JOSE BOUCHONVILLE

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • JOSE BOUCHONVILLE
Private companiesAgricultural Services • JOSE BOUCHONVILLE

Contactgegevens JOSE BOUCHONVILLE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JOSE BOUCHONVILLE: address, phone, fax, email, website, opening hours

JOSE BOUCHONVILLE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE CHAUMONT 20; 1325; CHAUMONT-GISTOUX, België

Telefoon (phone): 10889638 (+32-10889638) 10889638 (+32-10889638)

Fax (fax): +32 (56) 793-43-49 +32 (56) 793-43-49

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JOSE BOUCHONVILLE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JOSE BOUCHONVILLE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JOSE BOUCHONVILLE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JOSE BOUCHONVILLE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JOSE BOUCHONVILLE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JOSE BOUCHONVILLE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JOSE BOUCHONVILLE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JOSE BOUCHONVILLE
Products information JOSE BOUCHONVILLE

BTW identificatienummer (tax): BE05923797607
Ondernemingsnummer: 4675476074
Hoofdstad (capital): 540,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 473,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Produits & Activités: Menuiserie,Charpentes.

Product categorie (product category): Installation de menuiserie en bois and plastique

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JOSE BOUCHONVILLE
(Get full report from official database of BE for JOSE BOUCHONVILLE)

Aanvulling soorten activiteiten voor JOSE BOUCHONVILLE
Addition kinds of activities for JOSE BOUCHONVILLE

17310103. Stand-by of noodstroom specialisatie | Standby or emergency power specialization
22119911. Coutil, katoen | Coutil, cotton
37430203. Streetcars en auto-apparatuur | Streetcars and car equipment
51370602. Jurken | Dresses
78199900. Diensten gerelateerd aan motion pictures, nec | Services allied to motion pictures, nec

Werken bij JOSE BOUCHONVILLE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JOSE BOUCHONVILLE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JOSE BOUCHONVILLE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JOSE BOUCHONVILLE. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wil je werken in een magazijn waar je instaat voor het correct verwerken van bestellingen? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Voor een bedrijf te Sint-Katelijne-Waver, zijn wij namelijk op zoek naar enthousiaste orderpickers. Als orderpicker ben je verantwoordelijk voor het klaarmaken van bestellingen met een BT. Je zorgt ervoor dat deze verwerking correct verloopt. Daarnaast registreer je alle handelingen correct d.m.v scanning. Dit alles met het nodige respect en naleving van de veiligheidsinstructies. Je zorgt voor orde en netheid op de werkvloer.

  • MEDEWERKER RETOUCHEUSE DAG (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je komt terecht in een mooie herenboetiek. Je past de kleren aan volgens de vraag van de klanten. Je staat in voor de retouches en herstellingen tijdens het passen. De verschillende delen assembleren (voering, kraag, mouw). Extra materialen op het kledingstuk aanbrengen om strak te zitten, te verstevigen of te beschermen (elastiek, elleboogbeschermers, ...).

  • Technieker fitnesstoestellen (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: STEGMANN ZAVENTEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Techniek en fitness, daar draait het om! Binnen deze functie zal je je tussen verschillende fitnesszalen bewegen voor de installatie, reparatie en algemeen onderhoud aan de apparaten te voorzien. Concreet: Tewerkstelling regio Brussel (kan van tijd ook afwijken) Onderhoud, herstelling en installatie van verschillende fitnessapparatuur (cardio, power, ...) Administratie servicebezoeken voorraadbeheer van je serviceauto

  • Huishoudhulp regio Merelbeke - Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: TRIXXO HOME GENT

    Type: Dienstenchequebaan

    Werk je graag als huishoudhulp in een particuliere omgeving, bepaal je graag zelf uw uurrooster en sta je open voor sociale contacten? Dan zijn wij op zoek naar u!

