Bouwkundig Service Bureau Borghgraef

Contactgegevens Bouwkundig Service Bureau Borghgraef: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bouwkundig Service Bureau Borghgraef: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bouwkundig Service Bureau Borghgraef

Regio (region): Schoten, België

Adres (address): Eduard De Backerstraat 22 2900 Schoten, België

Telefoon (phone): +32 (2) 885-17-11 +32 (2) 885-17-11

Fax (fax): +32 (60) 317-39-44 +32 (60) 317-39-44

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bouwkundig Service Bureau Borghgraef: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bouwkundig Service Bureau Borghgraef"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bouwkundig Service Bureau Borghgraef"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bouwkundig Service Bureau Borghgraef, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bouwkundig Service Bureau Borghgraef. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bouwkundig Service Bureau Borghgraef, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bouwkundig Service Bureau Borghgraef. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bouwkundig Service Bureau Borghgraef
Products information Bouwkundig Service Bureau Borghgraef

BTW identificatienummer (tax): BE02982482910
Ondernemingsnummer: 4110504150
Hoofdstad (capital): 767,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 559,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in Bouwkundig Service Bureau Borghgraef zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Contractors - House building

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bouwkundig Service Bureau Borghgraef
(Get full report from official database of BE for Bouwkundig Service Bureau Borghgraef)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bouwkundig Service Bureau Borghgraef
Addition kinds of activities for Bouwkundig Service Bureau Borghgraef

225200. Hosiery, nec | Hosiery, nec
363301. Huishoudelijke wasmachines, inclusief munten | Household laundry machines, including coin-operated
25110108. Vanity dressers: hout | Vanity dressers: wood
28920219. Squibbs, elektrisch | Squibbs, electric
63990103. Federale Spaar- en Lening Verzekeringsmaatschappij (FSLIC) | Federal savings and loan insurance corporation (fslic)
87330200. Niet-commerciële sociale onderzoeksorganisatie | Noncommercial social research organization

Werken bij Bouwkundig Service Bureau Borghgraef: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bouwkundig Service Bureau Borghgraef: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bouwkundig Service Bureau Borghgraef. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bouwkundig Service Bureau Borghgraef. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur HVAC regio Heusden-Zolder (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in de regio van Heusden-Zolder zijn we op zoek naar gemotiveerde monteurs van sanitair en centrale verwarming. Motivatie primeert over ervaring! Het belangrijkste is dat je wil werken en bereid bent om de handen uit de mouwen te steken! Technische kennis (van HVAC) is een pluspunt!

  • Verkoper Non Food (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Medewerker Koksafdeling (FT - ook op zondag) Doel van de functie Het zorgdragen voor een optimale presentatie en verkoop van de artikelen door middel van een continue klantgerichte houding en handelwijze zodanig dat er een grote klanttevredenheid is. Zorgen dat shoppen een inspirerende, gemakkelijke en correcte ervaring is voor elke klant. Resultaatgebieden Verzorgen van verkoopactiviteiten Begroet klanten die voorbij komen; Bedient klanten op een actieve, attente en behulpzame wijze; Streeft naar een goed verkoopcijfer; Doet controle van de binnengekomen verse producten en formuleert eventuele klachten. Helpt met kostenbewust bestellen bij afwezigheid van de verantwoordelijke; Zorgt voor een verzorgde en stimulerende opstelling van artikelen in de koelingen en diepvries. Heeft ervaring met FIFO (First in first out). Geeft tijdig een signaal wanneer producten moeten worden (bij)besteld, bestelt en koopt artikelen in in afwezigheid van

  • Inpakker dagwerk Wingene (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groentenbedrijf regio Wingene, zijn we op zoek naar een gemotiveerde inpakker. Je staat in voor het verzendklaar maken van de groenten die geleverd worden naar de klanten.

  • Chauffeur CE (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: t-interim Kapellen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gelegen in de Antwerpse Haven, zijn wij op zoek naar een chauffeur met een geldig rijbewijs CE Je zal tewerkgesteld worden binnen het bedrijfsterrein

  • Ploegbaas wegenis- en infrastructuurwerken regio Tongeren (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als meewerkend ploegbaas stuur je een vaste ploeg werknemers aan en je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van de ploeg. Je assisteert de werfleider. Je kunt plan lezen, meten en uitzetten. Je controleert de kwaliteit en vooruitgang van het werk. Je werkt en bent verantwoordelijk voor je eigen machines, werfgereedschappen, camionette,…

  • Huishoudhulp met dienstencheques in Ranst (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Lanklaar, 12 uur per week. (LANKLAAR)

    Regio: LANKLAAR

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12 uren per week, te presteren in 3 à 4 dagen, voor een gastgezin wonende te Lanklaar. Een gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak en wassen, strijken, koken en boodschappen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student Chauffeur B / Magazijnier (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een weekendjob als student? Heb je een rijbewijs B en wil je als magazijnier / chauffeur werken? Lees zeker deze vacature! We zoeken een student die op regelmatige basis op zaterdag aan de slag kan als chauffeur / magazijnier. Indien je ook een lesvrije dag hebt in de week, kan je eventueel ook dan ingezet worden. Je werkt in een bedrijf te Gavere dat voedingsproducten levert aan haar klanten. Je zet bestellingen klaar aan de hand van lijsten en laadt ze in de camionette. Nadien lever je de bestellingen aan de hand van een vooropgestelde route die je mee krijgt. Je doet ook algemene taken in het magazijn.

