SCHILDERWERKEN COOLS STEFAN BVBA

Particuliere bedrijvenFood and Kindred Products • SCHILDERWERKEN COOLS STEFAN BVBA
Private companiesFood and Kindred Products • SCHILDERWERKEN COOLS STEFAN BVBA

Contactgegevens SCHILDERWERKEN COOLS STEFAN BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SCHILDERWERKEN COOLS STEFAN BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

SCHILDERWERKEN COOLS STEFAN BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Edgard Tinelstraat 137 9112 Sinaai-Waas, België

Telefoon (phone): +32 (71) 684-11-40 +32 (71) 684-11-40

Fax (fax): +32 (3) 687-50-41 +32 (3) 687-50-41

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SCHILDERWERKEN COOLS STEFAN BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SCHILDERWERKEN COOLS STEFAN BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SCHILDERWERKEN COOLS STEFAN BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SCHILDERWERKEN COOLS STEFAN BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SCHILDERWERKEN COOLS STEFAN BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SCHILDERWERKEN COOLS STEFAN BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SCHILDERWERKEN COOLS STEFAN BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SCHILDERWERKEN COOLS STEFAN BVBA
Products information SCHILDERWERKEN COOLS STEFAN BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01220275878
Ondernemingsnummer: 2752593994
Hoofdstad (capital): 817,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 396,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in SCHILDERWERKEN COOLS STEFAN BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Painting contractors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SCHILDERWERKEN COOLS STEFAN BVBA
(Get full report from official database of BE for SCHILDERWERKEN COOLS STEFAN BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor SCHILDERWERKEN COOLS STEFAN BVBA
Addition kinds of activities for SCHILDERWERKEN COOLS STEFAN BVBA

243103. Lijstwerk en plinten, sier en trim | Moldings and baseboards, ornamental and trim
267502. Kaarten, mappen en matten: doodgesneden | Cards, folders, and mats: die-cut
513700. Dames- en kinderkleding | Women's and children's clothing
38270117. Telescopen: elleboog, panoramisch, observatie, brandbesturing, enz. | Telescopes: elbow, panoramic, sighting, fire control, etc.
51990200. Geschenken en nieuwigheden | Gifts and novelties

Werken bij SCHILDERWERKEN COOLS STEFAN BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SCHILDERWERKEN COOLS STEFAN BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SCHILDERWERKEN COOLS STEFAN BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SCHILDERWERKEN COOLS STEFAN BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Samsonite zoekt magazijniers ! (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Start People Waregem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wil jij tewerkgesteld worden bij één van de beste spelers op vlak van hoogstaande bagage? Contacteer ons snel op 056/620590 Samsonite te Oudenaarde is op zoek naar magazijnsmedewerkers. Je staat in voor het laden en lossen van vrachtwagens of zet bestellingen klaar. Dit in 2-ploegen of nacht.

  • PROJECT MANAGER WAREHOUSING (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    De bestaande magazijnprocessen analyseren en evalueren Nieuwe procedures opstellen met aandacht voor kwaliteit, veiligheid en efficiëntie De lay-out van het magazijn evalueren om de nauwkeurigheid, snelheid en efficiëntie te vergroten De verdeling en het bereik van de magazijnactiviteiten en -taken evalueren Coachen en trainen van een team van orderverzamelaars   Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf in Sint-Niklaas ben ik op zoek naar een tijdelijke project manager om het warehouse te optimaliseren. Deze opdracht zal minstens 6 maand tot 1 jaar duren.  

  • Werfleider asfalt/wegenwerken (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als werfleider in de asfalt/wegenbouw ben je verantwoordelijk voor de organisatie en de coördinatie van 1 of meerdere werven afhankelijk van de omvang van het project. ?Je bent verantwoordelijk voor de organisatie van een bouwplaats materieel en je leidt de werkkrachten. ?Je houdt rekening met de financiële middelen. ?Je inspecteert de werken rekening houdend met het opgemaakte bestek. ?Je controleert de kwaliteit van het afgeleverde werk met behulp van meetinstrumenten zoals meetlint waterpas. ?Je bent verantwoordelijk voor een gedeelte van de werkzaamheden of voor het geheel. ?Je hou toezicht op de werf ter plaatse en voor de administratieve taken werk je vanuit het kantoor.. ?Je brengt dagelijks de nodige administratie in orde zoals mankracht en materieel berekenen vorderingsstaten of werkstaten opmaken bouwplaats vergaderingen voorbereiden bijhouden van het werfdagboek enz. ?Je rapporteert rechtstreeks aan de zaakvoerder van het bedrijf. ?Je werkuren zijn doorgaans regelmatig met uitzonderingen omwille van technische redenen en deadlines.