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Sint-Lievens-Houtem (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: Partena Hulp in huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Onderhoudsmedewerker I Student (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: THE LAB GAME CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Bij The Lab vind je medewerkers met passie voor de producten en liefde voor het vak. Deel jij deze passie en ben je in staat om met jouw enthousiasme de werkdruk van jouw collega’s te verlichten? Werk je het liefst achter de schermen en draag je graag bij aan een leuke werkomgeving? Ben je representatief, proactief, stressbestendig en is orde en netheid een absolute must? Ben je een teamplayer en flexibel met betrekking tot je uren en beschikbaarheid? Dan is deze baan wellicht iets voor jou!

  • JUNIOR PRODUCT ENGINEER (doorgroeimogelijkheden) (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: WaW

    Type: Vaste Job

    - Je bent verantwoordelijk voor projecten waarbij je klantendossiers vertaalt naar productiedossiers - Je kan een juiste keuze maken van materialen en componenten in functie van het productieproces - Je bent het technisch aanspreekpunt voor  onze sales medewerkers, productieverantwoordelijken en project engineers - Je ondersteunt de sales afdeling bij het aanmaken van offertes - Je maakt deel uit van een team Product  Engineers - Je rapporteert aan de Product Engineering Manager

  • Monteur lichtreclames (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf met aanzien in regio Tielt zijn wij op zoek naar monteurs lichtreclame. Je gaat met een collega naar klanten om de lichtreclame te onderhouden of te monteren volgens wens van de klant. Dit over heel België.

  • Adviseur Beleggingen (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Vaste Job

    Een gekend bankkantoor gelegen in de regio van Vilvoorde is op zoek naar een Commercieel aangelegde Beleggingsadviseur. Ben je klantgericht en geïnteresseerd in de beleggingsmarkt? Dan is deze functie echt iets voor jou! Als beleggingsadviseur ben je verantwoordelijk voor de volgende taken: Je onderhoudt duurzame, persoonlijke relaties met de toegewezen bedrijven of particuliere klanten Je adviseert, beheert en ontwikkelt portefeuilles, onder supervisie van de kantoorverantwoordelijke Je geeft nauwgezet investeringsadvies Tevens benader en prospecteert je nieuwe bedrijven met groot beleggingspotentieel Je beantwoordt de vragen van de bedrijven of particuliere klanten

  • VERANTWOORDELIJKE KRINGLOOPWINKELS EN PROJECTEN (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: VERDONCK PERSONEELSMANAGEMENT

    Type: Vaste Job

    Je zal instaan voor de aansturing van de winkels in KORTRIJK (45 wkn.) en BEVERENLEIE (30 wkn.): aansturing van werkleiders, overkoepelende praktische organisatie en commerciële follow-up. Verder onderhoud je contacten met het lokaal sociaal netwerk en zal je nieuwe projecten op het vlak van hersteleconomie en creatief hergebruik uitwerken. Vanuit de dagelijkse werking in de winkels zal je nauw betrokken worden bij het beleid en rapporteer je aan de operationeel directeur.

  • Psycholoog / relatietherapeut (KORTENBERG)

    Regio: KORTENBERG

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK FACET

    Type: Zelfstandige activiteit

    · gemotiveerde Psycholoog (M/V) en/of Seksuoloog · flexibiliteit, zowel zelfstandig als in teamverband kunnen functioneren · een goede portie enthousiasme, professionaliteit en de bereidheid om je als zelfstandige te profileren en positioneren, contacten met doorverwijzers te onderhouden en uit te bouwen. · therapeutische betrokkenheid is een must! · Beschikbaarheid 2d /week (woensdag + donderdag), volledige dagen op termijn, starten met avonduren. Proefperiode van 1j, nadien langdurig engagement.

