JOZEF HUYBRIGHS

Contactgegevens JOZEF HUYBRIGHS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JOZEF HUYBRIGHS: address, phone, fax, email, website, opening hours

JOZEF HUYBRIGHS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RODE HAAGSTRAAT 18; 3850; NIEUWERKERKEN, België

Telefoon (phone): 11680528 (+32-11680528) 11680528 (+32-11680528)

Fax (fax): +32 (53) 527-54-82 +32 (53) 527-54-82

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JOZEF HUYBRIGHS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JOZEF HUYBRIGHS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JOZEF HUYBRIGHS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JOZEF HUYBRIGHS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JOZEF HUYBRIGHS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JOZEF HUYBRIGHS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JOZEF HUYBRIGHS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JOZEF HUYBRIGHS
Products information JOZEF HUYBRIGHS

BTW identificatienummer (tax): BE07314117431
Ondernemingsnummer: 5738403320
Hoofdstad (capital): 358,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 536,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Produits & Activités: Menuiserie,Charpentes.

Product categorie (product category): Installation de menuiserie en bois and plastique

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JOZEF HUYBRIGHS
(Get full report from official database of BE for JOZEF HUYBRIGHS)

Aanvulling soorten activiteiten voor JOZEF HUYBRIGHS
Addition kinds of activities for JOZEF HUYBRIGHS

615902. Apparatuur- en voertuigfinancieringsmaatschappijen | Equipment and vehicle finance leasing companies
32559903. Gieterij vuurvaste materialen, klei | Foundry refractories, clay
50329901. Aggregaat | Aggregate
57220101. Gasbereiken | Gas ranges
86110104. Vereniging openbare verenigingen | Public utility association

Werken bij JOZEF HUYBRIGHS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JOZEF HUYBRIGHS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JOZEF HUYBRIGHS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JOZEF HUYBRIGHS. Looking for open vacancies in other companies

  • MAGAZIJNIER DAG (M/V) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het klaarzetten van bestellingen, het orderpicken, het aan en afvoeren van goederen in en naar productie. Het laden en lossen van vrachtwagens. Je bestuurt een reachtruck.

  • Verkoper Food (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een supermarkt te regio Hoogstraten is op zoek naar een voltijdse all round winkelbediende Je taken bestaan uit volgende activiteiten: Je rekent bestellingen af. Je vult de winkel aan. Je houdt de winkel op orde. Je staat voornamelijk in de drankenafdeling. Indien de tewerkstelling goed verloopt, is er een optie vast.

  • Commercieel Bediende (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Start People Kapellen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij commercieel ingesteld? Spreek je meerdere talen en wil je deze graag gebruiken in je job? Let your light shine! Voor onze klant in Deurne zoeken wij een commercieel bediende. Je werkt ter ondersteuning van de accountmanagers. Wat ga je zoal doen? Je maakt offertes op. Je bereid bezoeken voor. Je volgt contracten op. Je werkt collecties (administratief) uit en volgt deze op. Je werkt aan de planning voor promoties. ... Een zeer diverse job!

  • Machinebediener Printbestukking (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, regio Oostkamp, zijn wij op zoek naar een machinebediener printbestukking. Omschrijving: Je bent verantwoordelijk voor het instellen en bedienen van diverse productie-automaten in het prinbestukkingsproces Je werkt in een 2-ploegenstelsel Je lost ook kleine storingen zelfstandig op

  • OPERATOR CLEANING (BURCHT)

    Regio: BURCHT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zorgt voor de cleaning van wagens en containers en dit zowel voor onze chemie als bulk- en foodklanten. Het is evident dat je de veiligheidsvoorschriften naleeft en de procedures correct volgt. Je zorgt tevens voor de administratieve verwerking van de cleaningactiviteiten. Zo geef je in wat je precies hebt uitgevoerd, hoe lang dit heeft geduurd en welk materiaal je verbruikt hebt. Je rapporteert rechtstreeks aan de teamleader cleaning.

  • Operator - vaste nacht (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Oudenaarde zijn wij op zoek naar een gemotiveerde operator voor een job in nachtploeg. De machine waar je mee werkt, bevat verschillende hoogteniveau's. Je takenpakket als operator: Je doet een constante controle op de automatische productie, je controleert steeds diverse parameters, je controleert de kwaliteit,.. Je helpt bij het laden en lossen van vrachtwagens, je houdt de omgeving proper ,... Als er kleine technische defecten zijn, los je die op.. Het gaat om een zeer zelfstandige job. Je organiseert je eigen werk en zorgt dat de productie vlot blijft lopen. Het betreft een interimfunctie met kans op een vast contract. Je werkt in de vaste nachtploeg

  • TOONBANKVERKOPER DOE HET ZELF (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: FORUM JOBS AALTER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een doe-het zelfzaak zijn wij op zoek naar een enthousiaste toonbankverkoper! Takenpakket? Producten uitstallen Leveringen controleren Orde en netheid van de winkel Monteren (grasmachines/gocarts) Voorraad tekorten voorzien

  • Huishoudhulp/Poetshulp Alken (met dienstencheques) (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: PUUUR SINT-TRUIDEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Portefeuille Manager "fixed income" (Regio Luik)