  • Technisch tekenaar (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een klant gelegen in Sint-Job-in't-Goor zijn wij dringend op zoek naar een technisch tekenaar (M/V): - U staat in voor het uittekenen van visualisaties van open haarden - U zal tekeningen met standaardmaten omzetten naar tekeningen op maat voor de klant - Na goedkeuring maakt u de productietekeningen op (millimeterwerk!) - Na verloop van tijd zal u ook de catalogus mogen opstellen

  • Jobstudent - Lebbeke (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: JYSK

    Type: Studentenjob

    Als kennismaking met het beroepsleven kan een studentenjob bij JYSK zeker tellen! Waarom? Je staat, samen met je collega’s, in voor de verkoop in onze store en garandeert als geen ander een uistekende service voor onze klanten Je draagt bij aan de presentatie van de store en zorgt voor een nette en inspirerende winkel, inclusief het aanvullen en ordenen van producten Je pakt goederen uit in het magazijn en overhandigt de producten aan klanten die hun bestelling komen ophalen Kortom: je komt terecht in een klantgerichte en dynamische omgeving waar het tempo hoog ligt.

  • Jobstudent Technische dienst - Tekenen in E-plan voor 2 weken in Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: TEMPO TEAM OFFICE

    Type: Studentenjob

    Plannen / projecten herbekijken met een verantwoordelijke - Tekenen met E-Plan

  • TEKENAAR CIVIELE BOUWKUNDE (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: Industrial Engineering Support

    Type: Vaste Job

    U bent verantwoordelijk voor het ontwerpen , controleren en aanpassen van 3D BIM modellen. Je maakt uitvoerings, liggings, opmeetings en as-built plannen en dokumenten van beton, bekisting en wapening. U gebruikt hiervoor Autocad 2016 , Strakon en /of Revit

  • Sales Manager Oost- en West VL (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Als Sales Manager sta je in voor het adviseren in de meest ruime zin van het woord. Je inventariseert onze klanten hun behoeften en biedt hen de beste op maat gemaakte oplossingen aan. Taken en verantwoordelijkheden: Je behartigt prijsaanvragen, waarbij je steeds op zoek gaat naar de beste oplossing voor de klant in functie van materiaalkeuze en logistieke mogelijkheden Je verzamelt marktinformatie die een belangrijke input vormt bij het bepalen en bijsturen van onze marktstrategie Je inventariseert kansen en ontwikkelingen in de markt Je draagt zorg voor het actueel bijhouden van informatie in het interne klantopvolgingssysteem Je beheert je administratie nauwgezet zodat je ten allen tijde correcte en transparante informatie kan verstrekken Je beheert het klantenbestand en relaties en bouwt je netwerk verder uit: betonsector, aannemers, groothandelaars bouwmaterialen Je volgt klachten op, zorgt voor goede communicatie en accurate afhandeling Je werkt samen als team met de andere afdelingen binnen de organisatie en speelt hierin een trekkersrol In deze functie rapporteer je aan de Commercieel Directeur, met wie je continu overlegt over de marktbenadering en klantopvolging.

  • Productieverantwoordelijke (m/v) - dagwerk (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Vaste Job

    Voor een gekende firma regio Menen zijn wij op zoek naar een hands-on productiemedewerker. De firma is actief in het bedrukken van promomateriaal, geschenken,... Na een inloopperiode waarbij je de machines en de werking leert kennen, neem je de leiding over op de werkvloer. Doel is om de rechtstreekse schakel te worden tussen productie en de zaakvoerder. Het is dus de bedoeling om: - collega's te helpen en aan te sturen - kwaliteitscontrole van de geproduceerde producten - werk verdelen - dagelijks overdracht te doen aan de zaakvoerder, rapporteren via Excel - leiding te geven - personeel en productie planning op te maken - ...

  • Sales Consultant Freelance Uniek beleggingsproject (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: AURES JOBS BVBA

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Na een individuele opleiding waarin je door de zaakvoerder wordt geïntroduceerd en in detail opgeleid, benader je vanuit je professioneel netwerk potentiële klanten met je uniek product. - Je staat zelf in voor je afspraken en je agendabeheer. - Je peilt naar hun behoeften en informeert hen over de mogelijkheden. Indien interesse van hun kant, wordt de verdere afhandeling en de effectieve verkoop vanuit het hoofdkantoor afgehandeld. - Je benadert klanten individueel of je organiseert seminars in je regio waar je een groep potentieel geïnteresseerden samenbrengt rond dit thema. Jij organiseert het praktische luik ism het hotel of locatieverantwoordelijke, maar de inhoudelijke presentatie als de facturatie wordt verzorgd door het hoofdkantoor. - Ook indirecte verkopen via boekhouders en fiscale raadgevers neem jij voor jouw rekening. - Na de verkoop volg je je klantenportefeuille op regelmatige basis verder op en pols je naar eventuele interesse in nieuwe aankopen.