  • Centric - Fibre Project Leader (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    The “Fibre Project Leader” will take the operational lead for the roll-out of one or more fibre projects. The main responsibility of this project leader will be the set-up of an effective project organisation and project planning. This organisation must assure that customers can be connected to the new fibre network within the pre-defined schedule and budget and aligned with local business partners. He/she will do so in close cooperation with his/her colleagues of other departments and with national roll-out, design and engineering teams. Responsibilities Set up an effective project organisation with clear roles & responsibilities Establish a planning baseline (for both the architecture and the construction), and a cost baseline allowing timely and on budget delivery of the objectives Analyse and mitigate both internal and external risks to maintain the project baseline Plan & lead local meetings with all involved stakeholders to assure a close follow-up of the planning, trigger all necessary actions This also includes communication to external partners and internal area teams, the National Program Manager and the local area manager Check and approve high level designs for both feeding (internal) and distribution (external partner) Assure the data quality in the tools for project follow-up and network documentation Consolidate and asses confidence level for the “Go for construction” Assure timely execution of required core network activities Follow-up of correct financial actualisation with both internal departments & external partners. Represent the network deployment department (provide feed-back regarding planning, design and status) in local cross-departmental teams with sales, Marketing, Customer operations Actively participate in initiatives for definition/updates of design rules, processes, work instructions, reporting, lessons learned... Profile Good knowledge of telecommunication networks and eager to expand this knowledge Project management experience is a must (workload estimations/operational planning/budget management) Team player with a lot of energy and team coordination skills Good analytical insight Able to deal with ambiguity Good knowledge of the Office applications (Word, Excel, Access, PowerPoint) Good communication/presentation skills Bilingual Dutch/French with good knowledge of English In possession of a master degree (engineer) or equal in experience

Zoek naar antwoorden van JOSE BOUCHONVILLE in sociale netwerken
Look for responds of JOSE BOUCHONVILLE in social networks

Lees alle opmerkingen voor JOSE BOUCHONVILLE. Laat een reactie achter voor JOSE BOUCHONVILLE. JOSE BOUCHONVILLE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JOSE BOUCHONVILLE. Leave a respond for JOSE BOUCHONVILLE. JOSE BOUCHONVILLE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JOSE BOUCHONVILLE op de google maps. Adres en contacten JOSE BOUCHONVILLE
Location of JOSE BOUCHONVILLE on the google maps. Address and contacts of JOSE BOUCHONVILLE

Andere gerelateerde bedrijven als come JOSE BOUCHONVILLE JOSE BOUCHONVILLE: CIC BANQUES | J.F.V SPRL | J. VANMEERT | LIVERPOOL TUNING | TRI OFFIS

Other related companies as JOSE BOUCHONVILLE: CIC BANQUES | J.F.V SPRL | J. VANMEERT | LIVERPOOL TUNING | TRI OFFIS

JOSE BOUCHONVILLE is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JOSE BOUCHONVILLE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05923797607. Het bedrijf JOSE BOUCHONVILLE bevindt zich op het adres: RUE DE CHAUMONT 20; 1325; CHAUMONT-GISTOUX. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 540,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 473,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Installation de menuiserie en bois and plastique. Lijst met producten zijn Produits & Activités: Menuiserie,Charpentes..
De hoofdactiviteit van JOSE BOUCHONVILLE is Landbouwdiensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JOSE BOUCHONVILLE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JOSE BOUCHONVILLE, openstaande posities, locatie van JOSE BOUCHONVILLE op de kaart.

JOSE BOUCHONVILLE is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is JOSE BOUCHONVILLE, company assigned to the tax number BE05923797607. The company JOSE BOUCHONVILLE is located at the address: RUE DE CHAUMONT 20; 1325; CHAUMONT-GISTOUX. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 540,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 473,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Installation de menuiserie en bois and plastique. List of products are Produits & Activités: Menuiserie,Charpentes..
The main activity of JOSE BOUCHONVILLE is Agricultural Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of JOSE BOUCHONVILLE is not available. You also can look at reviews of JOSE BOUCHONVILLE, open positions, location of JOSE BOUCHONVILLE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JOSE BOUCHONVILLE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JOSE BOUCHONVILLE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JOSE BOUCHONVILLE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JOSE BOUCHONVILLE, employees, financial statistics.