LOUIS MERCKX

Contactgegevens LOUIS MERCKX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LOUIS MERCKX: address, phone, fax, email, website, opening hours

LOUIS MERCKX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KORTE MINNESTRAAT 5; 9280; LEBBEKE, België

Telefoon (phone): 52358960 (+32-52358960) 52358960 (+32-52358960)

Fax (fax): +32 (67) 837-12-39 +32 (67) 837-12-39

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LOUIS MERCKX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LOUIS MERCKX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LOUIS MERCKX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LOUIS MERCKX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LOUIS MERCKX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LOUIS MERCKX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LOUIS MERCKX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LOUIS MERCKX
Products information LOUIS MERCKX

BTW identificatienummer (tax): BE06418731689
Ondernemingsnummer: 3898193359
Hoofdstad (capital): 521,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 358,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Produits & Activités: Menuiserie,Charpentes.

Product categorie (product category): Installation de menuiserie en bois and plastique

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LOUIS MERCKX
(Get full report from official database of BE for LOUIS MERCKX)

Aanvulling soorten activiteiten voor LOUIS MERCKX
Addition kinds of activities for LOUIS MERCKX

286999. Industriële organische chemicaliën, nec, nec | Industrial organic chemicals, nec, nec
306900. Gemaakte rubberen producten, niet inbegrepen | Fabricated rubber products, nec
13899919. Onderhoud van olie- en gasputten | Servicing oil and gas wells
22629902. Refinishing: kunstmatige vezels en zijden breedgeweven stoffen | Refinishing: manmade fiber and silk broadwoven fabrics
26210607. Tablet papier | Tablet paper
28440000. Toilet preparaten | Toilet preparations
35450209. Frezen cutters | Milling cutters
51999925. wormen | Worms

Werken bij LOUIS MERCKX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LOUIS MERCKX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LOUIS MERCKX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LOUIS MERCKX. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier 2 ploegen regio Oostkamp (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf regio Oostkamp zijn wij op zoek naar een magazijnier dit in 2 ploegen, eerst start je op in de productie om dan zo het magazijn aan te leren. En met tijd moet je ook bereidt zijn om af en toe bij te springen in de productie.

  • Administratief bediende dossierverwerking (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Start People Gent LA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Zoek je een toffe job, waar je jouw administratieve skills kan gebruiken en versterken? Solliciteer dan snel hier! Onze klant te Brugge zoekt dringend een bediende dossieradministratie voor een tijdelijke opdracht tot 31 december 2018. Jouw takenpakket zal bestaan uit: - Je biedt administratieve ondersteuning aan de dienst Studies - Je voegt overzichtsplannen toe voor het uittekenen door de Teamleider Ontwerp Netten - Je staat in voor alle administratieve formaliteiten bij de aanvraag van en na het bekomen van vergunningen en actualiseert nadien de statussen in Wevab - Je start het veiligheidsdossier op; het aanvragen van plannen van interne en externe leidingen - Je zorgt voor de input van allerhande administratieve gegevens (tijdslast, …) in SAP - Je verzorgt alle administratie rond meldingen naar de verschillende instanties - Je verzamelt en controleert terugkomende dossiers en sluit deze technisch af ...

  • Textielarbeider (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als aannaaier ben je verantwoordelijk voor de machine die tapijten aan elkaar naait. Je controleert de parameters van de machine, verwerkt alle gegevens in de pc en zorgt ervoor dat je werkomgeving proper blijft. Wij bieden jou een gevarieerde functie die jou aangeleerd wordt gedurende een inloopperiode. Je mag rekenen op een verdienstelijk loon aangevuld met maaltijdcheques en ploegenpremie. Na een positieve evaluatie biedt de firma jou een vast contract. Ga je nauwkeurig te werk, kan je goed overweg met de pc en ben je graag fysiek aan het werk, dan is deze functie absoluut een aanrader.

  • Hulp Isolateur REGIO ZWALM (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als isolateur HVAC en sanitair verricht je werktuigkundige isolatiewerkzaamheden aan technische installaties bij onze klanten, op het gebied van verwarming, ventilatie en/of sanitair voornamelijk in de utiliteitsbouw. Je organiseert zelf je dagelijkse werk en aan de hand van schets, tekening en schema ben je in staat om zelfstandig te werken. Je let goed op de veiligheids voorschriften en kwaliteitsnormen

  • ERVAREN ELEKTRICIEN DOMOTICA --> REGIO SCHOTEN (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: TRIXXO JOBS BVBA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als ELEKTRICIEN bij onze klant zullen jou taken bestaan uit : · Je staat in voor het aanleggen van de elektrische installatie in grote woningen en villas. · Installatie van kabelgoten. · Kappen en slijpen van inbouwdozen, sleuven voor bekabelingen. · Trekken en aansluiten van bekabelingen. · Plaatsen en aansluiten van verlichting, stopcontacten, enz. · Plaatsen en aansluiten van zekeringskasten. · Het installeren van onderdelen van domotica-systemen (lichtsturing, luidsprekers, enz) · Interventies aan elektrische installaties. · Je bent van begin tot einde betrokken tijden het project.