  • Student Grafische sector (m / v) (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een student bachelor/master in een grafische richting! Sta je te popelen om je kennis al eens in praktijk uit te testen? Op zoek naar al een eerste ervaring om op je CV te plaatsten? Wij zoeken een student om op zaterdagvoormiddag graphic design te verzorgen voor een bedrijf regio Koekelare. Je helpt mee bij de ontwikkeling van affiches, folders, layout website, verbeteringen aan de huisstijl,...

  • Jobstudent (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: COLMAR

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

  • MEDEWERKER ZAAL - STUDENTEN/FLEXI'S (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: CAFE MANGER HASSELT

    Type: Studentenjob

    Als extra medewerker in onze brasserie zal je ons team komen versterken. Je zal instaan voor de bediening in de zaal: opnemen van bestellingen opdienen van de bestellingen tafels afruimen betalingen innen Ook barwerk (afwas, aanvullen van de koelkasten) kan tot het takenpakket behoren.

  • Velgenhersteller (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: VAG CAROSSERIE

    Type: Vaste Job

    Het herstellen van velgen m.b.v. een CNC machine.

Zoek naar antwoorden van Bouwkundig Service Bureau Borghgraef in sociale netwerken
Look for responds of Bouwkundig Service Bureau Borghgraef in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bouwkundig Service Bureau Borghgraef. Laat een reactie achter voor Bouwkundig Service Bureau Borghgraef. Bouwkundig Service Bureau Borghgraef bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bouwkundig Service Bureau Borghgraef. Leave a respond for Bouwkundig Service Bureau Borghgraef. Bouwkundig Service Bureau Borghgraef on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bouwkundig Service Bureau Borghgraef op de google maps. Adres en contacten Bouwkundig Service Bureau Borghgraef
Location of Bouwkundig Service Bureau Borghgraef on the google maps. Address and contacts of Bouwkundig Service Bureau Borghgraef

Andere gerelateerde bedrijven als come Bouwkundig Service Bureau Borghgraef Bouwkundig Service Bureau Borghgraef: HOISTING EQUIPMENT NV | Pierquin M | Franck P | HASSELTSE HUISVESTINGSMIJ | INTERLEASING BELGIUM

Other related companies as Bouwkundig Service Bureau Borghgraef: HOISTING EQUIPMENT NV | Pierquin M | Franck P | HASSELTSE HUISVESTINGSMIJ | INTERLEASING BELGIUM

Bouwkundig Service Bureau Borghgraef is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio Schoten, België. De volledige naam van het bedrijf is Bouwkundig Service Bureau Borghgraef, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02982482910. Het bedrijf Bouwkundig Service Bureau Borghgraef bevindt zich op het adres: Eduard De Backerstraat 22 2900 Schoten. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 767,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 559,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Contractors - House building. Producten gemaakt in Bouwkundig Service Bureau Borghgraef zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bouwkundig Service Bureau Borghgraef is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bouwkundig Service Bureau Borghgraef is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bouwkundig Service Bureau Borghgraef, openstaande posities, locatie van Bouwkundig Service Bureau Borghgraef op de kaart.

Bouwkundig Service Bureau Borghgraef is a company, that was registered 1996 in Schoten region, Belgium. Full name of company is Bouwkundig Service Bureau Borghgraef, company assigned to the tax number BE02982482910. The company Bouwkundig Service Bureau Borghgraef is located at the address: Eduard De Backerstraat 22 2900 Schoten. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 767,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 559,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Contractors - House building. Products created in Bouwkundig Service Bureau Borghgraef were not found.
The main activity of Bouwkundig Service Bureau Borghgraef is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Bouwkundig Service Bureau Borghgraef is not available. You also can look at reviews of Bouwkundig Service Bureau Borghgraef, open positions, location of Bouwkundig Service Bureau Borghgraef on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bouwkundig Service Bureau Borghgraef, Schoten: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bouwkundig Service Bureau Borghgraef, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bouwkundig Service Bureau Borghgraef, Schoten: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bouwkundig Service Bureau Borghgraef, employees, financial statistics.