company is Van Nuffel Bouwonderneming BVBA, company assigned to the tax number BE06216857910. The company Van Nuffel Bouwonderneming BVBA is located at the address: Everdal 1 9420 Bambrugge (Erpe-Mere). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 696,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 647,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Contractors - House building. Products created in Van Nuffel Bouwonderneming BVBA were not found.
The main activity of Van Nuffel Bouwonderneming BVBA is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Nuffel Bouwonderneming BVBA is not available. You also can look at reviews of Van Nuffel Bouwonderneming BVBA, open positions, location of Van Nuffel Bouwonderneming BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Nuffel Bouwonderneming BVBA, Brugge: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Nuffel Bouwonderneming BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Nuffel Bouwonderneming BVBA, Brugge: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Nuffel Bouwonderneming BVBA, employees, financial statistics.