  • Laborant - 3 ploegen - regio Waasland (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma actief in de chemie, is AGO Jobs & HR op zoek naar een laborant kwaliteitscontrole. In het kwaliteitscontrolelabo ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van staalnames en standaard analytische testen. Belangrijk is om onderstaande eigenschappen te controleren, viscositeit, titrimetrie, chromatografie en spectrophotometrie. Dit werk wordt uitgevoerd in een clean room-omgeving. Hiernaast sta je in voor het bijhouden en het evalueren van de staalnames en analytische testen. Hiervoor beschik je over goede computervaardigheden.

  • Nachtchauffeur CE regio Houthalen (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als je werkt als chauffeur CE bij onze klant zal al het onderstaande tot jouw takenpakket behoren: het ophalen en leveren van confectie. je zal laden en lossen van goederen op een veilige en verantwoorde manier. je zal de lading zekeren. je zal vaste ritten en/of wisselende ritten uitvoeren. je zal leveringen uitvoeren van beton panelen met een binnenlader. je zal leveringen uitvoeren van bouwmaterialen met een plateau. je zal leveringen uitvoeren met een frigowagen.

  • Mechanical engineer (Deinze) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    AGO Technics is voor een klant gelegen te Deinze op zoek naar een mechanical engineer. De firma is wereldwijd actief en speelt een toonaangevende rol in hun specifieke branche. De firma is wegens continue groei op zoek naar een extra medewerker om het huidige departement Engineering & Projects te versterken. Je functioneert binnen dit departement als een zeer belangrijke schakel. Tijdens de projectuitvoering sta je in voor de verscheidene analyses met betrekking tot de mechanische opbouw van een installatie. Je doet voornamelijk het mechanisch ontwerp met behulp van software tekenpakketten. Je garandeert dat het aanbod optimaal aansluit op de vraag van de klant. Hierna ga je ook over tot het lanceren van de nodige aankopen. Een ander aansluitend onderdeel van je takenpakket is het controleren van de aangekochte materialen en van de geproduceerde montages. Je rapporteert aan de Project Manager over de voortgang van het project. Je assisteert ook de Project Manager bij eventuele moeilijkheden van het project. Dankzij jouw voorstellen worden acties ondernomen die het project opnieuw in goede banen kan leiden. Je streeft er constant na om een vlotte voortgang van het project te waarborgen.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.  

  • Huishoudhulp in Schoten (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • KELNER BRASSERIE (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: MEZZANINE

    Type: Studentenjob

    Zaal (bediening) en toog in brasserie (centrum Leuven)

  • OPERATIONS PROCES CONTROLLER (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: NINATRANS

    Type: Vaste Job

    Voor onze vestiging te Heverlee (Leuven) zoeken wij momenteel naar een Operationele Proces Controller: - Opvolging, controle en bijsturen van operationele processen - Analyse van het verkregen materiaal - Anticiperen op afwijkingen - Meten en rapporteren van de performance - Verbetervoorstellen opmaken - Identificeren van afwijkingen, beschrijven en naar oplossingen zoeken

Zoek naar antwoorden van LOUIS MERCKX in sociale netwerken
Look for responds of LOUIS MERCKX in social networks

Lees alle opmerkingen voor LOUIS MERCKX. Laat een reactie achter voor LOUIS MERCKX. LOUIS MERCKX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LOUIS MERCKX. Leave a respond for LOUIS MERCKX. LOUIS MERCKX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LOUIS MERCKX op de google maps. Adres en contacten LOUIS MERCKX
Location of LOUIS MERCKX on the google maps. Address and contacts of LOUIS MERCKX

Andere gerelateerde bedrijven als come LOUIS MERCKX LOUIS MERCKX: ROGER MARTONY | Verdegem K | JOSEPH JALLET | RAYMAEKERS GEBRS. | VERONDEX

Other related companies as LOUIS MERCKX: ROGER MARTONY | Verdegem K | JOSEPH JALLET | RAYMAEKERS GEBRS. | VERONDEX

LOUIS MERCKX is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LOUIS MERCKX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06418731689. Het bedrijf LOUIS MERCKX bevindt zich op het adres: KORTE MINNESTRAAT 5; 9280; LEBBEKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 521,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 358,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Installation de menuiserie en bois and plastique. Lijst met producten zijn Produits & Activités: Menuiserie,Charpentes..
De hoofdactiviteit van LOUIS MERCKX is Administratie van economische programma's, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LOUIS MERCKX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LOUIS MERCKX, openstaande posities, locatie van LOUIS MERCKX op de kaart.

LOUIS MERCKX is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is LOUIS MERCKX, company assigned to the tax number BE06418731689. The company LOUIS MERCKX is located at the address: KORTE MINNESTRAAT 5; 9280; LEBBEKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 521,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 358,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Installation de menuiserie en bois and plastique. List of products are Produits & Activités: Menuiserie,Charpentes..
The main activity of LOUIS MERCKX is Administration of Economic Programs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of LOUIS MERCKX is not available. You also can look at reviews of LOUIS MERCKX, open positions, location of LOUIS MERCKX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LOUIS MERCKX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LOUIS MERCKX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LOUIS MERCKX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LOUIS MERCKX, employees, financial statistics.