    Regio: Regio Luik

    Bedrijf: ETHIAS VERZEKERINGEN HASSELT

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de analyse en opvolging van de financiële markten en de macro-economische evoluties, evenals hun potentiële impact op de portefeuilles. Je bepaalt de KPI's voor de verschillende markten en volgt de evolutie ervan op. Je analyseert de investerings- of indekkingsvoorstellen voor de portefeuille en dit zowel op kwalitatief als kwantitatief vlak. Je beoordeelt de geschiktheid van deze voorstellen voor de verschillende portefeuilles, rekening houdend met alle aspecten (boekhoudkundig, guidelines ALM, investeringspolitiek, interne en externe beperkingen, Solvency II, etc.). Je ontwikkelt een duidelijke methodologie voor het selecteren van externe beheerders. Je bent verantwoordelijk voor het opvolgen en adviseren van de externe asset managers. Je neemt actief deel aan verschillende projecten gelinkt aan het beheer van de activa. Je doet de voorbereidingen van en neemt actief deel aan de interne en externe investeringscomités. Je werkt samen met andere interne diensten (Risk Management, ALM, etc.)

  • Stabiliteitsontwerper (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: Brunel

    Type: Vaste Job

    Ben je iemand die graag stabiliteitsberekeningen maakt? Bekijk dan zeker deze vacature! Als stabiliteitsontwerper wordt er van jou verwacht dat je : In staat bent om stabiliteitsberekeningen te maken en ze achteraf op een heldere manier kan uitleggen aan je BIM-ontwerper. Stabiliteitsplannen opmaakt en deze ook controleert. Op een pro-actieve manier je projectleider op de hoogte houdt van de knelpunten en problemen die je tegenkomt.

  • Poetsvrouw/onthaal (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: BO-NESS

    Type: Flexijob

    Wij zoeken iemand om in onze prive sauna en b&b gasten te ontvangen en de units te poetsen Heb jij een goed voorkomen en zorg je dat onze units en kamers er perfect uitzien dan ben jij misschien onze toekomstige medewerkster

  • Cafémedewerkers (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: EVED

    Type: Flexijob

    We zijn dringend op zoek naar enkele flexijobbers om ons team te versterken. Voor ons druk, gezellig dorpscafé zijn we op zoek naar medewerkers die allround ingezet zullen worden: Het opnemen van bestellingen; Bereiden van dranken, tappen en aan de tafel brengen; Afrekenen; Onderhouden van de tafels, assenbakken legen, terras onderhouden. ...

Zoek naar antwoorden van JOZEF HUYBRIGHS in sociale netwerken
Look for responds of JOZEF HUYBRIGHS in social networks

Lees alle opmerkingen voor JOZEF HUYBRIGHS. Laat een reactie achter voor JOZEF HUYBRIGHS. JOZEF HUYBRIGHS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JOZEF HUYBRIGHS. Leave a respond for JOZEF HUYBRIGHS. JOZEF HUYBRIGHS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JOZEF HUYBRIGHS op de google maps. Adres en contacten JOZEF HUYBRIGHS
Location of JOZEF HUYBRIGHS on the google maps. Address and contacts of JOZEF HUYBRIGHS

Andere gerelateerde bedrijven als come JOZEF HUYBRIGHS JOZEF HUYBRIGHS: LUC VANOVERSCHELDE | TIVOLUX "PRO" SPRL | Span Diffusion SPRL | CRISCHA | Paul, Jean

Other related companies as JOZEF HUYBRIGHS: LUC VANOVERSCHELDE | TIVOLUX "PRO" SPRL | Span Diffusion SPRL | CRISCHA | Paul, Jean

JOZEF HUYBRIGHS is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JOZEF HUYBRIGHS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07314117431. Het bedrijf JOZEF HUYBRIGHS bevindt zich op het adres: RODE HAAGSTRAAT 18; 3850; NIEUWERKERKEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 358,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 536,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Installation de menuiserie en bois and plastique. Lijst met producten zijn Produits & Activités: Menuiserie,Charpentes..
De hoofdactiviteit van JOZEF HUYBRIGHS is Holding and Other Investment Offices, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JOZEF HUYBRIGHS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JOZEF HUYBRIGHS, openstaande posities, locatie van JOZEF HUYBRIGHS op de kaart.

JOZEF HUYBRIGHS is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is JOZEF HUYBRIGHS, company assigned to the tax number BE07314117431. The company JOZEF HUYBRIGHS is located at the address: RODE HAAGSTRAAT 18; 3850; NIEUWERKERKEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 358,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 536,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Installation de menuiserie en bois and plastique. List of products are Produits & Activités: Menuiserie,Charpentes..
The main activity of JOZEF HUYBRIGHS is Holding and Other Investment Offices, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of JOZEF HUYBRIGHS is not available. You also can look at reviews of JOZEF HUYBRIGHS, open positions, location of JOZEF HUYBRIGHS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JOZEF HUYBRIGHS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JOZEF HUYBRIGHS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JOZEF HUYBRIGHS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JOZEF HUYBRIGHS, employees, financial statistics.