  • Freelance jobcoach regio Limburg (Provincie Limburg)

    Regio: Provincie Limburg

    Bedrijf: BE THE WELLBEING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance jobcoach bij Be The Wellbeing, coach je mensen rond vraagstukken over hun loopbaan. Omdat wij een holistische visie nastreven, zijn wij op zoek naar jobcoaches die naast een professionele achtergrond ook uit hun eigen opgebouwde ervaring kunnen putten. Je maakt deel uit van een team, maar werkt zelfstandig je trajecten af. Je hebt een eigen netwerk en plant daarbij ook je eigen agenda. Je maakt gebruik van je eigen methodieken en beheert je eigen groeithema’s als coach. Je staat in voor een vlekkeloze administratie van jouw dossiers. Je neemt 4 keer per jaar deel aan een intervisie ochtend met het team. In onze teammeetings mag je versterking van je werk en ontwikkeling verwachten. Uiteraard heb je affiniteit met de arbeidsmarkt en school je jezelf geregeld bij. Omdat het je passie is om met mensen te werken en hen te zien groeien, blijf je je coachingskills verscherpen.

  • zaalmedewerker flexijob (KLEMSKERKE)

    Regio: KLEMSKERKE

    Bedrijf: DE KRUIDENMOLEN

    Type: Flexijob

    zaal klaarzetten voor klanten, klanten ontvangen en aan tafel begeleiden, hulp in zaal, afruimen tafels, koelkast aanvullen

Zoek naar antwoorden van SCHILDERWERKEN COOLS STEFAN BVBA in sociale netwerken
Look for responds of SCHILDERWERKEN COOLS STEFAN BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor SCHILDERWERKEN COOLS STEFAN BVBA. Laat een reactie achter voor SCHILDERWERKEN COOLS STEFAN BVBA. SCHILDERWERKEN COOLS STEFAN BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SCHILDERWERKEN COOLS STEFAN BVBA. Leave a respond for SCHILDERWERKEN COOLS STEFAN BVBA. SCHILDERWERKEN COOLS STEFAN BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SCHILDERWERKEN COOLS STEFAN BVBA op de google maps. Adres en contacten SCHILDERWERKEN COOLS STEFAN BVBA
Location of SCHILDERWERKEN COOLS STEFAN BVBA on the google maps. Address and contacts of SCHILDERWERKEN COOLS STEFAN BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come SCHILDERWERKEN COOLS STEFAN BVBA SCHILDERWERKEN COOLS STEFAN BVBA: MORENO | Sanidetectif BVBA | IGEP SA | Alranda | NEXT TRAVEL

Other related companies as SCHILDERWERKEN COOLS STEFAN BVBA: MORENO | Sanidetectif BVBA | IGEP SA | Alranda | NEXT TRAVEL

SCHILDERWERKEN COOLS STEFAN BVBA is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SCHILDERWERKEN COOLS STEFAN BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01220275878. Het bedrijf SCHILDERWERKEN COOLS STEFAN BVBA bevindt zich op het adres: Edgard Tinelstraat 137 9112 Sinaai-Waas. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 817,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 396,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Painting contractors. Producten gemaakt in SCHILDERWERKEN COOLS STEFAN BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SCHILDERWERKEN COOLS STEFAN BVBA is Food and Kindred Products, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SCHILDERWERKEN COOLS STEFAN BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SCHILDERWERKEN COOLS STEFAN BVBA, openstaande posities, locatie van SCHILDERWERKEN COOLS STEFAN BVBA op de kaart.

SCHILDERWERKEN COOLS STEFAN BVBA is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is SCHILDERWERKEN COOLS STEFAN BVBA, company assigned to the tax number BE01220275878. The company SCHILDERWERKEN COOLS STEFAN BVBA is located at the address: Edgard Tinelstraat 137 9112 Sinaai-Waas. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 817,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 396,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Painting contractors. Products created in SCHILDERWERKEN COOLS STEFAN BVBA were not found.
The main activity of SCHILDERWERKEN COOLS STEFAN BVBA is Food and Kindred Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of SCHILDERWERKEN COOLS STEFAN BVBA is not available. You also can look at reviews of SCHILDERWERKEN COOLS STEFAN BVBA, open positions, location of SCHILDERWERKEN COOLS STEFAN BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SCHILDERWERKEN COOLS STEFAN BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SCHILDERWERKEN COOLS STEFAN BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SCHILDERWERKEN COOLS STEFAN BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SCHILDERWERKEN COOLS STEFAN BVBA, employees, financial statistics.